Nybyggnadsprojekt
Norra Djurgårdsstaden - UNITÈ

Norra Djurgårdsstaden, Stockholm, Stockholms kommun

Välkommen att anmäla dig till höstens mest spännande projekt i Norra Djurgårdsstaden!

Vi visar vår fina visningslägenhet på onsdag kl 16:30. OBS ni måste anmäla er samt antal till mäklaren om ni komma på visning då det fortfarande är byggarbetsplats.

Unité är skapat för dig som inte vill välja mellan liv och lugn. På några få minuter når du stadens alla möjligheter med cykel, buss eller tunnelbana. På samma gång är du på en sällsynt lämplig plats för andrum, avkoppling och ro. Husarviken och Lill-Janskogen är perfekta för en promenad och löprunda. På nära avstånd finns även Kungliga Tennishallen, GIH-badet och Ryttarstadion. I Nationalstadsparken kan du njuta av naturen. Som boende i Unité har du tillgång till föreningens gemensamma takterrass med festlokal samt husets privata gym.

Unité består av tre byggnader som karakteriseras av en enkel rå materialpalett. Fasaderna är av ljus betong men där husen fått olika fönstersättning och betongen olika behandling. I mitthuset ligger föreningens gemensamma takterrass med tillhörande chambré séparé och utsikt över Husarviken och Gasverksområdet.

Lägenheterna i projektet hämtar inspiration från funktionalismen och har mycket ljus och rymd. Noggrant utvald färgpalett som harmoniserar med den industriella känslan.

Varje lägenhet har ett specialritat kök med mörkgrå ytor och toppskiva av kompositsten i matchande ton och maskiner från Siemnes. Badrummen går i samma kulör, en mörk granitkeramik i stort format på golv och ett subway-tile-kakel på vägg. Badrum har golvvärme, Rainshower och klassiskt porslin med robust känsla. Övriga rum i lägenheterna har sober färgsättning och en speciellt framtagen enstavsparkett med extra smal bredd som harmoniserar med undertakets betongyta. Alla balkonger har vitpigmenterad trall. (Organic wood)

För frågor om projektet:
[email protected]

Mäklarkontakter:
Christoffer Perenkranz 0707-31 72 89
Erik Andersson 0733-31 01 01
Sarah Sjödin 0734-31 61 07

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden

Sarah Sjödin

Telefon: 0734-31 61 07
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden

Telefon: 08-409 337 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips