Nybyggnadsprojekt
Liljeholmen, Jönköping - Livskvalitet på Liljeholmen i HSBs senaste projekt Brf Fågeln - nu med uppdaterad prislista!

Liljeholmen, Jönköping, Jönköping, Jönköpings kommun

Välkommen till HSBs Brf Fågeln på Liljeholmen! Nyproducerade bostadsrätter i ett smart läge mellan vatten, natur och köpcentrum. Inflyttning preliminärt mars 2023.

Här kan du låta bilen stå i garaget och till fots smidigt traska ner till Vättern för kvällsdoppet en varm sommarkväll. Lika smidigt uträttar du dina ärenden på cykel eller till fots. Citykärnan och Asecs köpcentrum ligger på gångavstånd och för den motionsintresserade finns härliga löprundor längs med vattnet eller genom Liljeholmsparken bort runt Rocksjön.

HSB bygger med hjälp av NCC 48 bostadsrätter i varierande storlekar mellan 2-4 rok. Härliga uteplatser för lägenheterna i markplan och flera av bostäderna erbjuder dessutom dubbla balkonger. Du kan välja inglasning av uterum eller balkong som tillval.

Bilplats i garage finns till samtliga bostäder och kostar 800 kr/månad.
I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och TV.

I föreningen kommer finnas gemensam tvättstuga samt övernattningsrum, i källaren finns också förråd till samtliga bostäder samt cykelrum och barnvagns/rullstolsförråd.

Klicka vidare in på vår hemsida för mer information och kostnadskalkyl. Där finns också en länk för att komma till HSBs hemsida där du kan ladda ner och titta på solstudien. Önskar du en tryckt broschyr, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

35 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Sandra Kristof

Telefon: +46702676850
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Telefon: 036-35 41 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips