Ramselyckan

Partille kommun

Bostadsrätt

15 bostäder

Boarea

59-107,5 m²

Planritning Antal rum

2-4 rum

Nybyggnadsprojekt - Ramselyckan

I populära Öjersjö planeras 81 bostadsrätter i HSB brf Ramselyckan. Inflyttning beräknas till andra halvan 2023. Här bor du i ljusa hem med högt i tak och minst en stor balkong eller uteplats.

Brf Ramselyckan är en del av det nya området Gökegård som växer fram i Öjersjö. Här bor du intill fantastisk natur med skogspromenader och badplats utanför dörren. I anslutning till din nya bostad finns även service och bekvämligheter som förskolor och en blivande matbutik. Allt på bekvämt pendlingsavstånd till centrala Göteborg, mittemellan Partille och Mölnlycke.

Föreningen kommer att bestå av 8 småskaliga hus om 4 våningar, byggda enligt miljömärkningen svanens krav på flerbostadshus. Husens arkitektur, som är inspirerad av röda lador och klassiska trähus med verandor, smälter naturligt in i de natursköna omgivningarna.

Lägenheterna är ljusa och luftiga med stora fönster, rum i fil och 2,70 i takhöjd. Fyrorna som sträcker sig över ett helt våningsplan ger en härlig villakänsla och lägenheterna högst upp i husen har öppet till nock. Alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats som med ett rejält djup och en längd på dryga 8 meter adderar självklara kvaliteter till boendet.

När du köper en nyproducerad bostadsrätt i HSB har du även möjlighet att sätta en unik prägel på ditt nya hem med personliga inredningsval. I brf Ramselyckan erbjuder vi en stor mängd kostnadsfria val. Här ingår till exempel komfortgolvvärme och vägghängd wc i badrummet. I köket finns integrerad diskmaskin och infällda spotlights med dimbar brytare under väggskåpen.

Brf Ramselyckan får en stor gemensamhetslokal för styrelsemöten, mindre evenemang och bokningsbara övernattningar. Lokalen kommer även att utrustas med ribbstol och enklare träningsredskap. I det innovativa miljörummet blir avfallshantering plötsligt behagligt med hjälp av utsmyckning på väggarna och smarta, effektiva lösningar som gör det lätt att hålla rent. Både gemensamhetslokalen och miljörummet är inspirerade av vårt utvecklingsprojekt HSB Living Lab. Mellan husen kommer det att finnas två lekplatser för barnen, soliga sittytor, vackra planteringar och odlingslotter för den som vill ha sin egen kryddträdgård.

Missa inte filmen med vår säljare som berättar mer om föreningen.

Artiklar från Hemnet