Nybyggnadsprojekt
Åhus - Täppet - Brf Trädstaden

Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Välkommen till dessa på gårdsgator härliga bostäder som präglas av en genomgående omsorg för detaljer, och material som ska hålla länge. Här ligger husen nära varandra och bjuder in till ett socialt liv och innergårdar. Ljusa och fräscha färgsättningar, parkettgolv i ek samt stilrena fönsterbänkar i sten. Utmärkande för bostäderna är fokusen på livskvalité och den funktionella utformningen. Bebyggelsen varierar i höjd genom att takfallen vrids vinkelrätt mot gatustråken för att skapa ett vackert och levande uttryck.

Brf Trädstaden består av 21 bostadsrätter fördelade i 5 radhus och 1 parhus i 2 plan på totalt 113 kvm.
Alla bostäder har en privat förgårdsmark vid entrén, några med ställplats för bilen intill. På baksidan av husen finns en avgränsad innergård med egna uteplatser och grönytor samt tillhörande förråd.
Planlösningen är densamma i alla bostäder och utformade för att passa både små och stora hushåll, men har också spegelvänts för att fungera bättre till helheten. Alla planlösningar möjliggör framtida inredning av avskilt sovrum och avskilt kök på nedre plan. Det finns även möjligheten att göra om allrummet på övre plan till sovrum. Variationen gör det också möjligt att byta boende inom området efter olika behov genom livet

Inbäddad i tallskogen finns ett område som rymmer kvaliteter både från den mysiga småstadsgatan och tallskogens stilla lugn. Här kan barnen springa mellan husen eller leker i skogen och det dukas upp till middagar i skenet av ljusslingor. Trädstaden erbjuder närhet till Åhus medeltida stadskärna, vidsträckta sandstrand och vackra tallskog. Här finns fina promenad- och rekreationsområden alldeles utanför huset. Bebyggelsen är tät vilket främjar såväl social som ekologisk hållbarhet. Stor vikt läggs vid gestaltningen av byggnaderna och att de harmoniserar med tallskogen. Tanken är att bygga hållbart, med trä och bevara många träd.

RUMSBESKRIVNING

ENTRÉPLAN

Entré/Hall - Vita väggar och klinkerplattor med övergångslist till parkett i Ek- Lamellparkett.
Skjutgarderob. Fönsterbänk i sten.

Kök- Inbjudande med en praktisk köksö, trivsam att samlas kring. Inredning från Ballingslöv/Marbodal eller likvärdigt. Kyl, frys, diskmaskin, mikrovågsugn, varmluftsugn samt spishäll. Vitvaror från Electrolux eller likvärdigt.
Vitmålade väggar, lamellparkett i mattlackad ek samt stänkskydd i vit-matt kakel.

Badrum - Helkaklade vita väggar och svart klinkers.
Badrummet på nedre plan har dusch med vikbara duschväggar i klarglas. Tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaring i överskåp. Här ligger också bostadens tekniknisch.
Badrummet på övre plan inrymmer badkar. Badrumsinredning från Svedbergs eller likvärdigt.

Vardagsrum/matplats - Vitmålade väggar och lamellparkett i mattlackad ek. Fönsterbänkar i sten.

ÖVRE PLAN

Hall - Vitmålade väggar och lamellparkett i mattlackad ek.
Sovrum 1 -Vitmålade väggar och lamellparkett i mattlackad ek. Vit skjutdörrsgarderob.
Fönsterbänk i sten.

Sovrum 2/3 - Vitmålade väggar och lamellparkett i mattlackad ek. Garderob. Fönsterbänk i sten.

Allrum - Vitmålade väggar och lamellparkett i mattlackad ek.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Kristianstad

Carina Back

Telefon: 070-865 01 01
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Kristianstad

Telefon: 044-126260
E-post: [email protected]

Guider & Tips