Fastighetsbyrån Kristianstad

Fastighetsbyrån Kristianstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Släbovägen 46, Tosteberga, Kristianstads kommun

Släbovägen 46

Villa
Tosteberga, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 495 000 kr

136 m²

5 rum

2 216 m² tomt

I Skånes enda skärgård, omgiven av Tosteberga ängar och hanöbuktens hav ligger denna charmiga 1 1/2 -plansvilla med källare med vacker utsikt ett stenkast från hamnen! Här finns alla möjligheter för att skapa ett fantastiskt hem i en vacker miljö med åkrarna in på husknuten. Varmt välkommen att boka in dig till visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Musselvägen 13B, Nyehusen, Kristianstads kommun

Musselvägen 13B

Fritidshus
Nyehusen, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 695 000 kr

56 m²

3 rum

879 m² tomt

Välkommen till denna fritidsbostad på Musselvägen 13B. Här erbjuds ett trevligt läge med friköpt tomt på 879 kvm. Gång eller cykelavstånd till havet med ca 700 m. På tomten finns en storstuga med kök, två sovrum, fina sällskapsytor samt toalett. På tomten finns även ett litet förråd. Varmt välkomna att lämna ert intresse!

 • Uteplats
Palmvägen 8, Hammar, Kristianstads kommun

Palmvägen 8

Villa
Hammar, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 195 000 kr

138 m²

5 rum

995 m² tomt

Välkommen till ett lugnt och trivsamt område med fina omgivningar. Här erbjuds en praktisk villa med allting samlat på ett plan. Genomgående och tilltalande planlösning med tre sovrum, fina sällskapsytor och ett intilliggande garage. Huset har genomgått en del stora renoveringar så som tak och fönster. Beläget på en hörntomt med fantastiskt solläge. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Lönbladsgatan 1B, Östermalm, Kristianstads kommun

Lönbladsgatan 1B

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 595 000 kr

61 m²

2 rum

3 677 kr/mån
26 148 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna smakfulla tvårumslägenhet i centrala Kristianstad. Lägenheten är välplanerad och har många fina detaljer som exempelvis högt i tak, djupa fönsternischer och fina trägolv. Från Lönbladsgatan har du gångavstånd till allt centrala Kristianstad har att erbjuda. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Amerikavägen 44, Fjälkinge, Kristianstads kommun

Amerikavägen 44

Radhus
Fjälkinge, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 795 000 kr

144 m²

6 rum

476 m² tomt

Välkommen till denna trevliga familjevilla med väldisponerade ytor och tilltalande planlösning. Här finner du ett välskött hus som har smakfullt renoverats. Solceller sattes in 2021 med en kapacitet på 11 500 kw/år. En trevlig och lättskött trädgård med inglasat uterum, garage och förråd. Mitt i populärt och barnvänligt område med närhet till dagis, skola och mataffär. Välkommen att lämna ert intresse!

 • Balkong
 • Uteplats
Sönnarslövsvägen 134, Östra Sönnarslöv, Kristianstads kommun

Sönnarslövsvägen 134

Villa
Östra Sönnarslöv, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

795 000 kr

75 m²

4 rum

1 275 m² tomt

Välkomna till Sönnarslövsvägen 134. Här erbjuds nu en trivsam lite mindre fin villa som är väl planerad och som det bara går att flytta in i. Ytorna är fördelade på stort trivsamt allrum med stora fönster, kök med matplats samt två fina sovrum och allrum i det övre planet. Varmt välkomna för en visning.

 • Uteplats
Håkanköpsvägen 146, Djurröd, Kristianstads kommun

Håkanköpsvägen 146

Villa
Djurröd, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 800 000 kr

100 m²

3 rum

3,2 ha tomt

Nu erbjuder vi denna charmiga bostad erbjudas till ny ägare. Allt på ett naturskönt och fritt läge. Välkomnande och omfamnande med fina detaljer genomgående gör detta boende lite unikt. Kök allrum och badrum i entréplan. Övre plan rymmer två rejäla sovrum samt förvaring. Tomten är på hela 3;3ha. Håll utkik och boka gärna er för en visning den 11/6 kl 1600.

Torastorpsvägen 291-5, Linderöd, Kristianstads kommun
 • Mån 12 jun kl 16:45
Torastorpsvägen 291-5, Linderöd, Kristianstads kommun, bild 2
Torastorpsvägen 291-5, Linderöd, Kristianstads kommun, bild 3

Torastorpsvägen 291-5

Fritidshus
Linderöd, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

850 000 kr

86 m²

3 rum

2 415 m² tomt

Välskött vinterbonad fritidshus med fint läge, en plats att koppla av och njuta av det fridfulla fågelkvittret i en sagolikt vacker trakt med underbara strövområden alldeles runt husknuten! Högt och trevligt beläget på vacker friköpt tomt om 2415 kvm som nås via en mysig grusväg som slingrar sig fram i en levande landsbygd och natursköna omgivningar med böljande fät, porlande bäckar och fina blandskogsområden med gott om kantareller, blåbär och hallon. Varmt välkommen att boka in dig på visning

 • Premium
 • Uteplats
Grönbetesvägen 9, Sommarlust, Kristianstads kommun

Grönbetesvägen 9

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

650 000 kr

59 m²

2 rum

3 325 kr/mån
11 017 kr/m²

Välkommen till härliga Sommarlust! Fastighetsbyrån förmedlar här försäljning av en lägenhet på omtyckta Sommarlust! Ett lugnt och tryggt område där ni har city en kort cykeltur bort samt buss och mataffär över gatan. Här erbjuds ni en mycket trivsam bostad på två rum och kök på tredje våningen. Trevlig välskött förening med stor innergård och låg månadsavgift. Välkommen på visning!

 • Balkong
Granvägen 2A, Åhus, Kristianstads kommun

Granvägen 2A

Villa
Åhus, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 650 000 kr

171 m²

6 rum

1 029 m² tomt

Välkomna till Åhus och Granvägen 2A där vi nu erbjuder en villa, bara en kort promenad eller cykeltur från allt vad Åhus kan erbjuda. Ytorna är väl disponerade och i bostaden ryms hela fyra sovrum i dagsläget, fina sällskapsytor och ett stort uterum i väster. Tomten bjuder på en delvis insynsskyddad del och har fina rejäla gräsytor. Varmt välkomna på en visning.

 • Uteplats
Ärlevägen 1, Vinnö, Kristianstads kommun
 • Borttagen före visning

Ärlevägen 1

Villa
Vinnö, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 695 000 kr

124 m²

6 rum

1 176 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Majvivestigen 10, Åhus - Pallers, Kristianstads kommun

Majvivestigen 10

Villa
Åhus - Pallers, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 895 000 kr

99 m²

3 rum

922 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade enplansvilla med inredd källare på bästa läge i ett lugnt villaområde. Villan erbjuder rymliga sällskapsrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till mycket ljusinsläpp. Ett väl tilltaget uterum med insynsskyddat läge vilket ger en avkopplande atmosfär. Trädgården är mycket välskött med vackra blommor och träd samt en rad olika rabatter. Från husets baksida ligger ett skogsområde som ytterligare förhöjer denna naturdröm. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Uteplats
Sätarödsvägen 15, Sätaröd, Kristianstads kommun

Sätarödsvägen 15

Villa
Sätaröd, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 395 000 kr

98 m²

5 rum

2 353 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa på Sätarödsvägen 15 med renoveringsbehov och fina förutsättningar för att skapa ett trivsamt hem. Nuvarande ägare har påbörjat en totalrenovering av huset och nu finns chansen att färdigställa efter egna önskemål och skapa sitt egna drömboende! Här finns gott om plats för en stor familj med en tilltalade planlösning och flertalet sovrum. Bostadshusets entréplan inrymmer en hall, kök, vardagsrum, wc och sällskapsrum alternativt sovrum för den som önskar. Övervåningen består av ett badrum, genomgångsrum och två sovrum. Praktiskt källare med förrådsutrymmen. Trädgårdstomt med fruktträd, häckar och buskar och ett stort förråd! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Uteplats
Näsbychaussén 51, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 51

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

445 000 kr

40,5 m²

1 rum

2 559 kr/mån
10 988 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta på Näsbychaussén i Kristianstad. Bostaden tillhandahåller ett hemtrevligt allrum i anslutning till det ljusa köket samt ett helkaklat badrum. På Näsby erbjuds bra kollektivförbindelser, fina grönområden och två mindre köpcentrum. Här finner vi även förskola och skola, samt Kristianstad högskola. Varmt välkommen på visning!

Lars Wivallius väg 3, Österäng, Kristianstads kommun

Lars Wivallius väg 3

Radhus
Österäng, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 695 000 kr

145 m²

5 rum

438 m² tomt

Välkommen till Lars Wivalius väg 3 på populära Österäng. Ett praktiskt boende för hela familjen med trivsam planlösning. En välhållen villa, belägen i lugnt kvarter där nästa ägare har möjlighet att sätta sin prägel. Två nyinstallerade luft värmepumpar utgör ett perfekt komplement till uppvämningen. Lättskött trädgård som vetter mot grönområde och cykelavstånd till vardagens bekvämligheter. Välkommen på visning!

 • Plus
Frans G Wibergs väg 8 , Egna Hem/Sommarlust, Kristianstads kommun

Frans G Wibergs väg 8

Lägenhet
Egna Hem/Sommarlust, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 600 000 kr

84 m²

3 rum

5 438 kr/mån
19 048 kr/m²

Nu kommer denna ljusa och fräscha trea ut på marknaden! Ett mycket trevligt boende som ligger bekvämt på markplan fördelat på 84 kvm. Lägenheten har stort vardagsrum i öppen planlösning med kök, två mysiga sovrum och rymligt badrum med tvättmöjligheter. Härlig uteplats i söderläge som vetter mot Folketspark. Ligger fint beläget med lummiga omgivningar i lugnt område men ändå nära stan. Välkommen på visning!

 • Hiss
Vånga kyrkväg 9, Villands Vånga, Kristianstads kommun

Vånga kyrkväg 9

Villa
Villands Vånga, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 575 000 kr

100 m²

7 rum

1 175 m² tomt

Nu erbjuds ett fritidshus/ permanenthus med anor som sträcker sig från mitten av 1800-talet och som är ytterst smakfullt och varsamt förädlat genom nuvarande ägare. Ytorna är fördelade på hela fyra sovrum och fina sällskapsytor. Spännande utemiljö där tomterna är terrasserade och har en fantastisk utsikt över fälten. Varmt välkomna att boka er för en visning.

 • Plus
 • Uteplats
Lasarettsboulevarden 7A, null, Kristianstads kommun

Lasarettsboulevarden 7A

Lägenhet
Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 750 000 kr

140 m²

5 rum

7 582 kr/mån
19 643 kr/m²

I Kristianstad´s kulturkvarter ligger denna fantastiska våning om 140 m² med stora rum, högt i tak, tre kakelugnar (dock ej i bruk), stuckaturer, breda golv- och taklister, välbevarad fiskbensparkett, stora fönster med djupa fönsternicher och burspråk som bidrar till att göra våningen till en inbjudande bostad mitt i stan, i en välskött och välmående förening. Lyxigt nog så har man två balkonger...en mot stan och en mot den mysiga innergården. Hiss finns.

 • Balkong
 • Hiss
Sjöcronas Gata 2A, Östermalm, Kristianstads kommun

Sjöcronas Gata 2A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 795 000 kr

120 m²

4 rum

7 558 kr/mån
23 292 kr/m²

Välkommen till Brf Cornelius Sjöcronas underbara byggnader. Hela kvarteret kantas av tjusiga fastigheter och detta hus är synneligen inget undantag, ett av Kristianstads finaste. Hela det Östermalmska området andas lugn och ro. Vackra tidstypiska detaljer såsom takhöjd, stuckaturer och kakelugnar vittnar om dess historia. Härligt ljus med utsikt från tredje plan och balkong i hörnet av Sjöcronas gata och Södra Kaserngatan.

 • Hiss
Långåkersvägen 23, Skånes Viby, Kristianstads kommun

Långåkersvägen 23

Villa
Skånes Viby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 750 000 kr

119 m²

6 rum

1 050 m² tomt

I Viby med dess omgivningar natur och närhet till Kristianstad är det enkelt att trivas. Nu erbjuds denna villa till ny ägare. Villan rymmer fyra generösa sovrum, stor öppen planlösning i kök och allrum som med flera stora fönster mot utemiljön ger ett härligt ljusinsläpp. Underbart läge i ett ytterst lugnt och barnvänligt område. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information.

 • Uteplats
Henningsbergsvägen 15, Färlöv, Kristianstads kommun

Henningsbergsvägen 15

Villa
Färlöv, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 695 000 kr

130 m²

4 rum

1 056 m² tomt

Välkomna till denna fina villa i ett lugnt och trivsamt omtyckt villakvarter i Färlöv på bra avstånd från Kristianstad och dess utbud. Genomgående väl presenterade och välvårdade ytor fördelat på 4 rum varav i dagsläget två är sovrum. Huset är totalrenoverat sedan 2015 med material av hög kvalité. Vacker trädgård på fin hörntomt med stora gräsytor och några vackra rabatter. Carport och en enklare annexbyggnad med bra ytor för förvaring. Vattenburet värmesystem i bostadsdelen. Närhet till både dagis, skola och mataffär samt fina grönområden. Välkomna!

 • Balkong
 • Uteplats
Mandelblomstigen 5, Åhus - Pallers, Kristianstads kommun
 • Ons 14 jun kl 16:45

Mandelblomstigen 5

Villa
Åhus - Pallers, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 750 000 kr

137 m²

7 rum

729 m² tomt

Välkomna till Mandelblomstigen och denna välplanerade villa på en återvändsgatan i ett lugnt villaområde. Här bjuds på sociala ytor inomhus likväl som utomhus i form av ett nybyggt trädäck som vetter mot villans baksida i västerläge. Perfekt familjeboende med gott om yta för att kunna arbeta hemifrån eller sova ostört. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Balsby sjöväg 31, Balsby, Kristianstads kommun

Balsby sjöväg 31

Villa
Balsby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

6 500 000 kr

130,5 m²

5 rum

977 m² tomt

Intill Råbelövssjön i natursköna Balsby finns nu möjlighet att köpa enplansvilla med fin utsikt. Vill du bli ägare till detta sjönära läge och denna nybyggda villa med alla bekvämligheter? Då är det bara att boka in en visningstid som passar. Välkommen!

 • Nyproduktion
Skiftesvägen 25, Färlöv, Kristianstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skiftesvägen 25

Villa
Färlöv, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

3 195 000 kr

108 m²

4 rum

509 m² tomt

Färlöv är orten att bo i med sin fina natur inpå knuten. Nu erbjuds en 1 plansvilla byggd 2019 med genomgående ytterst fina materialval med en trivsam planlösning. Upp till tre sovrum, stor öppen plan för allrum och kök samt helkaklat badrum. Varmt välkomna på visning.

 • Plus
 • Uteplats
Kronogatan 26, Tollarp, Kristianstads kommun

Kronogatan 26

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 295 000 kr

92 m²

4 rum

1 007 m² tomt

Välkomna till en trevlig familjevilla mitt i Tollarp! Här bor du med en boendeyta på 1,5-plan. Källaren är oinredd och här nere finns bland annat tvättstuga. I närheten ligger Tollarps skola, mataffär och diverse nödvändigheter. Bussen tar dig lätt in till Kristianstad eller söderut mot Lund och Malmö.

 • Uteplats
Per Tuvesgatan 14, Åhus, Kristianstads kommun

Per Tuvesgatan 14

Villa
Åhus, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

3 495 000 kr

169 m²

7 rum

1 006 m² tomt

Välkommen till Per Tuvesgatan 14 och denna trivsamma familjevilla i barnvänligt och tryggt kvarter. Bostaden har en yta på välskötta 169 kvm och här erbjuds flera sovrum, öppet kök med matplats, sällskapsrum med kamin, två badrum, tvättstuga samt en härlig trädgård. Här bor du på perfekt läge med promenadavstånd till Åhus bykärna och med närhet till förskola och skola och allt som behövs i vardagen! Åhus vackra stränder, golfbana och härlig natur finns runt husknuten! Välkommen på visning!

Boarpsvägen 33, Linderöd, Kristianstads kommun

Boarpsvägen 33

Villa
Linderöd, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

3 750 000 kr

153 m²

5 rum

3,4 ha tomt

Välkomna till ett ytterst charmigt boende i utkanten av Linderöd och dess fantastiska skogar och omgivningar. Här ligger en vacker gårdsliknande bostad omgiven av skog, öppna fält och stor damm som använts till fiskodling under många år, som närmsta granne. En idyll som behövs upplevas på plats. Denna bostaden erbjuds nu till nya ägare att förvalta . Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Vångavägen 23A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Vångavägen 23A

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

825 000 kr

53,5 m²

2 rum

3 359 kr/mån
15 421 kr/m²

Välkomna till en tvåa med genomgående fina ytskikt i sobra färger och balkong i söderläge! Här bor du nära till såväl mataffärer, högskolan och stadskärna. Välskött förening med de stora renoveringarna gjorda. Garage och parkering finns att hyra i föreningen (separat kö). På gatan utanför parkerar du gratis. Kontakta fastighetsmäklare Jennie Wemlert för information och visning.

 • Balkong
Frans G Wibergs väg 10, Egna Hem/Sommarlust, Kristianstads kommun

Frans G Wibergs väg 10

Lägenhet
Egna Hem/Sommarlust, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 695 000 kr

94,5 m²

4 rum

6 273 kr/mån
17 937 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna trevliga bostadsrätt i härlig miljö! En fin lägenhet på första våningen med bra planlösning på 94,5 kvm med insynsskyddad uteplats. Stort ljust vardagsrum, som är öppet mot kök, tre sovrum och fräscht kombinerat tvätt-/badrum. En välskött förening på härligt läge med närhet till både city samt till vacker natur. Välkommen till Frans G Wibergs väg 10!

 • Hiss
Murarevägen 12, Kulltorp, Kristianstads kommun
 • Tor 15 jun

Murarevägen 12

Villa
Kulltorp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

3 550 000 kr

164 m²

8 rum

974 m² tomt
 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Väverigatan 1A, Kristianstad - Söder, Kristianstads kommun
 • Mån 12 jun

Väverigatan 1A

Lägenhet
Kristianstad - Söder, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 990 000 kr

100 m²

4 rum

5 895 kr/mån
19 900 kr/m²

Nu ges möjlighet för ny ägare till ett ytterst trivsamt boende på ett av Kristianstads kanske bästa lägen! Med utsikt över Helge å ligger denna trevliga fyra rummare med härligt ljusinsläpp och stor inglasad balkong. Tryggt, säkert och bekvämt. Sköna lummiga promenadstråk runt hörnet, samt city ett stenkast bort. Ett oslagbart boende! Välkommen att lämna ert intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ridhusgatan 3, Kristianstads centrum, Kristianstads kommun
 • Tis 20 jun

Ridhusgatan 3

Lägenhet
Kristianstads centrum, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 695 000 kr

97 m²

4 rum

6 170 kr/mån
17 474 kr/m²

Välkommen till en lägenheten som är belägen i hjärtat av Kristianstad. Invid gågatorna i centrum, ligger denna välskötta och ljusa 4:a. Här erbjuds ett stilrent kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, två toaletter, tre sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Fastigheten har även hiss. Gångavstånd till buss - och tågstation. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Kantarellvägen 1, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 1

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 395 000 kr

35,6 m²

1 rum

4 339 kr/mån
67 275 kr/m²

Att semestra i Åhus med sina fantastiska stränder och genuina miljöer har för många alltid varit en dröm där man ofta kommer tillbaka år efter år. På Täppet alldeles precis vid havet erbjuds nu ett boende i det helt nya och exklusiva hotellet Åhus Seaside. Här har man tillgång till allt vad hotellet erbjuder med både spa, restaurang och fantastisk miljö alldeles vid havet. Varmt välkomna på en visning av detta unika fritidsboende.

 • Plus
 • Hiss
Kantarellvägen 1, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 1

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 795 000 kr

25,3 m²

1 rum

3 906 kr/mån
70 949 kr/m²

Att semestra i Åhus med sina fantastiska stränder och genuina miljöer har för många alltid varit en dröm där man ofta kommer tillbaka år efter år. På Täppet alldeles precis vid havet erbjuds nu ett boende i det helt nya och exklusiva hotellet Åhus Seaside. Här har man tillgång till allt vad hotellet erbjuder med både spa, restaurang och fantastisk miljö alldeles vid havet. Varmt välkomna på en visning av detta unika fritidsboende.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Norregatan 49, Åhus, Kristianstads kommun

Norregatan 49

Villa
Åhus, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 750 000 kr

150 m²

6 rum

706 m² tomt

Välkommen till Norregatan 49 och denna pärla i Åhus bykärna! En charmig och välskött bostad med trevligt vinterbonat uterum. Härlig trädgård med odlingsmöjligheter och ett stort trädäck där familjen kan samlas för många trevliga stunder. Här finns närhet till allt som underlättar vardagen samt till vacker natur och fina stränder. Välkommen på visning!

Nöbbelövs byväg 63, Nöbbelöv, Kristianstads kommun

Nöbbelövs byväg 63

Villa
Nöbbelöv, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 850 000 kr

115 m²

4 rum

845 m² tomt

Välkommen till den lugna byn Tings Nöbbelöv och detta charmiga hus med anor från tidigt 1800-tal. På ett plan erbjuds ljust lantligt kök med vacker utsikt över fälten, skafferi och matplats, 3 sovrum, allrum med värmande kamin och generös plats för både matbord och soffgrupper. Utöver detta finns rymligt helkaklat badrum med både dusch och badkar samt ett mindre kontor för den som önskar arbeta hemifrån. Utemiljön är fantastisk med en välskött trädgård, stockrosor, magnolia, fruktträd och egna odlingsmöjligheter. På den insynsskyddade baksidan njuter man på nybyggt trädäck med stor plats för grill och utemöbler. Det finns även en vedeldad badtunna som kan avnjutas året om. Praktisk stor förrådsbyggnad med nytt papptak och en uppfart med plats för 4 bilar. I Nöbbelöv bor du på fritt läge med närhet till Kristianstad, E22 mot Malmö/Köpenhamn, flygplats och Österlen. Goda pendlingsmöjligheter finns även utan bil tack vare allmänna kommunikationer på gångavstånd. Bostaden säljes förbesiktigad. Kontakta gärna fastighetsmäklare Jennie Wemlert för information och visning.

Åbroddsvägen 9C, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Åbroddsvägen 9C

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 195 000 kr

113 m²

5 rum

6 442 kr/mån
19 425 kr/m²

Nybyggda moderna bostäder på gårdsgator som präglas av en genomgående omsorg för detaljer, och material som ska hålla länge. Här bjuds det in till ett socialt liv på trevliga innergårdar. Ljusa och fräscha färgsättningar, parkettgolv i ek samt stilrena fönsterbänkar i sten. Utmärkande för bostäderna är fokusen på livskvalité och den funktionella utformningen. Bebyggelsen varierar i höjd genom att takfallen vrids vinkelrätt mot gatustråken för att skapa ett vackert och levande uttryck.

 • Uteplats
Gråbovägen 6C, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Gråbovägen 6C

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 595 000 kr

113 m²

5 rum

6 442 kr/mån
22 965 kr/m²

Välkommen till denna härliga bostad i kvarter med på gårdsgator som präglas av en genomgående omsorg för detaljer, och material som ska hålla länge. Här ligger husen nära varandra och bjuder in till ett socialt liv och innergårdar. Ljusa och fräscha färgsättningar, parkettgolv i ek samt stilrena fönsterbänkar i sten. Utmärkande för bostäderna är fokusen på livskvalité och den funktionella utformningen. Bebyggelsen varierar i höjd genom att takfallen vrids vinkelrätt mot gatustråken för att skapa ett vackert och levande uttryck.

 • Balkong
 • Uteplats
Östra Boulevarden 19B, Kristianstad - Söder, Kristianstads kommun

Östra Boulevarden 19B

Lägenhet
Kristianstad - Söder, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 425 000 kr

126 m²

4 rum

7 007 kr/mån
11 310 kr/m²

Välkommen till denna genomgående och ljusa lägenhet med två balkonger på fjärde våningen. Här finns flera tidsenliga detaljer bevarade i kombination med en spännande planlösning och högt i tak. Varmt välkommen att anmäla dig till visning

 • Balkong

Visar alla 39