Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Kristianstad

Fastighetsbyrån Kristianstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Djurröds byväg 122B, null, Kristianstads kommun
 • Tor 30 maj

Djurröds byväg 122B

Villa
Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
595 000 kr
119 + 82 m²
5 rum
1 297 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva två fastigheter varav en med bostadshus och en intillliggande skogsfastighet. (inte samtaxerade) Detta hus är i renoveringsbehov både invändigt och utvändigt. Ligger på en större tomt med skogsfastighet bakom som även den säljs med huset. Planlösningen är bra men skicket är något eftersatt och med en del påbörjade renoveringar som inte blivit klara. Här krävs en händig och arbetsvillig köpare. På tomten ligger även en praktisk förrådsbyggnad. Fastigheten säljes med Friskrivningsklausul.

 • Plus
Högåkersvägen 8, Skånes Viby, Kristianstads kommun
 • Mån 27 maj

Högåkersvägen 8

Villa
Skånes Viby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 495 000 kr
94 + 94 m²
5 rum
1 071 m² tomt

Att bo i Viby´s lugna kvarter med närhet till skola samt förskola är det många som drömmer om. Här bor man också med närhet till shoppingcenter och E22:an för den som jobbar på annan ort. Bostaden erbjuder två sovrum i dagsläget, rymligt kök, vardagsrum med öppen spis, två badrum, tvättstuga och en praktisk källare som ger möjlighet till fler sovrum. Trädgården är lummig med fruktträd och på tomten står ett växthus. Vidbyggt garage med elektrisk port samt vedförråd. Huset är förbesiktigat.

 • Plus
Frans G Wibergs väg 10, null, Kristianstads kommun
 • Mån 27 maj
Frans G Wibergs väg 10, null, Kristianstads kommun, bild 2
Frans G Wibergs väg 10, null, Kristianstads kommun, bild 3

Frans G Wibergs väg 10

Lägenhet
Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/4
5 981 kr/mån
17 798 kr/m²

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt belägen i Riksbyggen Brf Björket i Kristianstad. Med en boyta på 84 kvadratmeter erbjuds här ett hem med två sovrum, rymligt vardagsrum, kök och matplats samt ett härligt inglasat uterum där man kan tillbringa många härliga dagar. Föreningen erbjuder trygghet och gemenskap samtidigt som man har närhet till stadens puls och service. Boendet på våningsplan ett passar perfekt för den som önskar ett lättillgängligt boende med närhet till grönområden och promenadstråk i björket. Välkomna att kontakta mäklaren vid intresse!

 • Premium
 • Hiss
Hagtornsvägen 13 , Odal/Vilan, Kristianstads kommun
 • Tis 28 maj

Hagtornsvägen 13

Lägenhet
Odal/Vilan, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
825 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
3 293 kr/mån
14 224 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och renoverade tvårumslägenhet i en omtyckt förening. Här erbjuds välplanerade ytor, fräscht badrum, renoverat kök och en förmånlig avgift. Inom gångavstånd finns mataffärer, vårdcentral och goda bussförbindelser. Centrum nås på ca 15 minuters promenad. Välkommen att lämna ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
Kyrkeliden 238, Balsby, Kristianstads kommun
 • Tis 28 maj kl 16:30

Kyrkeliden 238

Villa
Balsby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 495 000 kr
96 + 30 m²
4 rum
597 m² tomt

Läget är förtrollande med öppna landskap och idylliska grusvägar. Här har du närhet till både Balsybadplats och Kristianstads innerstad. Du kan ta en kort cykeltur ner till sjön och avnjuta känslan av att vara ute på landet, samtidigt som du har en liten cykeltur till staden. Ring Ali Shakir för mer information!

 • Plus
 • Uteplats
Gråbovägen 5D, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
 • Idag kl 16:30

Gråbovägen 5D

Radhus
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 295 000 kr
115 m²
5 rum
6 000 kr/mån
19 957 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i det populära området Åhus - Täppet i Kristianstad. Här kan du njuta av öppna sociala ytor som ger generöst med plats. Med hela fem rum finns det gott om plats för familj och vänner att umgås. Två badrum gör vardagen smidig och bekväm för alla boende. Föreningen, Brf Kamomillen i Åhus, är en trygg gemenskap där du kan trivas och känna dig hemma. Utanför husknuten väntar en härlig trädgård där du kan njuta av sommardagar och skapa minnen tillsammans med nära och kära. Området erbjuder vackra promenadstråk och närhet till både natur och stadsliv. Med endast en kort promenad når du lokala butiker, restauranger och det kristallklara vattnet vid stranden. Denna bostadsrätt passar perfekt för dig som söker en harmonisk tillvaro med närhet till både grönska och stadspuls. Varmt välkommen till ditt nya hem!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Hjärtebackes väg 2A, Näsby, Kristianstads kommun

Hjärtebackes väg 2A

Lägenhet
Näsby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
800 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
6 798 kr/mån
10 390 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma trea med balkong! Här erbjuds en välplanerad trea med ett hemtrevlig modernt kök, två sovrum, ljust och helkaklat badrum samt ett stort vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddagssol. Närhet till centrum, matvarubutiker och högskola samt goda förbindelser. I avgiften ingår: Värme, VA, el, renhållning, grundutbud av kabel-TV och bredband Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Brigantinvägen 12, Åhus, Kristianstads kommun
 • Lör 25 maj kl 11:30
Brigantinvägen 12, Åhus, Kristianstads kommun, bild 2
Brigantinvägen 12, Åhus, Kristianstads kommun, bild 3

Brigantinvägen 12

Villa
Åhus, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
4 750 000 kr
182 m²
9 rum
916 m² tomt

Välkommen till Brigantinvägen 12 och ett fantastiskt läge i Åhus! Modern och med en genomtänkt planlösning samt med all bekvämlighet samlat på generösa ytor är detta den perfekta villan för den stora familjen. Härlig trädgård i soligt västerläge som ger utrymme för bad, lek, odling och avkoppling. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Bockebäcksvägen 10, Önnestad, Kristianstads kommun
 • Sön 26 maj kl 11:00

Bockebäcksvägen 10

Villa
Önnestad, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
650 000 kr
60 + 24 m²
2 rum
687 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad med lummig trädgård! Huset byggdes i början av 1900-talet och har vårdats varsamt genom åren. Här finns alla förutsättningar för att sätta sin egen prägel på ett hemtrevligt boende. På tomten finns även en stor länga till förvaring och växthus för den odlingsintresserade. Här bor man med närhet till naturen och Kristianstads bekvämligheter en kort bilresa bort. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Nötvivelvägen 3, Åhus, Kristianstads kommun
 • Lör 25 maj kl 13:30

Nötvivelvägen 3

Fritidshus
Åhus, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 850 000 kr
32 m²
3 rum
2 056 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus på fantastiskt läge nära havet i Åhus. Denna unika bostad har funnits i familjen sedan det byggdes, 1933 och många somrar har njutits här. Tomten är på 2056 kvm och har vacker växtlighet, jordkällare samt förråd. Det har nu blivit dax att lämna över denna pärla med varm hand till nästa ägare att skapa sina minnen. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Näsbychaussén 66A, null, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 66A

Lägenhet
Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
600 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
2 926 kr/mån
10 526 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt belägen i Bostadsrättsföreningen Näsby 96 i Kristianstad. Med en boyta på 57 kvadratmeter finns här gott om möjligheter att skapa ett drömboende. Denna lägenhet finns på våningsplan 3 i förening med mycket stabil ekonomi. Närområdet runt Bostadsrättsföreningen Näsby 96 bjuder på vacker natur och promenad vänliga omgivningar. Med närhet till service, skolor och grönområden är detta ett perfekt läge för den som önskar en bekväm vardag. Välkommen att upptäcka potentialen och skapa ditt nya hem tillsammans med oss!

Lungörtsvägen 9A, Åhus, Kristianstads kommun

Lungörtsvägen 9A

Lägenhet
Åhus, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 595 000 kr
87 m²
3 rum
vån 0
5 787 kr/mån
29 828 kr/m²

Välkommen till denna moderna och stilrena bostadsrätt i Brf Tallslätten i Åhus! Här erbjuds ett bekvämt boende med allt samlat på markplan. Bostaden byggdes 2020 och har en genomgående fin standard där allting fortfarande känns som nytt. Välplanerat boende som har ett hemtrevligt kök med väl tilltagen matplats vid fönstret, stort vardagsrum med utgång till en terrass, två sovrum samt två helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet går att dela av och ett tredje sovrum skapas för den som önskar det. Dessutom finns en uteplats på framsidan av bostaden för den som vill njuta av morgonsolen. Åhus har ett rikt kulturliv och vacker natur. Njut av härliga promenader längs stranden eller besök lokala caféer och restauranger. Här finns även möjligheter till olika fritidsaktiviteter för både stora och små. Med närhet till service och bekvämligheter. Ta chansen att äga en denna bostadsrätt med charm och gemenskap i detta moderna inredda hem. Välkommen att lämna ert intresse!

 • Uteplats
Rapphönevägen 6A, Skånes Viby, Kristianstads kommun
 • Fre 31 maj kl 15:00

Rapphönevägen 6A

Lägenhet
Skånes Viby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 250 000 kr
98 + 7 m²
3 rum
vån 1/1
6 350 kr/mån
22 959 kr/m²

Välkommen till Rapphönevägen 6A och populära Viby! Här erbjuds nu ett stilrent och öppet parhus i ett plan med härlig utsikt över ängarna. En kvadratsmart bostad planerad efter familjens behov med hög standard, låga driftskostnader och egen trädgård. Kvarteret är lugnt och omtyckt där barnen kan leka fritt. Närområdet bjuder på vacker natur med grönområden och lekplatser. Här finns även närhet till såväl affärer, skola och förskola som aktiviteter. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Perstorpsvägen 1, Arkelstorp, Kristianstads kommun
 • Sön 2 jun kl 10:00

Perstorpsvägen 1

Villa
Arkelstorp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 795 000 kr
141 + 23 m²
6 rum
2 500 m² tomt

Välkommen till Arkelstorps lilla gräddhylla, en charmig enplansvilla som omfamnar en idyllisk vy av äppelodlingar och slingrande grusvägar. Med sina sex rum och potential för tre till fyra sovrum, är detta hem en rymd av möjligheter och komfort. Till villan finns bland annat ett stort uterum, dubbelgarage, extra välisolerat fristående gästrum och ett extra uterum. Villan är utrustad med en värmeeffektiv och ekonomisk bergvärmepump från 2017.

 • Plus
 • Uteplats
Gummastorpsvägen 35, Bjärlöv, Kristianstads kommun

Gummastorpsvägen 35

Villa
Bjärlöv, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
4 195 000 kr
144 m²
6 rum
4 170 m² tomt

I det idylliska området strax utanför Bjärlöv väntar denna charmiga bostad på en ny ägare. Med en boyta på generösa 144 kvadratmeter och fyra härliga sovrum erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Det lantliga läget ger en skön avskildhet och närhet till naturen, perfekt för den som söker lugn och ro. Extra bonus är den separata bostaden ovanför garaget, en perfekt plats för tonåringen eller gästerna att ha lite egna utrymmen. Garaget ger både skydd åt bilen och utrymme för förvaring, vilket är ett stort plus. Bostaden präglas av genomgående fint skick och bjuder in till trivsamma stunder tillsammans. Närområdet kännetecknas av vacker natur med möjligheter till härliga promenader och frisk luft. Välkommen till en genuin familjeoas att kalla sitt hem!

 • Plus
 • Uteplats
Enrisvägen 19, Åhus - Äspet, Kristianstads kommun

Enrisvägen 19

Villa
Åhus - Äspet, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
3 345 000 kr
141 m²
6 rum
735 m² tomt

Det är lätt att trivas i Åhus, men vad är det som gör att dessa SIAB-villor är så populära? Faktorerna är lika många som möjligheter till de olika planlösningarna. Lugnt och skönt i familjevänligt kvarter, med närhet till förskola och kommunikationer. Utemiljön gör självklart sitt till. Lugnet i tallskogen med närheten till havet. Utanför dörren finns oändliga promenadstråk och miljön är oslagbar. Välkommen att kika närmare på denna 1 1/2 plansvilla på Enrisvägen 19!

Sigridslundsvägen 105, Vä, Kristianstads kommun

Sigridslundsvägen 105

Villa
Vä, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 195 000 kr
90 + 80 m²
5 rum
2 960 m² tomt

Välkommen till ett renoverat hus i Vä! Nu finns det möjlighet att ta över detta fantastiska hus med 4 sovrum och rymliga sällskapsytor. Här finns bland annat två nyrenoverade kaklade badrum, nytt kök, renoverat uterum, frisk och fin ytskikt runt om i hela huset. Huset har även nytt tak och en energisnål luft/vatten-värmepump. På tomten finns även en stor uppmurad lada med juten platta, passande för exempelvis hobbyverksamhet eller förvaring. Kontakta Ali Shakir för mer information.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Gärdsgatan 6, Odal/Vilan, Kristianstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gärdsgatan 6

Lägenhet
Odal/Vilan, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
395 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/5
5 249 kr/mån
5 985 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2:a i populära Odal/Vilan i Kristianstad. Här erbjuds en bostadsrätt i HSB-föreningen Krukmakaren på andra våningen av fem. Med en boyta på 66 kvadratmeter är detta ett perfekt hem för den som söker ett bekvämt och centralt boende. Området Odal/Vilan bjuder på lugn och skön atmosfär samtidigt som det ligger nära stadens puls. I närheten hittar du trevliga promenadstråk, grönområden och närservice såsom matbutiker och restauranger. Perfekt för den som uppskattar en balans mellan stadsliv och avkoppling.

 • Balkong
 • Hiss
Älgörtsvägen 17K, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Älgörtsvägen 17K

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 850 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
6 498 kr/mån
21 765 kr/m²

Nu erbjuds en ytterst fräsch och väl presenterad bostadsrätt om 4 rum och kök med fin balkong i söderläge! Bostaden är välplacerad med skog på framsidan och gemensam yta på baksidan. Detta är en av BoKloks fina och populära bostadsrätter på ett fint läge i Åhus. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Energieffektiv
Henningsbergsvägen 37a, null, Kristianstads kommun

Henningsbergsvägen 37a

Radhus
Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 395 000 kr
75 + 15 m²
3 rum
5 500 kr/mån
31 933 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Henningsbergsvägen 37A och detta charmiga parhus i det eftertraktade området Färlöv som är i direkt anslutning till Araslövs golf & Resort med golfstudio. Här erbjuds en kvadratsmart bostadsrätt byggd år 2019, bestående av två sovrum, ett kombinerat tvätt-/badrum samt en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet samt ett välutrustat uterum, perfekt för avkoppling. Detta stilfulla och bekväma boende är perfekt beläget nära golfbanan i Araslöv och en kort bilresa från Kristianstad.

 • Uteplats
Uranusvägen 7, Vä, Kristianstads kommun
 • Tor 30 maj kl 16:00

Uranusvägen 7

Villa
Vä, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
3 950 000 kr
148 m²
5 rum
899 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och moderna familjevilla, allt bekvämt på ett plan! Öppen och ljus planlösning där kök, matplats och vardagsrum skapar en härlig atmosfär. Bostaden har flera sovrum, två badrum, stort garage och en trivsam och insynsskyddad trädgård med pool samt eftermiddag och kvällssol. Här bor man i barnvänligt och tryggt område med cykelavstånd till förskola, skola och aktiviteter. Vacker natur runt husknuten och närhet till city gör detta till ett mycket attraktivt boende. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Nils Måns väg 6, Linderöd, Kristianstads kommun

Nils Måns väg 6

Villa
Linderöd, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
895 000 kr
84 + 51 m²
4 rum
1 217 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga villa på Nils Måns väg 6. Huset är beläget på en hörntomt med en härlig trädgård.På tomten finns ytterligare en byggnad som kan användas till hobby eller verksamhet. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Prästabacken 4, Huaröd, Kristianstads kommun

Prästabacken 4

Villa
Huaröd, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 750 000 kr
132 + 8 m²
7 rum
976 m² tomt

Nu finns det tillfälle att förvärva denna rymliga och välplanerade familjevilla med en stor trädgårdstomt. Bostaden har genomgående fina ytskikt och nuvarande ägare har renoverat ovanvåningen som skapar en härlig sällskapsyta. Fritt och lantligt läge med närhet till vacker natur. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Tredalagatan 17 B, Östermalm, Kristianstads kommun
Tredalagatan 17 B, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 2
Tredalagatan 17 B, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 3

Tredalagatan 17 B

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
4 537 kr/mån
20 764 kr/m²

På Östermalm bor man väldigt bekvämt med närhet till både kulturkvarter, centrum och tågstation. Att lägenheten dessutom är belägen på andra våningen med hiss är praktiskt och gör det lättillgängligt för boende i alla åldrar. Lägenheten har ett stilfullt, renoverat kök, helkaklat badrum med dusch, ett större sovrum med inbyggda garderober, ett rymligt vardagsrum samt ett tv-rum som är möjligt att göra om till ett sovrum om behov finns samt en balkong. Genom att läsa om Brf Malacka och deras årsredovisning får man en mycket bra bild av deras välskötta fastigheter och deras goda ekonomi. Välkomna att kontakta mäklaren för att boka in en visningstid de angivna dagarna!

 • Premium
 • Hiss
Pistagegatan 1, Åhus Transval, Kristianstads kommun

Pistagegatan 1

Villa
Åhus Transval, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
4 750 000 kr
160 m²
4 rum
6 719 kr/mån

Välkomna till denna fantastiska fastighet! Att bo i ett nybyggt hus, bostadsrättsform, samtidigt bo granne med Sveriges finaste golfbana låter som en dröm för många. Ett väldigt bekvämt boende med stora öppna sällskapsytor som är perfekta för att umgås med familj och vänner och högt i tak i hall och kök ger en känsla av rymd och ljus. Glasräcket ger en modern touch samtidigt som det bevarar öppenheten i hemmet. Med tre sovrum och möjlighet till fyra finns det gott om plats för hela familjen eller för att skapa extra utrymme efter behov och groventrén med tvättstuga är praktisk för att hantera vardagliga sysslor. De inbyggda garderoberna ger gott om förvaringsutrymme och hjälper till att hålla hemmet organiserat och snyggt. Med två helkaklade badrum båda med dusch, ger det en bekväm och modern livsstil. Att ha kakel och klinker i fina färger som kompletterar den övriga inredningen ger en enhetlig och stilfull atmosfär i hela huset. ⏎En härlig uteplats i syd/väst är perfekt för att njuta av solen och utomhuslivet, och förrådet är praktiskt för att förvara trädgårdsredskap eller andra föremål. Att ha två parkeringsplatser, varav en under carport, ger bekvämlighet och skydd för fordonen. Ett modernt hem som kombinerar stil, komfort och funktion på bästa sätt! Välkomna att kontakta mäklaren för visningstid.

Visar 1 - 25 av 45