Mäklare Eva Rosquist

Eva Rosquist

Om mig

Jag brinner för mitt arbete och har högt ställda krav på mig själv samt att vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna. Med en passion för fastighetsmarknaden är jag här för att guida dig genom varje steg av processen. Du kan lita på att jag kommer att vara lyhörd för dina behov och önskemål och att jag kommer att arbeta hårt för att uppfylla dem. Kontakta mig idag och låt oss tillsammans göra bostadsaffären till en trevlig och spännande resa!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karl Johans väg 8, Viby, Kristianstads kommun

Karl Johans väg 8

Villa
Viby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 195 000 kr
130 + 30 m²
5 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till Karl Johans väg 8 och denna mysiga familjevilla på en trevlig hörntomt i populära Viby! Bostaden är en väldisponerad enplansvilla med tre sovrum, en toalett, ett badrum, tvättstuga, hemtrevligt kök med matplats, vardagsrum samt en fint allrum med öppen spis. Villan är välhållen, med möjlighet till att modernisera efter egen smak och ligger lugnt belägen i ett familjevänligt område. Lättskött trädgård med uteplats, garage samt förråd. Här bor du med fantastisk natur runt husknuten samt närhet till goda kommunikationer och allt som behövs i vardagen. Välkommen på visning!

Kapellgatan 6B, Östermalm, Kristianstads kommun

Kapellgatan 6B

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
795 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 4/4
3 083 kr/mån
21 781 kr/m²

Välkommen till en smakfull och kvadratsmart etta på citynära Östermalm! Bostaden är ljus och inbjudande med ett helt nyrenoverat kök, helkaklat badrum samt genomgående fina detaljer såsom högt i tak och trägolv. Härlig balkong i soligt västerläge med utsikt mot stan. Lägenheten ligger i en vacker byggnad från 30-talet i en välskött förening. Här bor du i ett trevligt område med gångavstånd till fina grönområden, restauranger, butiker och mataffärer. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Getapelvägen 7B, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Getapelvägen 7B

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 975 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/1
6 380 kr/mån
20 361 kr/m²

Välkommen till Getapelvägen 7B och detta trevliga radhus i vackra Åhus! En modern och kvadratsmart bostadsrätt med väldisponerade ytor och hög standard. Två helkaklade badrum, mysiga sovrum, kombinerat tvätt-/badrum och en öppen planlösning i kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp. Utgång till härlig uteplats med grästäppa. Ett stilrent och bekvämt boende som ligger naturskönt på trivsamma Täppet. Välkommen på visning!

Vildrosvägen 6, Åhus, Kristianstads kommun

Vildrosvägen 6

Villa
Åhus, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
5 450 000 kr
190 + 30 m²
7 rum
1 198 m² tomt

Välkommen till Vildrosvägen 6 och Äspet i vackra Åhus! På lugn återvändsgata inbäddad i fin natur och tallskog erbjuds nu denna trevliga 1 1/2-plans villa för den stora familjen. Genomtänkt planlösning med generös sällskapsyta, renoverat kök, flera sovrum, två badrum, praktiskt tvättstuga samt vinterbonat uterum. Trädgårdens baksida är en dröm med flera mysiga uteplatser och nytt trädäck med spabad. Solceller installerades 2022 för ekonomisk och hållbar uppvärmning. Här bor du i trevligt område med närhet till hav och strand samt allt som gemytliga Åhus har att erbjuda! Välkommen på visning!

Strädet 6B, Rinkaby, Kristianstads kommun

Strädet 6B

Villa
Rinkaby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
3 100 000 kr
132 + 37 m²
5 rum
1 206 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva detta trevliga hus på Strädet 6B. Trivsamt och rymligt enplanshus på ett av Rinkabys bästa lägen. Här erbjuds flertalet sovrum, social öppen planlösning, rymligt kök, badrum, tvättstuga samt stort uterum. Trädgården är välvårdad med fantastisk utsikt över Hammarsjön. Stort garage samt rymlig uppfart för flertalet bilar. Rinkaby ligger vackert beläget vid Hammarsjöns östra strand. Här finns närhet till både Åhus och Kristianstad. Välkommen på visning!

Åsumsvägen 42, Hedentorp, Kristianstads kommun

Åsumsvägen 42

Villa
Hedentorp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 850 000 kr
160 m²
6 rum
813 m² tomt

Välkommen till detta mysiga 1 1/2-plans hus med källare beläget på Åsumsvägen 42! Entréplan har en trevlig planlösning med nyrenoverat kök och badrum samt stort allrum och matrum. Ovanvåningen erbjuder fyra sovrum samt toalett. Baksidan av huset har en lättskött och insynsskyddad trädgård. Här bor man med cykelavstånd till centrum, förskola/skola i närheten samt härlig natur runt husknuten. Välkommen på visning!

Lökarödsvägen 462, Degeberga, Kristianstads kommun

Lökarödsvägen 462

Gård/Skog
Degeberga, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
3 495 000 kr
139 m²
6 rum
5 827 m² tomt

Drömmen om livet på landet kan snart bli verklighet! Välkommen till Lökarödsvägen 462 och denna vackra avstyckade gård med anor från 1800-talet. Huset har varsamt renoverats genom åren i smakfulla gedigna material och original detaljer är bevarade. Flera värdefulla investeringar har gjorts, som bland annat installation av jordvärmepump samt fristående garage med rymligt förråd. Bostaden andas lugn och harmoni och ligger inbäddad i naturskön miljö med närhet till vardagens bekvämligheter. Här finns alla förutsättningar för att trivas. Välkommen på visning!

Skärsnäsvägen 1008, Arkelstorp, Kristianstads kommun

Skärsnäsvägen 1008

Villa
Arkelstorp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
4 950 000 kr
196 + 80 m²
9 rum
1,6 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet som ligger naturskönt på Skärsnäsvägen 1008. En idyllisk miljö omringad av vacker skog och storslagen natur. Huset ligger högt och ljust beläget med en underbar trädgård och en generös tomt på 15 657 kvadratmeter. En genomgående smakfullt renoverad bostad i klassisk stil på 196 kvadratmeter. Väldisponerade sju rum och kök som erbjuder en unik kombination av moderna bekvämligheter med fina originaldetaljer och den gamla charmen bevarad. Trädgården är helt magisk med nybyggt fristående uterum, växthus för odling samt flera extra ekonomibyggnader. Välkommen på visning av en helt unik fastighet, ett riktigt drömhem!

Lingonstigen 11, Åhus - Pallers, Kristianstads kommun

Lingonstigen 11

Villa
Åhus - Pallers, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 695 000 kr
105 + 87 m²
5 rum
811 m² tomt

Nu kommer denna väldisponerade enplansvilla ut på marknaden! Huset ligger på ett trevligt läge i slutet av återvändsgata på populära Pallers i Åhus. En välskött bostad med ljusa inbjudande sällskapsytor, flera sovrum, två badrum, en gästtoalett och ett hemtrevligt kök med matplats. Trädgården är lättskött och har flera trivsamma ytor på både framsida och baksida. Här bor man bekvämt i ett barnvänligt och lugnt kvarter med närhet till det mesta som behövs i vardagen. Strand och vacker natur runt husknuten! Välkommen att boka in dig på visning!

Cardellsgatan 3, Kristianstads centrum, Kristianstads kommun

Cardellsgatan 3

Lägenhet
Kristianstads centrum, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 295 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 066 kr/mån
22 522 kr/m²

Varmt välkommen till Cardellsgatan 3. Här erbjuds nu en fräsch och smakfull lägenhet mitt i city! Ett trevligt läge med Tivoliparkens lugn och grönska på ena sidan och stans butiker och puls på den andra. Den mysiga innergården är en gömd oas där man gärna får grilla och umgås med vänner. För den som pendlar, ligger buss- och tågstation bara ett par minuters gångväg bort. Ett bekvämt boende - bara att flytta rakt in! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Hiss
Skolgatan 15, Knislinge, Östra Göinge kommun

Skolgatan 15

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 750 000 kr
98 + 62 m²
4 rum
583 m² tomt

Välkommen till Skolgatan 15 och denna smakfulla villa på bra läge! Bostaden byggdes från början år 1930. Idag är hela bostaden är totalrenoverad i vackra material och färgval, här är det bara att flytta rakt in och börja trivas. Huset har en lättskött trädgård som är belägen på en trevlig hörntomt med tillhörande uteplats under tak samt garage. Knislinge är den största tätorten i Östra Göinge kommun, belägen cirka 20 kilometer norr om Kristianstad. Här bor du med närhet till skola, förskola, matvarubutik samt vacker natur runt hörnet. Välkommen att boka in dig på visning!

Visar alla 11