Mäklare Jenny Kristiansson Åkesson

Jenny Kristiansson Åkesson

Om mig

Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar och därför presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär. Mitt mål är att alltid få nöjda och trygga kunder, hela vägen genom en av livets största och kanske viktigaste affär. Kundens behov står alltid i centrum hos mig, tillsammans med hög servicegrad och tillgänglighet. Min passion är att få göra alla mina kunder nöjda!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Femrösvägen 17, Önnestad, Kristianstads kommun
  • Lör 2 dec

Femrösvägen 17

Villa
Önnestad, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 795 000 kr
155 + 5 m²
6 rum
858 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem i ett av Önnestads lugna kvarter. Här bor man med närhet till skola, förskola, matbutik med självservice samt till riksväg 21 för den som vill pendla. Den trevliga bostadens planlösning är perfekt för en barnfamilj med sina tre sovrum med möjlighet till fyra, kök med matplats, groventré kombinerad tvättstuga, två badrum, vardagsrum i vinkel med utgång till ett inglasat uterum samt ett större allrum på övre plan. Garage med större inredningsbar vind, ligger i anslutning till uppfarten. Huset är besiktigat och en dolda fel försäkring kommer att tecknas. Välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Kantarellvägen 1 , Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 1

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
3 150 000 kr
46,8 m²
2 rum
vån 2/4
4 774 kr/mån
67 308 kr/m²

Nu finns det möjlighet att äga en egen hotellsvit som hyrs ut via Åhus Seaside hotellverksamhet de veckor man inte själv är där. Detta innebär att man får tillgång privat till sviten 10 veckor/år samt får ta del av intäkten från uthyrningen. Intäkten för juni, juli och augusti blev 64 657 kr. I övrig har man fri entré till spa:et, tillgång till både fest- och konferenslokal, restaurang, bar och en fantastisk uteservering. En otroligt lyxig svit med plats för fem personer, eget pentry, badrum med dusch och en härlig balkong i sydväst som har utsikt över havet. Välkomna att kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
  • Hiss
Näsbychaussén 61, null, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 61

Lägenhet
Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
635 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 685 kr/mån
10 496 kr/m²

Välkomna till Näsby och denna bostad som är perfekt för den som söker ett hem med två rum och ett kök. Här bor man bekvämt med matbutik i närheten och med busshållplats precis utanför som har tät kommunikation in till city och dess utbud. Högskolan ligger endast en kort promenad bort. Välkomna att boka tid för visning.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3