Mäklare Jenny Kristiansson Åkesson

Jenny Kristiansson Åkesson

Om mig

Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar och därför presterar jag alltid mitt yttersta i varje affär. Mitt mål är att alltid få nöjda och trygga kunder, hela vägen genom en av livets största och kanske viktigaste affär. Kundens behov står alltid i centrum hos mig, tillsammans med hög servicegrad och tillgänglighet. Min passion är att få göra alla mina kunder nöjda!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kantarellvägen 1, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 1

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
3 195 000 kr
46,8 m²
2 rum
vån 2/4
4 774 kr/mån
68 269 kr/m²

Nu finns det möjlighet att äga en egen hotellsvit/familjerum som hyrs ut via Åhus Seaside hotellverksamhet de veckor man inte nyttjar själv. Detta innebär att man får tillgång privat till sviten 10 veckor/år och man får en fin avkastning av sin investering. Hotell Seaside ligger på ett unikt läge vid hav och strand. Här har man som ägare och gäst fri entré till spa:et, tillgång till både fest- och konferenslokal, restaurang, bar och en fantastisk uteservering. En otroligt lyxig svit med plats för fem personer, eget pentry, badrum med dusch och en härlig balkong i sydväst som har utsikt över havet. Under dokument och länkar hittar ni mer information. Välkomna att kontakta mäklaren om ni har funderingar på hur detta fungerar och vill komma på en visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Jakob Ulfs väg 11, Hammar, Kristianstads kommun
Jakob Ulfs väg 11, Hammar, Kristianstads kommun, bild 2
Jakob Ulfs väg 11, Hammar, Kristianstads kommun, bild 3

Jakob Ulfs väg 11

Villa
Hammar, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 795 000 kr
107 + 52 m²
4 rum
776 m² tomt

I den gamla delen av Hammar ligger detta trevliga hus sist på en återvändsgata. Vid sidan om ligger cykelvägar som leder upp till C4 shopping och på andra hållet in till centrum. Man bor också granne med Hammars hus hjortar vilket ger en trevlig vy! I ett plan fördelar sig boytan med ett badrum med dusch, en gästtoalett, två sovrum, ett kontor/sovrum, vardagsrum och matrum, kök med matplats samt ett grovkök. På baksidan finns ett härligt inglasat uterum och en uteplats där man kan sitta och njuta av morgonkaffet. Vidbyggt garage som man når inifrån huset. Huset är förbesiktigat och en dolda fel försäkring kommer att tecknas.

  • Premium
Kapellgatan 14 A, null, Kristianstads kommun

Kapellgatan 14 A

Lägenhet
Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/4
3 100 kr/mån
31 583 kr/m²

Charmig 2:a med adress Kapellgatan 14 a, i ett av stans finare hus. Här bor man centralt vilket underlättar vardagen. Precis som bilderna visar finns det inget att renovera utan det är bara att flytta rakt in. Lägenheten har ett nyare kök med platsbyggd bänk med förvaring i, ett sovrum med platsbyggda garderober, heltäckningsmatta, badrum med dusch och tvättmaskin och ett vardagsrum där man plockat fram det gamla teglet på ena sidan. Balkong finns som vetter ut mot den mysiga innergården som har fina grillmöjligheter i kvällsolen. Fördelaktig avgift där fiber ingår. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
Murarevägen 2, Kulltorp, Kristianstads kommun
  • Idag
Murarevägen 2, Kulltorp, Kristianstads kommun, bild 2
Murarevägen 2, Kulltorp, Kristianstads kommun, bild 3

Murarevägen 2

Villa
Kulltorp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
3 995 000 kr
115 + 119 m²
4 rum
641 m² tomt

På Kulltorp finns nu möjlighet att förvärva denna totalrenoverade villa byggd 1963. Nuvarande ägare har satsat på att modernisera men samtidigt behålla några av de tidstypiska detaljerna. Utvändigt har man målat tegelfasaden och sarg runt tak, alla fönster och altandörrar är nya, delvis dränerat, byggt två trädäck och nya VA ledningar från gatan och in. Invändigt har man bl.a ändrat planlösningen genom att öppna upp mellan kök, hall och vardagsrum, satt in stora fönster inkl. altan dörr i vardagsrum, nytt kök, två nya badrum med dusch, en gästtoalett, ny el ja listan är lång. Ett hus för familjen som har tre sovrum och en rymlig inredd källare där man har tvättstuga, ett rum och en gillestuga med en öppen spis som nyligen är sotad. Förbesiktigat. Fiber finns. Välkomna att boka tid för personlig visning hos mäklaren.

  • Premium
Näsbychaussén 43, Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 43

Lägenhet
Näsby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 732 kr/mån
6 695 kr/m²

Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende. Lägenheten har adress Näsbychaussén 43 och ligger på tredje våningen i hus med tvättstuga och förråd i källaren. I avgiften ingår parkeringsplats. Här bor man i en stabil och välskött förening. Bostaden som har en bra planlösning har stor potential men är i behov av renovering. Då är det perfekt att det finns en inre fond om ca 25 000 kr som som kan användas till renoveringen. Välkomna att kontakta mäklaren för visning.

  • Balkong
Näsbychaussén 17 a, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 17 a

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
575 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 554 kr/mån
11 058 kr/m²

Här bor man i en stabil förening där man tar hand om skick och ekonomi. Lägenheten som ligger på tredje våningen har ett fräscht kök i original, hall med inbyggda garderober, helkaklat badrum med badkar, vardagsrum med utgång till balkong i söderläge och ett sovrum som även här har praktiskt inbyggda garderober. I månadsavgiften ingår både kabel-tv och bredband. Välkomna att boka in er på visning.

  • Plus
  • Balkong
Femrösvägen 17, Önnestad, Kristianstads kommun
  • Borttagen före visning

Femrösvägen 17

Villa
Önnestad, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 695 000 kr
155 + 5 m²
6 rum
858 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Hjärsåslilla 806, Knislinge, Östra Göinge kommun

Hjärsåslilla 806

Gård/Skog
Knislinge, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
2 950 000 kr
71 m²
2 rum
9,6 ha tomt

Varmt välkomna till Linnefred och denna charmiga gård. Detta är ett unikt tillfälle för dig som letar efter något på ett fritt och härligt läge med bra möjligheter att driva något eget. På fastigheten finns en anlagd korthåls-golfbana och boulebanor. I logen har det även gjorts iordning en festlokal med gott om plats för lite större sällskap. Detta kan vara en utmärkt möjlighet att utveckla en verksamhet av de aktiviteter som finns idag, eller något helt annat. Fastigheten är på totalt 9,63 ha och erbjuder till största del åkermark som idag är utarrenderad. Åkermarken har god kvalité. Resterande mark består av golfbanan, boulebanor samt lite trädgård. Boningshuset är lite mindre och erbjuder i dagsläget ett kök, ett allrum/vardagsrum, ett sovrum, samt toalett med dusch. På övre plan finns en oinredd vind, men möjlighet finns att inreda även detta till bostadsyta. Ekonomibyggnaden är uppdelad i några olika delar. Här finns förråd för lite trädgårdsmaskiner etc. en loge som används till festlokal, äldre stalldel med gamla djurboxar, samt ett inglasat uterum med trevligt utsikt. Gården ligger som sista hus på Östergårdsvägen, så det blir ingen genomfartstrafik. Härlig natur och omgivning, med vackra vyer över fälten. Bostadshuset är förbesiktigat av Anticimex.

Visar alla 8