Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erik Rosdahl

Erik Rosdahl

Om mig

Mäklaryrket för mig är både drivande och utmanande. Med bakgrund från bl.a. byggbranschen har jag god kännedom inom byggteknik och kan därmed ge trygghet och mervärde i mina förmedlingar. Varje möte och förmedling är unik, att finna den bästa lösningen för alla inblandade parter är en del av arbetet som är utmanande med samtidigt väldigt stimulerande. Hör av dig så berättar jag hur du kan göra en bra och smidig affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Honungsvägen 6, Tollarp, Kristianstads kommun

Honungsvägen 6

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
890 000 kr
84 + 4 m²
3 rum
440 m² tomt

Strax utanför Tollarp ligger detta charmiga lite mindre hus som är i gott skick och värms av en installerad luft/ vattenvärmepump samt en luft/ luft för både värme och kyla. Mindre tomt som till stora delar är stensatt och till huset ett garage med förråd och elmanövrerad garageport. Bostaden är i gott skick där ytorna är fördelade på välkomnande entré, badrum kök och två rum i nedre plan samt sovrum och förvaring i det övre planet. Varmt välkomna att boka er för en visning.

Mastvägen 32, Åhus, Kristianstads kommun
 • Fre 26 apr kl 16:30

Mastvägen 32

Villa
Åhus, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
3 900 000 kr
150 + 30 m²
5 rum
989 m² tomt

Välkomna till populära, barnvänliga Vattentornsområdet i Åhus. På Mastvägen 32 erbjuds en villa som verkligen bjuder på många fina detaljer. Ytorna fördelas på fina sällskapsytor i en öppen planlösning och rymmer fyra generösa sovrum, gästrum, öppet kök mot vardagsrum och matplats samt en fantastisk takhöjd som ger en luftig, fin känsla. Trivsam utemiljö med stor altan och gräsytor i söder för sköna stunder med familj och vänner. Förskola, skola, centrum och golfbana finns på promenadavstånd. Villan är förbesiktigad genom Anticimex för trygghet.

 • Plus
 • Uteplats
Grangatan 14, Tollarp, Kristianstads kommun

Grangatan 14

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 300 000 kr
134 + 134 m²
5 rum
768 m² tomt

Välkomna till Grangatan 14 i populära och barnvänliga Tollarp. Här erbjuds en villa som verkligen bjuder på många fina detaljer. Ytorna fördelas på fina sällskapsytor i en bra planlösning och ger möjlighet till fyra generösa sovrum, gästrum, kök i anslutning till vardagsrum och matplats samt ett härligt ljus från flera stora fönster som ger en luftig, fin känsla. Utemiljöerna fördelas på ett stensatt altan och gräsytor i söder för sköna stunder med familj och vänner. Förskola, skola, finns på promenadavstånd. Villan är förbesiktigad genom Anticimex och tecknad för dolda fel för trygghet.

 • Uteplats
Lussebacke 1, Arkelstorp, Kristianstads kommun
 • Sön 28 apr kl 14:45

Lussebacke 1

Övrigt
Arkelstorp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 000 000 kr
1 228 m²
4 796 m² tomt

Nu erbjuds en byggnad som är lite utöver det vanliga. Här finns alla möjligheter för ny ägare att förverkliga en dröm om egen verksamhetslokal i kombination med bostad om man så önskar. Stora fina ytor i en ytterst gedigen byggnad på fint läge i Arkelstorp. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Trastvägen 3, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Trastvägen 3

Villa
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
4 495 000 kr
100 + 55 m²
4 rum
929 m² tomt

I charmiga Åhus, ett stenkast från hamn och hav, finner ni denna väl bevarade och fina villa som erbjuder ett kvalitativt boende där man med lätthet kommer att kunna trivas. Smakfulla materialval som samsas på väl disponerade ytor fördelade på i dagsläget två sovrum, badrum och flera olika delar för avkopplande samvaro. Fastigheten, som byggdes 1934 , erbjuder ett attraktivt läge med närhet till allt vad Åhus och Skånes östra kustlinje erbjuder. Välkomna att boka er för visning!

 • Uteplats
Lönbladsgatan 3C, Östermalm, Kristianstads kommun

Lönbladsgatan 3C

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 250 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/4
3 629 kr/mån
20 492 kr/m²

Ljus, välhållen och mysig 2:a i populära HSB Göta. Lägenheten är fint planerad, har fina fräscha ytskikt och har stort vardagsrum samt matplats i kök. Lägenheten ligger på ett lugn fint läge på Östermalm, en halvtrappa upp och har en trevlig balkong med skön eftermiddagssol. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Älgvägen 5, Åhus, Kristianstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Älgvägen 5

Fritidshus
Åhus, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 995 000 kr
49 + 10 m²
3 rum
1 496 m² tomt

Välkomnas in i på Täppet, tallskogen och en stor härlig lummig naturtomt som omger ett trivsamt fritidsboende. Ett naturligt lugn och möjlighet att fånga både soliga och vindstilla ytor från morgon till kväll. Till havet och den milsvida sandstranden som Åhus är känt för är det bara 200 meter, vilket betyder att man, en kort promenad når havet för ett morgondopp. Till naturen och promenadslingorna på det gamla skjutfältet har man alldeles inpå knuten. Besiktigad och försäkrad mot sk. dolda fel. Varmt välkomna att boka er för en visning.

 • Uteplats
Allarpsvägen 4, Arkelstorp, Kristianstads kommun

Allarpsvägen 4

Villa
Arkelstorp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 390 000 kr
330 m²
8 rum
1 262 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna speciella fastighet på ett bra läge i Arkelstorp. Möjligheterna är många för både bostad eller någon form av rörelse då byggnaden idag är klar för restaurang med stort kök och serveringslokal med generösa ytor. Välkomna kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Boarpsvägen 33, Linderöd, Kristianstads kommun

Boarpsvägen 33

Villa
Linderöd, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
3 750 000 kr
153 + 70 m²
5 rum
3,4 ha tomt

Välkomna till ett ytterst charmigt boende i utkanten av Linderöd och dess fantastiska skogar och omgivningar. Här ligger en vacker gårdsliknande bostad omgiven av skog, öppna fält och stor damm som använts till fiskodling under många år, som närmsta granne. En idyll som behövs upplevas på plats. Denna bostaden erbjuds nu till nya ägare att förvalta . Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Kantarellvägen 1, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 1

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 200 000 kr
35,6 m²
1 rum
vån 1/4
4 339 kr/mån
61 798 kr/m²

Att semestra i Åhus med sina fantastiska stränder och genuina miljöer har för många alltid varit en dröm där man ofta kommer tillbaka år efter år. På Täppet alldeles precis vid havet erbjuds nu ett boende i det helt nya och exklusiva hotellet Åhus Seaside. Här har man tillgång till allt vad hotellet erbjuder med både spa, restaurang och fantastisk miljö alldeles vid havet där man samtidigt har en fin avkastning av sin investering. Varmt välkomna på en visning av detta unika fritidsboende.

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 10