Mäklare Erik Rosdahl

Erik Rosdahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Karl Nils väg 6, Linderöd, Kristianstads kommun

Karl Nils väg 6

Villa
Linderöd, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

750 000 kr

69 m²

3 rum

1 200 m² tomt

Charmig bostad med fint läge i Linderöd. Ett tillfälle att förvärva en gedigen bostad med många fina detaljer som kan förvaltas till ett mycket trivsamt boende. Här kan ni få en härlig boendemiljö, och samtidigt ha tillgång till en slående vacker natur men även stor arbetsmarknad både norrut söderut med ca en halvtimmes bilväg till Lund. Varmt välkomna att boka er för visning.

Särlagatan 31, Tollarp, Kristianstads kommun

Särlagatan 31

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

1 275 000 kr

110 m²

4 rum

954 m² tomt

Här kan vi erbjuda en villa som är belägen i ett av Tollarps bättre lägen. Här bor man bekvämt med fina omgivningar och närhet till fin natur. Villan har väl disponerade ytor med flera sovrum och umgängesytor. Till denna villa finns ett praktiskt garage och mindre förråd. I Tollarp bor man ett bekymmersfritt liv med allt vad byn kan erbjuda. Varmt välkomna på visning.

Ängsvägen 12, Östermalm, Kristianstads kommun

Ängsvägen 12

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 000 000 kr

102 m²

4 rum

5 185 kr/mån

19 608 kr/m²

Välkomna till Ängsvägen 12 och denna fina bostad i en av Kristianstads populäraste föreningar. Ett bekvämt boende med hiss i huset, rymlig och ljus interiör samt möjlighet till garage. Brf Stormen är en välskött förening där man möts av mysig och uppvuxen innergård med fina sittplatser och boulebana. Med sitt centrala läge når man det mesta inom enkelt gångavstånd såsom restauranger, matbutiker, apotek, sjukhus, centrum, service och busshållplats. Varmt välkomna att boka er för en visning! Mäklare: Erik Rosdahl, 0761 - 299959.

  • Hiss
Blomstervägen 9, Tollarp, Kristianstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Blomstervägen 9

Lägenhet
Tollarp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

795 000 kr

104,5 m²

4 rum

5 000 kr/mån

7 608 kr/m²

Välkomna till Blomstervägen 9 och denna trivsamma 4:a i markplan med fint inglasat uterum! Bostaden är ytterst välvårdad och ligger på ett trivsamt, lugnt och barnvänligt område i Tollarp med närhet till skola, förskola och natursköna omgivningar. Lägenheten är välplanerad med möjlighet till tre sovrum, en stor praktisk klädkammare och generöst ljust allrum med utgång mot altan/ trädgård, två badrum med dusch samt trivsamt kök med matplats. Välkomna på visning.

Åldermannagatan 8, Östermalm, Kristianstads kommun

Åldermannagatan 8

Övrigt
Östermalm, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

5 000 000 kr

8 rum

696 m² tomt

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva en förstklassig bostad från 1935 uppdelad i dagsläget på tre fina lägenheter om totalt 248 kvm belägen på Östermalm. Med generösa trivsamma umgängesytor i alla tre bostäderna ligger denna vackra byggnad på bästa läge i Kristianstad endast 5 minuters promenad från citykärnan. Varsamt bevarad med tidsenliga detaljer. Fjärrvärme är värmesystem som används. Byggnaden kommer att vara förbesiktigad för ny ägares trygghet. För ytterligare information ring eller maila ansvarig mäklare.

  • Plus
Yngsjövägen , Åhus, Kristianstads kommun

Yngsjövägen

Villa
Åhus, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

Pris saknas

150 m²

5 rum

5 900 m² tomt

Nu erbjuds ett unikt läge intill Helge å med egen brygga vid ån. Idag ligger det en fin teglad byggnad med två bostäder och här finns en etablerad verksamhet för den som vill ta över en sådan alternativt förvalta detta fina läge på annat sätt. Möjligheterna är många! Kontakta Mäklare Erik Rosdahl för mer information. 0761299959

  • Plus
  • Uteplats
Helgedalsvägen 5, Helgedal, Kristianstads kommun

Helgedalsvägen 5

Villa
Helgedal, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 295 000 kr

101 m²

5 rum

814 m² tomt

Välkommen till Helgedalsvägen 5 och en villa i ett trivsamt fint skick. Villan ligger i ett lugnt kvarter på en mysig och delvis insynsskyddad tomt och rymmer fina ljusa sällskapsytor med en delvis öppen planlösning. Tre rymliga sovrum fördelade på de olika planen samt kök med vitvaror i modernt utförande. Generös uppfart med möjlig plats för två bilar! Låga driftskostnader. Ett tillfälle!

  • Balkong
  • Uteplats
Fendervägen 8, Furuboda, Kristianstads kommun

Fendervägen 8

Tomt
Furuboda, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad

2 000 000 kr

1 559 m² tomt

Inte ofta erbjuds en tomt på sådant fritt och charmigt läge inbäddat i skön lummig natur. I trivsamma Nyhusen/ Furuboda bor man bra med all form av natur inpå knuten och milsvidd sandstrand en kort cykeltur bort. Närheten till Åhus/ Kristianstad och Österlen gör detta läget exemplariskt för en ny funktionell och praktisk boplats med oslagbar charm. Varmt välkomna att kontakta mig för mer information Mäklare Erik Rosdahl, 0761-299959

  • Plus

Visar alla 8