Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erik Rosdahl

Erik Rosdahl

Om mig

Mäklaryrket för mig är både drivande och utmanande. Med bakgrund från bl.a. byggbranschen har jag god kännedom inom byggteknik och kan därmed ge trygghet och mervärde i mina förmedlingar. Varje möte och förmedling är unik, att finna den bästa lösningen för alla inblandade parter är en del av arbetet som är utmanande med samtidigt väldigt stimulerande. Hör av dig så berättar jag hur du kan göra en bra och smidig affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bronsgjutarvägen 46, Hammar, Kristianstads kommun
  • Mån 5 aug kl 16:00

Bronsgjutarvägen 46

Radhus
Hammar, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 300 000 kr
110 + 5 m²
4 rum
5 771 kr/mån
20 909 kr/m²

Inom kort kommer denna välkomnande, rymliga 4-rumslägenhet i populära Brf Hammars Park C4 i Kristianstad att erbjudas. Med en boyta på 110 kvm och en fin uteplats för härliga stunder utomhus erbjuder denna bostad gott om plats för både avkoppling och umgänge. Det första våningsplanet ger lättåtkomlighet och bekvämlighet för hela familjen. Här finns gott om utrymme att förverkliga dina inredningsdrömmar och skapa en personlig atmosfär. Brf Hammars Park C4 är en trygg och trivsam förening där du kan känna dig hemma tillsammans med grannar som också uppskattar det goda livet. Välkommen att upptäcka din nya drömbostad tillsammans med oss!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Rollos väg 11, Öllsjö, Kristianstads kommun

Rollos väg 11

Villa
Öllsjö, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
3 295 000 kr
112 + 43 m²
5 rum
816 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fristående bostad i natursköna Öllsjö! Med öppen planlösning och gott om utrymme för både umgänge och avkoppling finns här goda förutsättningar för en trivsam tillvaro. Uteplatsen bjuder in till sköna sommarkvällar och uterummet förlänger säsongen för mysiga stunder. Bostaden är perfekt för den som söker rymd och bekvämlighet med sina fem rum fördelade på tre sovrum. Här finns också ett garage och förråd som ger extra förvaringsmöjligheter och skydd åt din bil. Närområdet kännetecknas av lugn och ro med närhet till vacker natur och harmoniska omgivningar. Underbara promenadstråk och eventuella grönområden gör det till en fröjd att bo här. Denna fristående bostad i Öllsjö väntar på dig som vill ha en härlig plats att kalla hemma, med utrymme för både avkoppling och umgänge. Varmt välkommen att utforska denna unika möjlighet tillsammans med oss!

  • Uteplats
Lillesjö väg 1, Yngsjö, Kristianstads kommun

Lillesjö väg 1

Villa
Yngsjö, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
3 995 000 kr
92 m²
4 rum
1 440 m² tomt

Välkommen till detta charmiga korsvirkeshus beläget i vackra Yngsjö, Kristianstad. Här erbjuds ett boende med unika drag och ytterst väl underhållet/ förädlat genom åren. Trivsam annexbyggnad med bastu samt gästhus för extra komfort och utrymme. Den härliga tomtytan om 1440 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsnjutning och uteliv, med en trivsam utemiljö att avnjuta långfrukostar och sommarkvällar på. Med sina fyra rum och två sovrum finns här bra plats för familjen eller för den som önskar arbetsrum och gästrum. Korsvirkeskaraktären ger en genuin och charmig känsla till hemmet som lockar med historiska anor från 1844. Området runt Yngsjö bjuder på vacker natur, milslång sandstrand med möjligheter till sköna promenader och utflykter. Ett idylliskt och lantligt läge som ger en lugn tillflyktsort från stadens puls. Ta chansen att bo i en unik bostad med en touch av det förflutna, välkommen att upptäcka detta drömhem tillsammans med oss!

  • Plus
  • Uteplats
Munkebergsvägen 9, Vä, Kristianstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Munkebergsvägen 9

Villa
Vä, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 600 000 kr
68 m²
3 rum
456 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 1800-talshus beläget i Kristianstad. Här får du möjligheten att äga en bit historia i form av ett renoverat hem med två mysiga sovrum. Trädgården är en dröm med sina 456 kvm, perfekt för trädgårdsälskaren eller för att njuta av soliga dagar utomhus. Huset erbjuder en trivsam planlösning och vackra detaljer som ger karaktär åt varje rum. Med sin väl planerade boyta på 68 kvm finns det gott om plats att leva och trivas på. Njut av lugnet och friden i detta historiska hem som andas charm och karaktär. Området runt huset bjuder på vacker natur och grönområden att utforska. Här finns även närhet till lokala bekvämligheter som matbutiker, skolor och kommunikationer. Ta chansen att äga din alldeles egna pärla med en unik touch av historiens vingslag. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Trastvägen 3, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Trastvägen 3

Villa
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
4 295 000 kr
100 + 55 m²
4 rum
929 m² tomt

I charmiga Åhus, ett stenkast från hamn och hav, finner ni denna väl bevarade och fina villa som erbjuder ett kvalitativt boende där man med lätthet kommer att kunna trivas. Smakfulla materialval som samsas på väl disponerade ytor fördelade på i dagsläget två sovrum, badrum och flera olika delar för avkopplande samvaro. Fastigheten, som byggdes 1934 , erbjuder ett attraktivt läge med närhet till allt vad Åhus och Skånes östra kustlinje erbjuder. Välkomna att boka er för visning!

  • Uteplats
Västra Tvärgatan 5, Åhus, Kristianstads kommun

Västra Tvärgatan 5

Villa
Åhus, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
5 595 000 kr
208 + 80 m²
6 rum
913 m² tomt

Välkommen till denna charmiga Funkisvilla i hjärtat av Åhus! Här erbjuds en rymlig bostad med sex rum, perfekt för den stora familjen. Med tre till fyra sovrum finns gott om plats för alla, och det helkaklade badrummen ger en lyxig touch till vardagen. Det som verkligen sticker ut med denna bostad är det härliga uterummet och det avkopplande spabadet, perfekta för avslappnade stunder tillsammans med nära och kära. Området runt huset bjuder på vacker natur och närhet till havet, perfekt för promenader längs stranden eller picknickar vid solnedgången. I dagsläget ger annexet en årsintäkt på hela 72 000kr vilket ger ett tillskott till den totala boendekostnaden. Med närhet till allt man kan önska sig, som mysiga restauranger och caféer, samt bra skolor och service, är detta ett idealiskt boende för den som söker en mix av charm, bekvämlighet och avkoppling. Kom och upptäck ditt nya drömhem i Åhus tillsammans med oss!

Våffelgatan 6, Åhus, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 15:00

Våffelgatan 6

Villa
Åhus, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
6 510 000 kr
171 m²
7 rum
361 m² tomt

Välkommen till dessa moderna townhouses i tre plan belägna i det populära området Åhusvången etapp 2. Med hela 7 rum och generösa 171 kvadratmeter finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Det som verkligen sticker ut med dessa townhouses är den underbara takterrassen som vetter mot väster. Där kan du njuta och se solnedgången måla himlen i de vackraste färger. Området kring Åhusvången erbjuder en harmonisk livsstil med närheten till vacker natur, golfbana och pittoreska omgivningar. Här kan du promenera längs med stranden, ta ett dopp i havet eller bara njuta av lugnet i det lantliga läget. Känner du för lite mer puls tar du cykeln in till Åhus bykärna där det erbjuds det mesta. Denna bostad ger dig en unik möjlighet att bo bekvämt och samtidigt ha naturen inpå knutarna. Med 7 rum fördelade på tre plan finns det utrymme för både arbete och avkoppling. Passa på att förvärva ditt drömboende med en fantastisk takterrass, rymliga ytor och närhet till både stadsliv och natur. Tillsammans kan vi göra din dröm om ett modernt och bekvämt boende i Åhus till verklighet. Välkommen att upptäcka potentialen i dessa townhouses idag!

  • Plus
  • Nyproduktion
Lussebacke 1, Arkelstorp, Kristianstads kommun

Lussebacke 1

Övrigt
Arkelstorp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 000 000 kr
1 228 m²
4 796 m² tomt

Nu erbjuds en byggnad som är lite utöver det vanliga. Här finns alla möjligheter för ny ägare att förverkliga en dröm om egen verksamhetslokal i kombination med bostad om man så önskar. Stora fina ytor i en ytterst gedigen byggnad på fint läge i Arkelstorp. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Allarpsvägen 4, Arkelstorp, Kristianstads kommun

Allarpsvägen 4

Villa
Arkelstorp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 195 000 kr
330 m²
8 rum
1 262 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna speciella fastighet på ett bra läge i Arkelstorp. Möjligheterna är många för både bostad eller någon form av rörelse då byggnaden idag är klar för restaurang med stort kök och serveringslokal med generösa ytor. Välkomna kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Boarpsvägen 33, Linderöd, Kristianstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Boarpsvägen 33

Villa
Linderöd, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
3 300 000 kr
153 + 70 m²
5 rum
3,4 ha tomt

Välkomna till ett ytterst charmigt boende i utkanten av Linderöd och dess fantastiska skogar och omgivningar. Här ligger en vacker gårdsliknande bostad omgiven av skog, öppna fält och stor damm som använts till fiskodling under många år, som närmsta granne. En idyll som behövs upplevas på plats. Denna bostaden erbjuds nu till nya ägare att förvalta . Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats

Visar alla 10