Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ali Shakir

Ali Shakir

Om mig

Med driv, trygghet och engagemang skapar jag dem bästa förutsättningarna för din bostadsaffär! Ett första kliv till en lyckad försäljning är att välja rätt fastighetsmäklare. Jag är uppvuxen i Kristianstad och har bott i staden i över 30 år. Med väldigt god lokalkännedom i kombination med ett stort engagemang leder det till nöjda kunder som jag är tacksam över att lära känna. I en stor affär med känslor och förväntningar så är mitt fokus att underlätta processen och att skapa ett bra resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brobyvägen 27, Sibbhult, Östra Göinge kommun
  • Fre 2 aug kl 16:00
Brobyvägen 27, Sibbhult, Östra Göinge kommun, bild 2
Brobyvägen 27, Sibbhult, Östra Göinge kommun, bild 3

Brobyvägen 27

Villa
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
545 000 kr
85 + 85 m²
4 rum
981 m² tomt

Välkommen till denna charmiga tegelvilla med tre sovrum och ett ljust, vackert allrum. Till huset hör en stor fristående byggnad som kan användas som garage eller för hobbyverksamhet. Med en boyta på 85 kvm och ett extra rum på vinden (ca 28 kvm) ger detta hem gott om plats för familjen. Villan utmärker sig med sina tidlösa, vackra detaljer såsom eldstad och fiskbensparkett. Källaren består av stora ytor med tvättrum, pannrum, förråd och ett extra badrum. Utöver villan finns ett stort, praktiskt garage på ca 80 kvm för extra bekvämlighet, perfekt för dig som är intresserad av hobbyverksamhet. Området kring bostaden är lugnt och familjevänligt med närhet till grönområden och bekvämligheter. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha allt du behöver inom räckhåll. Villan säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Holmavägen 29, Knislinge, Östra Göinge kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Holmavägen 29, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 2
Holmavägen 29, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 3

Holmavägen 29

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 495 000 kr
145 + 103 m²
6 rum
1 188 m² tomt

Välkommen till denna vackra tegelvilla i hjärtat av Knislinge, perfekt för familjen som söker ett rymligt och bekvämt hem! Här erbjuds en rymlig bostad med sex rum, tre till fyra sovrum samt en vackert stor insynsskyddad trädgård med gräsmatta där barnen kan leka fritt. Garage med carport ger gott om plats för bilen och förvaring. Vid garaget finns även förråd samt snickarbod. Området är känt för sin närhet till skolan, vilket gör det till en perfekt plats för barnfamiljer.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Slättåkravägen 10, null, Östra Göinge kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30

Slättåkravägen 10

Villa
Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 195 000 kr
119 + 134 m²
9 rum
1 185 m² tomt

Trevlig 1½-plans villa på välansad trädgårdstomt utmed återvändsgata i lugnt barnvänligt bostadsområde med närhet till skola och strövområde. Här erbjuds en rymlig bostad med hela 9 rum, varav 6 sovrum för den stora familjen eller för de som önskar extra utrymme. Uterum ca 30 kvm med fint läge, carport och förråd. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Näsbychaussén 66a, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 12:30

Näsbychaussén 66a

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
495 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 817 kr/mån
9 252 kr/m²

I mycket stabil förening finner vi denna fina tvårummare. Stort vardagsrum med inglasad balkong, sovrum med plats för dubbelsäng, fint kök med yta för mindre matbord samt halvkaklat badrum med badkar. Uppfräschning av vissa ytskikt kan behövas. Välkommen på visning till en bostadsrätt med låg avgift där det mesta ingår!

  • Plus
Friggatofta 1017, Broby, Östra Göinge kommun

Friggatofta 1017

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 695 000 kr
150 m²
6 rum
6 580 m² tomt

Välkommen till Friggatofta 1017 – Här erbjuds en rymlig tomt på hela 6580 kvm, omgiven av skogens lugn och grönska. Fastigheten är perfekt för den som söker en harmonisk livsstil med närhet till natur och Brobys centrala del. Villan har nyligen genomgått flera omfattande renoveringar på senare tid och här finns gott om plats för hela familjen med välplanerade ytor. Utöver villan finns en sidobyggnad (annex) med två sovrum och ett vardagsrum på ca 40 kvm. Annexet har nytt golv (2021) och en ny luft/luft värmepump, vilket gör det till en perfekt gästbostad eller tonårsboende. Dessutom finns en förberedd grund med bygglov för ytterligare ett annex, vilket ger dig möjlighet att utöka boendeytan ytterligare. För den händiga eller kreativa finns en rymlig hobbyverkstad där du kan låta fantasin flöda och skapa nya projekt. Verkstaden är idealisk för både snickeri och andra hobbies. Fastigheten har fått en rad tekniska uppdateringar som säkerställer både komfort och hållbarhet: - Ytskikt renoverat - Dränering av dagvatten - Byte av värmesystem (2021) - Ny el-central och renoverade element - Uterum delvis renoverat - Uppfräschning av badrum och toalett - Ny trekammarbrunn (2015) - Plåtarbete runt om huset (2022) Den stora tomten erbjuder fantastiska möjligheter för trädgårdsintresserade med plats för allt från odlingsland till lekytor för barnen. Här kan du njuta av långa sommarkvällar på uteplatsen och samtidigt ha naturen alldeles intill. Här kan du leva ett naturnära liv utan att ge avkall på bekvämligheter och kvalitet. Boka in dig på visning, du är varmt välkommen!

  • Uteplats
Hjärtebackes väg 2A, Näsby, Kristianstads kommun

Hjärtebackes väg 2A

Lägenhet
Näsby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
750 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
6 798 kr/mån
9 740 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma trea med balkong! Här erbjuds en välplanerad trea med ett hemtrevlig modernt kök, två sovrum, ljust och helkaklat badrum samt ett stort vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddagssol. Närhet till centrum, matvarubutiker och högskola samt goda förbindelser. I avgiften ingår: Värme, VA, el, renhållning, grundutbud av kabel-TV och bredband Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Perstorpsvägen 1, Arkelstorp, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 11:00

Perstorpsvägen 1

Villa
Arkelstorp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 795 000 kr
141 + 23 m²
6 rum
2 500 m² tomt

Välkommen till Arkelstorps lilla gräddhylla, en charmig enplansvilla som omfamnar en idyllisk vy av äppelodlingar och slingrande grusvägar. Med sina sex rum och potential för tre till fyra sovrum, är detta hem en rymd av möjligheter och komfort. Till villan finns bland annat ett stort uterum, dubbelgarage, extra välisolerat fristående gästrum och ett extra uterum. Villan är utrustad med en värmeeffektiv och ekonomisk bergvärmepump från 2017.

  • Plus
  • Uteplats
Sigridslundsvägen 105, Vä, Kristianstads kommun

Sigridslundsvägen 105

Villa
Vä, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 050 000 kr
90 + 80 m²
5 rum
2 960 m² tomt

Välkommen till ett renoverat hus i Vä! Nu finns det möjlighet att ta över detta fantastiska hus med 4 sovrum och rymliga sällskapsytor. Här finns bland annat två nyrenoverade kaklade badrum, nytt kök, renoverat uterum, frisk och fin ytskikt runt om i hela huset. Huset har även nytt tak och en energisnål luft/vatten-värmepump. På tomten finns även en stor uppmurad lada med juten platta, passande för exempelvis hobbyverksamhet eller förvaring. Kontakta Ali Shakir för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Älgörtsvägen 17K, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Älgörtsvägen 17K

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
1 850 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
6 498 kr/mån
21 765 kr/m²

Nu erbjuds en ytterst fräsch och väl presenterad bostadsrätt om 4 rum och kök med fin balkong i söderläge! Bostaden är välplacerad med skog på framsidan och gemensam yta på baksidan. Detta är en av BoKloks fina och populära bostadsrätter på ett fint läge i Åhus. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Henningsbergsvägen 37a, null, Kristianstads kommun

Henningsbergsvägen 37a

Radhus
Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 395 000 kr
75 + 15 m²
3 rum
5 500 kr/mån
31 933 kr/m²

Hjärtligt välkomna till Henningsbergsvägen 37A och detta charmiga parhus i det eftertraktade området Färlöv som är i direkt anslutning till Araslövs golf & Resort med golfstudio. Här erbjuds en kvadratsmart bostadsrätt byggd år 2019, bestående av två sovrum, ett kombinerat tvätt-/badrum samt en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet samt ett välutrustat uterum, perfekt för avkoppling. Detta stilfulla och bekväma boende är perfekt beläget nära golfbanan i Araslöv och en kort bilresa från Kristianstad.

  • Uteplats
Marieholmsvägen 12, Tollarp, Kristianstads kommun

Marieholmsvägen 12

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 195 000 kr
147 + 23 m²
6 rum
1 697 m² tomt

En välkomnande enplansvilla med en generös öppen planlösning på 170 kvm. Här möts du av fyra mysiga sovrum och rymliga sällskapsytor som bjuder in till både avkoppling och gemenskap. Här finns även ett trevligt uterum med kamin. Välkommen på visning!

Skolgatan 8, Sibbhult, Östra Göinge kommun

Skolgatan 8

Villa
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Fastighetsbyrån Östra Göinge
1 195 000 kr
120 + 90 m²
5 rum
967 m² tomt

Välkomna till Skolgatan 8 och detta mycket välskötta hus på trevligt läge i Sibbhult. Precis nedanför tomten rinner ån som du kan njuta av från altanen på husets baksida. Huset fungerar utmärkt som en familjevilla då det finns 4 rejäla sovrum. Invändigt bor du ljust trevligt och huset har genomgått flera större renoveringar. Badrum renoverades för 2 år sedan, luft/vatten installerades 2022, fönster har bytts ut löpande och taket byttes 2002. Huset säljes förbesiktigat. Varmt välkommen att boka tid för visning.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Arkelstorpsvägen 5, Balsby, Kristianstads kommun

Arkelstorpsvägen 5

Fritidshus
Balsby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
945 000 kr
59 + 40 m²
2 798 m² tomt

Här börjar drömmen! Med bara några minuters gångpromenad från tomten når du Balsbys trevliga badplats. Denna rymliga tomt sträcker sig över hela 2798 kvm och har anslutning till kommunalt vatten och avlopp. En charmig kanal smyckar ena sidan av tomten som tillför en lugn och trivsam miljö. Vidare på tomten finns ett litet fritidshus med el indraget, som behöver genomgå omfattande renovering. Med närheten till badplatsen och det generösa markutrymmet är detta ett unikt tillfälle för att skapa din drömbostad! Bostaden säljes med friskrivningsklausul. Vill du veta mer? Kontakta Ali Shakir på 072-3004572

Håstadsvägen 365, Österslöv, Kristianstads kommun

Håstadsvägen 365

Villa
Österslöv, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
2 495 000 kr
187 m²
8 rum
2 782 m² tomt

!NYTT PRIS! Håstadsvägen 365 är det perfekta valet för den som söker ett stort hus på landet. Med sin rymliga planlösning, vackra trädgård och natursköna omgivningar erbjuder det en idealisk och fridfull livsstil för den som vill bo nära naturen samtidigt som de har tillgång till bekvämligheter och utrymme för en stor familj. Här kan passionerade trädgårdsälskare odla och skapa sin egen grönskande oas. Vid sidan av detta finns även möjlighet att ha höns, perfekt för de som vill ha tillgång till färska ägg och en naturnära livsstil. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
Vångavägen 23A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Vångavägen 23A

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Fastighetsbyrån Kristianstad
825 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 359 kr/mån
15 421 kr/m²

Välkomna till en tvåa med genomgående fina ytskikt i sobra färger och balkong i söderläge! Här bor du nära till såväl mataffärer, högskolan och stadskärna. Välskött förening med de stora renoveringarna gjorda. Garage och parkering finns att hyra i föreningen (separat kö). På gatan utanför parkerar du gratis. Kontakta fastighetsmäklare Jennie Wemlert för information och visning.

  • Balkong

Visar alla 15