Nybyggnadsprojekt
Backen Näsfjället

Malung-Sälens kommun

Mellan Näsfjällets naturreservat och Fulufjällets nationalpark finns Sälenfjällens nordligaste fjälldestination. Länge har Näsfjället varit känd som en vacker, lugn och stillsam plats där friluftsliv och kvalitetstid med familj och vänner stått i fokus. Tillsammans med övriga anläggningar i Sälen utgör Näsfjället en del i de närmare 126 liftar och 186 nedfarter som finns. Med begränsad och varsam exploatering för att bibehålla den befintliga upplevelsen av lugn och ro i riktig fjällmiljö görs nu en unik satsning med utbyggnad av anläggningen samt exploatering av kommande drömboende för dig som vill ha förutsättningarna till ett aktivt fjälliv året om. Tomtområdet Backen erbjuder 24 tomter i ett av Näsfjällets bästa lägen med både utsikt och ski-in/ski-out läge. Minsta tomtstorlek i området kommer vara 600-800 kvm enligt detaljplan.

Här erbjuds i dagsläget elva stycken nedfarter, preparerade längdspår i olika längder samt oändligt utbud av skoterleder för den skoterintresserade. Med Näsfjället som utgångspunkt kan man bland annat åka på Södra Kungsleden som sträcker sig från Sälen, förbi Fulufjället över Drevfjällens naturreservat och upp till Långfjällets naturreservat.

I satsningen för anläggningen planeras bland annat utbyggnad av pistsystemet med fler liftar och nedfarter, nya längdskidspår, ny samarbetspartner för skoterverksamhet och utveckling av centrum med komplett skidshop och större, nyrenoverad restaurang. Läs mer om Näsfjällets kommande satsningar på https://nasfjallet.se/

Reserverad/Till Salu
Tomt 1: Till Salu
Tomt 2: Till Salu
Tomt 3: Reserverad
Tomt 4: Reserverad
Tomt 5: Reserverad
Tomt 6: Reserverad
Tomt 7: Reserverad
Tomt 8: Till Salu
Tomt 9: Till Salu
Tomt 10: Till Salu
Tomt 11: Till Salu
Tomt 12: Reserverad
Tomt 13: Till Salu
Tomt 14: Till Salu
Tomt 15: Till Salu
Tomt 16: Till Salu
Tomt 17: Reserverad
Tomt 18: Reserverad
Tomt 19: Reserverad
Tomt 20: Reserverad
Tomt 21: Reserverad
Tomt 22: Reserverad
Tomt 23: Reserverad
Tomt 24: Reserverad

Se varje enskild tomt för specifik tomtinformation.

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Sälen

11 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Sälen

Oskar Flyrén


E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Sälen

Telefon: 0280-27100
E-post: [email protected]

Guider & Tips