Nybyggnadsprojekt
Bergshammar lägenheter

Bergshammar, Nyköpings kommun

Brf Ekeby i Bergshammar består av 28 st nyproducerade och flexibla bostadsrättslägen­heter som nu kommer att byggas längs Ullas väg. Här är nära till fina promenad- och natur­områden, bra bussförbindelse, belyst gång- och cykelväg hela vägen in till Nyköpings centrum (5 km bort). Förskola och skola i närområdet gör att läget är mycket attraktivt.
De 28 lägenheterna är fördelade på sju huskroppar som var och en består av två marklägenheter om 69 kvm och två lägenheter på övervåningen om 68 kvm. Övervåningen har en egen utvändig trappa till entrén.
Lägenheterna har en flexibel planlösning där du kan välja antal rum (2–4 rok) och vilken utrustning du vill. Alla varianter har vardagsrum och kök i en trevlig och öppen planlösning med utgång antingen till två generösa altandäck på entréplan eller på övre plan franskt fönster/balkong och egen uteplats med möjlighet att kunna ha lite odling. De övre lägenheterna har också härliga takfönster som ger fint ljusinsläpp.
Utöver det rymliga stora sovrummet kan du välja om du vill ha två mindre sov- eller arbetsrum (bas­utförande), ett större eller om du helt vill ta bort dessa för att få ett större vardagsrum. Lägenheten byggs helt efter den planlösning du väljer. I badrummet som har kaklade väggar och klinkers på golvet finner du även tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats och ett utvändigt förråd på 4 kvm.
Basinredningen i kök, vitvaror, klinkers, kakel, kranar etc är av hög standard med välkända varu­märken.
Du kan välja mellan några förslag på framtagna alternativ av inredning utan extra kostnad. Men det unika är att du också har möjlighet att välja precis den utrustning du vill ha – då till extra kostnad.
När bokning sker upprättas ett sk förhandsavtal där en handpenning erläggs om 10% av köpeskillingen. Nästa steg sker sedan när det återstår ca 3 månader innan själva tillträdet/inflyttningen. Då upprättas ett upplåtelseavtal med datum för inflyttning och här erläggs då en handpenning om 10% om man inte tidigare skrivit på ett förhandsavtal för detta. När tillträdet sedan sker erläggs resterande del av köpeskillingen, dvs återstående 90%.
Brf 1, byggstart i september 2021 och inflyttning mars-april 2022.
Varmt välkommen att kontakta Anna Göthéus på Våningen & Villan i Nyköping/Oxelösund för mer information!

13 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Våningen & Villan Nyköping

Anna Götheus

Telefon: 072-4028000
E-post: [email protected]

Våningen & Villan Nyköping

Telefon: 0155-15 00 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips