Nybyggnadsprojekt
Bostadsrätter - BRF Fårabergets Lycka

Bostadsrätter, Falköpings kommun

På natursköna Fåraberget planerar Götenehus att bygga totalt 31 bostadsrätter i Brf Fårabergets Lycka – 4 enplansradhus, 13 tvåplansradhus & 14 lägenheter. Just nu pågår försäljningen av etapp 1 där 10 stycken radhus och 10 stycken lägenheter planeras att stå färdiga vår/sommar 2022.
I Fårabergets Lycka får du möjlighet att bo naturskönt med närhet till rekreation och service. Här bor du lantligt men ändå i stan.

När du köper en bostad från Götenehus vet du redan från början att standarden är genomgående hög på alla ytor i huset. På hallgolvet ligger klinkers eftersom det är både praktiskt, tåligt och snyggt. Och tack vare golvvärmen på entréplanet behöver du aldrig frysa om fötterna. Husets torra golvytor läggs med äkta ekparkett, ett nordisk träslag som bara blir vackrare med åren. Den höga standarden går igen även i köket, där induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft, mikro och diskmaskin ingår.

För att du ska kunna sätta din prägel på huset, och vara med och påverka utformningen av ditt hem, har vi handplockat ett stort sortiment av inredningar, material, utrustningar och färger att välja bland. Alla produkter är av högsta kvalitet och kommer från välkända varumärken som t.ex. Electrolux, Vedum och Gustavsberg. Vi är måna om detaljerna och vet vad som krävs för att skapa en harmoni och helhet som känns i hela huset. Det är en del av det vi brukar kalla för inbyggd omtanke.

Läs mer om de olika bostäderna genom att klicka dig in till vardera bostad i listan nedan.

6 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Falköping

Madelene Soneby

Telefon: 0739782234
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Falköping

Telefon: 0515721630
E-post: [email protected]

Guider & Tips