Nybyggnadsprojekt
Bostadsrättslägenheter i Norra Rosendal - Verket

Bostadsrättslägenheter i Norra Rosendal, Uppsala, Uppsala kommun

Huset Einar sticker ut i kvarteret Verket genom sin placering på tvären, med ett litet torg mot gaturummet som inbjuder till liv och rörelse. Huset består av 42 lägenheter, där hälften av lägenheterna har balkong och hälften härliga fönsterpartier ända ner till golv.
Tillsammans kommer Åke Sundvall och Heba bygga 42 nya Svanenmärkta bostadsrätter i Norra Rosendal, Uppsala. Kvarteret med de fyra husen (varav ett av husen är Einar) kommer centreras kring en vacker och grönskande innergård som formgivits för att skapa gemenskap och social tillvaro. Bostäderna kommer variera mellan 1-4 rum och kök med preliminär inflyttning våren 2023.

Arkitekturen på husen i vårt kvarter i Norra Rosendal anknyter till en klassisk flerbostadshustradition med vackra detaljer och väl avvägd skala. Husen karaktäriseras av sin våningshöga sockel i tegel eller terrazzo, ljusa puts fasad och mörkbruna mansardtak och plåtdetaljer. Lägenheterna varierar mellan 1 till 4 rum och kök och här återfinns både små yteffektiva lägenheter och lite större bostäder. Bostäderna högst upp i Einar får vackra takkupor med fin utsikt över den lummiga gården och närområdet.

På gården bygger vi ett större cykelgarage samt vid samtliga entréer kommer det finnas parkeringsmöjligheter.

Priser mellan 1 395 000 kr - 3 635 000 kr.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Mäklarhuset Uppsala

Gabriella Fridh

Telefon: 0706875020
E-post: [email protected]

Mäklarhuset Uppsala

Telefon: 018123070
E-post: [email protected]