Nybyggnadsprojekt
Brandholmen - Brf Östersjösnäckan

Brandholmen, Nyköping, Nyköpings kommun

Strax öster om centrala Nyköping precis intill inloppet till Nyköpings hamn ligger det natursköna området Brandholmen. Här fortskrider Maison Forte med tredje och sista byggnaden av Bostadsrätter med havsnära känsla.

De 12 st lägenheterna är utformade som 2-4 ROK i storlekarna 59-96kvm. Planlösning är flexibel och vi anpassar lägenheten efter era önskemål och behov. Samtliga lägenheter kommer att utrustas med stora uteplatser eller inglasade balkonger om 17kvm. Carport samt förråd finns även till samtliga lägenheter.

På Brandholmen finner man fina promenadstråk, småbåtshamn, skolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang.

Inflyttning planeras till 1:a kvartalet 2022

Är du nyfiken på lägenheterna, har frågor om utformningen eller har andra funderingar, kontakta gärna Anna Henricson på Maison Forte, 070-669 92 68 eller [email protected] Du kan även besöka Maison Fortes projektsida på www.maisonforte.se/ostersjosnackan/ för att se tillgängligheten av lägenheter samt få ytterligare information om projektet.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

Elin Bjurevall

Telefon: 073-207 72 00
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund

Telefon: 0155-45 50 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips