Nybyggnadsprojekt
Brf Freja - Strömstads nya centrala stadsdel Noatun

Strömstad, Strömstads kommun

Försäljningsstart på BRF Freja i Strömstad!

Ta möjligheten att välja er lägenhet tidigt i processen

Klicka på länken nedan där ni hittar lägenhetsväljaren samt projektsidan för mer information

För övriga frågor samt tecknande av förhandsavtal kontakta fastighetsmäklarna

Det gamla industriområdet Myren i Strömstad kommer att omvandlas till en ny stadsdel "Noatun" med lägenheter i bostadsrättsform, parker, hotell samt gångstråk mm. Detta är en fantastiskt möjlighet att förvärva ett boende i ett av stans mest attraktiva läge där stora förändringar kommer att ske de kommande åren. Området ligger vid den vackra södra infarten till Strömstad, med en hänförande utsikt över inloppet och Kosterfjorden. Ett stenkast bort finns allmän service så som livsmedel, apotek, vårdcentral och shopping. Strömstad buss- och tågstation når man på gångavstånd.

De 68 bostadsrätterna i Brf Freja 1 består av 2rok och 3rok i olika storlek. Oavsett storlek på lägenhet får du en väl genomarbetad, ljus och öppen planlösning - ritad av Tengboms arkitekter. Inredningen håller hög standard, med väl genomtänkta materialval. De flesta lägenheter har egen balkong eller uteplats - och i badrummet finns tvättmaskin och torktummlare på plats. Varje lägenhet har också tillgång till ett förråd.

Miljöhus finns på gården. För cyklister finns cykelparkering och för bilister möjlighet att hyra parkeringsplats. Det kommer att byggas ett stort garage under huset med hiss direkt upp till varje våningsplan.

Mellan husen kommer en vacker innergård att planeras med planteringsytor i växtbäddar, umgängesytor och sittplatser. Det kommer också att finnas möjlighet för föreningens medlemmar att grilla på innergården.

Första inflyttning, kvartal 4 - 2021.

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad

46 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad

Frida Johansson

Telefon: 0727-33 90 45
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad

Telefon: 0525-222 33
E-post: [email protected]

Guider & Tips