Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västra Mörk Blötan 2, null, Strömstads kommun
  • Lör 10 aug
Västra Mörk Blötan 2, null, Strömstads kommun, bild 2
Västra Mörk Blötan 2, null, Strömstads kommun, bild 3

Västra Mörk Blötan 2

Villa
Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
3 800 000 kr
200 m²
6 rum
2 716 m² tomt

Välkommen till Västra mörk blötan 2 och denna vackra, tidigare skolbyggnad, Skolan på Mörk. Här finner du en fastighet med oändliga möjligheter. Boningshuset har varsamt och smakfullt renoverats och byggts om/till under nuvarande ägares innehav. Eldstäder och en totalrenoverad kakelugn skapar en mysig atmosfär, medan ateljén och verkstadsdelen ger utrymme för kreativitet och hantverk. Det lyxiga badrummen och den fantastiska terrassen mot trädgården bidrar till en bekväm och avkopplande tillvaro. I bostaden finns det totalt 20 sängplatser och 3 fullutrustade badrum. Bostadens byggnadstyp medför en ordentlig takhöjd och en häftig rymd. Här kan du driva ett bed and breakfast, en kursgård, driva yogakurser eller måla tavlor i husets ateljé. Eller så kan du helt enkelt njuta av att bo i dessa lugna omgivningar med naturen direkt utanför dörren. Möjlighet att hyra ut en separat del av huset finns också. På villans nedsida hittar du en inbyggd bastu, perfekt för avkoppling och välbefinnande. Tomten är stor och solig, grönskande omgivningar med en porlande bäck som rinner igenom tomten. Till huset finns fiber installerat genom Näsinge Lommeland Fiber Ekonomisk Förening för en stabil bredbandsuppkoppling. Huset har besiktigats via Anticimex för din trygghet. Närheten till badplatsen vid Långenäs och Idefjorden är endast ca 2,5 km bort, medan du på 10-15 minuters biltur når Svinesund och den svenska-norska landsgränsen. Strömstad centrum ligger på ca 25 minuters avstånd med bil och Oslo nås på cirka 1,5 timmar. Detta är en unik möjlighet att äga en historisk fastighet med fantastisk potential. Välkommen till skolan på Mörk!

  • Premium
Strand Grönmon 3, Lökholmen, Strömstads kommun
Strand Grönmon 3, Lökholmen, Strömstads kommun, bild 2
Strand Grönmon 3, Lökholmen, Strömstads kommun, bild 3

Strand Grönmon 3

Fritidshus
Lökholmen, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
19 500 000 kr
240 m²
5 rum
3 306 m² tomt

Välkommen till denna magnifika bostad på Strand Grönmon 3 på Lökholmen. Här väntar ett stort och välplanerat hem som genomsyras av elegans och kvalitet. Med sin exklusiva design och påkostade detaljer är detta verkligen ett unikt objekt som inte tummar på någon form av lyx. Bostaden är välplanerad och inget har lämnats åt slumpen. Redan vid första steget in i huset möts du av en vacker havsutsikt som sträcker sig till horisonten. De stora fönsterpartierna suddar ut gränsen mellan inne och ute, vilket ger dig en känsla av frihet och närhet till naturen. Ljuset och luften flödar genom de generösa utrymmena och skapar en härlig atmosfär. Exklusiva detaljer och hög kvalitet gör det till ett unikt boende. Med havsutsikt från flera rum och närhet till brygga med båtplats blir det även enkelt att njuta av allt som havet har att erbjuda. På den trevliga uteplatsen kan du njuta av många soltimmar och blicka ut över skärgården. På ett stenkast avstånd finner vi bryggan i djuphamn som ger dig möjlighet att ta båten ut på havet närhelst du önskar. Hamnen ligger i en samfällighet där fastigheten har 1/8-del. Bryggplats om 11 meter disponeras fritt och du kan själv välja om du vill dela den på en eller flera båtplatser. Huset är inte bara stilfullt, det är även praktiskt. Ett stort garage med tre portar ger gott om plats för dina fordon och förråd samt eventuell hobbyverksamhet. Dessutom finns ett gästhus där dina vänner och familj kan övernatta och vakna upp till en fantastisk havsutsikt. För avkoppling och välbefinnande erbjuder detta hus också en bastu och en eldstad, perfekt för mysiga kvällar under de kallare årstiderna. Den enorma terrassen och det stora uterummet ger dig möjlighet att umgås och njuta av trevliga stunder utomhus, oavsett väder. Tomten är på inte mindre än 3306 kvm. Här bjuds vi på fina gräsytor som är perfekt för barn med spring i benen samt vackra stenhällar. Vid husets entrésida finns en fin damm som är inbäddad av en maffig lavendel som bjuder på en ljuvlig doft. Man har även förberett för nybyggnation av Attefallshus där vatten och avlopp är framdraget. Strandnära läge och närhet till bad gör detta till en perfekt plats för dig som älskar havet, ditt egna privata paradis vid kusten. Välkommen till ett vackert hem där lyx och havsutsikt möter varandra på bästa sätt! För ytterligare information samt tidsbokning för visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö.

  • Premium
Tomt Bjälveröd, Båleröd, Strömstads kommun
Tomt Bjälveröd, Båleröd, Strömstads kommun, bild 2
Tomt Bjälveröd, Båleröd, Strömstads kommun, bild 3

Tomt Bjälveröd

Tomt
Båleröd, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
780 000 kr
1 400 m² tomt

Välkommen till Bjälveröd strax söder om Strömstad och denna lantligt belägna tomt under avstyckning. Tomten beräknas bli ca 1400m2 stor och ligger i ett naturskönt skogsbryn med gångavstånd till salta bad vid Båleröd. Förhandsbeskedet medger en byggnadsarea på 150m2 i ett eller två plan. Taklutning skall vara ca 35 grader. Området kring Bjälveröd karakteriseras av åkermark blandat med löv och tallskog. Området är lugnt och barnvänligt med vacker Bohuslänsk natur. Det är en rofylld plats där man kan hämta energi och finna ett lugn. På kort promenadavstånd når ni småbåtshamnen vid Båleröd, där det även finns möjlighet till salta bad och trevliga bänkar att sätta sig och fika vid. För de små barnen kanske krabbfiske inbjuder till lek och för de större finns Daftöland med åkattraktioner och äventyrspark på kort cykelavstånd. Strax utanför Bjälveröd/ Båleröd finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling. På cykelavstånd når ni sommarpärlan Strömstad i norr med allmän service och massor med nöjen. Med en biltur söderut kan ni besöka populära Grebbestad och Fjällbacka, med trevliga restauranger och shopping. Till tomten krävs en ny in- och utfartsväg för tillkomst till den nya fastigheten. Innan startbesked ges till byggnation behövs nytt beviljat tillstånd från Trafikverket. Ett tomtköp kommer att villkoras med att detta anordnas.

  • Premium
Näsinge Lyckan 1, Näsinge, Strömstads kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 10 aug
Näsinge Lyckan 1, Näsinge, Strömstads kommun, bild 2
Näsinge Lyckan 1, Näsinge, Strömstads kommun, bild 3

Näsinge Lyckan 1

Villa
Näsinge, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 995 000 kr
159 + 23 m²
6 rum
1 075 m² tomt

Välkommen till Näsinge Lyckan 1 och denna charmiga villa som har gott om plats för stora familjen. Detta boningshus har genomgått flera renoveringar de senaste åren, inklusive ett nytt yttertak, nyrenoverat badrum, en ny braskamin och nya ledningar för vatten och avlopp i hela huset. På fastigheten finns det fina uteplatser i olika väderstreck, perfekta för att njuta av utomhuslivet. Entréplanet inrymmer en entréhall, ett badrum, kök, matsal (möjlig att göra om till sovrum), stort vardagsrum och ytterligare ett sovrum. På övervåningen finns det en wc och tre sovrum. Utöver boningshuset finns det även en vidbyggd komplementbyggnad på fastigheten, perfekt som verkstadsdel eller förvaring. Läget är mycket fördelaktigt med närhet till förskola och grundskola, bara ca 200-300 meter bort. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A. Fiber är inte indraget i huset, men en kopplingspunkt finns i nordöstra delen av tomtgränsen. För framtida underhåll och renoveringar bör man ta i beaktning att komplementbyggnaden samt fönster kan behöva åtgärdas. Detta är en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i en charmig villa med gott om utrymme och potential.

  • Premium
Caprivägen 9, Seläter, Strömstads kommun
  • Budgivning pågår
Caprivägen 9, Seläter, Strömstads kommun, bild 2
Caprivägen 9, Seläter, Strömstads kommun, bild 3

Caprivägen 9

Fritidshus
Seläter, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 995 000 kr
57 + 20 m²
3 rum
1 616 m² tomt

Varmt välkomna till Caprivägen 9 och denna unika möjlighet att skapa ditt drömhem i en naturskön miljö nära havet. Det charmiga huset ger en känsla från svunna tider och erbjuder renoveringspotential för den som vill sätta sin egen prägel. Med samtliga sovrum på samma våning möjliggörs en bekväm och funktionell boendemiljö. Den generösa och lummiga tomten om hela 1616 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsentusiasten att skapa en grönskande oas. Här kan du njuta av många soltimmar på den trevliga uteplatsen, perfekt för avkoppling eller sociala sammanhang. Med naturen som granne finns det gott om möjligheter till friluftsliv och rekreation. Ta promenader längs de pittoreska stigarna eller njut av bad och sol på de närliggande stränderna på Seläterbadet och Capri havsbad. Här kan du verkligen uppleva den unika kombinationen av lugn och närhet till havet. Denna bostad erbjuder en fantastisk potential för den som har en vision och vill skapa sitt eget drömhem. Ta chansen att förvandla denna pärla till ditt personliga paradis i en naturnära miljö. Möjlighet finns att hyra båtplats, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö för intresseanmälan!

  • Premium
Krossekärrsvägen 32, Hällestrand, Strömstads kommun
  • Budgivning pågår
Krossekärrsvägen 32, Hällestrand, Strömstads kommun, bild 2
Krossekärrsvägen 32, Hällestrand, Strömstads kommun, bild 3

Krossekärrsvägen 32

Fritidshus
Hällestrand, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
3 900 000 kr
79 m²
5 rum
985 m² tomt

Välkommen till Krossekärrsvägen 32 och detta charmiga enplanshus beläget på populära Hällestrand. Det välplanerade huset erbjuder allt du behöver för en bekväm och avkopplande tillvaro. Med fyra sovrum, badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning finns det gott om utrymme för hela familjen. Och inte nog med det! Gästrummet i garagebyggnaden ger möjlighet för vänner och familj att komma på besök. På uppfarten finns plats för flertalet bilar. Med närheten till salta bad och härliga skogspromenader i svamp- och bärskogar kommer du aldrig att tröttna på de fantastiska omgivningarna. På ett bekvämt avstånd finner vi även Strömstad Golfklubb och Strömstad centrum nås på ca 10 minuter med bil. Den stora och lättskötta tomten är en dröm för dig med gröna fingrar eller låter sig vara lättskött om så hellre önskas. Vi bjuds på en trevlig uteplats där du kan njuta av solens strålar från morgon till sen eftermiddag. Här kan du verkligen koppla av och njuta av lugnet! Tomten är dessutom skyddad bakom häckar, vilket ger dig den perfekta privata oasen. Från Oslo tar det ca 1h 20min med bil och till Göteborg tar det ca 1h 45min med bil med motorväg hela vägen. Allmänt goda förbindelser med bil såväl som buss och tåg. På sommaren går det snabbtåg direkt till Stockholm. Från Strömstad går det även två färjeförbindelser till vackra Sandefjord i Vestfold, Norge. Välkommen hem!

  • Premium
Bodal Roparhällan 2, Svinesund, Strömstads kommun
Bodal Roparhällan 2, Svinesund, Strömstads kommun, bild 2
Bodal Roparhällan 2, Svinesund, Strömstads kommun, bild 3

Bodal Roparhällan 2

Fritidshus
Svinesund, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
4 995 000 kr
69 + 50 m²
4 rum
1 301 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och vinterisolerade fritidshus vid Ringdalsfjorden, med en drömliknande havsnära och enskilt läge. Här kan du verkligen uppleva lugnet och njuta av en avkopplande tillvaro året om. Den lantliga och avskilda miljön ger dig friheten att ta dagen som den kommer och göra precis det du vill, vare sig det är att sola, bada eller bara beundra de förbipasserande båtarna. Fritidshuset sträcker sig över 1,5 plan och på övre våningen finner du tre mysiga sovrum. På undervåningen finns ett fullt utrustat kök och ett vardagsrum med en modern och öppen planlösning. Genom de generösa fönsterpartierna och utgången till den fantastiska altanen kan du njuta av en underbar vy över omgivningarna. Altanen sträcker sig längs hela framsidan och erbjuder gott om utrymme för barnen att springa runt och leka. För den naturintresserade finns det möjlighet till härliga vandringsturer i den närliggande skogen, där bär- och svampplockning är en populär aktivitet. Morgondoppet kan du ta precis nedanför fastigheten och uppleva den ultimata avkopplingen. Detta är verkligen ett fritidshus som uppfyller alla drömmar om ett havsnära och enskilt läge. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska plats. Välkomna att anmäla er till visning!

  • Premium
Skälbågsvägen 22, null, Strömstads kommun
Skälbågsvägen 22, null, Strömstads kommun, bild 2
Skälbågsvägen 22, null, Strömstads kommun, bild 3

Skälbågsvägen 22

Fritidshus
Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
6 900 000 kr
65 + 5 m²
4 rum
1 877 m² tomt

Drömmer du om ett havsnära fritidshus med fantastisk utsikt, då är detta hemmet för dig! Välkommen Skälbågsvägen 22 och detta charmiga fritidshus som ligger med ett högt och skyddat läge. Med sin ljusa och luftiga atmosfär samt gammaldags charm erbjuder denna bostad en oas av avkoppling och harmoni. På den trevliga uteplatsen kan du njuta av många soltimmar och en slående utsikt över den Bohusländska skärgården. Närheten till bad och strand ger dig möjligheten att ta ett uppfriskande dopp på bara några få minuters promenadavstånd. Med båtplats kan du också utforska skärgårdslivet från havet. Gör spännande utflykter och njut av allt det vackra som Bohusländska skärgården har att erbjuda. Kort sagt, detta fritidshus är en perfekt plats för dig som söker en harmonisk och avkopplande tillflyktsort med närhet till naturen och havet. För ytterligare information samt intresseanmälan kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö.

  • Premium
Högstad 10, null, Strömstads kommun
Högstad 10, null, Strömstads kommun, bild 2
Högstad 10, null, Strömstads kommun, bild 3

Högstad 10

Tomt
Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
750 000 kr
1,9 ha tomt

Välkomna till Högstad 10 där en fantastisk tomt på hela 19 110 kvadratmeter väntar på att bli förvandlad till er dröm. Här finns möjligheten att skapa ert eget paradis, bara en kort resa från stadens puls. Tänk er att vakna upp till vyerna av det lantliga landskapet och njuta av den friska luften som omger er. Bygg er drömstuga mitt i naturen eller skapa en liten hästgård där era fyrbenta vänner kan springa fritt. Det finns även förhandsbesked(som löpt ut) för ett boningshus och en stor maskinhall, vilket ger er ännu fler möjligheter att förverkliga era visioner. Ägarna har anordnat en väg in till fastigheten. Ta chansen att leva livet på era egna villkor och låt den stora tomten bli ert fristad där ni kan koppla av och njuta av det lantliga lugnet. Välkomna till Högstad 10 – er dröm väntar!

  • Premium
Nordby Smeknatten 1, Nordby, Strömstads kommun
  • Borttagen före visning
Nordby Smeknatten 1, Nordby, Strömstads kommun, bild 2
Nordby Smeknatten 1, Nordby, Strömstads kommun, bild 3

Nordby Smeknatten 1

Villa
Nordby, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 550 000 kr
169 + 11 m²
5 rum
2 499 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Bergsvägen 5, Båleröd, Strömstads kommun
Bergsvägen 5, Båleröd, Strömstads kommun, bild 2
Bergsvägen 5, Båleröd, Strömstads kommun, bild 3

Bergsvägen 5

Fritidshus
Båleröd, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
3 650 000 kr
77 m²
4 rum
1 357 m² tomt

Välkommen till Bergsvägen 5 och detta välvårdade fritidshus beläget i lugna omgivningar på Båleröd strax utanför centrala Strömstad. Du möts här av en hemtrevlig enplansvilla som bjuder på en trivsam atmosfär. Huset är välvårdat med en ombonad känsla. Med sina 77 kvadratmeter erbjuder bostaden gott om utrymme för både avkoppling och umgänge. Planlösningen är fördelad på inte mindre än tre sovrum, badrum, kök samt sällskapsrum. Från sällskapsrummet tar vi oss till den tilltagna uteplatsen på husets baksida som bjuder på många soltimmar. Här finns eldstad både inomhus och utomhus, perfekt för att skapa mysiga stunder under alla årstider. Den skyddade naturtomten bjuder in till fina odlingsmöjligheter för dig med gröna fingrar eller låter sig vara lättskött om så hellre önskas. På badrocksavstånd möts vi av den inbjudande hamnen som ligger i samfälligheten. Här kan vi njuta av svalkande salta bad vid samfällighetens badbrygga. Här finns även båtbryggor där vi finner båtplatsen samt sjöbodar. Till del i sjöbod är det separat kö. Från hamnen tar du dig enkelt ut i den vackra skärgården. Med närheten till svamp- och bärskogar samt vackra promenadstråk finns här även gott om möjligheter till naturupplevelser och friluftsliv på land. På fastigheten finns även en förrådsbyggnad som ger extra förvaringsyta. Vid husets entré finns ytterligare ett inrett sovrum, med separat ingång, perfekt för övernattande gäster. Välkomna till denna charmiga fritidsbostad med perfekt läge för naturälskaren och dig som söker lugn och ro med närhet till salta bad! Huset är besiktat av Anticimex, se protokoll under "Dokument". Kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Linn Warnö, för ytterligare information samt för visningsbokning.

  • Premium
Östra Klevgatan 3, Strömstad, Strömstads kommun
Östra Klevgatan 3, Strömstad, Strömstads kommun, bild 2
Östra Klevgatan 3, Strömstad, Strömstads kommun, bild 3

Östra Klevgatan 3

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
5 987 kr/mån
24 630 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt med två balkonger på Östra Klevgatan 3 i centrala Strömstad! Här finner du en stor och välplanerad lägenhet om 81 kvadratmeter på andra våningen i detta vackra sekelskifteshus. Med modern utrustning och nyrenoverade ytor får du en bostad som både är bekväm och stilfull. Med fönster åt två väderstreck genomsyras hela bostaden av känsla av ljus och rymd. Lägenhetens kvadratmeter är fördelad på hall, vardagsrum, kök, badrum, sovrum, allrum som kan nyttjas till kontorsdel, barnhörna eller extra sovplats. Innanför allrummet finns ett förråd/walk-in-closet med fönster. Njut av den vackra utsikten över takåsarna och innergården från din trevliga balkong i västerläge. Perfekt för att koppla av med en kopp kaffe eller för att bjuda in vännerna på sommarfest. Dagens första strålar faller på lägenhetens andra balkong, som vetter mot Östra Klevgatan. Läget är optimalt med närheten till allt som centrala Strömstad har att erbjuda i form av shopping, kommunikationer samt närhet till vacker natur och salta bad. Du kan njuta av långa promenader i vacker natur och avsluta med ett svalkande dopp. Här får du verkligen det bästa av två världar - en naturnära tillvaro samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. I föreningen finns inte något krav på boplikt! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö för visningsbokning. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Karlsgatan 98E, Strömstad, Strömstads kommun
Karlsgatan 98E, Strömstad, Strömstads kommun, bild 2
Karlsgatan 98E, Strömstad, Strömstads kommun, bild 3

Karlsgatan 98E

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 350 000 kr
74,5 m²
2 rum
vån 1/1
4 917 kr/mån
18 121 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade 2:A på Karlsgatan 98E i centrala Strömstad. Belägen på bottenplan erbjuder denna bostadsrätt en bekväm och praktisk boendemiljö. Med en yta på 74.5 kvadratmeter finns gott om utrymme för att trivas. Lägenheten är genomgående inredd med ljusa och trivsamma färger samt fina materialval Det nyrenoverade badrummet ger en fräsch och modern känsla, medan den rymliga och skyddade altanen på baksidan som vetter mot skogsbrynet ger möjlighet till avkoppling och sociala aktiviteter utomhus. Här finns även en trevlig uteplats vid entrén, perfekt för att slå sig till ro med morgonkaffet eller umgås med grannar och vänner. Området är barnvänligt och naturnära, vilket ger möjlighet till lek och upptäcktsfärder för de små. Beläget nära havet kan du även njuta av härliga promenader längs kusten och ta del av den vackra naturen. På promenadavstånd finner vi Strömstads stadsliv med butiker och restauranger. Föreningen erbjuder även extra förmåner såsom förråd både vid lägenheten och i en gemensam länga. Det finns även en övernattningslägenhet att hyra för föreningens medlemmar samt festlokal i föreningens lokaler. Kostnad för uppvärmning ingår i avgiften och gör detta till ett prisvärt boende. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en perfekt kombination av nyrenoverat, centralt beläget och naturnära. Ta chansen att bli en del av detta barnvänliga och trivsamma område i Strömstad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Pilslingan 21, Strömstad, Strömstads kommun
Pilslingan 21, Strömstad, Strömstads kommun, bild 2
Pilslingan 21, Strömstad, Strömstads kommun, bild 3

Pilslingan 21

Radhus
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 695 000 kr
117 m²
5 rum
7 252 kr/mån
23 034 kr/m²

Välkommen till detta rymliga och välplanerade kedjehus i bostadsrättsform på Pilslingan i Strömstad. Med en yta på 117 kvadratmeter erbjuder denna moderna bostad gott om utrymme för en stor familj att trivas i. Här möts du av en stilren interiör med modern utrustning, vilket skapar en bekväm och funktionell vardag. Den öppna planlösningen ger bra möjligheter till umgänge och gemenskap. Läget är perfekt för en barnfamilj, med närhet till skola och förskola. Området är även barnvänligt med lekplatser och grönområden i närheten. Detta nybyggda kedjehus från 2022 har en härlig altan med optimalt solläge, perfekt för avkoppling och umgänge under soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Trots det lugna läget har du ändå bekvämt promenadavstånd till centrum, där du hittar ett rikt utbud av butiker, restauranger och service. Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus en stilren och modern boendemiljö som passar perfekt för den stora familjen som vill ha både bekvämlighet och närhet till stadens puls. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Stuveröd 1:8, Lökholmen, Strömstads kommun
Stuveröd 1:8, Lökholmen, Strömstads kommun, bild 2
Stuveröd 1:8, Lökholmen, Strömstads kommun, bild 3

Stuveröd 1:8

Tomt
Lökholmen, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
395 000 kr
1 808 m² tomt

Vill du bo på landet men ändå ha närhet till havet, då har du kommit rätt! Nu säljs denna tomt, i ett lugnt och avskilt område. Här bor man i ett vackert landskap, lugna omgivningar och härlig natur. Tomtens storlek är 1808 kvm och är en naturtomt. Eftersom området inte ingår i en detaljplan öppnar det upp för möjligheten att bygga ett boende helt anpassat efter egna önskemål och den omgivande naturens förutsättningar. Det har tidigare funnits positivt förhandsbesked för en byggnation, vid försäljning villkoras köpet om att positivt förhandsbesked fås. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jesper Ohlsson för mer information.

  • Premium
Strandhemsvägen 6, Skee, Strömstads kommun

Strandhemsvägen 6

Villa
Skee, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 250 000 kr
91 m²
4 rum
1 025 m² tomt

Villa på Strandhemsvägen 6 i Skee är en mysig plats för en familj att kalla sitt hem. Beläget i ett lugnt område erbjuder detta boende närhet till Strömstad samt Halden och Fredrikstad vilket ger möjlighet till smidigt pendlingsavstånd. Entréplanet välkomnar er med trevliga sociala ytor där vardagsrummet och matsalen smälter samman i en öppen planlösning. Det ljusa och trivsamma köket har utgång till den soliga altanen, perfekt för utomhusaktiviteter. Här finner ni även en hall med wc samt en trappa upp till det övre planet. På övervåningen möts ni av en möblerbar hall som ger extra utrymme för olika behov, varför inte ett hemmakontor? Tre rymliga sovrum och ett badrum finns även här, vilket möjliggör bekvämt boende för hela familjen. Villan är besiktigad av Anticimex för er trygghet och säkerhet. För mer information om detta, se under dokument i annonsen. Strandhemsvägen 6 erbjuder en familjevänlig bostad i en fridfull miljö med närhet till såväl havet som naturen i skog och mark. Ta chansen att skapa er minnen i denna hemtrevliga bostad och kontakta oss för att boka en visning idag.

  • Plus
Kobberstensvägen 2, Tjärnö, Strömstads kommun

Kobberstensvägen 2

Fritidshus
Tjärnö, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 495 000 kr
40 m²
3 rum
2 093 m² tomt

Välkomna till kärnan av Tjärnö och Kobberstensvägen 2. Här finner vi detta fritidshus med stor potential och en fantastisk naturtomt. Boningshuset är i behov av renovering men erbjuder samtidigt möjligheten att skapa ditt drömboende precis som du vill ha det. På tomten finns gott om utrymme för olika aktiviteter och trädgårdsprojekt. Här kan du njuta av lugnet och närheten till naturen.  Med bara en kort promenad når du stranden och kan njuta av havet och solen. Fastigheten saknar avlopp. Egen grävd brunn finns, oklar vattenkvalitet. Kommunalt vatten och avlopp finns vid husknuten. Kontakta Strömstad Kommun för mer information samt aktuell taxa för anslutning. På gångavstånd finns salta bad vid Svallhagen och i området finns flera vackra promenadstigar såväl i skog och mark, som längs med havet. På grannön Saltö, som man når på gång/ cykelavstånd finns flera utmärkta stigar för promenad och rekreation, dessa ingår i Kosterhavets nationalparksområde som är Sveriges enda marina nationalpark. För den aktive finns möjlighet att paddla kajak i området och för barnen finns Daftö med Daftöland på endast några kilometers avstånd. Strömstad med allmän service når man med bil på ca 10min. Kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för visningsbokning samt mer information.

Dals-Högen 160, Dals-Ed, Dals-Eds kommun

Dals-Högen 160

Övrigt
Dals-Ed, Dals-Eds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
895 000 kr
1 700 m² tomt

PRISSÄNKT! Fastigheten är i dagsläget ej uthyrd till hyresgäst, således finns möjligheter att göra om detta till egen bostad eller att leta efter egna hyresgäster. Vattenskada (frysskada från Januari) 2024 medför visst renoveringsbehov/reparation av ytskikt samt vattenledningar i flera av husets lägenheter (akut insatts med 6st luftavfukare under 6 veckor är utförd). Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Välkomna till detta flerfamiljs hus med 4 lägenheter på kort avstånd till Norge och och ett av våra allra vackraste sjösystem! Byggnaden/fastigheten har de senaste åren genomgått en rad förbättringar bland annat i form av; Nytt avlopp, ny el i samtliga lägenheter, nytt tak och ytskikts-renovering i samtliga lägenheter. Här är möjligheten att expandera ert fastighetsinnehav, dessutom med god avkastning! Eller varför inte köpa och bo själv i en av de lediga lägenheterna och hyra ut resten? (Tidigare information när lägenheterna var uthyrda) Flera av lägenheterna har fått en uppfräschning interiört på både golv och väggar. Fastigheten har fyra lägenheter i två plan: Lägenhet 1: 3rok 78m2, hyra 4.200kr/mån, uthyrd. Renoverad med nya ytskikt och nytt badrum. Lägenhet 2: 2rok 65m2, hyra 3.500kr/mån, uthyrd. Behov av renovering av badrum. Lägenhet 3: 2rok 65m2, hyra 3.700kr/mån, uthyrd. Renoverad med nya ytskikt och nytt badrum. Lägenhet 4: 1rok 23m2, hyra 2.000kr/mån, uthyrd. Renoverad med nya ytskikt och nytt badrum. Beloppen ovan är kallhyra, hyresgästen svarar för uppvärmningskostnad. Uppvärmning med luftvärmepump (lgh 1)och/eller elradiatorer. Hyresgäst tecknar eget elabonnemang med Vattenfall, alla lägenheter har separat elmätare. Kök med kyl/frys och spis & plats för diskmaskin om så önskas Gemensam tvättstuga & torkrum och förråd i källaren. Bruttointäkt är 160 800 kr/år. Nuvarande driftkostnad av byggnad 33 500 kr/år. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Robin Hein +46 727 33 90 33 för frågor eller visning!

Lunneviken Sandvadet 1, Nordby, Strömstads kommun

Lunneviken Sandvadet 1

Fritidshus
Nordby, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 995 000 kr
89 + 12 m²
4 rum
863 m² tomt

Välkomna till Lunneviken Sandvadet 1! Ni erbjuds här ett mysigt fritidshus/villa med närhet till den vackra naturen, havet och norska gränsen. På gångavstånd når du barnvänlig badstrand och brygga, och med en kort biltur nås Nordby shoppingcenter och Svinesunds handelscenter. I området hittar du även fina promenadstråk och cykel möjligheter. Norska gränsen nås på ca 10 minuter! Utöver boningshus finns en trevlig paviljong, ett bod samt ett gästhus. Till bostaden finns Fiberanslutning för bredband/tv. Ett perfekt fritidsboende i lugna omgivningar. Kontakta fastighetsmäklare Robin Hein för mer information.

  • Plus
Hantverkaregatan 15, Strömstad, Strömstads kommun

Hantverkaregatan 15

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
4 600 000 kr
133 + 35 m²
5 rum
652 m² tomt

Välkommen till Hantverkaregatan 15 och denna trivsamma villa i hjärtat av Strömstad! Här bor du på en av Strömstads mest eftertraktade adress med gångavstånd till såväl Strömstads pulserande stadsliv med shopping, restauranger och caféer som barnomsorg, kommunikationer, fina lekplatser, handelsområde, vackra promenadstråk och salta bad. Huset ligger med ett högt läge och bjuder på härliga sällskapsytor både inne och ute. Den väl tilltagna terrassen på husets baksida bjuder in till många trevliga kvällar under vinrankorna i sällskap av goda vänner. Här kan man njuta av solen från morgon till kväll! Fastigheten stoltserar med en av de vackraste trädgårdarna i området där varje årstid har sin egen blomstrande karaktär och göra trädgården till en evigt föränderlig skönhet. Det välplanerade huset är fördelat på en rymlig hall, tre sovrum, kök, tvättstuga, två badrum, två sällskapsrum samt flera förråd för god förvaring. Huset är genomgående inrett i ljusa och harmoniska färger med gedigna materialval. Detta är ett hem att trivas i - varmt välkommen på visning! Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel följer med till köparen!

  • Plus
Norra Kyrkogatan 18A, Strömstad, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 18A

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 950 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 609 kr/mån
23 636 kr/m²

Varmt välkommen till denna 3:a på översta plan med havsglimt och kvällssol! Välskött och påkostad lägenhet med suverän planlösning som inrymmer två rymliga sovrum samt stort och ljust vardagsrum med eldstad för extra mysfaktor. Genom vardagsrummet nås även balkongen med strålande utsikt över Strömstad, vackra Stadshuset samt havet. Stabil förening där mycket redan är inkluderat i månadsavgiften. Att bo på Norra kyrkogatan innebär att ni har allt möjligt inom kort promenadavstånd, såsom buss/tåg-station, livsmedelsbutiker, affärer, restauranger, biograf samt hamn och hav. I området finns även utegym och härliga promenadstråk. Välkomna att kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Källvik 4, Strömstad, Strömstads kommun
Källvik 4, Strömstad, Strömstads kommun, bild 2
Källvik 4, Strömstad, Strömstads kommun, bild 3

Källvik 4

Tomt
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
995 000 kr
1 545 m² tomt

Välkommen till Källvik 4 och stor tomt(1545kvm) placerad knappt 1 km från havet i naturskönt Bohuslänskt landskap. Bygg hus på tomten för helårsboende eller fritidshusändamål. Fastigheten är placerad utanför detaljplanerat område vilket ger en större frihet i val av hustyp. Till centrala Strömstad har ni en bilfärd på ca 10 minuter och till landsgräns mot Norge tar det ca 20 minuter via bil. Varmt välkommen med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Robin Hein 0727 33 90 33. Till tomtpriset tillkommer kostnader för: - Elanslutning - Vatten och avlopp (enskild lösning)

  • Premium
Ylseröd Sörkilen 3, null, Strömstads kommun

Ylseröd Sörkilen 3

Villa
Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
3 200 000 kr
120 + 120 m²
4 rum
1 702 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga villa med lantlig belägenhet på Ylseröd. Här bor ni barnvänligt och med närhet till havet, Strömstad, Dynekilens golfklubb, E6, Nordby och norska gränsen. Huset har löpande renoverats genom åren och har bland annat ett kök från 2014, ett stort härligt helkaklat badrum, elektrisk garageport och installerad bergvärme! Huset inrymmer idag fyra rum och kök men kan enkelt göras om till fler sovrum om så önskas. Varmt välkommen på visning eller kontakta fastighetsmäklare Robin Hein för mer information (0727339033)

Kungbäck Vollen 7, Lökholmen, Strömstads kommun

Kungbäck Vollen 7

Fritidshus
Lökholmen, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 795 000 kr
115 + 113 m²
6 rum
2 494 m² tomt

Välkomna till Lökholmen och Kungbäck Vollen 7! Vackert inbäddat i skogen finner ni denna härliga fastighet helt privat och fritt ifrån insyn. På den lummiga trädgårdstomten står ett boningshus i ett plan med inredd källare uppfört 1968 om 115 + 113 kvm. Perfekt för dig som vill komma undan och få lugn och ro, kunna höra tystnaden, men samtidigt vill ha nära till havet och vackra badplatser. Entréplan fördelar sig på 3-4 sovrum samt badrum, kök och vardagsrum. I källaren finner vi gillestuga, tvättstuga, hobbyrum samt utrymme till förvaring. Visst renoveringsbehov föreligger, se besiktningsprotokoll för mer information. Kommunalt vatten och avlopp planeras bli klart tidigast hösten 2024 och kommer att behöva anslutas mot kommunaltaxa vilken för närvarande är på 328 052 kronor. I lugnt och barnvänligt område med vacker Bohuslänsk natur finner du Lökholmen, en rofylld plats där man kan hämta energi och finna ett lugn. På kort promenadavstånd når ni småbåtshamnen, där det även finns möjlighet till salta bad. För de små barnen kanske krabbfiske inbjuder till lek och för de större finns Daftöland med åkattraktioner och äventyrspark på kort bilavstånd. Fastigheten ligger 500 meter ifrån Kungsvik som är dagsaktuellt med Tv2 programmet "Sommer hytta". Strax utanför Lökholmen finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna strax utanför i skärgården kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med magnifik turterräng, svamp- och bärskog. Fin möjlighet för kanotpaddling och cykling. Från fastigheten är det kort gångavstånd till flera olika badstränder i bland annat Kungsvik och Stensvik. Närhet till Dynekilens golfklubb, Nordby shoppingcentrum, Svinesund och till den norska gränsen är det knappt 10 minuter. Välkommen och kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information samt visningsbokning.

Almstigen 6, Strömstad, Strömstads kommun
  • Budgivning pågår

Almstigen 6

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
3 600 000 kr
79 + 75 m²
4 rum
736 m² tomt

Varmt välkomna till Almstigen 6 och denna trivsamma 50-tals villa i ett plan med inredd källare. Huset har varsamt underhållits och moderniserats genom åren. Tunga renoveringsposter såsom nytt tak (2010), bergvärmepump ( 2023) och dränering (2014) är genomförda. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en rymlig hall med goda avhängningsytor, vidare på höger sida nås köket. Vidare finner vi rymligt vardagsrum med god plats för härliga middagsbjudningar, härifrån nås även balkongen. På vänster sida ifrån hallen nås badrum samt två sovrum. I källarplan finner vi förutom ytterligare ett sovrum även tvättstuga, badrum, pannrum samt garaget. Lummig och solig trädgård med gott om plats för spring och lek. Förutom boningshuset finns även enklare uthus på tomten. Här bor ni centralt med kort promenad till skolor, mataffärer och all service som Strömstad centrum har att erbjuda. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för visning och mer information!

Visar 1 - 25 av 32