Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mickelskogen 6, Bullaren, Tanums kommun
 • Tor 1 aug kl 16:00
Mickelskogen 6, Bullaren, Tanums kommun, bild 2
Mickelskogen 6, Bullaren, Tanums kommun, bild 3

Mickelskogen 6

Gård/Skog
Bullaren, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 995 000 kr
123 + 6 m²
5 rum
6,3 ha tomt

Välkommen till Mickelskogen 6 och denna vackert belägna gård om ca 6,3 Ha i Bullaren! Gården är perfekt belägen med ett högt och vackert läge som ger sol från morgon till kväll. Här bor du med närhet till härliga skogspromenader och badplats inom cykelavstånd. Boningshuset är fint renoverat och erbjuder en trevlig planlösning med rymliga gemensamhetsytor, kök, en härlig veranda samt sovrum/kontor i entréplan. På övre plan finns tre sovrum och gott om förvaring i rymliga sidovindar som även går att inreda till ytterligare sovrum om så önskas. Den mysiga trädgården ger den trädgårdsintresserade gott om plats för odling av egna grönsaker samt utrymme för lek med familj och vänner. Mot den sparsamt trafikerade vägen ger syrenhäcken trivsamt skydd. Åkermarken är för närvarande utarrenderad, kontakta mäklaren för mer information. På fastigheten står förutom boningshuset även ett stort uthus som är inrett med en isolerad mindre verkstad/förråd samt en lada. Här har du även möjlighet att ladda din elbil med den medföljande elbilsladdaren. Med en vacker utsikt över det lantliga landskapet kan du verkligen finna lugnet här. Ta en tur ut i den omgivande bär- och svampskogen, eller utforska naturen på nära håll. I närheten finns populära turistmål som Kynnefjäll och Bohusleden. För längdskidåkaren finns Tegens fina skidspår när vädret tillåter. Med bil tar det cirka 40 minuter till Grebbestad med service och havsbad samt Tanumstrand. För shopping äventyr tar det cirka 20 minuter till Tanums shoppingcenter. Dessutom är både Göteborg och Oslo nåbara inom dryga 1,5 timmars bilfärd. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information samt visningsbokning.

 • Premium
Bodal Roparhällan 2, Svinesund, Strömstads kommun
Bodal Roparhällan 2, Svinesund, Strömstads kommun, bild 2
Bodal Roparhällan 2, Svinesund, Strömstads kommun, bild 3

Bodal Roparhällan 2

Fritidshus
Svinesund, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
4 995 000 kr
69 + 50 m²
4 rum
1 301 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och vinterisolerade fritidshus vid Ringdalsfjorden, med en drömliknande havsnära och enskilt läge. Här kan du verkligen uppleva lugnet och njuta av en avkopplande tillvaro året om. Den lantliga och avskilda miljön ger dig friheten att ta dagen som den kommer och göra precis det du vill, vare sig det är att sola, bada eller bara beundra de förbipasserande båtarna. Fritidshuset sträcker sig över 1,5 plan och på övre våningen finner du tre mysiga sovrum. På undervåningen finns ett fullt utrustat kök och ett vardagsrum med en modern och öppen planlösning. Genom de generösa fönsterpartierna och utgången till den fantastiska altanen kan du njuta av en underbar vy över omgivningarna. Altanen sträcker sig längs hela framsidan och erbjuder gott om utrymme för barnen att springa runt och leka. För den naturintresserade finns det möjlighet till härliga vandringsturer i den närliggande skogen, där bär- och svampplockning är en populär aktivitet. Morgondoppet kan du ta precis nedanför fastigheten och uppleva den ultimata avkopplingen. Detta är verkligen ett fritidshus som uppfyller alla drömmar om ett havsnära och enskilt läge. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska plats. Välkomna att anmäla er till visning!

 • Premium
Tveten 20, Bullaren, Tanums kommun

Tveten 20

Villa
Bullaren, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
1 750 000 kr
108 + 30 m²
5 rum
2 951 m² tomt

Välkommen till denna friliggande villa belägen i natursköna Bullaren. Här får du möjligheten att bo på en stor och lummig tomt omgärdad av naturen. Lugnet och stillheten är påtaglig och du kan njuta av det bästa som landsbygden har att erbjuda. Denna bostad erbjuder härliga boningsytor fördelade på 5 rum och har en tomtyta på hela 2951 kvadratmeter. Här finns även ett uthus i enkel standard med elektricitet, vilket ger möjlighet till förvaring eller kanske en hobbyverksamhet. Tidigare ägare har utfört flertalet renoveringar under åren, inklusive taklyft, fönsterbyte, fasadrenovering och tilläggsisolering. Elsystemet har även blivit helt utbytt och jordfelsbrytare finns vid elcentralen. Vatten- och avloppsrör har också ersatts. Nuvarande ägare har fortsatt att förbättra bostaden genom att färdigställa farstun, installera en braskamin för extra mysfaktor. Ny altandörr som leder ut till nybyggd altan. Nytt minireningsverk är installerat och godkänt år 2023. Planritning kommer inom kort. Detta är en fantastisk möjlighet att bo naturnära på en stor tomt med gott om utrymme att njuta av utomhusaktiviteter och lugnet som naturen har att erbjuda. Välkommen till din nya hemmiljö i Bullaren!

Nordby Smeknatten 1, Nordby, Strömstads kommun
 • Borttagen före visning
Nordby Smeknatten 1, Nordby, Strömstads kommun, bild 2
Nordby Smeknatten 1, Nordby, Strömstads kommun, bild 3

Nordby Smeknatten 1

Villa
Nordby, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 550 000 kr
169 + 11 m²
5 rum
2 499 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Pilslingan 21, Strömstad, Strömstads kommun
Pilslingan 21, Strömstad, Strömstads kommun, bild 2
Pilslingan 21, Strömstad, Strömstads kommun, bild 3

Pilslingan 21

Radhus
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 695 000 kr
117 m²
5 rum
7 252 kr/mån
23 034 kr/m²

Välkommen till detta rymliga och välplanerade kedjehus i bostadsrättsform på Pilslingan i Strömstad. Med en yta på 117 kvadratmeter erbjuder denna moderna bostad gott om utrymme för en stor familj att trivas i. Här möts du av en stilren interiör med modern utrustning, vilket skapar en bekväm och funktionell vardag. Den öppna planlösningen ger bra möjligheter till umgänge och gemenskap. Läget är perfekt för en barnfamilj, med närhet till skola och förskola. Området är även barnvänligt med lekplatser och grönområden i närheten. Detta nybyggda kedjehus från 2022 har en härlig altan med optimalt solläge, perfekt för avkoppling och umgänge under soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Trots det lugna läget har du ändå bekvämt promenadavstånd till centrum, där du hittar ett rikt utbud av butiker, restauranger och service. Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus en stilren och modern boendemiljö som passar perfekt för den stora familjen som vill ha både bekvämlighet och närhet till stadens puls. Välkommen att boka visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Skogsvägen 9, Havstenssund, Tanums kommun
Skogsvägen 9, Havstenssund, Tanums kommun, bild 2
Skogsvägen 9, Havstenssund, Tanums kommun, bild 3

Skogsvägen 9

Fritidshus
Havstenssund, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
5 750 000 kr
139 + 139 m²
8 rum
848 m² tomt

Välkommen till Skogsvägen 9 och detta stora och välplanerade hus i Havstenssund. Med flera trevliga uteplatser kan du njuta av många soltimmar och närheten till bad ger dig en perfekt plats att koppla av och njuta av naturen. Läget är underbart med vy över ängarna, perfekt för dig som älskar att vara aktiv utomhus. Denna bostad är idealisk för både fritidshusköparen och permanentfamiljen. Huset är utrustat med solceller, elbilsladdare och bergvärme, vilket gör det både energieffektivt och miljösmart. På entréplan hittar du fyra rymliga sovrum och i källaren finns en separat uthyrningsdel för extra flexibilitet. Dessutom har fastigheten ett garage som ger gott om plats för bilen, när du får gäster finns det gott om parkeringsplatser på uppfarten. Husets storlek är 139 kvadratmeter + källare och tomten sträcker sig över 848 kvadratmeter. Renoveringar har gjorts under åren, bland annat byte av fönster, installation av bergvärme samt nytt tak. Dessutom har solcellsanläggningen installerats nyligen för att maximera energieffektiviteten. För den som behöver extra utrymme, finns möjlighet att utvidga och köpa granntomten, kontakta mäklaren för mer information. Detta är en unik möjlighet att äga ett vackert och välskött hus med moderna bekvämligheter med närhet till hav och natur. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska fastighet i Havstenssund. Vänligen kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för privatvisning.

 • Premium
 • Energieffektiv
Stuveröd 1:8, Lökholmen, Strömstads kommun
Stuveröd 1:8, Lökholmen, Strömstads kommun, bild 2
Stuveröd 1:8, Lökholmen, Strömstads kommun, bild 3

Stuveröd 1:8

Tomt
Lökholmen, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
395 000 kr
1 808 m² tomt

Vill du bo på landet men ändå ha närhet till havet, då har du kommit rätt! Nu säljs denna tomt, i ett lugnt och avskilt område. Här bor man i ett vackert landskap, lugna omgivningar och härlig natur. Tomtens storlek är 1808 kvm och är en naturtomt. Eftersom området inte ingår i en detaljplan öppnar det upp för möjligheten att bygga ett boende helt anpassat efter egna önskemål och den omgivande naturens förutsättningar. Det har tidigare funnits positivt förhandsbesked för en byggnation, vid försäljning villkoras köpet om att positivt förhandsbesked fås. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jesper Ohlsson för mer information.

 • Premium
Kobberstensvägen 2, Tjärnö, Strömstads kommun

Kobberstensvägen 2

Fritidshus
Tjärnö, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 495 000 kr
40 m²
3 rum
2 093 m² tomt

Välkomna till kärnan av Tjärnö och Kobberstensvägen 2. Här finner vi detta fritidshus med stor potential och en fantastisk naturtomt. Boningshuset är i behov av renovering men erbjuder samtidigt möjligheten att skapa ditt drömboende precis som du vill ha det. På tomten finns gott om utrymme för olika aktiviteter och trädgårdsprojekt. Här kan du njuta av lugnet och närheten till naturen.  Med bara en kort promenad når du stranden och kan njuta av havet och solen. Fastigheten saknar avlopp. Egen grävd brunn finns, oklar vattenkvalitet. Kommunalt vatten och avlopp finns vid husknuten. Kontakta Strömstad Kommun för mer information samt aktuell taxa för anslutning. På gångavstånd finns salta bad vid Svallhagen och i området finns flera vackra promenadstigar såväl i skog och mark, som längs med havet. På grannön Saltö, som man når på gång/ cykelavstånd finns flera utmärkta stigar för promenad och rekreation, dessa ingår i Kosterhavets nationalparksområde som är Sveriges enda marina nationalpark. För den aktive finns möjlighet att paddla kajak i området och för barnen finns Daftö med Daftöland på endast några kilometers avstånd. Strömstad med allmän service når man med bil på ca 10min. Kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för visningsbokning samt mer information.

Skogsvägen 7, Havstenssund, Tanums kommun

Skogsvägen 7

Tomt
Havstenssund, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
1 995 000 kr
721 m² tomt

Denna friköpta tomt på Skogsvägen erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende i det vackra Havstenssund. Med kommunalt vatten och avlopp redan draget till tomtgränsen (anslutningsavgift tillkommer) förenklas byggprocessen avsevärt. Tomten har en generös detaljplan, vilket ger dig stora möjligheter att skapa din perfekta bostad. Belägen i ett etablerat bostadsområde, både för permanent- och fritidsboende, erbjuder denna tomt en idyllisk miljö med närhet till naturen. Med fantastiska naturlandskap i omgivningen, nära havet och vandringsstråk kan du njuta av fridfulla promenader och härliga badupplevelser. För barnfamiljen som söker ett tryggt och barnvänligt läge är denna tomt perfekt. I området finns gott om lekplatser och grönområden där barnen kan utforska och leka fritt. Läget är även optimalt för den som uppskattar närheten till havet. Med bara en kort promenad når du havet och kan njuta av salta bad och båtliv. På tomten får man enligt detaljplan bygga ett fristående hus i ett eller två plan där maximalt 1/5-del av tomten får bebyggas. Se detaljplan under DOKUMENT för mer information samt kontakta bygglovsavdelningen på Tanums kommun gällande frågor kring byggnation. Sammanfattningsvis erbjuder denna tomt på Skogsvägen i Havstenssund en unik möjlighet att skapa ditt drömboende. Med en idealisk kombination av natur, närhet till havet och barnvänligt läge, är detta ett perfekt val för den som söker en trivsam och harmonisk livsstil.

Tova 32, Tanumshede, Tanums kommun

Tova 32

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
995 000 kr
55 m²
4 rum
2 199 m² tomt

Denna friliggande villa erbjuder möjligheten att sätta sin egen prägel. Belägen på en stor och lummig tomt om hela 2199 kvadratmeter, har du gott om utrymme att förverkliga ditt trädgårdsideal i rogivande miljö. Fastigheten är omgiven av vacker natur och ligger vid skogen, vilket ger dig möjlighet att njuta av lugn och ro samt utforska den omgivande naturen. Här finns rikligt med bär och svamp för den som är intresserad av skogens skatter. Inuti huset finner du 3 sovrum, alla belägna på samma våning. Detta gör boendet praktiskt och lättillgängligt för hela familjen. Salta bad nås på cirka 8 km. Angiven boarea om 55 kvm avser huset före tillbyggnad. Ny area är ej uppmätt men uppskattas till mellan 90-100 kvm. Det är viktigt att notera att fastigheten har ett betydande renoveringsbehov. Alla byggnadsdelar kräver översyn, se besiktningsprotokoll för mer detaljerad information. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Vänligen kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för visning och ytterligare information.

Norra Kyrkogatan 18A, Strömstad, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 18A

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 950 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 609 kr/mån
23 636 kr/m²

Varmt välkommen till denna 3:a på översta plan med havsglimt och kvällssol! Välskött och påkostad lägenhet med suverän planlösning som inrymmer två rymliga sovrum samt stort och ljust vardagsrum med eldstad för extra mysfaktor. Genom vardagsrummet nås även balkongen med strålande utsikt över Strömstad, vackra Stadshuset samt havet. Stabil förening där mycket redan är inkluderat i månadsavgiften. Att bo på Norra kyrkogatan innebär att ni har allt möjligt inom kort promenadavstånd, såsom buss/tåg-station, livsmedelsbutiker, affärer, restauranger, biograf samt hamn och hav. I området finns även utegym och härliga promenadstråk. Välkomna att kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Kungbäck Vollen 7, Lökholmen, Strömstads kommun

Kungbäck Vollen 7

Fritidshus
Lökholmen, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 795 000 kr
115 + 113 m²
6 rum
2 494 m² tomt

Välkomna till Lökholmen och Kungbäck Vollen 7! Vackert inbäddat i skogen finner ni denna härliga fastighet helt privat och fritt ifrån insyn. På den lummiga trädgårdstomten står ett boningshus i ett plan med inredd källare uppfört 1968 om 115 + 113 kvm. Perfekt för dig som vill komma undan och få lugn och ro, kunna höra tystnaden, men samtidigt vill ha nära till havet och vackra badplatser. Entréplan fördelar sig på 3-4 sovrum samt badrum, kök och vardagsrum. I källaren finner vi gillestuga, tvättstuga, hobbyrum samt utrymme till förvaring. Visst renoveringsbehov föreligger, se besiktningsprotokoll för mer information. Kommunalt vatten och avlopp planeras bli klart tidigast hösten 2024 och kommer att behöva anslutas mot kommunaltaxa vilken för närvarande är på 328 052 kronor. I lugnt och barnvänligt område med vacker Bohuslänsk natur finner du Lökholmen, en rofylld plats där man kan hämta energi och finna ett lugn. På kort promenadavstånd når ni småbåtshamnen, där det även finns möjlighet till salta bad. För de små barnen kanske krabbfiske inbjuder till lek och för de större finns Daftöland med åkattraktioner och äventyrspark på kort bilavstånd. Fastigheten ligger 500 meter ifrån Kungsvik som är dagsaktuellt med Tv2 programmet "Sommer hytta". Strax utanför Lökholmen finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna strax utanför i skärgården kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med magnifik turterräng, svamp- och bärskog. Fin möjlighet för kanotpaddling och cykling. Från fastigheten är det kort gångavstånd till flera olika badstränder i bland annat Kungsvik och Stensvik. Närhet till Dynekilens golfklubb, Nordby shoppingcentrum, Svinesund och till den norska gränsen är det knappt 10 minuter. Välkommen och kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information samt visningsbokning.

Almstigen 6, Strömstad, Strömstads kommun
 • Budgivning pågår

Almstigen 6

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
3 600 000 kr
79 + 75 m²
4 rum
736 m² tomt

Varmt välkomna till Almstigen 6 och denna trivsamma 50-tals villa i ett plan med inredd källare. Huset har varsamt underhållits och moderniserats genom åren. Tunga renoveringsposter såsom nytt tak (2010), bergvärmepump ( 2023) och dränering (2014) är genomförda. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en rymlig hall med goda avhängningsytor, vidare på höger sida nås köket. Vidare finner vi rymligt vardagsrum med god plats för härliga middagsbjudningar, härifrån nås även balkongen. På vänster sida ifrån hallen nås badrum samt två sovrum. I källarplan finner vi förutom ytterligare ett sovrum även tvättstuga, badrum, pannrum samt garaget. Lummig och solig trädgård med gott om plats för spring och lek. Förutom boningshuset finns även enklare uthus på tomten. Här bor ni centralt med kort promenad till skolor, mataffärer och all service som Strömstad centrum har att erbjuda. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för visning och mer information!

Högsläntsvägen 20, Strömstad, Strömstads kommun

Högsläntsvägen 20

Tomt
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 195 000 kr
863 m² tomt

Välkomna till Högsläntsvägen 20 och denna obebyggda fastighet med fantastiskt läge på Stare, strax utanför Strömstad. Nu finns möjlighet att förverkliga er dröm att bygga fritidshus eller åretruntboende med slående utsikt mot Starekilen. Tomten är belägen på natursköna Stare med närhet till salta bad, vackra promenadstråk och allmänservice i Strömstad. Ett stenkast från fastigheten finns Lagunen Camping och Tjärndalens naturområde. På gångavstånd finns såväl sandstrand som klippor att bada från. Med 10 min cykeltur når ni Strömstad och dess utbud av restauranger och butiker. Området ligger strategiskt mellan Göteborg och Oslo och det tar ca 2 h att pendla med bil till respektive stad. Är ni intresserade av båtliv har ni en vidunderligt vacker skärgård att utforska strax utanför kustbandet med Väderöarna i söder och Kosteröarna i norr. Tomtarealen är 863 kvm och detaljplanen uppger största byggnadsyta om 190 kvm var av 150 kvm för bostadshus. För mer information ta del av detaljplanen under dokument. Kommunalt V/A är inkluderat i priset. Planbestämmelser: Högsta byggnadshöjd i meter över marknivån 5 meter, högsta byggnadshöjd för uthus/garage är 3 meter över medelmarknivån V2- Souterrängplan skall anordnas a1- Besiktning för risk för bergras och blocknedfall enligt "Geografisk undersökning för detaljplan del av Stare 1:109 m fl reviderad 2012-10-24" samt vidtagande av eventuella åtgärder härav skall föregå lämnande av bygglov. f1- Samtliga tak skall utformas som matta, mörka sadel- eller pulpettak med en största taklutning på 22 grader. Fasader ska anordnas i trä eller annat naturmaterial och målas i kulör med minst 25% svarthet. Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Jesper Ohlsson

Bodal Stenbacken 1, Svinesund, Strömstads kommun

Bodal Stenbacken 1

Villa
Svinesund, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 595 000 kr
90 + 66 m²
8 rum
4 594 m² tomt

Välkomna till Bodal Stenbacken 1 och denna familjevänliga villa med stor tomt och nära till Norska gränsen! Boningshuset har under årens lopp renoverats och en omfattande ombyggnation ägde rum 1987. På entréplan möts ni av en rymlig hall som leder vidare mot ett stort vardagsrum med värmande kamin. På höger hand når ni husets kök med tillhörande matplats, i anslutning till matplatsen finns husets uterum som lämpar sig väl från tidig vår till sen höst. Utanför uterummet finns härlig uteplats med många soltimmar och murad grillplats. Vidare finns ett sovrum, wc samt badrum med tillhörande bastu. Övre plan inrymmer 3 sovrum samt ett stort allrum. Den gedigna tomten om 4594 kvm ger dig chansen att skapa din egen lantidyll med egna odlingsområden. Har du husdjur kan dessa fritt springa och leka på härliga gräsytor. På tomten står förutom boningshuset 2 byggnader, ett rymligt garage samt en verkstad med vidbyggd carport. I området finns härlig natur och flera trevliga stråk för skogspromenader fulla av bär och svamp. En rask promenad bort finner vi Kasen där ni kan njuta längdskidåkning när vädret tillåter. Den varmare delen av året tar du gångstråket mot Dragonkullen och härlig vy över hav och trädtoppar med både Svensk och Norsk flagg. På knappa fem minuter ifrån fastigheten nås Svinesunds handelsområdet samt den Norska gränsen. Till Strömstad centrum tar det cirka 20 minuter i bil. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information och visningsbokning!

 • Plus
Liavägen 12, Hällestrand, Strömstads kommun

Liavägen 12

Gård/Skog
Hällestrand, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
3 995 000 kr
50 m²
4 rum
1 600 m² tomt

Välkommen till Liavägen 12, Hällestrand och denna havsnära fastighet med boningshus från 1938!  Med närheten till havet och rogivande natur. Här kan du strosa i både bärrika skogsmarker och på saltstänkta klippor. Blivande avstyckningen kommer att innefatta markerat tomtområde om cirka 1600 kvm. Lantmäteriförrättning kommer påbörjas vid köptillfället och förrättningskostnaden betalas av säljaren. För den som önskar går även omgivande mark om knappa 8 hektar köpas till. Kontakta mäklaren för mer information. Den omgivande marken ger fantastiska möjligheter att skapa en drömliknande hobbygård eller på annat sätt vidareutveckla fastigheten. Boningshuset, som sträcker sig över ett och ett halvt plan med källare, har genomgått renoveringar under årens lopp. 2015 byggdes en takkupa och taket byttes ut. Garaget har också renoverats och huset har dränerats runt om. På entréplan finner du kök, badrum och sällskapsytor, medan sovavdelningen med tre sovrum och WC finns på övre plan. Fastigheten inkluderar även ett vidbyggt garage med gott om arbetsytor samt ett uthus som för närvarande används till förvaring. Njut av salta bad på bara en kort promenad och nå Strömstad centrum på cirka 10 minuter med bil. Med motorväg hela vägen tar det ungefär 1 timme och 20 minuter att köra från Oslo och cirka 1 timme och 45 minuter från Göteborg. Det finns också goda förbindelser med bil, buss och tåg. På sommaren finns det snabbtåg direkt till Stockholm och från Strömstad går det två färjor till vackra Sandefjord i Norge. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information!

 • Energieffektiv

Visar alla 16