Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mickelskogen 6, Bullaren, Tanums kommun
Mickelskogen 6, Bullaren, Tanums kommun, bild 2
Mickelskogen 6, Bullaren, Tanums kommun, bild 3

Mickelskogen 6

Gård/Skog
Bullaren, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 995 000 kr
123 + 6 m²
5 rum
6,3 ha tomt

Välkommen till Mickelskogen 6 och denna vackert belägna gård om ca 6,3 Ha i Bullaren! Gården är perfekt belägen med ett högt och vackert läge som ger sol från morgon till kväll. Här bor du med närhet till härliga skogspromenader och badplats inom cykelavstånd. Boningshuset är fint renoverat och erbjuder en trevlig planlösning med rymliga gemensamhetsytor, kök, en härlig veranda samt sovrum/kontor i entréplan. På övre plan finns tre sovrum och gott om förvaring i rymliga sidovindar som även går att inreda till ytterligare sovrum om så önskas. Den mysiga trädgården ger den trädgårdsintresserade gott om plats för odling av egna grönsaker samt utrymme för lek med familj och vänner. Mot den sparsamt trafikerade vägen ger syrenhäcken trivsamt skydd. Åkermarken är för närvarande utarrenderad, kontakta mäklaren för mer information. På fastigheten står förutom boningshuset även ett stort uthus som är inrett med en isolerad mindre verkstad/förråd samt en lada. Här har du även möjlighet att ladda din elbil med den medföljande elbilsladdaren. Med en vacker utsikt över det lantliga landskapet kan du verkligen finna lugnet här. Ta en tur ut i den omgivande bär- och svampskogen, eller utforska naturen på nära håll. I närheten finns populära turistmål som Kynnefjäll och Bohusleden. För längdskidåkaren finns Tegens fina skidspår när vädret tillåter. Med bil tar det cirka 40 minuter till Grebbestad med service och havsbad samt Tanumstrand. För shopping äventyr tar det cirka 20 minuter till Tanums shoppingcenter. Dessutom är både Göteborg och Oslo nåbara inom dryga 1,5 timmars bilfärd. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information samt visningsbokning.

  • Premium
Tornstigen 8, Strömstad, Strömstads kommun

Tornstigen 8

Radhus
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
3 200 000 kr
87 m²
4 rum
85 m² tomt

Välkommen till detta centralt belägna och naturnära radhus i Strömstad med närhet till skola och bekvämligheter. Denna trevliga bostad är ett perfekt val för den som söker ett bekvämt och funktionellt boende i detta eftertraktade område. Den erbjuder en välkomnande uteplats i söderläge för umgänge med familj och vänner. Boytan om 87 kvm fördelar sig på ett och ett halvt plan. Där entréplan inrymmer sovrum, badrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Härifrån nås även den soliga altanen. Övre plan med ett sovrum samt ett allrum som även skulle kunna användas som sovrum. Grönområden och promenadstråk finns bara runt hörnet. Centrala Strömstad med butiker, caféer och restauranger finns bara ett stenkast bort och så även salta bad. Kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för visningsbokning samt mer information.

Pilslingan 21, Strömstad, Strömstads kommun
Pilslingan 21, Strömstad, Strömstads kommun, bild 2
Pilslingan 21, Strömstad, Strömstads kommun, bild 3

Pilslingan 21

Radhus
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 595 000 kr
117 m²
5 rum
7 252 kr/mån
22 179 kr/m²

Välkommen till detta rymliga och välplanerade kedjehus i bostadsrättsform på Pilslingan i Strömstad. Med en yta på 117 kvadratmeter erbjuder denna moderna bostad gott om utrymme för en stor familj att trivas i. Här möts du av en stilren interiör med modern utrustning, vilket skapar en bekväm och funktionell vardag. Den öppna planlösningen ger bra möjligheter till umgänge och gemenskap. Läget är perfekt för en barnfamilj, med närhet till skola och förskola. Området är även barnvänligt med lekplatser och grönområden i närheten. Detta nybyggda kedjehus från 2022 har en härlig altan med optimalt solläge, perfekt för avkoppling och umgänge under soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Trots det lugna läget har du ändå bekvämt promenadavstånd till centrum, där du hittar ett rikt utbud av butiker, restauranger och service. Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus en stilren och modern boendemiljö som passar perfekt för den stora familjen som vill ha både bekvämlighet och närhet till stadens puls. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bodal Roparhällan 2, Svinesund, Strömstads kommun
Bodal Roparhällan 2, Svinesund, Strömstads kommun, bild 2
Bodal Roparhällan 2, Svinesund, Strömstads kommun, bild 3

Bodal Roparhällan 2

Fritidshus
Svinesund, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
4 995 000 kr
69 + 50 m²
4 rum
1 301 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och vinterisolerade fritidshus vid Ringdalsfjorden, med en drömliknande havsnära och enskilt läge. Här kan du verkligen uppleva lugnet och njuta av en avkopplande tillvaro året om. Den lantliga och avskilda miljön ger dig friheten att ta dagen som den kommer och göra precis det du vill, vare sig det är att sola, bada eller bara beundra de förbipasserande båtarna. Fritidshuset sträcker sig över 1,5 plan och på övre våningen finner du tre mysiga sovrum. På undervåningen finns ett fullt utrustat kök och ett vardagsrum med en modern och öppen planlösning. Genom de generösa fönsterpartierna och utgången till den fantastiska altanen kan du njuta av en underbar vy över omgivningarna. Altanen sträcker sig längs hela framsidan och erbjuder gott om utrymme för barnen att springa runt och leka. För den naturintresserade finns det möjlighet till härliga vandringsturer i den närliggande skogen, där bär- och svampplockning är en populär aktivitet. Morgondoppet kan du ta precis nedanför fastigheten och uppleva den ultimata avkopplingen. Detta är verkligen ett fritidshus som uppfyller alla drömmar om ett havsnära och enskilt läge. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska plats. Välkomna att anmäla er till visning!

  • Premium
Norra Kyrkogatan 15D, Strömstad, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 15D

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
6 737 kr/mån
21 985 kr/m²

Välkommen till Slotteberget och Norra kyrkogatan 15d, här finner vi en välplanerad 3:a med genomgående fräscha ytskikt. Genom entrén möts vi av välkomnande hall med goda avhängningsytor. Till vänster finner vi köket som renoverades 2023 då byttes även vitvarorna ut, vidare i öppen planlösning når vi vardagsrum med utgång till balkong. Från entrén på höger sida finns 2 sovrum i fil, båda med goda förvaringsutrymmen och vy mot Strömsvattnet. På Norra kyrkogatan har ni allt som Strömstad har att erbjuda inom kort promenadavstånd, såsom buss/tåg-station, livsmedelsbutiker, affärer, restauranger, biograf samt hamn och hav. I området finns även utegym och härliga promenadstråk. Stabil förening där mycket redan är inkluderat i månadsavgiften. Välkomna på visning!

  • Balkong
Norra Kyrkogatan 18A, Strömstad, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 18A

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 950 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 833 kr/mån
23 636 kr/m²

Varmt välkommen till denna 3:a på översta plan med havsglimt och kvällssol! Välskött och påkostad lägenhet med suverän planlösning som inrymmer två rymliga sovrum samt stort och ljust vardagsrum med eldstad för extra mysfaktor. Genom vardagsrummet nås även balkongen med strålande utsikt över Strömstad, vackra Stadshuset samt havet. Stabil förening där mycket redan är inkluderat i månadsavgiften. Att bo på Norra kyrkogatan innebär att ni har allt möjligt inom kort promenadavstånd, såsom buss/tåg-station, livsmedelsbutiker, affärer, restauranger, biograf samt hamn och hav. I området finns även utegym och härliga promenadstråk. Välkomna att kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Kungbäck Vollen 7, Lökholmen, Strömstads kommun

Kungbäck Vollen 7

Fritidshus
Lökholmen, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 795 000 kr
115 + 113 m²
6 rum
2 494 m² tomt

Välkomna till Lökholmen och Kungbäck Vollen 7! Vackert inbäddat i skogen finner ni denna härliga fastighet helt privat och fritt ifrån insyn. På den lummiga trädgårdstomten står ett boningshus i ett plan med inredd källare uppfört 1968 om 115 + 113 kvm. Perfekt för dig som vill komma undan och få lugn och ro, kunna höra tystnaden, men samtidigt vill ha nära till havet och vackra badplatser. Entréplan fördelar sig på 3-4 sovrum samt badrum, kök och vardagsrum. I källaren finner vi gillestuga, tvättstuga, hobbyrum samt utrymme till förvaring. Visst renoveringsbehov föreligger, se besiktningsprotokoll för mer information. Kommunalt vatten och avlopp planeras bli klart tidigast hösten 2024 och kommer att behöva anslutas mot kommunaltaxa vilken för närvarande är på 328 052 kronor. I lugnt och barnvänligt område med vacker Bohuslänsk natur finner du Lökholmen, en rofylld plats där man kan hämta energi och finna ett lugn. På kort promenadavstånd når ni småbåtshamnen, där det även finns möjlighet till salta bad. För de små barnen kanske krabbfiske inbjuder till lek och för de större finns Daftöland med åkattraktioner och äventyrspark på kort bilavstånd. Fastigheten ligger 500 meter ifrån Kungsvik som är dagsaktuellt med Tv2 programmet "Sommer hytta". Strax utanför Lökholmen finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna strax utanför i skärgården kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med magnifik turterräng, svamp- och bärskog. Fin möjlighet för kanotpaddling och cykling. Från fastigheten är det kort gångavstånd till flera olika badstränder i bland annat Kungsvik och Stensvik. Närhet till Dynekilens golfklubb, Nordby shoppingcentrum, Svinesund och till den norska gränsen är det knappt 10 minuter. Välkommen och kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information samt visningsbokning.

Bodal Stenbacken 1, Svinesund, Strömstads kommun

Bodal Stenbacken 1

Villa
Svinesund, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 450 000 kr
90 + 66 m²
8 rum
4 594 m² tomt

Välkomna till Bodal Stenbacken 1 och denna familjevänliga villa med stor tomt och nära till Norska gränsen! Boningshuset har under årens lopp renoverats och en omfattande ombyggnation ägde rum 1987. På entréplan möts ni av en rymlig hall som leder vidare mot ett stort vardagsrum med värmande kamin. På höger hand når ni husets kök med tillhörande matplats, i anslutning till matplatsen finns husets uterum som lämpar sig väl från tidig vår till sen höst. Utanför uterummet finns härlig uteplats med många soltimmar och murad grillplats. Vidare finns ett sovrum, wc samt badrum med tillhörande bastu. Övre plan inrymmer 3 sovrum samt ett stort allrum. Den gedigna tomten om 4594 kvm ger dig chansen att skapa din egen lantidyll med egna odlingsområden. Har du husdjur kan dessa fritt springa och leka på härliga gräsytor. På tomten står förutom boningshuset 2 byggnader, ett rymligt garage samt en verkstad med vidbyggd carport. I området finns härlig natur och flera trevliga stråk för skogspromenader fulla av bär och svamp. En rask promenad bort finner vi Kasen där ni kan njuta längdskidåkning när vädret tillåter. Den varmare delen av året tar du gångstråket mot Dragonkullen och härlig vy över hav och trädtoppar med både Svensk och Norsk flagg. På knappa fem minuter ifrån fastigheten nås Svinesunds handelsområdet samt den Norska gränsen. Till Strömstad centrum tar det cirka 20 minuter i bil. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information och visningsbokning!

  • Plus

Visar alla 8