Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robin Hein

Robin Hein

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Borrekärr 1, null, Tanums kommun
  • Budgivning pågår

Borrekärr 1

Fritidshus
Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
1 500 000 kr
60 + 40 m²
4 rum
1 899 m² tomt

Varmt välkomna till Borrekärr 1 och till detta charmiga sekelskifteshus, beläget i lugna omgivningar i Norra Bohuslän. Bostaden är belägen utan närliggande boningshus med vackra berg som sticker fram runt markerna. För huset finns renoveringsbehov och möjligheten att sätta er egen prägel på detta vackra hus med fina proportioner. Boningshuset inrymmer på entréplan en entréhall, ett kök, ett sovrum, ett badrum, en matsal samt ett vardagsrum, på övre plan finns potential och utrymme för fler rum, men innefattar idag förvaringsyta samt ett-två sommarrum. Huset har en godkänd kakelugn samt vedspis i kök. Denna bostad fungerar som permanentbostad, likväl som ett boende för fritidsändamål. Huset är besiktigat av Anticimex och kommer att säljas med säljansvarförsäkring för dolda fel. Från fastigheten är det inte långt att ta dagsutflykter till skärgården då de vackra öarna Galtö, Resö och Rossö alla är inom 10-15minuters bilfärd från huset. Dessutom är detta boende placerat just mitt emellan de större kustsamhällen i norra Bohuslän där både Grebbestad och Strömstad finns inom 15-20 minutes bilfärd.

Grimmeland 1, Bullaren, Tanums kommun
Grimmeland 1, Bullaren, Tanums kommun, bild 2
Grimmeland 1, Bullaren, Tanums kommun, bild 3

Grimmeland 1

Villa
Bullaren, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
1 495 000 kr
57 m²
4 rum
5 974 m² tomt

Välkommen till Grimmeland och till detta charmiga boningshus med tillhörande gästhus. Här har ni en lantlig idyll, fullt med möjligheter för odling eller andra fritidsintressen på den stora tomten på totalt nästan 6000kvm (samtaxerade fastigheter med area på 3820+2154 kvm). Här bor ni i lugna omgivningar med skogen som närmaste granne. Ägarna har låtit renovera gäststugan där dem stundvis hyrt ut denna bostaden som inrymmer ett pentry, badrum allrum och sovloft. Detta boende passar dig som letar efter en rofylld miljö att bo i helårsvis, likväl till dig som letar bostad för fritidsändamål. Huset är besiktigat via anticimex och kommer att säljas med säljansvarförsäkring.

  • Premium
Dals-Högen 160, Dals-Ed, Dals-Eds kommun

Dals-Högen 160

Övrigt
Dals-Ed, Dals-Eds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
895 000 kr
1 700 m² tomt

PRISSÄNKT! Fastigheten är i dagsläget ej uthyrd till hyresgäst, således finns möjligheter att göra om detta till egen bostad eller att leta efter egna hyresgäster. Vattenskada (frysskada från Januari) 2024 medför visst renoveringsbehov/reparation av ytskikt samt vattenledningar i flera av husets lägenheter (akut insatts med 6st luftavfukare under 6 veckor är utförd). Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Välkomna till detta flerfamiljs hus med 4 lägenheter på kort avstånd till Norge och och ett av våra allra vackraste sjösystem! Byggnaden/fastigheten har de senaste åren genomgått en rad förbättringar bland annat i form av; Nytt avlopp, ny el i samtliga lägenheter, nytt tak och ytskikts-renovering i samtliga lägenheter. Här är möjligheten att expandera ert fastighetsinnehav, dessutom med god avkastning! Eller varför inte köpa och bo själv i en av de lediga lägenheterna och hyra ut resten? (Tidigare information när lägenheterna var uthyrda) Flera av lägenheterna har fått en uppfräschning interiört på både golv och väggar. Fastigheten har fyra lägenheter i två plan: Lägenhet 1: 3rok 78m2, hyra 4.200kr/mån, uthyrd. Renoverad med nya ytskikt och nytt badrum. Lägenhet 2: 2rok 65m2, hyra 3.500kr/mån, uthyrd. Behov av renovering av badrum. Lägenhet 3: 2rok 65m2, hyra 3.700kr/mån, uthyrd. Renoverad med nya ytskikt och nytt badrum. Lägenhet 4: 1rok 23m2, hyra 2.000kr/mån, uthyrd. Renoverad med nya ytskikt och nytt badrum. Beloppen ovan är kallhyra, hyresgästen svarar för uppvärmningskostnad. Uppvärmning med luftvärmepump (lgh 1)och/eller elradiatorer. Hyresgäst tecknar eget elabonnemang med Vattenfall, alla lägenheter har separat elmätare. Kök med kyl/frys och spis & plats för diskmaskin om så önskas Gemensam tvättstuga & torkrum och förråd i källaren. Bruttointäkt är 160 800 kr/år. Nuvarande driftkostnad av byggnad 33 500 kr/år. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Robin Hein +46 727 33 90 33 för frågor eller visning!

Odonstigen 2, Grebbestad, Tanums kommun

Odonstigen 2

Fritidshus
Grebbestad, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
1 595 000 kr
21 m²
vån 1/1
880 kr/mån

Nu saluförs en tillbyggd stuga på Tanumstrand! Här kommer ni till en renoverad stuga med separat sovavdelning.. Ägarna har de senare åren låtit renovera stuga med bl.a. nytt kök. Detta är ett perfekt hus för er som vill ha ett enkelt fritidsboendet i det vackra omgivningarna i Tanumstrand och Grebbestad. Gemensamma toaletter, duschar och tvättrum finns i föreningens lokaler.

  • Uteplats
Lunneviken Sandvadet 1, Nordby, Strömstads kommun

Lunneviken Sandvadet 1

Fritidshus
Nordby, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 995 000 kr
89 + 12 m²
4 rum
863 m² tomt

Välkomna till Lunneviken Sandvadet 1! Ni erbjuds här ett mysigt fritidshus/villa med närhet till den vackra naturen, havet och norska gränsen. På gångavstånd når du barnvänlig badstrand och brygga, och med en kort biltur nås Nordby shoppingcenter och Svinesunds handelscenter. I området hittar du även fina promenadstråk och cykel möjligheter. Norska gränsen nås på ca 10 minuter! Utöver boningshus finns en trevlig paviljong, ett bod samt ett gästhus. Till bostaden finns Fiberanslutning för bredband/tv. Ett perfekt fritidsboende i lugna omgivningar. Kontakta fastighetsmäklare Robin Hein för mer information.

  • Plus
Karlsgatan 90G, null, Strömstads kommun

Karlsgatan 90G

Lägenhet
Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 295 000 kr
85,5 + 50 m²
3 rum
5 664 kr/mån
26 842 kr/m²

Nu saluförs denna bostadsrätt om 85,5 m2 med inredd vind (ca 50 ytterligare m2 golvyta) till försäljning. Detta gör att bostaden nu inrymmer plats för den stora familjen med totalt 4 sovrum och två allrum samt ett kontor/förråd. Lägenheten är genomgående i en fräsch standard med b.la. renoverat badrum & kök. Här finns två uteplatser i form av altan och balkong i motsatta väderstreck. Uppvärmning av lägenheten sker primärt med en energieffektiv bergvärmeanläggning där kostnad för uppvärmning ingår i avgift till föreningen, kostnad för uppvärmning (elradiatorer) på övre plan bekostas bostadsrättsinnehavaren för. Bostadsrätten är belägen på lugna Rödshöjden och passar familjen med barn likväl som en äldre målgrupp som vill bo nära Strömstads stadskärna men i lugn omgivning. Kontakta fastighetsmäklare Robin Hein för mer information.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hagtornsvägen 9, Tanumshede, Tanums kommun
Hagtornsvägen 9, Tanumshede, Tanums kommun, bild 2
Hagtornsvägen 9, Tanumshede, Tanums kommun, bild 3

Hagtornsvägen 9

Villa
Tanumshede, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 300 000 kr
148 m²
5 rum
374 m² tomt

På Hagtornsvägen 9, erbjuds nu ett välplanerat hus med genomgående ljusa materialval. Villan ligger nästan längst in på en lugn barnvänlig gata. Huset har ett fint ljusinsläpp och en stor balkong med sol hela dagen. Tomten är lättskött och rogivande, här finns inga gräsmattor att klippa, man kan i lugn och ro sitta och njuta på det insynsskyddade altandäcket med en kopp kaffe. På senare år har ägaren byggt ut och byggt om husets stora altan som idag också är utrustat med ett saltvattens-spabad! Huset är välskött och har genomgående ljusa material. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt ett garage med förråd innanför. Villan har högre standard än genomsnittet, här finns elektroniskt dörrlås, centraldammsugare, induktionshäll, upphöjd ugn samt diskmaskin mm. Det finns även en värmande och mysig eldstad i det stora sällskapsrummet. På gångavstånd finns allt man kan önska. Förskola/ skola, vårdcentral, apotek, bank, idrottsplats, livsmedelsbutik samt restauranger. Huset passar såväl barnfamiljen som pensionären som vill ha ett lättskött centralt boende. Välkommen att kontakta mäklare Robin Hein för mer information! Tfn 0727 33 90 93

  • Premium
Ankarstigen 14, Strömstad, Strömstads kommun

Ankarstigen 14

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 250 000 kr
117,5 m²
5 rum
8 938 kr/mån

Välkommen till denna trevliga, fristående 5:a på Ankarstigen. Bostadsrätten är belägen i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola samt Strömstad centrum med allmänservice. Lägenheten är i ett allmänt fräsht skick där även badrum på entréplan och kök är nyare. Till detta boende finns uteplatser både på husets entrésida samt baksida. Detta är ett perfekt boende i två plan för barnfamiljen då bostaden inrymmer på entréplan, en entréhall, ett kök, tvättrum, ett badrum samt ett stort allrum. På övre plan finna alla husets tre sovrum, ett mindre allrum samt ett badrum. Bostaden är belägen på Östra Berget och är ett populärt område, framförallt för barnfamiljer. På cykelavstånd nås fantastiska naturområden och salta bad. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Källvik 4, Strömstad, Strömstads kommun
Källvik 4, Strömstad, Strömstads kommun, bild 2
Källvik 4, Strömstad, Strömstads kommun, bild 3

Källvik 4

Tomt
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
995 000 kr
1 545 m² tomt

Välkommen till Källvik 4 och stor tomt(1545kvm) placerad knappt 1 km från havet i naturskönt Bohuslänskt landskap. Bygg hus på tomten för helårsboende eller fritidshusändamål. Fastigheten är placerad utanför detaljplanerat område vilket ger en större frihet i val av hustyp. Till centrala Strömstad har ni en bilfärd på ca 10 minuter och till landsgräns mot Norge tar det ca 20 minuter via bil. Varmt välkommen med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Robin Hein 0727 33 90 33. Till tomtpriset tillkommer kostnader för: - Elanslutning - Vatten och avlopp (enskild lösning)

  • Premium
Ramdal Amalieberg 1, null, Strömstads kommun

Ramdal Amalieberg 1

Villa
Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 650 000 kr
155 + 80 m²
6 rum
1 222 m² tomt

Välkommen till Ramdal Amalieberg 1 och denna vackra villa ett par stenkast ifrån Hogdals kyrka. Detta är ett perfekt boende för familjen som önskar gott om utrymme eller till den som vill hyra ut övre plan (separat kök/badrum finns). Eller varför inte använda huset som generationsboende? Möjligheterna är många med denna fastighet! Boningshuset är ett charmigt och välbyggt hus från 1930-talet uppfört bredvid Amaliebergs (fd) skola. Huset värms med en energieffektiv luft/vattenvärme-pump. Boningshuset är byggt i 1,5plan med källare under hela huset. Utöver boningshuset inryms på fastigheten även ett garage. Fastigheten är strategiskt placerad i närhet till motorväg för pendlingsmöjlighet där riksgränsen nås på knappa 10 minuter. Till Strömstad centrum är det dryga 10 minuter, inom 5 minuters bilfärd finner ni Dynekilens Golfklubb, inom 10 minuters bilfärd når ni populära Lökholmen. Mer fantastiska naturområden och badmöjligheter finns inom närområdet till denna fastighet. Huset är besiktigat av Anticimex, protokoll finns att tillgå i annonsen. För mer information kontakta fastighetsmäklare Robin Hein.

Ylseröd Sörkilen 3, null, Strömstads kommun

Ylseröd Sörkilen 3

Villa
Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
3 200 000 kr
120 + 120 m²
4 rum
1 702 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga villa med lantlig belägenhet på Ylseröd. Här bor ni barnvänligt och med närhet till havet, Strömstad, Dynekilens golfklubb, E6, Nordby och norska gränsen. Huset har löpande renoverats genom åren och har bland annat ett kök från 2014, ett stort härligt helkaklat badrum, elektrisk garageport och installerad bergvärme! Huset inrymmer idag fyra rum och kök men kan enkelt göras om till fler sovrum om så önskas. Varmt välkommen på visning eller kontakta fastighetsmäklare Robin Hein för mer information (0727339033)

Norra Kyrkogatan 13D, Strömstad, Strömstads kommun
Norra Kyrkogatan 13D, Strömstad, Strömstads kommun, bild 2
Norra Kyrkogatan 13D, Strömstad, Strömstads kommun, bild 3

Norra Kyrkogatan 13D

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 390 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 581 kr/mån
25 981 kr/m²

Nu erbjuds en välskött 2:a på populära Slotteberget! Här bor du en halv trappa upp i huset på två rum med kök och balkong i söderläge med många soltimmar. Just denna lägenhet har ett extra fönster i och med gavelläge, vilket ger lägenheten ett bättre ljusinsläpp i vardgasrum. Lägenheten har genomgående en fin standard. Stabil förening och låg avgift som inkluderar V/A, värme, el samt fiber. Här bor du med bara ett par minuters promenad till centrum, allmän service, nybyggt utegym på Kärleksudden och salta havsbad! Kontakta fastighetsmäklare Robin Hein för mer information.

  • Premium
Krossnäsvägen 6, Krossnäs, Tanums kommun

Krossnäsvägen 6

Fritidshus
Krossnäs, Tanums kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
2 495 000 kr
60 + 4 m²
3 rum
1 992 m² tomt

Välkommen till fritidshusområdet Krossnäs strax söder om Strömstad. Här saluförs nu ett fritidshus från 1997 med ovanligt stor tomt för området. På fastigheten finns utöver boningshuset även en gäststuga samt en vedbod. Fritidshusområdet på Krossnäs är lugnt och barnvänligt med vacker Bohuslänsk natur. Det är en rofylld plats där man kan hämta energi och finna ett lugn. På kort promenadavstånd når ni småbåtshamnen, där det även finns möjlighet till salta bad och trevliga bänkar att sätta sig och fika vid. För de små barnen kanske krabbfiske inbjuder till lek och för de större finns Daftöland med åkattraktioner och äventyrspark på kort bilavstånd. Strax utanför Krossnäs finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling. Med kort bilavstånd når ni sommarpärlorna Strömstad i norr och Grebbestad och Fjällbacka i söder, med trevliga restauranger och allmän service. Till Oslo respektive Göteborg är det ca 1,5h timma med bil. I närheten finns tre fina golfbanor Dynekilens-, Strömstads- och Mjölkeröds golfbanor. Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Robin Hein 00 46 727 33 90 33.

Ankarstigen 37, null, Strömstads kommun

Ankarstigen 37

Lägenhet
Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 495 000 kr
109 m²
4 rum
8 012 kr/mån
13 716 kr/m²

Välkommen till denna fräscha, 4:a på Ankarstigen. Bostadsrätten är belägen i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola samt Strömstad centrum med allmänservice. Till detta boende finns uteplatser både på husets entrésida samt baksida. Både kök och badrum på entréplan är renoverade för ca 9 år sedan. Till bostadsrätten har även en luft/luft-värmepump installerats för lägre uppvärmningskostnader. Bostaden är belägen på Östra Berget och är ett populärt område, framförallt för barnfamiljer. På cykelavstånd nås fantastiska naturområden och salta bad. Kontakta fastighetsmäklare Robin Hein för mer information eller bokning av visning.

Östergatan 18, null, Strömstads kommun

Östergatan 18

Lägenhet
Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 675 000 kr
52 m²
2 rum
4 583 kr/mån
32 212 kr/m²

Välkommen till en ljus och fräsch 2-rumslägenhet med egen balkong på Östergatan 18. Bostaden är placerad på våning 2 av 3 möjlga. Att bo i BRF Östergatan 18 innebär låg månadsavgift där även uppvärmning ingår avgift till föreningen. Här bor man i ett lugnt och skönt område men med gångavstånd till det mesta såsom centrum med butiker och restauranger, gymnasiet, vackra promenadstråk längs havet och idrottsanläggning! Varmt välkomna att kontakta mäklare Robin Hein för mer information! 0727 33 90 33 - [email protected]

  • Balkong
Östergatan 16, Strömstad, Strömstads kommun

Östergatan 16

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 425 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
6 768 kr/mån
18 038 kr/m²

Varmt välkomna till Östergatan 16 och denna 3:a på andra våningsplan av tre i huset. Bostaden är trevlig och fräsch där du välkomnas av en rymlig möblerbar hall med gott om plats för avhänging och två garderober för förvaring. Köket är i ljusa toner och har plats för mindre matbord. Utrustat med kyl/frys, ugn, häll, spisfläkt samt diskmaskin. Rymligt vardagsrum med plats för soffmöbel och matsalsmöbel. Helkaklat badrum i ljusa toner med dusch, WC, tvättställ samt tvättmaskin. Två sovrum, det ena större, båda med gott om plats för förvaring i garderober. Här bor man i ett lugnt och skönt område men med gångavstånd till det mesta såsom centrum med butiker och restauranger, gymnasiet, vackra promenadstråk längs havet och idrottsanläggning! Gemensam gräsmatta och uteplats på husets baksida perfekt för sommaraktiviteter. Här finns även en förrådsbyggnad där varje medlem har sitt förråd. Varmt välkomna att kontakta mäklare Robin Hein för mer information! 0727 33 90 33 - [email protected]

Visar alla 16