Nybyggnadsprojekt
Brf Fridhem Fotbollen

Ängelholm, Ängelholms kommun

Nu går vi in i slutspurten på Brf Fridhem Fotbollen. Bygget är i princip klart och de flesta lägenheterna har redan tillträtts. Vi har just nu bara kvar tre lägenheter och det är två 3:or på andra våningen och en 2:a på markplan. Det finns möjligheter för snabbt tillträde om så önskas.

Murum har tillsammans med JKAB arkitekter fått äran att skapa 38 st attraktiva kvalitetshem med genomtänkt boendemiljö, smarta lösningar och ett tydligt miljötänk. Murums vision för platsen har varit att skapa en grön oas och bostäder av hög klass med moderna materialval, och boendelösningar att trivas i. Bostädernas exteriör kommer att präglas av dess vackra fasader klädda i skiffer, stora fönsterpartier och varma ekdetaljer. Ängelholms kommun etablerar detta nya citynära område beläget i södra Ängelholm. Fridhem erbjuder ett lugnt, trivsamt läge med gång och cykelavstånd till såväl Ängelholms mysiga stadskärna som till skog och hav. I den nya stadsdelen kommer förskola och centrumhandel uppföras vilket skapar ytterligare urbanitet och en känsla av att tillhöra staden.

Bostadsrättsföreningen Fridhem Fotbollen består av sex fastigheter i två plan, samtliga med egen ingång i markplan. Lägenheterna som är belägna på andra våningen har invändig trappa. Generösa uteplatser och balkonger erbjuds samtliga bostäder med möjlighet att välja inglasning som tillval. Välplanerad utemiljö med gemensamma ytor med samlingsplatser, grill, odlingar boulebana och trevliga planteringar. Till varje bostad erbjuds en p-plats på bekvämt avstånd från din bostad. Det erbjuds både två-, tre- och fyrarumslägenheter där alla har vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Ljus, luftig planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stort fönsterparti som går hela vägen ner till golv samt helglasad altandörr ut till uteplats. Vitt modernt kök från HTH med vitvaror från Cylinda. Helkaklade badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Vissa av de större lägenheterna har två helkaklade badrum. Rymligt förråd i lägenheten.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

Jonas Troedsson

Telefon: 0709-56 16 16
E-post: [email protected]

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB

Telefon: 0431-828 36
E-post: [email protected]

Guider & Tips