Nybyggnadsprojekt
Brf Höjden

Norrköpings kommun

FÖRSÄLJNING PÅGÅR!

Brf Höjden ligger i ett naturnära område men med staden inom räckhåll. Kvarteret ligger vackert beläget på höjden ovanför sjön Glan som ger möjligheter för både bad och fiske.
Par- och radhusen på 105 kvm är en av OBOS Kärhems mest omtyckta hustyper, som de har byggt på många ställen runt om i landet. Den smarta planlösningen ger ett praktiskt och väl fungerande boende för många typer av familjer.

Flexibel planlösning - På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

Uteplats och takterrass - Varje bostad har hög standard på materialval med bland annat två helkaklade bad/WC. Alla bostäder har förråd, egen parkering och en uteplats på baksidan, Några av bostäderna har dessutom en härlig takterrass ovanför carporten. Husen ligger i anslutning till park- och naturmark med stigar och sjön Glan inom synhåll.

Familjefavoriten - Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel.

Passa gärna på att gå en virtuell visning direkt i telefonen eller via datorn innan du bokar en visning med vår mäklare.

Välkommen hem!

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Norrköping

Alexander Bergh

Telefon: 0704-880099
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Norrköping

Telefon: 011- 36 44 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips