Mäklare Alexander Bergh

Alexander Bergh

Om mig

Vill du träffa en mäklare som inte känns som en mäklare? En lyckad bostadsförsäljning är långt ifrån en tillfällighet och består av väldigt många små men viktiga beslut. Det handlar om fingertoppskänsla, att ha rätt strategi från början till slut och framförallt kunna bemöta människor. Det här yrket är för mig en livsstil och jag trivs verkligen med det! Välkomna att kontakta mig så berättar jag mer om vad som är viktigt när just Du ska byta boende.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Kronomagasinet, Inre hamnen, Norrköpings kommun
 • 15 lediga bostäder

Brf Kronomagasinet

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 395 000 kr
28-145 m²
1-5 rum
2 901 kr/mån

Nu bygger vi lägenheter och stadsradhus i Norrköpings nya stadsdel Inre hamnen. Moderna bostäder möter industricharm. Det blir 46 bostadsrätter om 1-5 rum och kök. Från små, yteffektiva lägenheter till stora, representativa stadsradhus för hela familjen.

 • Nybyggnadsprojekt
Hörngatan 18E, Centralt, Söder, Norrköpings kommun
 • Sön 8 okt
Hörngatan 18E, Centralt, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Hörngatan 18E, Centralt, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Hörngatan 18E

Lägenhet
Centralt, Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 495 000 kr
46,2 m²
2 rum
vån 1/3
2 683 kr/mån
32 359 kr/m²

På en av Söders mest eftertraktade adresser ligger denna charmerande pärla med en genomgående hög standard. Insidan erbjuder en trivsam layout med ett stort vardagsrum och ett välutrustat kök med sober färgsättning. Här finns även ett trivsamt sovrum med ett helkaklat duschrum, ett helkaklat wc-rum och suveräna förvaringsmöjligheter i både sovrum och vardagsrum. Ljuvliga detaljer såsom spröjsade fönster, gedigna fönsterbänkar i marmor och stämningsfull belysning via spotlights i taket ger en ombonad känsla och sätter en härlig prägel på detta fina hem. Vackert och välvårdat 20-tals hus med en fin och grön innergård med flera gemensamma ute- & grillplatser. Välskött bostadsförening med låg belåning. I månadsavgiften ingår både värme, vatten, tv och hela hushållselen. I föreningen finns bl.a övernattningsrum, bastu och en samlingslokal. På nära avstånd finns allt man kan önska; resecentrum, Campus, Strömmen, Folkparken, restauranger, mataffärer och citykärnan med hela dess utbud. Välkommen hem!

 • Premium
Dockan Skogsgläntan 4, Mariehov, Söderköpings kommun
Dockan Skogsgläntan 4, Mariehov, Söderköpings kommun, bild 2
Dockan Skogsgläntan 4, Mariehov, Söderköpings kommun, bild 3

Dockan Skogsgläntan 4

Tomt
Mariehov, Söderköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
995 000 kr
882 m² tomt

Nu har ni möjligheten att förverkliga ert husdröm strax utanför Söderköping. Vi har fått äran att förmedla två friköpta tomter i den vackra naturen med skog och åkermark precis utanför tomtgränsen. Tomterna ligger strax norr om Söderköping. Tomterna säljs i samarbete med Vallsjöhus som hjälper till att ta fram förslag på passande hus för tomten och lämna pris för ett nyckelfärdigt hus. Vallsjöhus kan bygga helt kundanpassade hus efter önskemål. Här bor ni med ett fantastiskt läge med "landet-känsla" samtidigt som du har Söderköpings stadskärna bara några minuter bort. Kommunalt VA, el och fiber finns på platsen. Tomtstorlekarna varierar mellan cirka 800 - 900 kvm. Välkommen med din intresseanmälan redan idag.

 • Premium
Pinnmogatan 23, Vilbergen, Norrköpings kommun
 • Sön 8 okt kl 13:00
Pinnmogatan 23, Vilbergen, Norrköpings kommun, bild 2
Pinnmogatan 23, Vilbergen, Norrköpings kommun, bild 3

Pinnmogatan 23

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 650 000 kr
86,5 m²
3.5 rum
vån 2/3
5 441 kr/mån
19 075 kr/m²

Med ett eftertraktat hörnläge ligger denna fantastiskt trivsamma 3,5:a med suverän planlösning och balkong med fri utsikt mot grönområde. Den optimala layouten genererar två välplanerade sovrum och ett praktiskt extra utrymme som enkelt kan anpassas utefter egna behov och önskemål. Du finner ett luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck och ett smakfullt kök med bra arbetsytor samt gott om plats för matbord. Här finns även ett nyrenoverat duschrum från 2023 med helkaklade väggar och ett klinkergolv bestående av stora ljusa plattor. Tvättmaskin och torktumlare har en tillgänglig placering utan att vara i vägen. Duschutrymmet är väl tilltaget med två glasdörrar och en trevlig takdusch. Utöver detta finns en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett tåligt golv i klinkers. I Riksbyggen Opalen bor man tryggt och säkert i en bra förening med god ekonomi och en avgift som inkluderar både värme, vatten, kabel-tv, bredband samt den fasta elkostnaden. Som medlem har man även tillgång till flera gemensamma utrymmen såsom bastu, festlokal och gym. Vilbergen är ett lugnt och omtyckt område med närhet till trevliga grönytor, lekplatser och goda kommunikationer. Du har även nära till Vilbergen centrum med bekvämligheter så som affär, apotek och café. Samtidigt behöver du inte ta dig långt för att nå skog och lummiga promenadstråk. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Inre hamnen, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Inre hamnen

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 995 000 kr
89 m²
3 rum
6 295 kr/mån
44 888 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna 3:a med gavelläge om 78 kvm på våning 2. Här möts du av en inbjudande hall, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två balkonger, två sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Brf Kronomagasinet har två stora gemensamma takterrasser och en lummig innergård, med ett växthus på ena takterrassen och odlingslådor på gården. Det finns en stor gemensamhetslokal samt övernattningsrum för dina gäster. Du får tillgång till en cykelpool och en cykelverkstad. Dessutom bjuder vi på ett års gratis busskort. Välkommen till din nya verklighet. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Nya Rådstugugatan 30, Centralt, Norrköpings kommun
 • Fre 6 okt kl 16:00

Nya Rådstugugatan 30

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 195 000 kr
67 m²
2 rum
vån 4/6
4 351 kr/mån
32 761 kr/m²

Välkomna till denna smakfulla bostad med ett centralt och mycket lugnt läge. Insidan erbjuder en modern öppen och luftig planlösning mellan det fina köket och vardagsrummet. Ett trivsamt sovrum med utgång till en härlig balkong mot den lugna innergården. Lägenheten har också ett helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Lägenheten är väl genomtänkt med smakfulla material- & färgval samt flera trevliga detaljer som burspråk i vardagsrummet, "plejdstyrd belysning", golvvärme i duschrum Till lägenheten hör ett förråd i husets källarplan. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och den fasta elnätsavgiften. Välskött förening med en fin innergård med lekplats, pergola och grill. Gemensamt i föreningen finns även gästlägenhet, cykelförråd, tvättstuga och garage med p-platser för el-bil (separat kö). Bostaden är belägen i centrala Norrköping med närhet till allt man kan önska; shopping, gym, resecentrum, campus, fina promenadstråk längs Strömmen och ett stenkast bort ligger Nya Torget med matbutik och restauranger. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Inre hamnen, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Inre hamnen

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 995 000 kr
45 m²
2 rum
3 848 kr/mån
44 333 kr/m²

Väldisponerad 2:a om 45 kvm på bottenplan med en inbjudande hall, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till en uteplats om 17 kvm. Det erbjuds även ett rymligt sovrum med plats för garderob. Brf Kronomagasinet har två stora gemensamma takterrasser och en lummig innergård, med ett växthus på ena takterrassen och odlingslådor på gården. Det finns en stor gemensamhetslokal samt övernattningsrum för dina gäster. Du får tillgång till en cykelpool och en cykelverkstad. Dessutom bjuder vi på ett års gratis busskort. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Sandbyhovsgatan, Haga, Norrköpings kommun
 • Tor 5 okt kl 17:00

Sandbyhovsgatan

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
OBOS i Sverige
2 150 000 kr
66 m²
2 rum
6 067 kr/mån
32 576 kr/m²

Nu bygger vi ditt framtida drömboende i Norrköping med inflyttning från september 2023! Välkommen till denna härliga vindsvåning! Alla våningsplan har generös takhöjd med 2,5 m i takhöjd och öppna planlösningar med långa siktlinjer för utblick och trevliga rundgångslösningar som smälter samman med vardagsrummet genomsyrar alla lägenheter. Denna bostad har en spännande planlösning med olika nivåer i takhöjd. Tillsammans med generösa takkupor skapar detta ljus och rymd i bostaden. - Tåligt golv i lamellparkett av ek - Balkong i söderläge - Hörnlägenhet med gott om ljusinsläpp - Förråd i lägenheten - Spännande och praktisk planlösning - Möjlighet till parkeringsplats

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
Sandbyhovsgatan, Haga, Norrköpings kommun

Sandbyhovsgatan

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
OBOS i Sverige
1 078 000 kr
32 m²
1 rum
2 889 kr/mån
33 688 kr/m²

Välkommen till en perfekt etta med öppen planlösning i OBOS populära projekt Brf Sandbyhofs Gård. Inflyttning från september 2023! Alla våningsplan har generös takhöjd med 2,5 m i takhöjd och öppna planlösningar med långa siktlinjer för utblick och trevliga rundgångslösningar som smälter samman med vardagsrummet genomsyrar alla lägenheter. Alla bostäder har helkaklade wc/dusch och inredning från Svedbergs. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet utrustat med alla nödvändigheter och vitvaror från Elvita. - Tåligt golv i lamellparkett av ek - Balkong med utgång från vardagsrummet/köket - Förråd i lägenheten - Helkaklat badrum - Möjlighet till parkeringsplats Alla bostäder från OBOS har en hög standard som standard. Men vill du sätta din egen stil på din bostad gör du dina personliga val i designwebben. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. I det växande området Sandbyhov lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt nära till både Norrköpings stadspuls och Ingelsta med sitt stora utbud av butiker. Sandbyhov erbjuder boende i ett trivsamt och lugnt område som växer och sprudlar av liv och aktiviteter med både skola, förskola och en ny inomhushall.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Sandbyhovsgatan, Haga, Norrköpings kommun

Sandbyhovsgatan

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
OBOS i Sverige
1 198 000 kr
32 m²
1 rum
2 889 kr/mån
37 438 kr/m²

Välkommen till en perfekt etta med öppen planlösning i OBOS populära projekt Brf Sandbyhofs Gård! Alla våningsplan har generös takhöjd med 2,5 m i takhöjd och öppna planlösningar med långa siktlinjer för utblick och trevliga rundgångslösningar som smälter samman med vardagsrummet genomsyrar alla lägenheter. Alla bostäder har helkaklade wc/dusch och inredning från Svedbergs. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet utrustat med alla nödvändigheter och vitvaror från Elvita. - Tåligt golv i lamellparkett av ek - Balkong med utgång från vardagsrummet/köket - Förråd i lägenheten - Helkaklat badrum - Möjlighet till parkeringsplats Alla bostäder från OBOS har en hög standard som standard. Men vill du sätta din egen stil på din bostad gör du dina personliga val i designwebben. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. I det växande området Sandbyhov lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt nära till både Norrköpings stadspuls och Ingelsta med sitt stora utbud av butiker. Sandbyhov erbjuder boende i ett trivsamt och lugnt område som växer och sprudlar av liv och aktiviteter med både skola, förskola och en ny inomhushall.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Sandbyhovsgatan, Haga, Norrköpings kommun

Sandbyhovsgatan

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
OBOS i Sverige
2 650 000 kr
74 m²
3 rum
6 176 kr/mån
35 811 kr/m²

Bo med närhet till allt i Sandbyhov! Här kan du köpa en lägenhet med tre rum på 74 m² och inflyttning från september 2023. I lugna omgivningar, nära grönska och natur, bygger vi nu ett flerfamiljshus för dig som söker en ny, fräsch bostad med toppenläge. Tänk dig själv lyxen att ha en nyproducerad lägenhet i ett lugn och rofyllt område där praktiskt taget all service finns runt knuten. Kvarteren i Sandbyhov är inspirerade av trädgårdsstaden och har sammanhållen, men varierad bebyggelse med mycket grönska. I vårt bostadshus erbjuder vi lägenheter i storlekar från 32 till 91 kvadratmeter med möjlighet till parkeringsplats och vi är säkra på att du kan hitta just din favorit. Här kommer du att trivas, ung som gammal! Kontakta mäklare nu för att köpa den här lägenheten!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Sandbyhovsgatan, Haga, Norrköpings kommun

Sandbyhovsgatan

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
OBOS i Sverige
2 340 000 kr
77 m²
3 rum
6 338 kr/mån
30 390 kr/m²

Vi bygger nu din framtida drömbostad i Norrköping med inflyttning från september 2023! Härlig uteplats och öppen planlösning i denna fantastiska trea. Välkommen till OBOS populära projekt Brf Sandbyhofs Gård. Alla våningsplan har generös takhöjd med 2,5 m i takhöjd och öppna planlösningar med långa siktlinjer för utblick och trevliga rundgångslösningar som smälter samman med vardagsrummet genomsyrar alla lägenheter. Alla bostäder har helkaklade wc/dusch och inredning från Svedbergs. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet utrustat med alla nödvändigheter och vitvaror från Elvita. - Tåligt golv i lamellparkett av ek - Uteplats med utgång från vardagsrummet/köket - Två sovrum med bra förvaring - Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare - Förråd i lägenheten - Möjlighet till parkeringsplats Alla bostäder från OBOS har en hög standard som standard. Men vill du sätta din egen stil på din bostad gör du dina personliga val i designwebben. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. I det växande området Sandbyhov lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt nära till både Norrköpings stadspuls och Ingelsta med sitt stora utbud av butiker. Sandbyhov erbjuder boende i ett trivsamt och lugnt område som växer och sprudlar av liv och aktiviteter med både skola, förskola och en ny inomhushall.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Hiss
Bråddgatan 23, Centralt, Norrköpings kommun
Bråddgatan 23, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Bråddgatan 23, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Bråddgatan 23

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/6
3 147 kr/mån
35 093 kr/m²

Välkomna till denna fina bostad med en stor inglasad balkong mot innergården. Lägenheten är smakfullt renoverad under senare år med bl.a ett nytt kök, genomgående nya parkettgolv samt nymålade ytskikt. Planlösningen erbjuder en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en separat sovrumsdel, en inglasad balkong samt ett rymligt badrum med egen tvättavdelning. Välskött HSB-förening där värme, vatten, tv, bredband och nätavgiften för el ingår i månadsavgiften. I föreningen finns ett gemensamt övernattningsrum, en gymnastiksal, en bastu samt flera tvättstugor. På nära avstånd finns allt man kan tänkas behöva; resecentrum, Campus, Strömmen, Folkparken, restauranger, mataffärer och citykärnan med hela dess utbud. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Åbygatan 10, Centralt, Norr, Norrköpings kommun
 • Budgivning pågår
Åbygatan 10, Centralt, Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Åbygatan 10, Centralt, Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Åbygatan 10

Lägenhet
Centralt, Norr, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
650 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/4
2 017 kr/mån
21 667 kr/m²

Med ett centralt läge nära resecentrum ligger denna charmerande pärla med ett högt läge och fin utsikt mot den lugna innergården. Här erbjuds en luftig 1:a med ett rejält vardagsrum där både soffa och säng får plats. Här finns även utmärkta förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. Här finns även ett trivsamt kök med plats för matbord och en yteffektiv hall med bra avhängningsmöjligheter. Charmiga detaljer såsom ett gediget trägolv, vackra fönsterbeslag och fina fönsterbänkar sätter en härlig prägel på detta inbjudande hem. Här bor man i en trevlig förening med en fin innergård med grillmöjligheter. Central adress med närhet till suveräna kommunikationer vid resecentrum och gångavstånd till Folkparken & Strömmens härliga promenadstråk utmed vattnet. Välkommen hem!

 • Premium
Inre hamnen, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Inre hamnen

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 595 000 kr
76 m²
3 rum
5 514 kr/mån
47 303 kr/m²

Ta chansen till att förvärva denna 3:a om 76 kvm på våning 2. Här möts du av en inbjudande hall, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till en balkong om 6 kvm, två sovrum med goda förvaringsmöjligheter och två helkaklade badrum med egna tvättmöjligheter. Brf Kronomagasinet har två stora gemensamma takterrasser och en lummig innergård, med ett växthus på ena takterrassen och odlingslådor på gården. Det finns en stor gemensamhetslokal samt övernattningsrum för dina gäster. Du får tillgång till en cykelpool och en cykelverkstad. Dessutom bjuder vi på ett års gratis busskort. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2024
 • Hiss
Dalsgatan 18, Centralt, Norrköpings kommun
 • Sön 8 okt kl 14:00
Dalsgatan 18, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Dalsgatan 18, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Dalsgatan 18

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 350 000 kr
123 m²
3.5 rum
vån 3/3
8 401 kr/mån
27 236 kr/m²

I en majestätisk fastighet anno 1800 ligger denna unika vindsvåning med ett riktigt drömläge och attribut man lätt förälskar sig i. Insidan bjuder på ett genomgående toppskick där både kök, duschrum och gäst-wc moderniserats. Det smakfulla köket är som gjort för stora middagar & mingel med sin centrala köksö, stora vitrinskåp och generösa vinkyl. Här finns även ett luftigt vardagsrum med vackra fönsterpartier, listverk, speglade dörrar och en dekorativ öppen spis, dock ej i bruk. I nära anslutning ligger matsalen som leder vidare ut till den magiska balkongen med markis och gott om plats för ett ordentligt möblemang. Till sist finns de två rofyllda sovrummen med effektfulla snedtak, suveräna förvaringsmöjligheter och insynsskyddade lägen. Till lägenheten hör ett kallförråd och en parkeringsplats på den låsta innergården, en riktigt lyx när man bor mitt i city. Här bor man i Brf Paraden som förvärvade tre 1800-talshus med kontorslokaler, vilka sedan förädlades till bostadsrätter under 2010. Som medlem har man tillgång till både övernattningslägenhet och en fantastisk gemensamhetslokal med spa, bubbelpool och bastu. Fint läge alldeles intill Louis De Geer med gångavstånd till allt som staden har att erbjuda. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Inre hamnen, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Inre hamnen

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
4 277 kr/mån
47 981 kr/m²

Väldisponerad 2:a om 52 kvm på våning 2 med en inbjudande hall från loftgång, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter, sovrum med garderober och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp. Brf Kronomagasinet har två stora gemensamma takterrasser och en lummig innergård, med ett växthus på ena takterrassen och odlingslådor på gården. Det finns en stor gemensamhetslokal samt övernattningsrum för dina gäster. Du får tillgång till en cykelpool och en cykelverkstad. Dessutom bjuder vi på ett års gratis busskort. Välkommen till din nya verklighet. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2024
 • Hiss
Inre hamnen, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Inre hamnen

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 095 000 kr
31 m²
1 rum
3 214 kr/mån
67 581 kr/m²

Yteffektiv 1:a om 31 kvm på våning 3 med en inbjudande hall, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter, kök och allrum med utgång till en balkong om 11 kvm i solläge. Brf Kronomagasinet har två stora gemensamma takterrasser och en lummig innergård, med ett växthus på ena takterrassen och odlingslådor på gården. Det finns en stor gemensamhetslokal samt övernattningsrum för dina gäster. Du får tillgång till en cykelpool och en cykelverkstad. Dessutom bjuder vi på ett års gratis busskort. Välkommen till din nya verklighet. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Sandbyhovsgatan lgh 11v, Sandbyhov, Norrköpings kommun

Sandbyhovsgatan lgh 11v

Radhus
Sandbyhov, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 700 000 kr
124 m²
5 rum
vån 3/3
6 995 kr/mån
29 839 kr/m²
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Sandbyhovsgatan lgh 7v, Sandbyhov, Norrköpings kommun

Sandbyhovsgatan lgh 7v

Radhus
Sandbyhov, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 700 000 kr
124 m²
5 rum
vån 3/3
6 995 kr/mån
29 839 kr/m²
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Ryssnäsvägen 23B, Svärtinge - Skogsbacke, Norrköpings kommun

Ryssnäsvägen 23B

Radhus
Svärtinge - Skogsbacke, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
4 585 000 kr
140 m²
5 rum
408 m² tomt

Välkommen till detta fina parhus i närheten av sjön Glan i Svärtinge Skogsbacke. Här får du närhet till både skog och vatten - så du kan fiska, bada och vandra i skogen. Huset är 140 kvadratmeter stort och fördelat på två våningar. På bottenvåningen hittar du ett modernt och öppet kök, samt tvättstuga och vardagsrum. På övervåningen finns tre sovrum, ett badrum samt ett allrum, där du kan slappa och ha roligt med familjen. Och förvaring? Inga problem! Det finns förråd under trappan, klädkammare och skjutdörrsgarderob samt ett fristående förråd utvändigt. Svärtinge är ett trevligt samhälle, bara en kort bilresa från Norrköping. Här finns allt du behöver, från förskola och skola till närbutik och café. Men om du vill ha lite mer liv och rörelse så kan du ta dig in till Norrköping på bara 15 minuter. Välkommen hem!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Vickelbyvägen 97, Skärblacka, Norrköpings kommun
Vickelbyvägen 97, Skärblacka, Norrköpings kommun, bild 2
Vickelbyvägen 97, Skärblacka, Norrköpings kommun, bild 3

Vickelbyvägen 97

Villa
Skärblacka, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 950 000 kr
115 + 144 m²
6 rum
783 m² tomt

Varmt välkomna till detta välskötta hem på lugn adress i omtyckta Vickelbyområdet i Skärblacka. Här erbjuds ett trivsamt enplanshus med källare om totalt 115 + 144 kvm. På entréplan hittar vi ett arbetsvänligt kök med gott om plats för ett rejält matbord och ett luftigt vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum. Här finns också tre bra sovrum med gott om garderober, en välkomnande hall och ett ljust badrum med badkar. På det nedre planet finns en mysig gillestuga med trägolv och braskamin, ett extra sovrum, tvättstuga, gäst-wc och ett duschrum med bastu. Här finns dessutom ett kontorsrum, flera bra förrådsutrymmen och en verkstad med direkt access till det vidbyggda garaget. Plan och lättskött trädgårdstomt med fina gräsytor, odlingslådor, buskar och träd. Stenlagd uteplats med gott om plats för utemöbler. Med skjutbara glasdörrar mot uterummet är det lätt att förlänga utesäsongen och växla mellan skugga och sol som man önskar. I Skärblacka bor man nära härliga strövområden och flera fina badplatser. Här finns också tre förskolor, två skolor, mataffär, simhall, ishall, idrottshall, café, flera restauranger och ett rikt föreningsliv. Perfekt pendlingsavstånd till både Finspång, Norrköping och Linköping samt goda kommunikationer via buss samt pendeltågstation i Kimstad. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Golfslingan 55, Klinga, Norrköpings kommun
 • Sön 8 okt kl 14:30
Golfslingan 55, Klinga, Norrköpings kommun, bild 2
Golfslingan 55, Klinga, Norrköpings kommun, bild 3

Golfslingan 55

Lägenhet
Klinga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
3 350 000 kr
121 m²
4 rum
vån 1/2
7 327 kr/mån
27 686 kr/m²

Varmt välkommen till Golfslingan 55 och detta nyproducerade och smakfulla radhus i bostadsrättsform! Insidan erbjuder en trivsam planlösning där 121 välplanerade kvadrat fördelats på två plan. Entréplanet består av öppna sociala ytor som skapar möjligheter för såväl den lilla som den något större familjen. Här finns ett stilrent kök, matplats och vardagsrum med stora fönster samt utgång till trädgårdssidan. Här finner du dessutom entré, duschrum samt en separat tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter. På det övre planet finns tre rymliga sovrum, ett helkaklat badrum samt klädkammare. Till sist erbjuder bostaden en fantastisk takterrass med magisk utsikt över trädtoppar och golfbanan. Här finns det gott om plats för soff- och matgrupp för att tillbringa trevliga stunder tillsammans med familj och vänner. Intill takterrassen har även tillgång till ytterligare ett förråd med bra förvaringsutrymme. Den tillhörande tomten om 270 kvm erbjuder även härliga ytor, perfekta för lek och umgänge. (Tomten har en blivande gräsyta färdigställs under våren). Det finns även bra parkeringsmöjlighet i direkt anslutning till entrén. Området Klinga Park är ett trivsamt och nyskapande grannskap, med friliggande villor, radhus och kedjehus, cirka 8 km söder om Norrköping. Gemytliga omgivningar med skog och golfbana, men samtidigt nära Norrköpings citykärna som nås på endast ca 10 minuters bilfärd. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Skogvaktaregatan 25, Eneby Park, Norrköpings kommun

Skogvaktaregatan 25

Lägenhet
Eneby Park, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
2 495 000 kr
90,7 m²
3 rum
vån 5/5
6 517 kr/mån
27 508 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljuvliga trerummare högst upp i huset med en riktigt härlig balkong. Vad sägs om högt i tak, vinkyl, köksö och takfönster? Från balkongen har man fri utsikt och möjlighet till många soltimmar. Insidan erbjuder en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två trivsamma sovrum med bra förvaring, en klädkammare med uppgång till ett förvaringutrymme på vinden samt ett stort badrum med egen tvättmaskin & torktumlare. Välskött bostadsrättsförening där värme, vatten, bredband och tv ingår i månadsavgiften. Hiss finns i huset och solceller är installerade på föreningens tak. Lugnt och sköt område med ett grönområde alldeles nedanför. Ett stenkast till Eneby centrum med mataffär, restaurang, spårvagnshållplats m.m. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Brf Sandbyhofs Gård, Haga, Norrköpings kommun
 • 19 lediga bostäder

Brf Sandbyhofs Gård

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
OBOS i Sverige
fr. 998 000 kr
32-77 m²
1-3 rum
2 889 kr/mån

Välkommen till Brf Sandbyhofs Gård i Norrköping, där OBOS nu bygger totalt 111 lägenheter med inflyttning från september 2023. Här skapas en ny, modern stadsdel med bara några minuter in till city med spårvagn. I det växande området Sandbyhov, knappt 3 km nordväst om Norrköpings centrum, planerar vi för ett flerfamiljshus Brf Sandbyhofs Gård. I den första etappen uppför vi 73 lägenheter från 1 till 4 rum och kök om 32 till 91 kvm. I det lugna kvarteret finns skolor och idrottsanläggningar men även service som apotek och vårdinrättningar. I närheten finns naturområden i Hallbergsskogen. Här lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt nära till både Norrköpings stadspuls och Ingelsta med sitt stora utbud av butiker. Sandbyhov erbjuder boende i ett trivsamt och lugnt område som växer och sprudlar av liv och aktiviteter med både skola, förskola och en ny inomhushall. Framtidens Sandbyhov är inspirerat av trädgårdsstaden och ska utgöras av en sammanhållen, blandad bebyggelse med närhet till grönområden. Området har bra kommunikationer med buss och spårvagn samt att det är enkelt att komma ut på E4:an med bil. I Brf Sandbyhofs Gård finns möjlighet till parkering i parkeringsgaraget under huset.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar 1 - 25 av 33