Nybyggnadsprojekt
Brf Jällby Park - Brf Jällby Park-Nytt bostadsrättsprojekt med 16st parhus i Borås!

Brf Jällby Park, Borås, Borås kommun

Köp och betala endast 50% men få tillgång till hela bostaden genom finanseringenskonceptet Ekeblad Bostart!

I projektet finns även möjlighet att få finansieringshjälp genom konceptet Ekeblad BoStart. I korta ordalag innebär det att du endast behöver köpa halva bostaden men får rätten att nyttja hela. Ekeblad BoStart är ett sätt att ge dig med mindre eget sparat kapital en möjlighet att finansiera en bostad som du normalt inte har möjlighet att köpa på egen hand. Läs gärna mer i BoStarts-foldern som du hittar längre ned. (SE DOKUMENT ''Ekeblad BoStart'' NEDAN SAMT KONTAKTA MÄKLARE FÖR MER INFO)

I naturnära Kypedalen i Borås, i den lummiga skogsdungen söder om Jällbygatan, planerar vi 16 smarta parhus som innehåller mycket livskvalitet på lagom yta. I Brf Jällby Park erbjuds du en nyckelfärdig bostad med låga driftkostnader, god standard och egen tomt, i en modern förpackning.

Området är grönt, lätt kuperat och barnvänligt. Här bor man nära staden och dess utbud, men har samtidigt möjligheter till friluftsaktiviteter. Söderläge på uteplatsen, fönster med stora ljusinsläpp och utblickar mot det omgivande grönområdet skapar goda förutsättningar för ett trivsamt boende.

På entrésidan, längs Jällbygatan, har man sin egen uppfart med parkering/uteplats och trädgårdsförråd. Mer lättskötta tomter får man leta efter. Trädgårdssidan består av en altan med utsikt ner över skogsdungen och intilliggande bebyggelse. Här får man plats med utemöbler, pallkragar eller varför inte en grill. Gatan är tillräckligt lugn för att barnen tryggt ska kunna röra sig i området.

Husen har ett modernt uttryck med pulpettak och i huvudsak liggande träpanel. Genom varierade fasadriktningar och olika nyanser av grå skapas en trivsam variation. Tack vare generösa fönsterytor finns goda förutsättningar för mycket ljusinsläpp.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Örebro

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Petter Hedström

Telefon: +46704376916
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Telefon: 019-601 90 70
E-post: [email protected]

Guider & Tips