Nybyggnadsprojekt
Brf Ranchen Lodge

Malung-Sälens kommun

Välkommen till Brf Ranchen Lodge, ett nyproducerat boende i Sälenfjällens snabbast växande skidanläggning, vid foten av Granfjället.
Strategiskt belägen intill Stötens liftar, backar och spårcentral ligger denna förening om totalt 28 stycken bostadsrätter som ger en direkt tillgång till anläggningens belysta längdskidspår. Trivsamt och härligt boende med en typisk lodge känsla. Det perfekta boende för att uppfylla kraven för drömsemestern.

I Brf Ranchen Lodge kommer 7 huskroppar att uppföras om totalt 28 boenden. Bostadsrätterna kommer att vara på 66.6 kvm fördelat på 4st rum varav 3st sovrum med totalt 8st bäddar. 2st helkaklade badrum varav det ena med bastu. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där hela familjen kan umgås under sin semester i fjällen. Skidförråd till varje lägenhet. Intill bostäderna finns transportlift som tar en upp till Stöten anläggning med restauranger, affärer och en rad olika aktiviteter såsom skotersafari, snöskovandring, snowtubing, gamezone, gym, solarium, spa & relax och bowling.

Stöten i Sälen är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 370 meter och Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Det ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår.
Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och lite flackare backar. Här kan du som nybörjare lära dig åka i din egen takt utan att trängas i långa liftköer. I mitten av fjället hittar du Stötens hjärta, Stötentorget. Det är här de flesta aktiviteter och event äger rum. Vid den högra delen av fjället, på Skidtorget, hittar du Sälens bästa skidåkning. Nedfarterna här är för dig som är lite mer rutinerad åkare och som söker fart och utmaning. Alla våra backar ligger nära våra boenden och det är enkelt att ta sig med lift vart du än önskar.
Scandinavian Mountains Airport ligger endast 17 min bort med bil och kommer att färdigställas inför vintersäsongen 2019-2020. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Sälen

21 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Sälen

Paola Ingeby

Telefon: +46707320104
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Sälen

Telefon: 0280-27100
E-post: [email protected]

Guider & Tips