Nybyggnadsprojekt
Bostadsrätts Villor

Haninge kommun

Nu uppförs 5 arkitektritade Bostadsrätts Villor på Norrskogsvägen 24-28 i populära Jägartorp i Västerhaninge med dess centrala fina läge och med naturen runt knuten. Brf Skogen Ribby som föreningen heter består av 5 påkostade villor med carport. Tomterna kommer att planeras med trätrallsuteplats som du når från det övre boplanet, gräsmatta, häck, marksten, frukträd, brevlåda, vattenutkastare, fasadbelysning och eluttag.

Här har du chansen att förvärva ett hem där ingen bott före dig. Denna bostadsrätts Villa är i 2 plan på 125 kvm fördelade på 5 rok varav 3-4 sovrum. Här erbjuds ett välutrustat boende där alla moderniteter finns på plats.

Det som framför allt sticker ut i detta hus är det moderna, fina och praktiska köket från Marbodal med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i sten, skåpluckor i grå kulör och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är rymligt, öppet och härligt och huset erbjuder gott om sovplatser med tre sovrum.

Huset är beläget på en lättskött, liten och barnvänlig trädgårdstomt med en grönskande häck som skyddar mot insyn, gräsmatta och fruktträd. Här finns också en carport med eluttag och goda förvaringsmöjligheter.

Beräknad inflytt är Juli 2021.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Haninge

Stefan Sandin

Telefon: 070-6637959
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Haninge

Telefon: 08-448 35 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips