Nybyggnadsprojekt
BRF SKPSBRON nr 2

Jönköping, Jönköpings kommun

En av Jönköpings mest spännande platser just nu heter Skeppsbron. Här växer kvarteret SKPSBRON nr 2 fram på ett fint läge invid strandpromenaden. Många Jönköpingsbor har redan hittat hem här, och när försäljningen av den andra etappen i kvarteret startar efter sommaren har även du chansen att flytta in och njuta av ett läge som gör det bästa av livet.

Att bo i SKPSBRON nr 2 innebär att kunna ta en morgonpromenad med hunden på ljuvligt gröna vägar utanför porten, cykla in till stan och äta en trevlig brunch på en uteservering eller köpa med dig något gott hem och spendera eftermiddagen på en filt i stadsparken med goda vänner.
SKPSBRON nr 2 har helt rätt läge för dig som uppskattar lite extra guldkant på både vardag och helg. I SKPSBRON nr 2 är planlösningarna öppna och rummen ljusa, oavsett om du väljer en smart etta eller en social fyra. Hemmen har balkong eller uteplats som gör soliga dagar och varma sommarkvällar till något extra. Men det bästa är nog ändå, att i ett nybyggt hem slipper du spendera helgerna med att renovera och kan njuta av livet på rätt läge.

Nu har just DU chansen att hitta ditt drömhem på ett av Skeppsbrons absolut bästa lägen med en utsikt att längta hem till.

Gå in och gör en intresseanmälan

https://bostad.skanska.se/sok-bostad/jonkoping-skpsbron-nr-2/oversikt

Skanska "En God Affär" är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Du får både en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och ett tillträdesskydd.

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Jönköping

Catharina Pölder

Telefon: 073-514 44 33
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Jönköping

Telefon: 036-34 48 80
E-post: [email protected]

Guider & Tips