Nybyggnadsprojekt
Brf Stockrosbacken

Simrishamn, Simrishamns kommun

ERBJUDANDE!
Ett unikt tillfälle att teckna dig för en nyproducerad bostad i en lågt belånad förening med låga avgifter där avgiften dessutom är garanterad de första två åren efter inflyttning! I naturskön och trygg miljö med närhet både till hav och centrum Välj bland våra 14 genomtänkta gatuhus i praktisk bostadsrättsform. Bostäderna om 72 alternativt 88 kvm skapar möjlighet till ett boende med villakänsla eller varför inte ett semesterboende i klassisk Österlensanda? Du väljer!
De charmiga bostäderna ligger placerade med cykelavstånd från badplatsen i Tobisvik och den kilometerlånga stranden. Generösa ljusinsläpp och ljusa materialval gör bostäderna till något alldeles extra.

Kvarteret Stockrosbacken har inspirerats av de historiska och omtyckta bygatorna i Simrishamn. De 14 bostäderna har vackert putsade fasader och är fördelade på tre huskroppar i förskjutning, vilket bidrar till områdets unika karaktär. Varje bostad får en egen entré samt lättskött tomt med privata ytor och uteplatser. Området är noggrant planerat där varje hem får ett tillhörande förråd, cykelparkering med tak och parkeringsmöjligheter. Lummig innergård samt grillplats med pergola.

Bostäderna om 88 kvm fördelas på tre rum och kök. I entréplan finns kök med plats för matbord, sällskapsrum samt helkaklat badrum med tvättutrustning. På ovanvåningen ryms två sovrum, det ena med separat klädkammare, samt ytterligare ett badrum.

Bostäderna om 72 kvm fördelas på två rum och kök. Entréplanet rymmer kök med matplats i öppen planlösning mot sällskapsrummet. Här finns också ett sovrum med gott om förvaring i garderobsvägg. Helkaklat badrum med tvättutrustning. Bostaden loftvåning skapar flexibla användningsområden.

I båda bostadstyperna nås uteplatsen från sällskapsrummet. Här finns också bostadens utvändiga förråd.

Läs gärna mer om projektet på https://www.stockrosbacken.se/

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Våningen & Villan Nyproduktion

Lisa Samuelsson

Telefon: 0766 40 29 80
E-post: [email protected]

Våningen & Villan Nyproduktion

Telefon: 010-106 06 55
E-post: [email protected]