Nybyggnadsprojekt
Brf Strandsnäckan - Hitta din drömbostad nära havet!

Brf Strandsnäckan, Ystads kommun

BYGGSTART I OKTOBER 2020! I Nybrostrand planeras det nu för 25 välplanerade radhus om 112,5 kvadratmeter i bostadsrättsform. Radhusen är nyckelfärdiga med god standard och anlagd trädgård. Samtliga hus är placerade för att skapa goda förutsättningar när det gäller ljusinsläpp och utblickar mot omgivningen.

Här bor du 10 minuter från Ystad med bara några minuters promenad till såväl stranden som golfklubben. Bostäderna är ytsmarta och väl genomtänkta. Varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. Stora fönsterpartier, generösa sociala ytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är karaktäristiskt för husen. Planlösningen gör det enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som grytorna står på spisen. En trappa upp finns tre sovrum, ett badrum och ett allrum. Allrummet kan göras om till ytterligare ett sovrum, antingen som ett tillval eller i egen regi i takt med att behoven förändras.

God design och robusta material är ledorden bakom interiörvalen. Material och inredning är valda med omsorg och håller god kvalitet redan i standardutförandet. I hallen ligger ett klinkergolv som tål både smuts och väta. I kök och vardagsrum samt på övre plan ligger ett trägolv. Köket är av nordisk design och stilrent i sitt grundutförande med släta, vitmålade luckor, glaskeramikhäll och inbyggnadsugn. Två generösa och helkaklade badrum, det ena med badkar och det andra med dusch, täcker hela familjens behov. För dig som vill påverka grundutförandet finns möjlighet att sätta din egen prägel på ditt hem genom tillval

Bostäderna i Brf Strandsnäckan innebär ett modernt och bekvämt boende som ger en känsla av eget ägande. Husen kommer att lämnas över nyckelfärdiga, så det är bara att flytta rakt in. Här är det bara att luta sig tillbaka och istället koncentrera sig på allt lustfyllt – som familj och fritidsintressen. Välkommen hem!

Insats från 1 995 000 kr och månadsavgift 5 208 kr inkl. parkeringsplats.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren med frågor och funderingar.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Ystad

9 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Ib Bergenholtz

Telefon: +46705131588
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Telefon: 0411-787 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips