Nybyggnadsprojekt
Brf Tuvebo Smedja - Nyproduktion Hisingen - Inflyttningsklara bostadsrätter i Brf Tuvebo Smedja

Brf Tuvebo Smedja, Göteborg, Göteborgs kommun

Välkommen till Kvarteret Tuvebo och försäljningen av den första etappen Brf Tuvebo Smedja med totalt 58 lägenheter. Storlekarna varierar mellan 1-4 rok och ligger på ca 45-105 kvm.

Mitt i Tuve, ca 400 meter från torget, bygger Wästbygg ungefär 160 trivsamma bostadsrätter i olika storlekar - Kvarteret Tuvebo. Bygget är i full gång och inflyttning planeras Q1-2021.

Brf Tuvebo Smedja erbjuder det där lilla extra som man drömmer om när man flyttar till sitt helt nya hem. Mellan husen finns ett gårdshus för gemensamt bruk med kök, perfekt för barnkalas eller andra tillställningar. Utöver den gemensamma tvättstugan har alla bostäder även sina egna tvättmöjligheter i sitt hem. Vid tillfällen man vill erbjuda sina gäster övernattning och inte har möjlighet till det i sitt egna boende, finns en gästlägenhet med toalett och pentry.
Om sin egna balkong inte riktigt räcker till vid större sällskap kan man gladeligen ta hissen upp till den stora takterrassen med härlig utsikt som är belägen i trapphus C. Här kan du njuta och slappna av eller varför inte odla dina egna grönsaker och blommor i odlingslådorna.

Tuvebo original...
En lägenhet i Kvarteret Tuvebo har ett originalutförande med neutrala färger och material som du lätt ska kunna kombinera med ditt möblemang och andra kära ägodelar.

I vårt fina originalkök får du en tidlös vit slät lucka kombinerad med marmormönstrad laminatbänkskiva och en kromad knopp på lådor och luckor. Både luckan och knoppen återkommer på kommoden i badrummet och på garderoberna - genomtänkt och enhetligt.

... eller något helt annat?
Wästbyggs inredare har tagit fram väl genomtänkta inredningsalternativ för kök och badrum till Tuvebo. Alternativen går fint att kombinera med varandra för att du med enkla medel skall kunna få till det uttryck som just du önskar för din nya lägenhet.
Med betonggrå luckor, svart ekmönstrad laminatskiva och ett handtag i svart får du en tuffare känsla i ditt kök. Väljer du istället ekmöstrad bänkskiva, grå lucka och läderhandtag blir uttrycket nordiskt och naturinspirerat.

I natursköna Tuve finns allt man behöver för att trivas och må bra. Hjärtat är Tuve Torg där du handlar middagsmaten och blommorna till helgen, klipper dig, går på café/restaurang eller till tandläkaren. Till och från Tuve tar du dig enkelt med kollektivtrafiken - på 20 minuter åker du med bussen till centrala Göteborg, helt utan byten. Samtidigt är det bara ett stenkast till Göteborgs största parkområde Hisingsparken. Där kan du njuta av naturen på promenadstigar, i motionsspåret eller på en solig bänk vid Slätta damm. Flera större lekparker finns också i området för barnen.

2 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Anna Salinas

Telefon: 0708-23 82 15
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Telefon: 031-23 82 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips