Nybyggnadsprojekt
Brf Valsjöskogen

Österåkers kommun

Endast 4 bostäder kvar!

Bricknova är stolta över att presentera projektet BRF Valsjöskogen som består av 17 enheter fördelat på 8 tvåbostadshus och en minivilla. Gå gärna in på bricknovas projekthemsida som finns länkad under "länkar".

Strax öster om Åkersberga centrum vid det befintliga området Margretelund uppförs detta naturnära bostadsområde med närhet till både bekvämligheter och friluftsliv. Med både skog, sjö och skärgård runt knuten är detta den perfekta platsen för rekreation. På femton minuter nås två av Stockholms mest omtyckta golfklubbar som vintertid även prepareras med skidspår.

Åkersberga Köpcentrum med dess stora utbud av butiker, restauranger och caféer ligger endast 10 minuter bort och ännu närmare finns flertalet förskolor, skolor och livsmedelsbutik med postombud. BRF Valsjöskogen är den perfekta platsen för familjer och de som vill njuta lite extra av livet utan att kompromissa med närheten till service. En rofylld plats samtidigt som man på 40 minuter når stadens puls i centrala Stockholm.

Välkommen hem!

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Joel Hjelm

Telefon: 0736240776
E-post: [email protected]

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Telefon: 08-128 60 210
E-post: [email protected]