Nybyggnadsprojekt
Brf Watt

Järfälla kommun

Fakta om Watt
Rum och kök: 1-4
Yta: 24-89 kvm
Prisspann: 1 450 000 kr – 3 875 000 kr
Avgift: 1 951 kr – 4792 kr

Watt kommer att bestå av ca 67 bostäder som fördelas i två säljetapper. Här kommer du att kunna välja på 1 till 4 rum och kök. Vi kommer såklart att även här erbjuda de populära 1.5:orna som du känner igen från tidigare etapp.

Personligt och tryggt
I Watt kan du, om du bokar tidigt, göra din bostad personlig genom det generösa utbudet av inredningsval. Se Credentias katalog för inredningsval. Vi planerar för en Svanenmärkning av denna byggnad och Watt kommer att vara certifierad i Trygg Brf.

Enkelt
Förutom gott om förvaring i lägenheten och externa förråd så planerar vi för extra fina gemensamma ytor. Ett orangeri på gården, en boulebana för matcher med vänner och grannar. En lekyta för barn planeras också. Behöver du använda bil så parkerar du din bil enkelt och bekvämt i det gemensamma parkeringsgaraget under bostadsgården. Du som åker kommunalt kommer att ha tunnelbanan bara några minutrers promenad bort från den nya stationen som enkelt tar dig till centrala Stockholm. Eller så kan du hoppa på de självkörande bussarna som finns i området.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för Brf Watt.

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Nyproduktion Stockholm

Janne Viinikka

Telefon: 076-858 56 96
E-post: [email protected]

Svensk Nyproduktion Stockholm

Telefon: 08-120 165 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips