Nybyggnadsprojekt
Centralt - BRF HOTELLET 4 ROK

Centralt, Nässjö, Nässjö kommun

I detta synnerligen genomtänkta nyproduktionsprojekt erbjuds 34 nyproducerade bostäder mitt i Nässjö centrum. Exklusiva lägenheter med låga månadskostnader, lyxig standard och moderna planlösningar. Lägenheterna är fördelade på två huskroppar som tillsammans bildar ett L och sträcker sig längs Köpmansgatan och Järnvägsgatan. På Köpmansgatan uppförs en helt ny byggnad som kommer att inneha 25 av dessa lägenheter. Resterande 9 lägenheter och två affärslokaler finner vi i det som en gång i tiden var Cityhotellet. Denna byggnad renoveras till nyskick både invändigt och utvändigt.

Materialvalen är gjorda ur ett underhållsfritt och energisnålt perspektiv, utan att tumma på design och känsla. Samtliga lägenheter har en modern planlösning och stora ytor för umgänge med familj och vänner. Ditt nya hem har alla förutsättningar att bli den självklara samlingsplats som cityhotellet en gång var.

Projektet har något för alla, vi erbjuder allt från 2-4 rum och kök. Storlekarna sträcker sig från 53 kvm hela vägen upp till 112 kvm. Alla våra lägenheter kommer att ha kök från Ballingslöv med granitskivor, golv i form av stilren ekparkett och en optimerad planlösning.

För dig som vill ha det absolut bästa erbjuds två väldigt exklusiva penthouselägenheter på sjätte våningen med utsikt över Runnerydssjön. Hissen tar dig från entréplanet och rakt in i din lägenhet högst upp i huset. De stora och öppna ytorna ger hemmet rymd och ljus. Balkongerna för dessa två lägenheter är väl tilltagna om 74 respektive 80kvm med utekök och jacuzzi som standard. Även våra två och trerumslägenheter har det där lilla extra som för tankarna till storstaden. Här får du plats att leva och njuta i din helt nya lägenhet. Välkommen till Brf Hotellet.

Nedan till höger finner ni en länk som heter "Bostadsväljaren" där ni enkelt kan gå in och se planritning samt fakta om alla lägenheter, 2-4 rok, 53-112 kvadratmeter. Under denna annons finns även en länk "Se alla bostäder" Där ni enkelt ser samtliga 4:or i detta projektet.

För att få mer information kring projektet och våra tillgängliga 4:or kontakta ansvarig mäklare Anders Torstensson på 070 671 90 03.

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Nässjö

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Nässjö

Anders Torstensson

Telefon: 070-6719003
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Nässjö

Telefon: 0380-183 40
E-post: [email protected]

Guider & Tips