Nybyggnadsprojekt
Centralt - Norra IP - nyproduktion SmålandsVillan

Centralt, Sandviken, Sandvikens kommun

Nu har du möjligheten att flytta till en nybyggd enplansvilla med vidbyggt garage endast ett stenkast från Sandvikens centrum. På Norra IP kommer SmålandsVillan att bygga flyttklara Villa Näsby om 95 välplanerade kvadratmeter. Villa Näsby är en stor villa i litet format som passar bra för 55+ och även för barnfamiljer.
Ett flyttklart hus från SmålandsVillan innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustat med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.
En stilren villa med bra planlösning som är lättskött och bekvämt med låga driftkostnader. Här finns 2 sovrum (möjlighet att göra ytterligare ett sovrum i del av vardagsrummet efter inflyttning), ett rymligt och stilrent kök och badrum med kakel och klinkers. Mittskeppet i huset utgör samvaroytor i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Den avskärmade men öppna entrén som också är utrustat med klinkers ger ett härligt välkomnande med möjlighet till en extra förvaring i nischen. Villan har stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusinsläpp. Utgång till bak- och framsida via altandörrar.
Bostadsbeskrivningar för respektive villa, se bilagor enligt nedan.
Notera att bilderna är en illustration, t.ex. ingår inte häckar, altan och eldstad.

Området Norra IP - centralt boende med närhet till naturen.
Området Norra IP har ett perfekt läge i Sandviken med omedelbar närhet till både naturen och centrum på ett smidigt sätt. Området passar lika bra för de som uppskattar naturens lugn som för de som söker ett aktivt friluftsliv.
Från Norra IP är det bara några minuters promenad till affärscentrum Mosaiken med bl.a. ICA Maxi, Willys, McDonalds, Rusta, JYSK och DollarStore. Inom gångavstånd finns också populära förskolor och skolor.
Med bilen är det enkelt att ta sig via E16 antingen mot Gävle eller Dalarna och det tar endast fem minuter med bil till underbara Högbo Bruk där friluftsutbudet är stort. Sandviken har en bra utvecklat fritids-, kultur- och föreningsliv. I Sandviken finns även vackra och populära Storsjön, expansiva Kungsberget skidort, Göransson Arena, ortens stora arbetsgivare Sandvik samt nyetablerade världsföretaget Microsoft som uppför en stort datacenter vid Tuna området. Sandviken, en modern bruksort och också nära till Stockholm och Mälardalen med goda pendlingsmöjligheter.

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Sandviken

Gustav Björkman

Telefon: 0708-400031
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Sandviken

Telefon: 026-249950
E-post: [email protected]