Nybyggnadsprojekt
Engesberg - Nyproducerat framtidsboende i Engesberg för dig som är +65 år!

Engesberg, Bönan, Gävle kommun

Varmt välkomna till Brf Engesberg där totalt 33 st lägenheter kommer att byggas. Bostadsrättsföreningen kommer att välkomna dig som fyllt 65 år och blir därför ett så kallat framtidsboende med fokus på att du ska ges tid att njuta av livet med trygghet och service. Med andra ord ett boende för dig som vill ha möjlighet att träffa likasinnade människor med många intressen! Detta koncept kommer att erbjuda faciliteter utöver det vanliga och boendeformens fokus präglas av gemenskap och samvaro. Här planeras nämligen gym, takterrass, uppvärmd swimmingpool, gemensamhetslokal för måltider, bridgespel, hobbyverksamhet osv. Här byggs även lokaler för serviceverksamhet som exempelvis fotvård, massage och frisör. Föreningens ambition är även att en receptionist ska finnas tillgänglig för medlemmarna. Parkering i carport och förråd finns i källaren. Lägenhetstyper om 1,5 rok, 2 rok samt 3 rok i olika utföranden kommer att byggas med ett storleksspann om 49 kvm - 89 kvm (se illustrationsritningar). Gästlägenhet finns för besökare.

För virtuell lägenhetsvisning och mer information se Prenovas hemsida: https://www.prenova.se/projekt/brf-engesberg/

Vidare blir detta en boendeform med ljusa, välplanerade, handikappanpassade, lägenheter med högsta standard vad gäller IT, säkerhet, modern sophantering, energilösningar med solceller och bergvärme. Detta möjliggör året-runt-klimat i lägenheterna, kyla på sommaren, värme på vintern. Egen uteplats på loftgång till lägenheten. God tillgänglighet i hela fastigheten, hiss i huvudbyggnaden, hiss från cykel- och permobilrum. Trivsam utemiljö i söderläge med möjlighet till samvaro och bad i uppvärmd swimmingpool, boulespel, trädgårdsskötsel, odling m.m.

Sammanfattningsvis ett attraktivt havsnära boende i skärgårdsnatur men ändå med närhet till staden (11 km) och bussförbindelse. Promenadstråket Kustleden går invid fastigheten liksom cykelbanan mellan Gävle och Harkskär vilket ger möjlighet till motionsaktiviteter. Tillträde beräknas till juni 2022. Här bor du med direkt närhet till hav, badplats och natur med ett svårslaget boendekoncept som håller i längden!

Nedan listas ytterligare några av husets faciliteter och gemensamma utrymmen:

-Reception med trygghetsvärd
-Gym och bastu
-Relax på utvändig altan
-Uppvärmd swimmingpool
-Boulebana
-Klimatanläggning
-Lokaler för gemensamma aktiviteter med matlagning, måltider, bridgespel och annan samvaro.
-Gym för motion, bastu, relax på utvändig altan.
-Lokaler för hobbyverksamhet, musik, dans.
-Lokaler för ambulerande serviceverksamhet t.ex. fotvård, massage, frisör.
-Trivsam utemiljö i söderläge med möjlighet till samvaro, bad i uppvärmd swimmingpool, boulespel, trädgårdsskötsel, odling m.m.
-Gästlägenhet
-Närhet till marina, restaurang, vacker natur och milsvida strövområden.

Tveka inte att kontakta oss för mer information!

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Patrik Jogedal

Telefon: +46720688996
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Telefon: 004626105280
E-post: [email protected]