Nybyggnadsprojekt
Errarp - BoKlok Piren

Errarp, Ängelholms kommun

Det blir fjärde gången gillt när vi nu kommer tillbaka till Errarp och planerar att bygga sista etappen av kloka hem som passar alla olika skeden i livet, och till ett pris som tål att jämföras. Husen har egen altan med täppa och en stensatt uteplats. Alla har dessutom ett förråd där det mesta får plats och parkeringsmöjlighet för två bilar, varav en är i carport för kedjehusen.

Här bor du med andra BoKlok hem som grannar och med skogar, ängar och åkrar runt knuten. Och du har endast ett par kilometer till havet! Längs med kusten finns långa badvänliga sandstränder och i närområdet slingar sig Rönne å som löper ut i Skälderviken. Perfekt för dig som gillar fiske, segling eller bara vill ta ett dopp.

Fotboll, friidrott och ridning är bara några av de idrotter som erbjuds på orten - och det finns flera vackra motionsslingor, vandring- och cykelleder att upptäcka. Du har dessutom nära till Ängelholms Hembygdspark - en lummig oas med en massa kul för vuxna och barn. Vad sägs exempelvis om en magpirrande upzone-park, barnteater och en massa djur?

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

8 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

Maria Forssell

Telefon: 010-448 63 31
E-post: [email protected]

BoKlok Housing AB

Telefon: 020-265565
E-post: [email protected]

Guider & Tips