Nybyggnadsprojekt
Falkträsket - Nyproducerade bostadsrättsparhus i Falkträsket

Falkträsket, Skellefteå kommun

Nu är försäljningen igång! Kontakta oss redan idag för att boka just din bostad!

Skidstahus bygger 9 parhus med 18 lägenheter tillverkade i modern design och av norrländskt trä. På de 113 kvadratmetrarna ryms 4 sovrum, kök, vardagsrum och två badrum, fördelat på två våningsplan. Du har dessutom möjlighet att lägga till ytterligare ett sovrum på bottenplan. Golvläggning, isolering och allt annat ni kan tänkas behöva ordna ingår – allt ni behöver göra är att flytta in.

På golven ligger vacker ekparkett och väggarna är spacklade och vitmålade. I de helkaklade badrummen ryms bland annat wc, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Det är enkelt att laga festmåltider såväl som snabba vardagsmiddagar i köket utrustat med moderna vitvaror. Fasaden pryds av liggande träpaneler målade i en varm grå färg (Tryckaren 1) eller en lugn, gråaktig beige färg (Boleronen 1) En egen trädgård med sådd gräsmatta och en praktisk carport med förråd gör att du och din familj får gott om utrymme att växa. Som boende är man medlem i en bostadsförening.

FALKTRÄSKET
Vackert beläget i naturskön miljö har det växande området. Falkträsket blivit oerhört populärt. Falkträsket ligger cirka 3 kilometer sydväst om Skellefteå centrum och med de naturtillgångar som finns i området känner Skidstahus ett stort ansvar att bidra till det befintliga området. Falkträskets strand ligger på promenadavstånd och likaså. Röbergets fot med elljusspår för skidor, löpturer och promenader. Området ligger nära Stadsparken och du tar dig enkelt dit med bil på ca 7 minuter och med cykel på ca 10 minuter.

Ett parhus är det perfekta valet för den nyblivna familjen. Här finns närhet till grannar och lek samtidigt som ni bygger hus på ett kostnadseffektivt sätt. Naturen lockar med barnvänliga aktiviteter och i närheten finns både badplats, idrottscenter och skidbacke. Dessutom finns både skola och förskola på gångavstånd genom bostadsområdet.

Byggstart beräknas till våren 2021. Välkommen till ett ungt och hemtrevligt kvarter!

18 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Anna Andersson

Telefon: 073-8483252
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Telefon: 0910-141 00
E-post: [email protected]

Guider & Tips