Nybyggnadsprojekt
Funäsdalen - I hjärtat av Funäsdalsberget växer fjällbyn Viste fram

Funäsdalen, Funäsdalen, Härjedalens kommun

Bygget är i full gång av Brf Viste 1 - kontakta ansvarig mäklare för vidare information och reservation av de sista lägenheterna i detta fina projekt.

Alldeles intill Funäsdalsbergets nordöstra fot ligger Viste – en fjällby med fokus på design och moderna lösningar i samklang med naturen, med ski in/ski out-läge till Funäsfjällens bästa längd- och utförsåkning, bara ett stenkast från Funäsdalens etablerade utbud. Fjällbyn Viste är perfekt för er som älskar fjäll och natur då både prisbelönt längd- och utförsåkning hägrar utanför dörren. Funäsdalen är Sveriges snösäkraste område som erbjuder något både för stora som små i en härlig mix.

Det första kvarteret som växer fram i Viste fjällby är Viste gårdshus där det kommer att byggas 23 unika bostäder. Bostäderna kommer att variera i storlek mellan 45kvm (2RoK) -110kvm (6RoK). Bostäderna är tänkta att präglas av modern arkitektur och inredningsdesign som genomsyras av den svenska mysiga fjällkulturen. Här kommer funktionella lösningar att samsas tillsammans med genomtänkta bekvämligheter - allt uttänkt i minsta detalj för er som vill skapa ert drömboende med naturen att blicka ut över som närmsta granne.

Gårdshusen kommer att kläs i träfasader av naturlig palett för att smälta in i den natursköna omgivningen av fjäll och skog. Huskropparna kommer att uttrycka sig olika både i utformning och placering i förhållande till terrängen i dalgångens sluttning vilket kommer att skapa olika nivåer av sadeltaks-lutningar i grå zinkplåt. När snön sedan yrar omkring en sen vinterdag kommer husfasadernas lyktor tillsammans lysa upp och skapa känslan av en riktig genuin fjällby.
Inredningen inomhus har hämtat sin inspiration i samklang med de utvändiga fasaderna - från naturen; gulnande löv, ljust trä och mörk sten.

Allt eftersom Viste fjällby byggs upp så har Ortalis planer på att exploatera närliggande område med bostäder, butiker och restauranger - Viste kommer därför att bli ert centrum för er upplevelse. Härifrån kommer det vara gångavstånd till allt: Funäsdalens bästa skidåkning och etablerade butiks- och serviceutbud, samt det nya livsstilsutbud som växer fram i Viste. Bilen parkerar du bekvämt på parkeringsområdet, därefter behöver du inte tänka på den förrän vistelsen är över.

Läs mer om projektet på https://viste.se/

Projektet är fortfarande i planeringsstadiet och därför kan mindre ändringar komma att ske. Vi uppdaterar hemsida/annons löpande. Obs! Bilderna är visualiseringar och kan avvika från slutresultatet.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen

7 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen

Andreas Palmqvist

Telefon: +46702828962
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen

Telefon: 063-12 40 70
E-post: [email protected]

Guider & Tips