Nybyggnadsprojekt
Glasberga Sjöstad - Glasberga Sjöterrass Etapp 3.2

Glasberga Sjöstad, Södertälje kommun

Mitt i Glasberga Sjöstad, endast ett stenkast från vattnet, ligger Glasberga Sjöterrass. Området präglas av byggnation av villor och radhus med närhet till både natur, bad, aktiviteter samt service. Här planerar Paradoumo att bygga 7 st friköpta radhus/parhus och 6 st fristående villor , där husens arkitektur och färgsättning ska smälta in med den kringliggande bebyggelsen. Radhus och parhus kommer att ha 5 rum och kök och vara ca 130 kvm. Övervåningen har tre sovrum och ett allrum som går att göra om till ytterligare ett sovrum. Golv i ekparkett med golvvärme på entréplan samt på övre plan. Det kommer inte att finnas några carport/garage. Villorna kommer stomresas och köparen får sedan ta vid och inreda på egen hand.

OM GLASBERGA SJÖSTAD
Glasberga Sjöstads omgivningar med åkrar, ängar och skogsområden ger området en vacker och attraktiv inramning. I området finns även en sjö som erbjuder både bad och fiske. Lekplats, bollplan, gång- och cykelvägar gör Glasberga lättillgängligt och familjevänligt. En helt ny temalekplats, där det även finns utegym, samt boulebana, ligger bara ett stenkast från husen som planeras. För att göra området extra tryggt och säkert tillämpas ”Lugna gatan-principen” i hela området, vilket innebär att gatu- och trafikmiljön anpassas för att ta hänsyn till gående och barn.

SERVICE
Bara någon minut från områdets infart finns nyöppnade ICA Maxi och Biltema. På andra sidan E4:an finns Morabergs handelsplats med ett stort utbud av service, butiker och restauranger.

30 MINUTER TILL STOCKHOLM CITY
Glasberga ligger i östra Södertälje. På 20 minuter reser du med pendeltåg från Östertälje till Stockholm. Med bil via E4:an tar resan knappt 30 minuter. Buss 759 går mellan Hovsjö Skola och Glasberga Sjöstad via Södertälje Centrum och Östertälje Station. Hållplatsen i Glasberga heter Carin Bååts gata.

CENTRUM
Till Södertälje Centrum tar det ca 5 minuter med bil. Här finns bland annat det mycket populära Tom Tits
Experiment, hotell, caféer, restauranger, gallerior och allt annat som en stadskärna kan erbjuda. Genom ett nystartat samarbetsprojekt med privata och offentliga aktörer har Södertälje kommun som mål att bli årets stadskärna 2019. Syftet är att utveckla stadskärnan så att den blir mer attraktiv och levande.

Snabbfakta
Försäljningsstart: Inom kort
Byggstart: Ej fastställd
Bostadstyp: Radhus och parhus

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Södertälje

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Södertälje

Jenny Magnefelt


E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Södertälje

Telefon: 08-550 604 50
E-post: [email protected]

Guider & Tips