Fastighetsbyrån Södertälje

Fastighetsbyrån Södertälje

Mäklare

Åsvägen 16, Mariekäll, Södertälje kommun
 • Sön 12 feb kl 12:00

Åsvägen 16

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 695 000 kr

61 m²

2 rum

3 683 kr/mån

27 787 kr/m²

På Åsvägen 16 presenteras en välplanerad och trivsam gavel 2:a om ca 61 kvm utan insyn i populära Mariekäll. Mysig balkong förmiddagssol med en fantastisk utsikt över Södertälje. Välskött förening med god ekonomi. Från ert nya hem är det gångavstånd till både förskola, skola och Södertälje centrum med dess utbud av shopping, restauranger och kaféer. Gångavstånd till både buss och pendeltåg.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Långvallsvägen 13, Hölö, Södertälje kommun

Långvallsvägen 13

Villa
Hölö, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

3 595 000 kr

153 m²

7 rum

2 687 m² tomt

Med ett underbart lantligt läge, strax utanför Hölö centrum finns denna rymliga villa om ca 153 kvm boarea + 12 kvm biarea fördelat på 1½ plan som ligger på en stor friköpt tomt om hela 2 455 kvm. Lantligt belägen i populära Hölö Här finns gott om plats för den stora familjen eller för er som bara vill ha bra om utrymme! Detta är den perfekta platsen för er som söker lugnet på landet, endast 45 minuter med bil från centrala Stockholm.

Ör 28, Hölö, Södertälje kommun

Ör 28

Villa
Hölö, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

3 300 000 kr

60 m²

1 977 m² tomt

Välkommen till Ör 28 i natursköna Hölö, här väntar en stor friköpt tomt om hela 1977 kvm och med generös bygglov för både huvudbyggnad om ca 170 kvm, pool och komplementbyggnad. Komplementbyggnaden står redan färdigbyggd. En välbyggd och gedigen byggnad om hela 60kvm med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, helkaklat badrum samt två stora sovrum på övre plan med utgång till en stor balkong med härlig utsikt över nejden. Bygget av huvudbyggnad och övrig planering är pausad och väntar på dig för att slutföras. Här är det förberett för laddbox för bil. Fiber finns framdraget och kan kopplas på/in för en summa. Spabadet och poolplattan finns redo på tomten. Välkommen på visning!

Ekvägen 14, Viksberg, Södertälje kommun

Ekvägen 14

Villa
Viksberg, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

5 195 000 kr

155 m²

7 rum

1 220 m² tomt

Välkommen till lugnet i Viksberg! Med fantastiskt läge och ett stenkast från Mälaren, i ett av Södertäljes barnvänligaste område, väntar dig denna välskötta friköpta familjevilla som erbjuder flera sociala ytor, stort kök, fem sovrum, helkaklad badrum och separat tvättstuga,. Exteriört på den stora friköpta tomten om hela 1220 kvm, som gränsar mot allmänning, väntar en stor trätrallad altan med ett härligt spabad och med gott om plats och lekalternativ för barnen. Här bor ni med närhet till förskola, skola, badplats, skidbacke, båtklubb och golfklubb. Välkomna på visning!

Billstavägen 3, Järna, Södertälje kommun

Billstavägen 3

Villa
Järna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

4 995 000 kr

143 m²

6 rum

3 489 m² tomt

Med detta unika läge presenteras nu en fantastisk enplansvilla byggd 1999. Bostaden bjuder på en genomtänkt planlösning. Här väntar stora och öppna sällskapsrum som passar bra för umgänge, fyra sovrum samt två helkaklade badrum. Stor härlig tomt med ett skyddat och avskilt läge med underbar utsikt över omgivningen. Här är det bara att flytta in och börja njuta av lugnet! Till fastigheten finns en generös grusad uppfart samt trallad uteplats med en stor härlig tomt i sydväst. Här väntar en fridfull tillvaro i en idyllisk naturmiljö. Varmt välkommen att höra av dig till ansvariga mäklaren Danny Ishak för mer information!

 • Uteplats
Rönnvägen 13B, Järna, Södertälje kommun

Rönnvägen 13B

Lägenhet
Järna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

2 495 000 kr

82 m²

3 rum

4 790 kr/mån

30 427 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 3:a i populära Järna. Här erbjuds en väl tilltagen balkong, stora sociala ytor och rymligt helkaklat duschrum. Rundgående med delvis öppen planlösning. Här bor du med närhet till det mesta såsom fina promenadstråk, centrum och kommunikation. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Skogsgatan 15, Bergvik, Södertälje kommun

Skogsgatan 15

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 950 000 kr

42 m²

2 rum

2 491 kr/mån

46 429 kr/m²

Välkommen till Skogsgatan 15, här presenteras en välplanerad 2:a invid Södertälje kanal och med Södertälje Centrum på promenadavstånd. Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum och helkaklat badrum. Fina färgval i samspel med genomgående vackra golv skapar ett vackert och modernt hem. En härlig balkong om ca 15 kvm i högt och fritt läge med utsikt över Mälaren. Här bor du med fina promenadstråk längs kanalen mot båtklubben, mälarbadet eller mot centrala staden. Pendlaren har några minuter till busshållplatsen där flera busslinjer ser till att man når Liljeholmen på ca 30 minuter. En lägenhet med närhet till allt! Hiss finns. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Orienteringsstigen 43A , Geneta, Södertälje kommun

Orienteringsstigen 43A

Radhus
Geneta, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

3 995 000 kr

128 m²

5 rum

4 912 kr/mån

31 211 kr/m²

På Orienteringsstigen 43A ges nu chansen att förvärva detta bostadsrättsradhus med gavelläge om ca 128 kvm i populärt område. Två härliga uteplatser med sol hela dagen! Den välplanerade interiören är som skräddarsytt för barnfamiljen samt har en praktisk uppdelning mellan de sociala ytorna och sovrummen. Här bor ni ett naturskönt område nära förskola, skola, matbutik, service och kommunikationer.

 • Uteplats
Bangatan 28, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Bangatan 28

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 495 000 kr

41 m²

1.5 rum

2 355 kr/mån

36 463 kr/m²

På Bangatan 28 ges chansen att förvärva en optimalt planerad och fräsch 1:a omgjord till en 1,5 - perfekt som första lägenhet! Lägenheten präglas av fina ytskikt, en stilren interiör samt modern och öppen planlösning. Välskött och stabil förening med god ekonomi. Här bor ni centralt och inom gångavstånd väntar Södertäljes stadskärna med sitt utbud av shopping och service. Ni promenerar även enkelt till pendeltågsstationen, varifrån Stockholm C nås på 45 minuter.

 • Hiss
Kolonigatan 5, Mariekäll, Södertälje kommun

Kolonigatan 5

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

2 095 000 kr

90 m²

4 rum

5 219 kr/mån

23 278 kr/m²

Trevlig och stor hörnlägenhet om ca 90 kvm med mysig balkong i söderläge. Från balkongen erbjuds en härlig utsikt. Utmärkt, lugnt och naturnära läge med bara en kortare promenad från Södertälje centrum ligger denna välplanerade 4:a. Två entréer in till lägenheten. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Hallonvägen 1, Brunnsäng, Södertälje kommun
Hallonvägen 1, Brunnsäng, Södertälje kommun, bild 2
Hallonvägen 1, Brunnsäng, Södertälje kommun, bild 3

Hallonvägen 1

Villa
Brunnsäng, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

5 495 000 kr

101 m²

6 rum

913 m² tomt

Vid idylliska Hallonvägen - centralt men ändå avskilt, ligger denna hemtrevliga familjevilla om 6 rum och kök. Stora sällskapsytor, 3-4 möjliga sovrum, mysig altan med bästa sydvästläge, garage samt friköpt tomt. Perfekt läge med närhet till buss, skola, barnomsorg och mataffär. Bostaden har under senaste åren renoverats. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Liljemovägen 37, Vibergen, Södertälje kommun

Liljemovägen 37

Villa
Vibergen, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

3 495 000 kr

87 m²

4 rum

750 m² tomt

Med ett lugnt och ostört läge på Liljemovägen 37 hittar ni denna hemtrevliga enplansvilla med källare. Bostaden erbjuder kök med stor matplats, två sovrum, duschrum, vardagsrum samt en hel källare med mycket bra förvaringsmöjligheter. Utvändigt väntar en rymlig altan i bästa solläge, utan insyn. En välskött trädgårdstomt förhöjer upplevelsen av huset ytterligare och läget i Vibergen är det perfekta valet för barnfamiljen. I området finns bland annat matbutiker, skola och förskola. Välkomna på visning!

 • Plus
Ågärdevägen 28, null, Södertälje kommun

Ågärdevägen 28

Villa
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

6 495 000 kr

175 m²

7 rum

1 220 m² tomt

På Ågärdevägen 28 presenteras en väl tilltagen familjevilla utöver det vanliga. Här finns möjlighet till generationsboende och uthyrning med en separat lägenhet. Pricken över i:et är det påkostade hemma-spa't med uppvärmd ''inomhuspool'' som även går att öppna upp under sommaren. Till uppvärmning finns bergvärme samt eldstäder. Därutöver väntar stora sällskapsytor, sex sovrum, 3 badrum samt 3 separata toaletter. Exteriört väntar såväl ett inbyggt dubbelgarage samt en fantastisk innergård på tomten. Södertälje C ligger inom promenadavstånd.

 • Plus
 • Uteplats
Mariekällgatan 32B, Mariekäll, Södertälje kommun

Mariekällgatan 32B

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 695 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 050 kr/mån

28 974 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna rymliga och fräscha gavel 2:a om ca 58,5 kvm med öppen planlösning. Balkong med kvällssol utan insyn och med utsikt mot naturen. Här bor ni i ett lugnt och naturskönt område med gångavstånd till centrum. Varmt välkomna till Mariekällgatan 32 B!

 • Balkong
Vallmostigen 51, Järna, Södertälje kommun

Vallmostigen 51

Villa
Järna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

3 495 000 kr

108 m²

4 rum

397 m² tomt

I populära och familjevänliga Järna presenteras nu detta fina hus med attraktivt gavelläge. Med ett av områdets bästa lägen och med en väldisponerad planlösning kan ni börja njuta från dag ett. Bostaden erbjuder social planlösning mellan det rymliga vardagsrummet och det fina köket. Därutöver erbjuds tre rogivande sovrum, badrum, gäst-wc samt separat tvättstuga. Exteriört väntar en trevlig takbelagd uteplats samt en stor trädgård för barnen att leka i. Tomten angränsar även mot områdets allmänning, vilket ger gott om plats för barnens spring. Uppfarten rymmer plats för tre bilar. Dessutom finns ett friliggande garage. Ett perfekt boende för barnfamiljen med närhet till centrum, skola, förskolor, lekplats och strövområde.

 • Uteplats
Ägostigen 6, Bårsta, Södertälje kommun

Ägostigen 6

Radhus
Bårsta, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

3 995 000 kr

119 m²

4 rum

209 m² tomt

Välkomna till detta friköpta enplans radhus i ett barnvänligt bilfritt lugnt område. Bostaden är välplanerad och har genomtänkt planlösning för optimalt boende för barnfamiljen och erbjuder ett stort vardagsrum, ett modernt kök, helkaklade badrum, separat tvättstuga, fyra sovrum samt en stor klädkammare. En stor trätrallad altan i härligt söderläge inbjuder till trevliga grillkvällar under årets varmare kvällar. Garage i länga. Välkommen på visning!

Bangatan 10, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bangatan 10

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 295 000 kr

56,5 m²

2 rum

4 119 kr/mån

22 920 kr/m²

Välkommen till Bangatan 10, här hittar du denna välplanerade rymliga 2:a i optimalt läge alldeles intill Centralstationen i Södertälje. Lägenheten har härligt ljus-inflöde och bra planlösning med balkong mot lugn innergård. Vidare erbjuds ett stort vardagsrum, trevligt kök, rymligt sovrum, bra förvaringsmöjligheter och helkaklat duschrum. Här bor du nära till bussar, tåg och och centrala staden med restauranger, kulturutbud, caféer, affärer mm. Välskött HSB-förening. Hiss finns. Välkommen på visning!

 • Hiss
Karlslundsgatan 16, Bårsta, Södertälje kommun

Karlslundsgatan 16

Lägenhet
Bårsta, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

2 295 000 kr

96,5 m²

4 rum

5 668 kr/mån

23 782 kr/m²

Jag kan med nöje nu presentera denna Populär 4:a på lugna och populära Bårstaberget. Här erbjuds sociala ytor, två balkonger i optimalt söderläge och två toaletter. Utmärkt planlösning med härligt ljusinsläpp och goda förvaringsytor. Mycket välskött HSB-förening. Två hissar i huset. Nära till mataffär och busshållplats samt promenadavstånd till stadskärnan. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Östergatan 2A, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Östergatan 2A

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

945 000 kr

25 m²

1 rum

2 179 kr/mån

37 800 kr/m²

Smakfullt renoverad 1:a i absolut toppläge. Låg månadsavgift och genomgående fina färg- och materialval. Kaklat duschrum och modern köksdel. Närhet till affärer, bussar och restauranger. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Wibeliusgatan 6A, Mariekäll, Södertälje kommun

Wibeliusgatan 6A

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 595 000 kr

70,5 m²

3 rum

5 337 kr/mån

22 624 kr/m²

På Wibeliusgatan 6A presenteras en trevlig och välplanerad hörn 3:a med fönster i tre väderstreck i populära Mariekäll. Mysig balkong i västerläge. Från ert nya hem är det gång- och cykelavstånd till både förskola, skola och Södertälje centrum med dess utbud av shopping, restauranger och kaféer. Goda kommunikationer med gångavstånd till både buss och pendeltåg. Välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Dalbygatan 2, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Dalbygatan 2

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 095 000 kr

37 m²

1 rum

3 489 kr/mån

29 595 kr/m²

Härlig 1:a med optimalt läge nära stadskärnan! Bra planlösning och rymlig balkong. Framtagen tegelvägg ger bostaden en härlig charm. Närhet till affärer, kommunikation och restauranger. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Linavägen 5, Karlberga, Södertälje kommun

Linavägen 5

Lägenhet
Karlberga, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

3 990 000 kr

95 m²

3 rum

4 830 kr/mån

42 000 kr/m²

Nu presenteras en helt fantastisk lägenhet med en helt underbar sjöutsikt på Linavägen 5. Lägenhetens kvadratmetrar disponeras över 3rok men är registrerad som en 4:a då man valt att ta bort en vägg. Denna bostad är något för den kräsne och verkligen något utöver det vanliga. Måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Elsarostigen 6, Brunnsäng, Södertälje kommun

Elsarostigen 6

Lägenhet
Brunnsäng, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 450 000 kr

59 m²

2 rum

4 060 kr/mån

24 576 kr/m²

På Elsarostigen 6 presenteras en toppfräsch 2:a om ca 59 kvm i populärt område. Härlig utsikt från den inglasade balkongen med förmiddagssol. Den stilfulla och ljusa interiören följs i hela lägenheten och ger ett modernt samt smakfullt intryck. Bostaden finns i en välskött och stabil förening. Här bor ni i ett naturskönt område och med gångavstånd till förskola och skola. Från hemmet ges även cykelavstånd till centrala Södertälje samt närhet till kommunikation.

 • Balkong
 • Hiss
Mölnbovägen 23M, Järna, Södertälje kommun

Mölnbovägen 23M

Lägenhet
Järna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 470 000 kr

46 m²

1 rum

3 371 kr/mån

31 957 kr/m²

Bostadsrätt med radhuskänsla i centrala Järna nu till försäljning! Vid "nya" Enegården finns denna bostadsrätt med uteplats. Här bor du toppmodernt, lugnt och bekvämt med naturen runt knuten samtidigt med närhet till pendeln som tar dig till storstad-livet puls om du så önskar.

 • Uteplats
Pilfinksvägen 6B, Vattubrinken, Södertälje kommun

Pilfinksvägen 6B

Fritidshus
Vattubrinken, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

4 495 000 kr

55 m²

2 rum

1 701 m² tomt

Fantastisk sjöutsikt på Pilfinksvägen 6B! Välkomna till denna sjönära charmiga lilla villa med underbar sjöutsikt över inloppet från Björkfjärden! Trivsamt kök och allrum i öppen planlösning, sovrum, duschrum samt en stor altan med utsikt över inloppet! Murspis och luft-/luftvärmepump bidrar till låga driftkostnader! Nära till Södertälje centrum och 35 minuter med bil till Stockholm, men ändå lantligt och ogenerat på landet intill fin natur, båtklubb, badplats och naturreservat. Välkomna på visning!

Pilfinksvägen 6A, Vattubrinken, Södertälje kommun

Pilfinksvägen 6A

Tomt
Vattubrinken, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

2 495 000 kr

1 526 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva en tomt med ett lugnt och fint läge med sjöutsikt över Mälaren där ni kan bygga ert drömhus! Naturskön tomt om 1526 kvm som idag består av ett isolerat garage och en friggebod. Tomten har generös detaljplan som tillåter en byggnadsarea på 150 kvm, vilket ger ca 280 kvm boyta i två plan. Nära till Södertälje centrum och 35 minuter med bil till Stockholm, men ändå lantligt och ogenerat på landet intill fin natur, båtklubb, badplats och naturreservat. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Centralvägen 49, Hölö, Södertälje kommun

Centralvägen 49

Villa
Hölö, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 495 000 kr

40 m²

2 rum

1 965 m² tomt

Varmt välkomna till denna minivilla med god potential. Bostaden bjuder på ett sovrum med möjlighet att tillföra ytterligare ett, vardagsrum med braskamin samt kök. På tomten finns en friliggande byggnad med dusch och toalett. Här finns ytterligare ett rum som kan nyttjas som förråd eller sovrum. Rivningslov finns på befintlig byggnad. I Hölö bor ni bekvämt med gångavstånd till mataffär, kommunikationer, skola och såklart naturen. Goda förbindelser till Södertälje och Stockholm C tack vare E4.

 • Uteplats
Kolonigatan 2, Mariekäll, Södertälje kommun
 • Mån 13 feb kl 17:30

Kolonigatan 2

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 595 000 kr

56 m²

2 rum

4 555 kr/mån

28 482 kr/m²

På Kolonigatan 2 presenteras en välplanerad och trivsam 2:a om ca 56 kvm i populära och barnvänliga Mariekäll. Mysig och insynsskyddad balkong. Snyggt och renoverat kök och duschrum. Fantastisk fiskbensparkett i stora delar. Från ert nya hem är det gång- och cykelavstånd till både förskola, skola och Södertälje centrum med dess utbud av shopping, restauranger och kaféer. Goda kommunikationer med gångavstånd till både buss och pendeltåg. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Sveagatan 15, Grusåsen, Södertälje kommun

Sveagatan 15

Lägenhet
Grusåsen, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 395 000 kr

54,5 m²

2 rum

4 227 kr/mån

25 596 kr/m²

Fin 2:a på bra adress! Öppen planlösning med härligt ljusinsläpp och modern design. Smakfullt kök med bl.a. utrustning i rostfritt utförande. Mysig balkong. Trevlig HSB-förening. Nära till mataffär, restauranger och bussar. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Silvermossvägen 2, Brunnsäng, Södertälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Silvermossvägen 2

Villa
Brunnsäng, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

3 995 000 kr

106 m²

5 rum

900 m² tomt

Med ett lugnt och ostört läge på Silvermossvägen 2 hittar vi denna villa med källare om fem rum och kök. Här erbjuds en optimalt planerad bostad med vackert ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier, modernt utrustat kök och badrum samt två trivsamma braskaminer. En lummig trädgårdstomt förhöjer upplevelsen av huset ytterligare och läget i populära Brunnsängs hage är perfekt för barnfamiljen. I området finns bland annat matbutiker, skola och förskola. Varmt välkomna på visning!

Smedsta 16A, Hölö, Södertälje kommun
 • Sön 19 feb
Smedsta 16A, Hölö, Södertälje kommun, bild 2
Smedsta 16A, Hölö, Södertälje kommun, bild 3

Smedsta 16A

Villa
Hölö, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

4 795 000 kr

116,5 m²

4 rum

1 925 m² tomt

Hjärtligt välkommen till lugnet! Med ett fantastiskt läge väntar dig denna nybyggda toppmoderna familje-villa med ett lugnt och lantligt läge. Smart planerad med de gemensamma sociala ytorna i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på entréplan och tre sovrum i bra storlek. Dessutom finns här en separat tvättstuga och ett helkaklade badrum. Perfekt för er som söker lugnet på landet!

 • Premium
Bellevuegatan 5A, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Bellevuegatan 5A

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 250 000 kr

33 m²

1 rum

3 287 kr/mån

37 879 kr/m²

På Bellevuegatan 5A presenteras denna fräscha och optimalt planerad 1:a om ca 33 kvm i centrala Södertälje. Smakfullt kök från 2022 och praktisk sovalkov med plats för dubbelsäng. Välskött HSB-förening. Här bor ni centralt och inom gångavstånd väntar Södertäljes stadskärna med sitt utbud av shopping och service. Goda kommunikationer med fantastiskt läge för arbetspendlaren.

Bostadsrättsföreningen Skeppen, Pershagen, Södertälje kommun

Bostadsrättsföreningen Skeppen

Lägenhet
Pershagen, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

4 795 000 kr

114 m²

5 rum

1 385 kr/mån

Ett stenkast från centrala Pershagen planeras nu Brf Skeppen, som består av 6 nyproducerade lägenheter i parhus. BRF Skeppen består av tre huskroppar, med vardera två spegelvända lägenheter dvs totalt sex bostäder. Bostäderna har varierande bostadsyta från 114 kvm till 128 kvm fördelat på fem rum och kök och är genomtänkta både vad gäller materialval, estetik och komfort. Bostäderna har genomgående behagligt golvvärme och infällda spotlights, härligt ljusa väggar, vackra golv, vita spegeldörrar samt stora spröjsade fönsterpartier med härligt ljusinsläpp, vilket skapar en luftig trivsam atmosfär i bostäderna. Parhusen är försedda med fiber och erbjuder vidare är en smart ytfördelning på två plan, på nedre plan erbjuds stora sociala ytor i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, på övre plan återfinns fyra harmoniska sovrum. Dessutom finns två stiligt helkaklade badrum och separat tvättstuga. I absolut närhet finns skola, förskola, idrottsplats, busshållplats och Pershagen centrum med butiker och restauranger. Södertälje syd och motorpåfarter nås finns ett par minuter bort. Inflyttning beräknas ske andra kvartalet 2023. Välkommen till Pershagsvägen, Stig in och låt dig bländas av denna nybyggda bostad där du redan i hallen märker av den genomtänkta planeringen och den härliga atmosfären. Det är lätt att hålla hallen stökfri, här har du för avhängning av ytterkläder en generös garderob i direkt anslutning till entrén. Det rymliga köket har stilrena vita fronter och vit kakel över arbetsytorna. Köket är smart byggt i vinkel, vilket resulterar i gott om förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor där flera kockar kan samarbeta. Utrustningen består av induktionshäll, vägghängd fläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikro, kyl och frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin. En modern köksö bidrar med ytterligare förvaring och arbetsytor. Här invid de stora fönsterpartierna kan ni med fördel duka upp middagen på ett stort matsalsbord för både vänner och familjen. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket vilket skapar en härlig rymd och inbjuder till gemensamma familjeaktiviteter, här är det verkligen lätt att umgås över rumsgränserna. Utformningen på rummet skapar ett lättmöblerat rum med plats för både soffgrupp, salongsbord, biblioteksdel och mediautrustning. Stora fönsterpartier längs hela långsidan skapar fantastiskt ljus och atmosfär. Från vardagsrummet tar ni er ut till en stor trä-trallad altan. Här kan ni grilla, njuta av en bok i solen eller bara slå er ned och njuta av en rofylld stund medan familjens yngre medlemmar leker under trygg uppsikt. Badrummet på entréplan är stiligt helkaklad med marmorinspirerad kakel på väggarna och passande klinker på golvet. Utrustningen består av duschhörna med vikbara dörrar i glas och takdusch, handfat med kommod, spegel med belysning och vägghängd wc. Ett fönster bidrar här både till ljus och vädringsmöjligheter. En trappa leder dig upp till övre plan, där de fyra harmoniska rogivande sovrummen finns. Master bedroom är luftigt och stort, här ryms utan problem både dubbelsäng och sängbord. Längs ena väggen finns flera garderober. Även övriga sovrum är i också i bra storlek och är utrustade med garderober. Även badrummet på övre våningsplan är helkaklad med elegant kakel på väggarna och passande klinker på golvet. Utrustning består av vägghängd wc, handfat, kommod, spegel med belysning och en duschhörna med vikbara transparenta glasdörrar. Även här finns ett vädringsfönster. Vardagliga bestyren kan skötas bekvämt i den separat tvättstugan, här med tvättmaskin och torktumlare i linje. Fiber finns indraget. En parkeringsplats/bostad ingår i månadsavgiften. Välkomna att anmäla intresse!

 • Nybyggnadsprojekt
Erikshällsgatan 34A, Västergård, Södertälje kommun

Erikshällsgatan 34A

Lägenhet
Västergård, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 295 000 kr

35 m²

1 rum

2 544 kr/mån

37 000 kr/m²

Yteffektiv lägenhet med balkong åt soligt söder! I Skogsviolen, beläget i Västergård, Södertälje, Finns både lekplats för de små och grönytor med odlingslådor som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Det finns också p-plats att hyra till samtliga lägenheter. I Skogsviolen får du ett tryggt och bekvämt boende med det du behöver runt knuten. På fritiden kan du ägna dig åt Södertäljes rika föreningsliv och barnen leker fritt på lekplatsen eller fritidsgården. Du har dessutom Torekällberget bara några minuter bort och en knapp km till Södertälje centrum. Läs mer om din nya bostad i säljbroschyren.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
S:ta Ragnhildsgatan 22 B, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 12 feb

S:ta Ragnhildsgatan 22 B

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 295 000 kr

31 m²

2 rum

2 188 kr/mån

41 774 kr/m²

Välkommen till en totalrenoverad och välplanerad tvåa. Endast ett stenkast från stadskärnan! Här presenteras en renoverad bostad med exklusiva materialval , helkaklat badrum och ett sovrum med plats för dubbelsäng.

 • Plus
Sågverksvägen 35, Östertälje, Södertälje kommun

Sågverksvägen 35

Lägenhet
Östertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

2 850 000 kr

76 m²

3 rum

4 645 kr/mån

37 500 kr/m²

Nu har du chansen att bli den första att bo i denna attraktiva 3:a högst upp i huset med balkong. Modernt boende med välplanerade kvadratmetrar. Nära till Östertälje pendeltågstation och fina promenadstråk utmed vattnet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Talbystrand 7, Brunnsäng, Södertälje kommun

Talbystrand 7

Fritidshus
Brunnsäng, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 995 000 kr

27 m²

2 rum

800 m² tomt

Nu kan ni äntligen förverkliga drömmarna om ett fritidshus med arrendetomt. Vid Mälarens sydspets finner ni Talbystrand 7, en underbar plats med förbindelse till havet genom Södertälje kanal. Här väntar en strandtomt (arrende) med en brygga, liten strand samt soldäck. Trevlig uteplats med svårslagen utsikt. Här kan hela familjen och vänner njuta av det fantastiska läget och lugnet. I övrigt väntar 1 sovrum, kök samt vardagsrum med öppenspis. På arrendet finns även en gäststuga med sovrum och badrum.

Syréngatan 2B, Mariekäll, Södertälje kommun

Syréngatan 2B

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 995 000 kr

42,6 m²

2 rum

1 694 kr/mån

46 831 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en fräsch och optimalt planerad radhuslägenhet 2:a om 42,6 kvm i populära Mariekäll. Stor trädäckad uteplats i bästa solläge. Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi. Den gemytliga tillvaron förstärks tack vare det lugna och lummiga området. En lägenhet med närhet till allt!

 • Uteplats
Täppgatan 22, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Täppgatan 22

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 550 000 kr

46,4 m²

1.5 rum

3 254 kr/mån

33 405 kr/m²

På Täppgatan 22 ges chansen att förvärva en optimalt planerad och fräsch 1,5:a med balkong - perfekt som första lägenhet. Lägenheten präglas av fina ytskikt, en stilren interiör samt detaljer som dekorativ öppen spis. Adressen ger gångavstånd till Södertäljes fina stadskärna och rika utbud av butik samt service. Goda kommunikationer med gångavstånd till buss och pendeltåg.

 • Balkong
 • Hiss
Eneboda 4, Mörkö, Södertälje kommun

Eneboda 4

Villa
Mörkö, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

3 595 000 kr

101 m²

3 rum

1 358 m² tomt

Välkomna till Eneboda 4, denna välplanerade villa i ett plan om 3 rum och kök byggd 2008. Här bor ni lugnt och fridfullt på natursköna Mörkö med fin natur runt husknuten. Tomten har ett bra läge, högst upp i området utan genomgångstrafik. Garage och Carport. Välkomna på visning!

Mariekällgatan 36, Mariekäll, Södertälje kommun

Mariekällgatan 36

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 895 000 kr

58,5 m²

2 rum

3 530 kr/mån

32 393 kr/m²

På Mariekällgatan 36 presenteras en välplanerad och trivsam gavel 2:a i toppskick om ca 58,5 kvm i populära Mariekäll. Balkong med förmiddagssol. Öppen och modern planlösning. Den stilfulla och ljusa interiören följs i hela lägenheten och ger ett modernt samt smakfullt intryck. Välskött förening med god ekonomi. Från ert nya hem är det gång- och cykelavstånd till både förskola, skola, kommunikationer och Södertälje centrum med dess utbud av shopping, restauranger och kaféer.

 • Plus
 • Balkong
Erikshällsgatan 23, Mariekäll, Södertälje kommun

Erikshällsgatan 23

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 195 000 kr

44,4 m²

1.5 rum

2 304 kr/mån

26 914 kr/m²

Välplanerad 1,5:a med utmärkt läge i Mariekäll. Suverän planlösning, fina ytskikt och genomgående parkettgolv. Genomtänkt kök med smakfulla materialval. Fräscht och helkaklat badrum (stambytt). Promenadavstånd till centrum och nära till mataffärer och bussar. Välkommen på visning!

 • Plus
Blockstigen 3, Hölö, Södertälje kommun

Blockstigen 3

Villa
Hölö, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

3 800 000 kr

156 m²

5 rum

1 188 m² tomt

På Blockstigen 3 presenteras denna rymliga och fräscha familjevilla med generösa uteplatser och lagom stor tomt. Huset stod färdigt 2006 men övervåningen inreddes så sent som 2014. Bostaden bjuder på stora sociala ytor, många sovrum, två badrum samt fina ytskikt. Här bor ni avskilt och utan genomfartstrafik samt med naturen runt knuten. Dessutom ges närhet till förskola, skola och matbutik – perfekt för barnfamiljen. Bilturen till Södertälje tar endast ca 20 minuter. Välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Sveagatan 17, Grusåsen, Södertälje kommun

Sveagatan 17

Lägenhet
Grusåsen, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 495 000 kr

54,5 m²

2 rum

3 850 kr/mån

27 431 kr/m²

På Sveagatan 17 presenteras denna välplanerade och trivsam gavel 2:a om ca 54,5 kvm i populärt område. Mysig och inglasad balkong med kvällssol. Smakfullt badrum. Välskött förening med god ekonomi. Belägen i lugn omgivning med närhet till stadskärnan, kommunikationer och mataffärer. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Erik Dahlbergs Väg 34, Rosenlund, Södertälje kommun

Erik Dahlbergs Väg 34

Lägenhet
Rosenlund, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 395 000 kr

45 m²

1 rum

2 520 kr/mån

31 000 kr/m²

På Erik Dahlbergs Väg 34 presenteras en välplanerad och trivsam gavel 1:a om ca 45 kvm i populära Rosenlund. Mysig balkong med förmiddagssol. P-plats ingår i månadsavgiften. En bostad med närhet till naturområden, mataffär (Coop), kommunikationer, Östertälje pendeltågsstation och stadskärnan.

 • Balkong
Odlarvägen 15, Enhörna, Södertälje kommun

Odlarvägen 15

Villa
Enhörna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

3 495 000 kr

103 m²

7 rum

892 m² tomt

Välkommen till Odlarvägen 15, en perfekt familjevilla i populära Enhörna! I detta lugna och barnvänliga område ges nu chansen att förvärva en trivsam villa med såväl flera sociala ytor som tre möjliga sovrum. Exteriört väntar en stor trädgårdstomt. Garage i anslutning till huset, med plats för en bil. Här bor ni med närhet till skola, förskola och busshållplats. Huset har fiberanslutning indragen för dig som vill arbeta hemifrån via nätet.

Falkvägen 13, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Falkvägen 13

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 245 000 kr

51 m²

2 rum

4 087 kr/mån

24 412 kr/m²

På Falkvägen 13 presenteras en mysig och välplanerad 2:a i populärt område. Den ljusa interiören följs i hela lägenheten och ger ett harmoniskt samt smakfullt intryck. Här bor ni i ett naturskönt område och med gångavstånd till det mesta. En fin trädgård för föreningens medlemmar att nyttja. En otroligt charmig lägenhet som måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

Utterstigen 12, Enhörna, Södertälje kommun

Utterstigen 12

Villa
Enhörna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

4 750 000 kr

105 m²

5 rum

1 191 m² tomt

På Utterstigen 12 presenteras en välrenoverad och stilfull villa med källarvåning. Utemiljöerna består av en stor altan samt ett väl tilltaget uterum. Barnfamiljen kan glädjas över den lummiga och plana trädgårdstomten. För familjens fordon finns en stor uppfart samt inbyggt garage. Huset erbjuder gott om sociala ytor och flera sovrum för den stora familjen. Dessutom finns två renoverade och helkaklade badrum samt en gäst-wc. På denna adress nås matbutik och förskola inom 400 meter från dörren. Till stranden promenerar ni på en kvart.

 • Uteplats
Elsarostigen 8, Brunnsäng, Södertälje kommun

Elsarostigen 8

Lägenhet
Brunnsäng, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 695 000 kr

86,5 m²

4 rum

5 976 kr/mån

19 595 kr/m²

Ljus och trevlig 4:a i populär förening. Utmärkt planlösning och inglasad balkong med e.m/kvällssol. Välskött Riksbyggen-förening. Nära till bussar, mataffär och skola. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Heimdallsvägen 23 , Blombacka, Södertälje kommun
 • Budgivning pågår

Heimdallsvägen 23

Lägenhet
Blombacka, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje

1 495 000 kr

65 m²

2 rum

4 140 kr/mån

23 000 kr/m²

På Heimdallsvägen 23 ges chansen att förvärva en välplanerad 2:a om ca 65 kvm i populärt område. Rymlig och inglasad balkong. Trevlig förening med hiss i huset. En lägenhet med närhet till natur, förskola, skola, kommunikationer och Södertälje centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 50 av 73