Fastighetsbyrån Södertälje

Fastighetsbyrån Södertälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skogsgatan 21, Bergvik, Södertälje kommun

Skogsgatan 21

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
4 995 000 kr
129 m²
4 rum
vån 6/6
7 957 kr/mån
38 721 kr/m²

Välkommen till denna unika lägenhet som ligger högst upp i huset och erbjuder en magnifik utsikt över vackra Södertälje kanal. Bostaden är belägen på en lugn återvändsgata med både takterrass och inglasad balkong. Detta är en unik chans att förvärva en bostad som kombinerar stil, komfort och en enastående vy. Här bor du insynsskyddat i stabil förening med möjlighet att hyra garage. I lägenheten finns en härlig braskamin som höjer mysfaktorn. Närhet till centrum och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Övre Villagatan 46, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Övre Villagatan 46

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 195 000 kr
66 m²
2 rum
5 078 kr/mån
33 258 kr/m²

Välkomna till Övre villagatan 46 och denna fantastisk fina tvåa med optimalt läge i lugnt och mysigt område. Yteffektiv planlösning med modernt kök, helkaklat badrum med golvvärme. Mysig balkong i soligt sydvästläge. Lummig omgivning med närhet till centrum. En lägenhet att trivas i! Välkommen på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Sågverksvägen 25, Östertälje, Södertälje kommun

Sågverksvägen 25

Radhus
Östertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
6 795 000 kr
137 m²
5 rum
241 m² tomt

Bli först med att flytta in i denna nyproducerade radhus med fantastiskt läge vid vattnet. På Sågverksvägen 25 presenteras ett välplanerat gavel radhus om ca 137 kvm med vattnet som närmaste granne. Öppen planlösning och praktisk uppdelning mellan de sociala ytorna samt sovrummen. Här bor du i ett område bland nybyggda bostäder, med promenadstråk i nyanlagd parkmiljö längs vattnet. Östertälje pendeltågstation ligger endast ca 300 m från porten och på dryga halvtimmen tar pendeltåget dig till Stockholm C. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor, förskolor och fina naturområden.

 • Uteplats
Ångbåtsvägen 20, Östertälje, Södertälje kommun
 • Sön 10 mar kl 12:45
Ångbåtsvägen 20, Östertälje, Södertälje kommun, bild 2
Ångbåtsvägen 20, Östertälje, Södertälje kommun, bild 3

Ångbåtsvägen 20

Radhus
Östertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
4 995 000 kr
128 m²
5 rum
153 m² tomt

Bli först med att flytta in i denna nyproducerade radhus med fantastiskt läge vid vattnet. På Ångbåtsvägen 20 presenteras ett välplanerat radhus om ca 128 kvm med öppen planlösning och praktisk uppdelning mellan de sociala ytorna samt sovrummen. Här bor du i ett område bland nybyggda bostäder, med promenadstråk i nyanlagd parkmiljö längs vattnet. Östertälje pendeltågstation ligger endast ca 300 m från porten och på dryga halvtimmen tar pendeltåget dig till Stockholm C. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor, förskolor och fina naturområden.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Övre Villagatan 24B, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Övre Villagatan 24B

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 495 000 kr
106 m²
5 rum
vån 3
8 024 kr/mån
14 104 kr/m²

På Övre Villagatan 24B ges chansen att förvärva en välplanerad 5:a om ca 106 kvm i centrala Södertälje. Mysig balkong med kvällssol som vetter mot innergården. Välskött förening med god ekonomi. Här bor ni centralt och inom gångavstånd väntar Södertäljes stadskärna med sitt utbud av shopping och service. Ni promenerar även enkelt till pendeltågsstationen.

 • Balkong
Floraborgsvägen 62, null, Södertälje kommun

Floraborgsvägen 62

Radhus
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 895 000 kr
96 + 26 m²
5 rum
279 m² tomt

Hjärtligt välkommen till detta trivsamma friköpta kedjehus med härlig villakänsla i slutet av en lugn återvändsgata i populära Brunnsäng. Bostaden erbjuder tre-fyra rofyllda sovrum, stort vardagsrum, allrum, rymligt kök, två kaklade badrum, separat tvättstuga och en fin tomt med flera uteplatser att njuta av. Här bor barnfamiljen lugnt och med närhet till förskolor, skola, lokalt centrum, busshållplats, Mälarbadet, skidbacke, golfbana och strövområden. Stort garage invid huset. Välkommen på visning!

Lövtorpsvägen 3, Vibergen, Södertälje kommun

Lövtorpsvägen 3

Villa
Vibergen, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
8 595 000 kr
195 + 113 m²
5 rum
1 035 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna praktfulla, fräscha och eleganta familjevilla. En välplanerad friköpt villa med högt i tak, stora fönsterpartier, behaglig golvvärme, flera generösa sociala ytor, öppen planlösning mellan det eleganta köket och det ljusa generösa vardagsrummet med braskamin. Vidare på entréplan finns fyra rogivande rymliga sovrum samt lyxiga helkaklade badrum. På nedre plan finns två stora allrum varav en har braskamin, helkalat badrum och den separata tvättstugan. Exteriört på den stora friköpta tomt om hela 1035 kvm erbjuds en stor insynsskyddad trätrallad altan med spa-bad i härligt solläge, en stor uppfart som rymmer många bilar samt garage. Villan har renoverats med genomtänkta utvalda och påkostade material för att uppnå högsta komfort och kvalité. Trivsamt och barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola och Scania. Perfekt även för pendlare med några minuter till motorvägspåfarter. Ett hus som måste upplevas på plats! Välkommen på visning!

Sågverksvägen 3, null, Södertälje kommun

Sågverksvägen 3

Lägenhet
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 995 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/4
5 361 kr/mån
41 597 kr/m²

På Sågverksvägen 3 presenteras en nyproducerad trea på 72 kvm, som är omgjord till en tvåa. Bostaden är välplanerad med en modern och öppen planlösning, samt en rymlig balkong. Här bor du i ett område bland nybyggda bostäder, med promenadstråk i nyanlagd parkmiljö längs vattnet. Östertälje pendeltågstation ligger endast ca 300 m från porten och på dryga halvtimmen tar pendeltåget dig till Stockholm C. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor, förskolor och fina naturområden.

 • Hiss
Lingonstigen 3, Ritorp, Södertälje kommun

Lingonstigen 3

Lägenhet
Ritorp, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 595 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/2
3 094 kr/mån
35 444 kr/m²

På Lingonstigen 3 presenteras en fräsch och optimalt planerad 2:a om ca 45 kvm i populära Ritorp/Brunnsäng. Rymlig och insynsskyddad balkong med dag- och kvällsol. Den stilfulla och ljusa interiören följs i hela lägenheten och ger ett modernt samt smakfullt intryck. Lugnt och trivsamt område med gångavstånd till förskolor, skolor, kommunikationer och matbutik. På ca 5 minuter når du Mälarbadet fina sandstrand och Viksbergs golfbana. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Nydalavägen 151, Nydala, Södertälje kommun

Nydalavägen 151

Lägenhet
Nydala, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 495 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1
5 202 kr/mån
28 352 kr/m²

På Nydalavägen 151 presenteras en välplanerad gavel 3:a i toppskick om ca 88 kvm i populärt och barnvänligt område. Balkong med förmiddagssol och fransk balkong med kvällssol. Den stilfulla och ljusa interiören följs i hela lägenheten och ger ett modernt samt smakfullt intryck. Välskött och stabil HSB-förening med god ekonomi. Gångavstånd till förskolor, skolor, kommunikationer och matbutik. Endast ca 10 minuters cykelfärd från Mälarbadet. Välkomna!

 • Balkong
Vatt-Annas väg 19, Lina Hage, Södertälje kommun

Vatt-Annas väg 19

Lägenhet
Lina Hage, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 250 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3
4 473 kr/mån
21 368 kr/m²

Trevlig 2:a med stor balkong i söderläge. Bostaden erbjuder en bra och social planlösning med ett modernt kök. Sovrum med möjlighet att avdela till två mindre rum. Rymlig klädkammare och fräscht badrum. Stabil HSB-förening. Utmärkta faciliteter i föreningen och hiss i huset. Nära till mataffär och bussar.

 • Balkong
 • Hiss
Hagelins väg 7B, Pershagen, Södertälje kommun

Hagelins väg 7B

Villa
Pershagen, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
5 495 000 kr
116 + 74 m²
816 m² tomt

Välkommen till Hagelins väg 7B, en sällan till saluadress i en av Södertäljes lugnaste och populäraste villaområde, hittar du denna charmig familjevilla. Huset är välplanerad med stort vardagsrum i öppen planlösning med kök, fyra sovrum och med andra sociala ytor. Exteriört erbjuds en härlig uppvuxen trädgård med flera uteplatser på både fram och baksida. Stor framsida med plats för bilar och en stor gräsmatta. Här bor du i ett lugnt område med lokalt centrum runt knuten, med närhet till skolor, förskolor och med motorvägspåfarten några minuter bort. Varmt välkommen på visning!

Nysättravägen 19, Brunnsäng, Södertälje kommun

Nysättravägen 19

Lägenhet
Brunnsäng, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
995 000 kr
37 m²
1 rum
vån 9/12
3 224 kr/mån
26 892 kr/m²

Trivsam och fin 1:a i bra läge. Optimal planlösning med rymligt kök och mysig sovalkov. Fräscht kök, modernt och fint duschrum. Trevlig balkong med utsikt mot mindre skogsparti. Genomgående ljusa och fina färgval. Välskött och stabil förening med god ekonomi. Hiss finns i huset. Belägen i lugnt och populärt område med närhet till skola, affärer och kommunikationer. Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Mölnbovägen 23S, Järna, Södertälje kommun

Mölnbovägen 23S

Lägenhet
Järna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 295 000 kr
78 m²
3.5 rum
5 004 kr/mån
29 423 kr/m²

På trivsamma Mölnbovägen 23S har du nu möjlighet att bli ägare av denna ljusa och stilrena lägenhet. Denna lägenhet bjuder på många bekväma attribut som gör detta till ett hem att trivas i. Här finns en balkong i sydvästläge, helkaklat badrum med golvvärme och tvätt sektion samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor du i närhet till Järna centrum, skola, förskola och kommunikationer via tåg och buss. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Bränningestrandsvägen 83, null, Södertälje kommun

Bränningestrandsvägen 83

Villa
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
10 995 000 kr
175 + 11 m²
6 rum
878 m² tomt

Jag har fått den stora stora äran att få presentera Bränningestrandsvägen 83 - en arkitektritad villa med första parkett mot Hallsfjärden och Mälarens inlopp! Detta hem är något utöver det vanliga, varje detalj är noga genomtänkt för att skapa ett modernt, funktionellt och stilrent hem - skräddarsytt för att passa den moderna familjen. Här presenteras många praktiska och påkostade detaljer såväl interiört som exteriört, där man varken låtit tumma på form, estetik eller standard och som gör vardagen smidig och bekväm med en stor dos av vardagslyx. För dig som ställer höga krav på ditt nästa hem är detta verkligen helt rätt! Interiört väntar en total boarea om 175 kvm, samt en biarea om 11 kvm, fördelat på 6 rum varav 4 sovrum. På entréplan presenteras de sociala delarna med kök och allrum i öppen planlösning och en generös takhöjd ända upp till nock med synliga takbjälkar, samt ett mångsidigt vardagsrum med en mysigt sprakande braskamin. Vidare på entréplan möts vi av ett trivsamt sovrum med utgång till altan och baksida. Här finns även ett helkaklat badrum och en separat klädvårdavdelning med praktisk groventré. En trappa upp möts vi av en flexibel övre hall som går att nyttja som både lounge eller kontor, ytterligare tre sovrum, walk-in-closet och ett helkaklat badrum med intilliggande bastu. Det är genomgående en luftig känsla med stor rymd på båda plan, med stora fönsterpartier och slående vackra vyer över vattnet från samtliga rum! Utöver det presenteras genomgående sobra färgval på väggar och ett smakfullt parkettgolv. Det finns gott om plats för vänner och familj att umgås såväl utomhus som inomhus, med många och stora sociala ytor. Huset smälter vackert in i den natursköna omgivningen, med Mälarens inlopp och närheten till grönskan som skapar mysig och tilltalande inramning. Exteriört väntar en fantastiskt fin och välskött trädgård med flera uteplatser och altaner runt om huset. Den större altanen nås från vardagsrum och sovrum och här hittar vi ett nedsänkt spabad med tillhörande utedusch och en intilliggande pergola för sena kvällar tillsammans med vänner och familj. På altanen finns plats för flera loungemöbler och solstolar, och såklart en stor grill. Från köket nås den andra altanen, med plats för ex. matgrupp och grill. Gräsmattan bjuder in till lek och spring året runt och häckar, rabatter och buskar är alla välskötta. Bilarna parkerar du bekvämt i garaget och på den stora uppfarten, som rymmer ett stort antal bilar. Bränningestrandsvägen 83 bjuder på en lugn och ostörd omgivning, utan genomfartstrafik och vida vyer över Hallsfjärden. Det är en magisk plats där du bor ett stenkast från badstrand och privat båtbrygga, med närhet till skog och naturreservat. Pershagen är ett av kommunens med populära och omtyckta områden, med skola och förskolor inom bekväma gångavstånd. För dig som pendlar är läget mycket bra, då man smidigt når både E4 och E20, samt har goda kommunikationsmöjligheter såväl med buss och pendeltåg som med fjärr- och regionaltåg från Södertälje Syd. Måste upplevas på plats - välkomna!

Österhöjdsvägen 37, Rosenlund, Södertälje kommun

Österhöjdsvägen 37

Radhus
Rosenlund, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 495 000 kr
101 + 7 m²
4 rum
157 m² tomt

Välkommen till Österhöjdvägen 37, här på en sällan till salu adress presenteras detta välplanerade radhus, med de sociala ytorna kök och vardagsrum på entréplan och de rofyllda sovrummen på övre plan, helkaklade badrum och två härliga uteplatser. Till fastigheten hör en parkering med laddstation. Bostaden är belägen i ett trivsamt område utan genomfartstrafik och med gångavstånd till skolor, förskolor och busshållplats varifrån Östertälje station nås på 9 min med buss. Härifrån går pendeltåget till Stockholm C på 36 min, perfekt för pendlaren.

Glasbygatan 13D, Glasberga Sjöstad, Södertälje kommun

Glasbygatan 13D

Radhus
Glasberga Sjöstad, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
4 795 000 kr
125 m²
5 rum
236 m² tomt

Hjärtligt välkommen till Glasbygatan 13D nu har du chansen att förvärva denna fräscha luftiga bostad med villakänsla och härliga utemiljöer. Denna bostad är smart planerad, de stora sociala ytor finns på entréplan i en öppen planlösning mellan det moderna köket och det rymliga vardagsrummet och på övre plan finns de tre harmoniska sovrum samt ett allrum. Vidare finns två helkaklade badrum, en på vardera plan. En stor trätrallad altan i sydväst erbjuder sol till sena kvällen samt fina gräsytor för barnen att leka i.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Amerikagatan 41, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
 • Mån 4 mar kl 17:30
Amerikagatan 41, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Amerikagatan 41, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Amerikagatan 41

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 295 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1
4 170 kr/mån
24 946 kr/m²

Föreningen accepterar både juridisk person och andrahandsuthyrning. På Amerikagatan 41 presenteras en 3:a om ca 92 kvm med ett oslagbart centrumläge! Interiören präglas av charmiga detaljer såsom snedtak, synliga takbjälkar, öppen och modern planlösning. Från ert nya hem är det gångavstånd till Södertälje centrum med dess utbud av shopping, restauranger och kaféer. Goda kommunikationer med gångavstånd till både buss och pendeltåg.

 • Premium
Rönnbärsvägen 9, Ritorp, Södertälje kommun

Rönnbärsvägen 9

Villa
Ritorp, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
5 200 000 kr
105 + 36 m²
4 rum
506 m² tomt

Med ett lugnt och trivsamt läge på Rönnbärsvägen 9 utan genomfartstrafik, finner ni denna fräscha, fint renoverade enplans-villan om fyra rum och kök. Här erbjuds en optimalt planerad bostad med öppen planlösning mellan det moderna köket och det mycket rymliga vardagsrummet, tre harmoniska sovrum, helkaklade fräscha badrum, separat tvättstuga samt härliga uteplatser. En lättskött trädgårdstomt med allmänning som granne förhöjer upplevelsen av huset ytterligare och läget i populära Brunnsäng är perfekt för barnfamiljen. I området finns bland annat matbutiker, skolor och förskola. Välkommen på visning!

Sågverksvägen 35, Östertälje, Södertälje kommun

Sågverksvägen 35

Lägenhet
Östertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 495 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4/4
5 453 kr/mån
32 829 kr/m²

Attraktiva 3:a högst upp i huset med balkong. Modernt boende med välplanerade kvadratmetrar. Nära till Östertälje pendeltågstation och fina promenadstråk utmed vattnet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Karlslundsgatan 18, null, Södertälje kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Karlslundsgatan 18, null, Södertälje kommun, bild 2
Karlslundsgatan 18, null, Södertälje kommun, bild 3

Karlslundsgatan 18

Lägenhet
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 9
3 824 kr/mån
24 917 kr/m²

På Karlslundsgatan 18 presenteras denna välplanerade 2:a om ca 60,5 kvm i populära Bårstaberget. Inglasad balkong med kvällssol. Välskött HSB-förening med dubbla hissar i huset. Här bor ni i ett lugnt och naturskönt område samt med gångavstånd till matbutik och centrala Södertälje. Pendlaren når Stockholm C på en ca 45 minuters tågresa. En bostad med närhet till allt! Välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fågelviksgränd 2, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00

Fågelviksgränd 2

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 895 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1
4 948 kr/mån
30 565 kr/m²

Intill Södertälje kanal på Fågelviksgränd 2 presenteras denna välplanerade och fräscha 2:a om ca 62 kvm i efterfrågat område. Stor balkong med eftermiddags- och kvällssol. Den stilfulla och ljusa interiören följs i hela lägenheten och ger ett modernt samt stilrent intryck. Här bor ni i ett naturskönt och lugnt område med närhet till motionsspår samt Sydpoolen Actic som erbjuder gym. Från porten ges även gångavstånd till centrala Södertälje.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Dalgatan 23, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Dalgatan 23, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Dalgatan 23, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Dalgatan 23

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
950 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1,5
1 590 kr/mån
39 583 kr/m²

Perfekt planerad etta med centralt läge med nära till allt. Här bor du med kök från 2017, fräscht badrum och lättmöblerat rum med fin utsikt mot Dalparken. Utmärkt läge intill Dalparken samt promenadavstånd till stadskärnan och Centralstationen. Välkommen på visning!

 • Premium
Lagmansvägen 5A, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Lagmansvägen 5A

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 995 000 kr
60 m²
3 rum
vån 3
4 159 kr/mån
33 250 kr/m²

På Lagmansvägen 5A ges möjlighet att förvärva en smakfullt inredd lägenhet med ett fint läge, strax intill Södertälje kanal. Välplanerad 2:a omgjord till en 3:a om ca 60 kvm med inglasad balkong i söderläge och utsikt över kanalen. Välskött HSB-förening. Här bor ni centralt och inom gångavstånd väntar Södertäljes stadskärna med sitt utbud av shopping och service. Goda kommunikationer med närhet till motorväg, pendeltåg samt direktbuss till Liljeholmen.

 • Plus
 • Balkong
Elsarostigen 8, null, Södertälje kommun

Elsarostigen 8

Lägenhet
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 9/12
4 489 kr/mån
24 052 kr/m²

På Elsarostigen 8 presenteras en fräsch och ljus 2:a om 58 kvm med balkong i österläge. Bostaden finns i en välskött och stabil förening. Här bor ni i ett naturskönt område med gångavstånd till förskola och skola. Från hemmet ges även cykelavstånd till centrala Södertälje samt närhet till kommunikationer. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 104