Mäklare Moshe Kucukkaya

Moshe Kucukkaya

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsgatan 3A, null, Södertälje kommun

Skogsgatan 3A

Lägenhet
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 695 000 kr
63 m²
3 rum
vån 4/7
3 938 kr/mån
42 778 kr/m²

Drömmer du om att flytta in i ett nytt och modernt hem där alla detaljer redan är på plats? På Skogsgatan 3A ligger denna optimalt planerade 3:a om ca 63 kvm som är påkostad med säkerhetsdörr klass 4 och med en inglasad balkong i bästa solläge samt fantastiskt utsikt från balkongen ut över kanalen. Inom gångavstånd väntar Södertäljes stadskärna med sitt utbud av shopping och service men samtidigt naturen runt knuten. En bostad med närhet till allt! Välkomna.

 • Balkong
 • Hiss
Linavägen 5, null, Södertälje kommun

Linavägen 5

Lägenhet
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 495 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/4
4 082 kr/mån
34 178 kr/m²

Med Mälaren inpå knuten presenteras här en nyproducerad och högkvalitativ trerummare med mysig balkong! Här, mellan Karlberga Strand och Lina Hage bor man avskilt samtidigt som stadskärnan kan nås via en promenad längs vattnet. Detta hem disponerar över totalt 73 kvadratmeter, fördelat på kök och vardagsrum i öppen planlösning, två rymliga sovrum, en rymlig hall med flera garderober, samt ett modernt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Dessutom finns här en mysig balkong som går att möblera med mindre loungegrupp, solstolar eller caféset. Detta är ett boende för dig som stället högra krav på ditt nästa hem. Vi möts av genomgående hög standard, sobra och fina materialval och social planlösning. Fastigheten är ansluten till fibernät och i föreningen finns både tvättstuga och gemensamt gym för medlemmarna att nyttja. En p-plats tillhör respektive bostad. Välkommen på visning!

 • Hiss
Nysättravägen 15B, null, Södertälje kommun

Nysättravägen 15B

Lägenhet
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 831 kr/mån
21 727 kr/m²

Ljus och väldisponerad 2:a i populär förening. Stambytt och helkaklat badrum från 2015. Mysig balkong med fri utsikt och sol under eftermiddag och kväll. Ljusa och smakfulla färgval. Välskött HSB-förening med låg skuldsättning. Nära till bussar och mataffär.

 • Balkong
Stockholmsvägen 8A, null, Södertälje kommun
 • Ons 13 dec kl 18:15
Stockholmsvägen 8A, null, Södertälje kommun, bild 2
Stockholmsvägen 8A, null, Södertälje kommun, bild 3

Stockholmsvägen 8A

Lägenhet
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
895 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3/3
1 135 kr/mån
42 619 kr/m²

MÖJLIGHET ATT SÄNKA MÅNADSAVGFITEN TILL 885 KR PER MÅNAD! Fin 1:a med låg månadsavgift i bra läge intill Södertälje Sjukhus. Kort promenad till stadskärnan och nära motorvägspåfart. Modernt helkaklat duschrum och genomgående ljusa färgval. Buss 749 till Liljeholmen (30 min) utanför porten. Välskött förening med väldigt låg skuldsättning.

 • Premium
Oxbacksgatan 8, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Oxbacksgatan 8, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Oxbacksgatan 8, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Oxbacksgatan 8

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 595 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
3 243 kr/mån
27 500 kr/m²
 • Premium
 • Hiss
Kanalgränd 2, null, Södertälje kommun

Kanalgränd 2

Lägenhet
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
895 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/3
1 427 kr/mån
38 913 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade etta med fina ytskikt och stora fönsterpartier. Centralt läge med gångavstånd till det mesta, ett perfekt första boende med låg avgift. Välkommen på visning!

Erik Dahlbergs Väg 6, null, Södertälje kommun

Erik Dahlbergs Väg 6

Lägenhet
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
995 000 kr
37 m²
1 rum
2 663 kr/mån
26 892 kr/m²

På Erik Dahlbergs väg 6 väntar en välplanerade 1:a om ca 37 kvm. Centralt läge med promenadavstånd till Södertälje centrum, varifrån pendeltåget tar er till Huddinge och Stockholm C på ca 30 respektive ca 45 minuter. Direktbuss till Liljeholmen på ca 30 minuter finns ett stenkast bort. En lägenhet med närhet till allt!

Ingalundavägen 23, null, Gnesta kommun

Ingalundavägen 23

Radhus
Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Gnesta
3 295 000 kr
125 m²
5 rum
252 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade radhus i 2-plan med större renoveringar gjorda! Centralt men ändå lugnt beläget med ett stenkast till skola och förskola utan att korsa trafikerade vägar. Entré via framsidan som är stensatt till hall med klinkergolv och avhängning, ljust kök med gott om skåpsförvaring och plats för större matbord, tvättstuga och renoverad gästtoalett. Möblerbart ljust vardagsrum med skjutdörrar i helglas som leder ut till den trevliga baksidan som är insynsskyddad med trädäckade altaner, gräsmatta och odlingslådor. Övre plan rymmer totalrenoverat helkaklat duschrum -23, klädkammare och fyra bra sovrum varav det större med hel garderobsvägg och utgång till balkong. TV och internet via fiber. Samtliga ytskikt ommålade och varmvattenberedare utbytt -23. Garage och asfalterad uppfart med parkeringsplats. Kort promenadavstånd till centrum med goda kommunikationer, affärer, apotek, systembolag, vårdcentral etc. Till Stockholm tar det drygt 35 min med regionaltåg och med pendeltåg ca 60 min. Varmt välkommen och anmäl ditt intresse för visning!

Stockholmsvägen 2A, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Stockholmsvägen 2A

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 150 000 kr
31,5 m²
1 rum
vån 1
2 358 kr/mån
36 508 kr/m²

Precis vid Södertälje kanal finns nu en välplanerad etta. Här bor du i ett lugnt, trevligt område. Ett stenkast bort i centrala Södertälje kan du avnjuta alla valmöjligheter det ger, så väl kulinariskt som kulturellt. Perfekt läge för dig som är pendlare, då du med Liljeholmsbussen som går precis utanför, är i Liljeholmen på ca 30 minuter.

Kolonigatan 3, Mariekäll, Södertälje kommun

Kolonigatan 3

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
3 589 kr/mån
32 177 kr/m²

Mycket attraktiv 2:a i toppskick! Ultimat läge i attraktiva Mariekäll med gångavstånd till centrum och pendelstågstationen. Genomgående bra planlösning med härligt ljusinsläpp och fina ytskikt. Mysig balkong i soligt sydvästläge med vy över lummig innergård. Välskött Riksbyggen-förening.

 • Plus
 • Balkong
Täppgatan 26, null, Södertälje kommun

Täppgatan 26

Lägenhet
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/4
4 916 kr/mån
27 982 kr/m²

Välkomna till denna fräscha och välplanerade 2:a om ca 57 kvm i centrala Södertälje. Bostaden erbjuder balkong i sydväst läge, genomgående fina ytskikt, stilren interiör samt en mysig fullt fungerande öppen spis. Adressen ger gångavstånd till Södertäljes fina stadskärna och rika utbud av butik samt service. Goda kommunikationer med gångavstånd till buss och pendeltåg. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Linavägen 5, null, Södertälje kommun

Linavägen 5

Lägenhet
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
Pris saknas
66 m²
2 rum
vån 2/4
3 523 kr/mån

Med Mälaren inpå knuten presenteras här en nyproducerad och högkvalitativ tvårummare med mysig balkong! Här, mellan Karlberga Strand och Lina Hage bor man avskilt samtidigt som stadskärnan kan nås via en promenad längs vattnet. Detta hem disponerar över totalt 63 kvadratmeter, fördelat på kök och vardagsrum i öppen planlösning, stort sovrum med flera garderober, en rymlig hall samt ett modernt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Dessutom finns här en mysig balkong som går att möblera med mindre loungegrupp, solstolar eller caféset. Detta är ett boende för dig som stället högra krav på ditt nästa hem. Vi möts av genomgående hög standard, sobra och fina materialval med nymålade väggar och nylagt golv, social planlösning och fint ljusflöde tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. Fastigheten är ansluten till fibernät och i föreningen finns både tvättstuga och gemensamt gym för medlemmarna att nyttja. En p-plats tillhör respektive bostad. Välkommen på visning!

 • Hiss
Sockerbruksgatan 13A, Glasberga Sjöstad, Södertälje kommun

Sockerbruksgatan 13A

Radhus
Glasberga Sjöstad, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 995 000 kr
138 m²
5 rum
4 995 kr/mån
28 949 kr/m²

Varmt välkommen till detta exklusiva brf radhus i eftertraktade Glasberga. Bostaden är hela 138kvm fördelat på 3 plan, varav ett i suterräng. Redan innanför dörren märker du att detta är en bostad utöver det vanliga. Här finner du exklusiva materialval, hög takhöjd, spotlights och även gott om plats för sociala sammankomster som den öppna planlösningen bjuder in till. Entréplan har även en mysig balkong med utsikt över ängen. I suterrängplanet finner du allrum, tvättstuga och WC med dusch. Här når ni även den trädäckade altanen med sol från morgon till kväll. Framför huset har vi ett förråd och p-plats för flera bilar.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 13