Mäklare Sofia Sörensen

Sofia Sörensen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Törnrosavägen 3, Karlhov, Södertälje kommun

Törnrosavägen 3

Lägenhet
Karlhov, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 100 000 kr
51,8 m²
2 rum
vån 2
3 517 kr/mån
21 236 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 2:a på Törnrosavägen 3. Med sina 51.8 kvadratmeter finns det gott om potential att sätta din egna prägel på. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med optimal användning av ytan och gott om plats med flera platsbyggda garderober. Den öppna och ljusa vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär, med plats för både soffgrupp och matbord. Köket är modernt och fullt utrustat, vilket gör det till en perfekt plats för matlagning och sociala stunder. Från vardagsrummet når du den rymliga balkongen där du kan njuta av eftermiddagssolen och lugnet i området. Sovrummet vetter mot föreningens innergård och lägenhetens badrum är från föreningens stambyte. Varmt välkommen på visning!

Jumstabergsvägen 27, null, Södertälje kommun
Jumstabergsvägen 27, null, Södertälje kommun, bild 2
Jumstabergsvägen 27, null, Södertälje kommun, bild 3

Jumstabergsvägen 27

Villa
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
8 990 000 kr
233 + 7 m²
6 rum
2 209 m² tomt

Hjärtligt välkomna till denna praktfulla, representativa och eleganta enplansvilla med imponerande 233 kvm boyta. Välplanerad villa med högt i tak oh stora fönsterpartier med flera generösa sociala ytor och en öppen planlösning mellan det eleganta köket och det ljusa generösa vardagsrummet. De rogivande rymliga sovrummen finns praktiskt avskilt på andra sidan, som lätt kan avskiljas med att stänga en dörr. Vidare erbjuder denna exklusiva fastighet 3 lyxiga helkaklade badrum , separat tvättstuga, golvvärme och infällda spotlights i tak. Exteriört på den stora friköpta tomt om hela 2209 kvm erbjuds en stor insynsskyddad trall i soläge från tidig morgon till solnedgång. En stor uppfart som rymmer många bilar samt en carport. Villan är relativt nybyggd och stod klar 2017 och har byggts med genomtänkta utvalda och påkostade material för att uppnå högsta komfort och kvalité. Trivsamt och barnvänligt område med gångavstånd till Långsjön. Barnen har rätt till skoltaxi. En fastighet med allt det extra såsom, fiber indraget, mekanisk ventilation, ac, braskamin, vattenburet värmesystem, ja allt som önskas. Ett hus som måste upplevas på plats! Välkommen på visning!

  • Premium
Sågverksvägen 37 , Östertälje, Södertälje kommun
  • Imorgon

Sågverksvägen 37

Lägenhet
Östertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1
3 866 kr/mån
36 944 kr/m²

Nu har du chansen att äntligen få bo på Sågverksvägen 37. Här kan du sitta och njuta av ditt morgonkaffe på balkongen och se båtarna glida förbi. Passa på att förvärva denna super-fräscha tvåa med egen balkong med vattenvy och med fina promenadstråk utmed vattnet. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor, förskolor och Östertälje pendeltågstation, perfekt om du behöver pendla till Stockholm. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Solvägen 16, Östertälje, Södertälje kommun

Solvägen 16

Villa
Östertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
4 900 000 kr
79 + 48 m²
4 rum
802 m² tomt

Välkommen till Solvägen 16. På denna populära och sällan till salu-adress hittar du denna rymliga familjevilla i lugna Östertälje. I detta idylliska och centrala villaområde bor ni bekvämt med gångavstånd till kommunikation, centrala Södertälje, förskolor, skolor, gymnasium, köpcentra, sjukhuset, ja - det mesta. Här erbjuds flertalet sovrum, ett rymligt vardagsrum samt välutrustat kök. Vidare kan nämnas badrummet, den separat tvättstugan, verandan och den stora altanen och mysiga trädgården. Varmt välkommen på vinsingen!

Dalgatan 11A, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Dalgatan 11A

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 150 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/4
1 472 kr/mån
45 098 kr/m²

Välkommen till denna toppen 1:a med bra planlösning och med låg månadsavgift. Utmärkt läge med lika promenadavstånd till stadskärnan, Torekällberget, och Centralstationen, perfekt för dig som pendlar till studier eller arbete. Interiört erbjuds en smakfull lägenhet med fina färg- och materialval. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Hiss
Jenny Lidmans stig 2B, Lina Hage, Södertälje kommun

Jenny Lidmans stig 2B

Tomt
Lina Hage, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 950 000 kr
513 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt? Nu har du möjligheten att förverkliga dina drömmar i populära Lina Hage. Jenny Lidmans stig är en av Lina Hages populäraste adresser och finns i lugna centrala Lina hage, här finns tomten för ditt drömhus, en plan fin tomt om hela 513 m². Optimalt för både den unga familjen och alla andra som söker lugnet, här har ni närhet till skola, service och kommunikationer. Anslutningsavgift för vatten, avlopp och el är inte betalda, dvs tillkommer. Välkomna på visning och börja planera. Enligt bygglovsenheten i Södertälje avser området bebyggas med småhus i högst två våningar. Huvudsakligen friliggande enbostadshus. Detaljplanen ger dock även möjlighet att byggas samman byggnader som parhus, radhus eller kedjehus. För mer information se detaljplan.

Visar alla 6