Mäklare Linda Holmström

Linda Holmström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rudkällavägen 21, Nykvarn, Nykvarns kommun

Rudkällavägen 21

Gård/Skog
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
8 995 000 kr
180 + 14 m²
6 rum
3,2 ha tomt

Välkomna till Rudkällavägen 21,en fastighet om hela 31 863 kvm med ett charmigt sekelskifteshus! Här finns bostaden för er som drömt av att bo på en egen hästgård med hästar i hagarna utanför huset eller för er som vill ha mycket mark. På fastigheten finns ett bostadshus om 180 kvm med både härligt spabad och pool, ett stall med flera boxar och sadelkammare, ridbana samt ett mindre hus om 2 rum och kök som kan hyras ut eller användas som generationsboende. Fiber finns indraget i huset .Här bor ni lugnt och fridfullt med gång och cykelväg till centrala Nykvarn som erbjuder snabbtåg till Stockholm central på under 30 minuter och förskola en kort promenad bort.

Norra Stationsvägen 8B, Nykvarn, Nykvarns kommun

Norra Stationsvägen 8B

Lägenhet
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
1 995 000 kr
62,8 m²
2 rum
vån 2/3
4 283 kr/mån
31 768 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga 2:a i mycket gott skick med optimalt läge i centrala Nykvarn. Bostaden har genomtänkta materialval och en mysig balkong i perfekt sydvästläge. Modernt fullutrustat kök och helkaklat duschrum. Kort promenad till tågstation och Nykvarns centrum. Måste upplevas på plats. Välkommen på visning av er nya bostad!

Rudkällavägen 3 BB, null, Nykvarns kommun
 • Sön 3 mar kl 11:30

Rudkällavägen 3 BB

Radhus
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 795 000 kr
117,9 m²
4 rum
6 545 kr/mån
23 707 kr/m²

Välkommen till detta moderna och trivsamma parhus där du bara kan flytta in och börja bo! Bostaden om 117,9 kvm erbjuder stilrena ytskikt med genomgående ekparkett, harmoniska kulörer på väggarna, fina ljusinsläpp samt två uteplatser med bra solläge. Därtill bor man med 3 sovrum, ett generöst vardagsrum med öppen planlösning mot det fullutrustade köket, två helkaklade badrum, separat tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och förråd. Bostaden är belägen i ett lugnt område med gångavstånd till förskola, skola, busshållplats och natur, samt nära till mataffär och Nykvarns C där tåget tar dig bekvämt till Stockholm C på knappt 28 min. Här är det lätt att trivas. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Nibble Skogsbrynsby 31, Järna, Södertälje kommun
Nibble Skogsbrynsby 31, Järna, Södertälje kommun, bild 2
Nibble Skogsbrynsby 31, Järna, Södertälje kommun, bild 3

Nibble Skogsbrynsby 31

Radhus
Järna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 950 000 kr
65 m²
2 rum
5 259 kr/mån
30 000 kr/m²

I populärt och lugnt område omgiven av härlig natur ligger denna fina bostad om 2 rum och kök. Genomgående fina och ljusa färgval samt vackert trägolv i vardagsrum och kök ger bostaden en harmonisk och lugnt känsla. Bostaden erbjuder vardagsrum med värmande kakelugn och utgång till balkong i öppen planlösning mot köket, sovrum med garderober samt helkaklat badrum. Här finns bostaden för er som söker lugnet och uppskattar fin natur in på knuten. Arkitekten för husen är Erik "Abbi" Asmussen som även ritade bland annat Kulturhuset i Ytterjärna. Välkomna på visning!

 • Premium
Svarvarevägen 10, Nykvarn, Nykvarns kommun
 • Sön 10 mar
Svarvarevägen 10, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 2
Svarvarevägen 10, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 3

Svarvarevägen 10

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
6 995 000 kr
194 + 60 m²
8 rum
1 214 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa i hjärtat av Nykvarn, där modern elegans möter familjevänlig funktionalitet. Med sina generösa 8 rum och kök erbjuder detta hem en trivsam atmosfär och gott om utrymme för hela familjen att trivas. Det första som möter dig när du stiger in är en ljus och öppen planlösning som skapar en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Köket är modernt och fullt utrustat med högkvalitativa apparater, perfekt för den kulinariska entusiasten. Villan stoltserar med inte bara ett, utan två vardagsrum, vilket ger möjligheten till olika aktiviteter eller en plats för avkoppling. Ett av vardagsrummen har även en mysig öppen spis, skapande en varm och inbjudande atmosfär under kalla vinterkvällar. För de soliga dagarna erbjuder denna bostad stora ytor både inomhus och utomhus. Trädgården är lummig och välplanerad, perfekt för lek och umgänge. En inomhuspool ger en extra dimension av avkoppling och nöje året runt, och ger familjen möjligheten att njuta av simning och lek utan att vara beroende av väderförhållandena. Läget är optimalt för barnfamiljer, med närhet till förskola och gångavstånd till skola. Detta gör morgonrutinen smidig och bekväm för de små. Dessutom minskar närheten till skola och förskola stressen och ger föräldrarna trygghet. För den miljömedvetne är denna villa även utrustad med solceller, vilket inte bara bidrar till en minskad miljöpåverkan utan också resulterar i låga driftkostnader. Du kan njuta av modern bekvämlighet samtidigt som du gör en insats för en hållbar framtid. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa en unik kombination av stil, funktion och familjevänlighet. Här kan du skapa minnen som varar livet ut. Välkomna på visning!

 • Premium
Lilla Dammköksvägen 19C, null, Nykvarns kommun
Lilla Dammköksvägen 19C, null, Nykvarns kommun, bild 2
Lilla Dammköksvägen 19C, null, Nykvarns kommun, bild 3

Lilla Dammköksvägen 19C

Lägenhet
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
1 295 000 kr
25 m²
1 rum
1 100 kr/mån
51 800 kr/m²

Välkomna till Lilla Dammköksvägen 19C, denna charmiga 1:a om 25 kvm i mycket bra skick. Här bor du i eget Attefalls hus med mysig uteplats i ett lugnt område med goda kommunikationsmöjligheter både till Södertälje och Stockholms innerstad samt nära badplats och naturen. Snabbtåget från Nykvarns centrum tar dig till Stockholm på under 30 minuter. Välkomna på visning!

 • Premium
Sätravägen 37, Nykvarn, Nykvarns kommun

Sätravägen 37

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
4 850 000 kr
133 m²
4 rum
1 548 m² tomt

Välkomna till Sätravägen 37! Här mitt i en naturskön miljö presenteras denna välplanerade och välskötta enplansvilla från 2011 med behaglig golvvärme och en luftig och mycket inbjudande känsla. Bostaden erbjuder fint kök, alla vitvaror från 2022 förutom ugn och micro, vardagsrum med värmande kamin, 2 helkaklade badrum samt 3 sovrum, går att få till ett sovrum till om man delar av vardagsrummet. Exteriört väntar ett fint uterum med isolerat golv, dubbelgarage med automatisk port, förråd och en friköpt tomt med en stor solsäker altan i inbjudande söderläge. Solceller för låga driftkostnader installerades 2023. Välkomna på visning!

 • Plus
Hökmossvägen 13A, Nykvarn, Nykvarns kommun

Hökmossvägen 13A

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
3 795 000 kr
127 + 120 m²
6 rum
1 669 m² tomt

Välkomna till Hökmossvägen 13A, denna gedigna och hemtrevliga villa om 6 rum och kök som ligger med ett perfekt läge i centrala Nykvarn, ett stenkast från skola och förskola. För pendlare är det bara en kort promenad till centrum med tågstationen där du har utmärkta förbindelser till Stockholm och andra närliggande orter. Utvändigt väntar en stor friköpt tomt om hela 1 669 kvm med många möjligheter. Här finns gott om plats för trädgårdsland och växthus för er som gillar att odla eller för ett attefalls hus för tonåringen eller som separat kontor eller gästhus . Välkomna på visning av er nya bostad!

Hökmossvägen 30, Nykvarn, Nykvarns kommun
Hökmossvägen 30, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 2
Hökmossvägen 30, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 3

Hökmossvägen 30

Övrigt
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 500 000 kr
0 + 70 m²
990 m² tomt

På fastigheten finns idag en byggnad som innehåller garage i källaren, en fin snickeriverkstad på entréplanet samt ett oinrett loft. Denna byggnad är förberedd så att man med enkla medel kan göra om den till bostadsdel då det finns idag vattenburen värme med vedpanna installerad och det är förberett för radiatorer i entréplanet. Vatten finns indraget, från egen brunn. Även 3 intilliggande fastigheter är till salu vilket ger möjlighet för den som önskar att köpa alla 4 fastigheter. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
Hökmossvägen 43, Nykvarn, Nykvarns kommun

Hökmossvägen 43

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
3 695 000 kr
99 m²
4 rum
136 m² tomt

Välkomna till Hökmossvägen 43! Denna friköpta bostad är belägen i attraktiv omgivning med närhet till allt vad vardagen kräver. Ert nya boende bjuder på två uteplatser som ger ordentligt med sol. Det mysiga uterummet på baksidan blir lätt husets naturliga samlingsplats under sommarhalvåret. Ljusa smakfulla färgsättningarna och fina materialval samspelar med 99 välplanerade kvadratmeter och tillsammans med en låg boendekostnad är detta boende synnerligen tilltalande! Bostaden erbjuder tre möjliga sovrum, stort vardagsrum i anslutning till köket samt två badrum. Flera skolor inom gångavstånd, 850 m till Nykvarn station som erbjuder snabbtåg till Stockholm och en kort promenad bort väntar Hökmossbadet med den fina naturen som har något som passar alla i familjen. Välkomna på visning!

Nygårds allé 2, Nykvarn, Nykvarns kommun

Nygårds allé 2

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
4 995 000 kr
168 + 104 m²
6 rum
935 m² tomt

Välkommen till Nygårds allé 2 och detta rofyllda läge strax utanför centrala Nykvarn. Här presenteras ett nybyggt hus med stilrena materialval, välplanerad planlösning med öppna och sociala ytor samt fina ljusinsläpp från flertal fönster. Därtill erbjuds ett fullutrustat kök, ett väl tilltaget vardagsrum, två helkaklade badrum, separat tvättstuga med groventré, 3-4 sovrum samt ett rymligt allrum. Utvändigt väntar en carport med tillhörande förråd, altan i soligt söderläge samt en stor och lättskött gaveltomt med möjlighet att sätta sin egen prägel - här är det endast fantasin som sätter stopp. Fasaden är nymålad sommaren 2023. Här bor man på ett idylliskt och rofyllt läge i ett nybyggt område med charmig bullerbykänsla med närhet till både kommunikationer och förskola samt ca 15 min till Nykvarns C där SJ-regionaltåg enkelt tar dig till Stockholm C under 30 min. Välkommen på visning!

 • Plus
Linde gård 1, Enhörna, Södertälje kommun
Linde gård 1, Enhörna, Södertälje kommun, bild 2
Linde gård 1, Enhörna, Södertälje kommun, bild 3

Linde gård 1

Gård/Skog
Enhörna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
12 000 000 kr
179 + 9 m²
6 rum
30,7 ha tomt

Välkomna till Linde Gård 1! Unik möjlighet att förvärva en välskött gård i natursköna Enhörna. Gården med dess byggnader utgörs idag av ca 30,7 ha mark och är bebyggd med fint bostadshus med pool, flera mindre byggnader, stort garage samt tillhörande ekonomibyggnader. Gården erbjuder ett lantligt boende endast ca 55 minuters bilväg till Stockholm och därtill potential till djurhållning och fina möjligheter till jakt. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
Utterstigen 12, Enhörna, Södertälje kommun

Utterstigen 12

Villa
Enhörna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
4 350 000 kr
105 + 105 m²
5 rum
1 191 m² tomt

På Utterstigen 12 presenteras en välrenoverad och stilfull villa med källarvåning. Utemiljöerna består av en stor altan samt ett väl tilltaget uterum. Barnfamiljen kan glädjas över den lummiga och plana trädgårdstomten. För familjens fordon finns en stor uppfart samt inbyggt garage. Huset erbjuder gott om sociala ytor och flera sovrum för den stora familjen. Dessutom finns två renoverade och helkaklade badrum samt en gäst-wc. På denna adress nås matbutik och förskola inom 400 meter från dörren. Till stranden promenerar ni på en kvart.

 • Uteplats
Karlslundsvägen 2B, Nykvarn, Nykvarns kommun

Karlslundsvägen 2B

Tomt
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 995 000 kr
1 421 m² tomt

Unikt tillfälle för dig som söker det där "lilla extra"! Har du haft svårt att hitta huset som motsvarar dina förväntningar? Funderar du därför på att bygga nytt? Här har du perfekta tomten för ditt drömhus! Missa inte chansen att förvärva denna unika tomt med otroligt läge några hundra meter från Hökmossbadets strandkant. Denna fantastiska tomt om hela 1421 m² finns med andra ord i ett av Nykvarns bästa lägen! Söker du livskvalité med närhet till både natur och stad så är detta det perfekta tillfället att ta chansen att förverkliga bostadsdrömmen på. Denna tomt erbjuder ett optimalt läge med närhet till skolor, förskolor, busshållplats, naturreservat och dessutom ett stenkast från badstranden. Här ges verkligen möjligheten att bygga ett drömboende! Snabbtåget tar dig från Nykvarn till centrala Stockholm på under 30 minuter! Välkommen att höra av dig vid intresse. Mer information om gällande detaljplan, byggrätt, strandskydd mm så rekommenderas att ni hör av er till Nykvarns kommun. Bygglovsavdelningen Nykvarns kommun 155 80 Nykvarn Växel: 08-5550 1000 [email protected] Nykvarns kommun (frågor kring vatten och avlopp) 08-555 010 00 [email protected]

 • Plus

Visar alla 14