Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare William Bemarre

William Bemarre

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekvägen 13, Viksberg, Södertälje kommun
  • Lör 4 maj kl 14:45
Ekvägen 13, Viksberg, Södertälje kommun, bild 2
Ekvägen 13, Viksberg, Södertälje kommun, bild 3

Ekvägen 13

Villa
Viksberg, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 795 000 kr
39 m²
1 rum
604 m² tomt

Välkommen till Ekvägen 13, här hittar du denna ombonade bostad ett stenkast från Mälarens glittrande blå. Här finns möjligheten, om du vill, att bygga ut, bygga nytt eller behålla det som det är. Bostaden erbjuder rymligt allrum, modernt kök, nytt fräscht helkaklat duschrum och inglasad altan. Vidare på den friköpta tomten, som är ansluten till kommunalt V/A, finns två smarta gäststugor varav den ena med både dusch och bastu. Fastigheten har ett högt och fritt läge. Här bor du med närhet till båtklubb, golfbana och populära badplatser. Barnvänligt område med både förskola och nybyggda Viksbergsskolan F-6. Välkommen på visning.

  • Premium
Disas väg 11, Järna, Södertälje kommun
  • Lör 4 maj kl 12:30
Disas väg 11, Järna, Södertälje kommun, bild 2
Disas väg 11, Järna, Södertälje kommun, bild 3

Disas väg 11

Villa
Järna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
6 400 000 kr
194 m²
6 rum
2 069 m² tomt

På Disas väg 11 i populära och lugna Kallfors, ges nu chansen att förvärva en välplanerad fräsch familje-villa med stor friköpt tomt om hela 2069 m2. Här kan du verkligen bara flytta in, då huset är relativt nybyggt (2015), modernt och karakteriseras av stilfull design. På entréplan är det behaglig golvvärme, öppen planlösning mellan det moderna köket och det ljusa vardagsrummet med braskamin och generösa fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. På övre plan finns tre av husets fyra sovrum samt ett rymligt allrum med takhöjd upp till nock. Exteriört väntar en stor trätrallad altan med pool i härligt solläge. Adressen har ett naturskönt läge nära Järna golfklubb och Sörmlandsleden. Välkomna på visning!

  • Premium
Smedjevägen 6, Björnlunda, Gnesta kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00
Smedjevägen 6, Björnlunda, Gnesta kommun, bild 2
Smedjevägen 6, Björnlunda, Gnesta kommun, bild 3

Smedjevägen 6

Villa
Björnlunda, Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Gnesta
2 995 000 kr
131 m²
5 rum
1 806 m² tomt

På Smedjevägen 6, i lugna Björnlunda, drygt en timme från Stockholm, ges nu chansen att förvärva denna friköpta fräscha renoverade enplansvilla. Huset erbjuder modernt köket, stort luftigt vardagsrum med öppen spis, fyra rogivande sovrum, helkaklade badrum och separat tvättstuga. Exteriört väntar en stor friköpt tomt om hela 1806 kvm, en stor altan med en härlig öppen spis samt gäststuga/förråd. Här bor du lugnt och idylliskt med promenadavstånd till både affär, restaurang, förskola, skola och badplats. Fristående garage med stort förråd. Fasadmålning pågår och kommer att vara färdig-målad innan tillträde. Välkommen på visning!

  • Premium
Ritorpsvägen 41B, Ritorp, Södertälje kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Ritorpsvägen 41B, Ritorp, Södertälje kommun, bild 2
Ritorpsvägen 41B, Ritorp, Södertälje kommun, bild 3

Ritorpsvägen 41B

Radhus
Ritorp, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 495 000 kr
142 m²
5 rum
6 050 kr/mån
24 613 kr/m²

Nu presenteras en fantastiskt fräsch välplanerad BR-parhus i tre plan och med härlig villa känsla. På entréplan är det öppen planlösning mellan det fräscha moderna köket och det luftiga vardagsrummet, de rogivande sovrummen finns på övre plan och högst upp finns ett stort allrum/sovrum. Vidare erbjuds helkaklade duschrum och optimala förvaringsmöjligheter. En insynsskyddad trätrallad uteplats byggd smart runt huskroppen inbjuder dig till att slå dig ner på den underbara uteplatsen för trevliga stunder med familj och vänner i perfekt solläge! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grundskola och förskola samt med cykelavstånd till både badplats och skidbacke. Välkommen på visning!

  • Premium
Bergsgatan 25, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Bergsgatan 25, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Bergsgatan 25, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Bergsgatan 25

Villa
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
5 995 000 kr
120 + 43 m²
6 rum
750 m² tomt

Välkommen till Bergsgatan 25! Här har du möjlighet att förvärva en renoverad fastighet i ett perfekt läge! Friköpt tomt! Perfekt läge med lokalt centrum runt hörnet och gångavstånd till centrala Södertälje och kollektivtrafik.

  • Premium
Fornhöjdsvägen 64, Fornhöjden, Södertälje kommun

Fornhöjdsvägen 64

Lägenhet
Fornhöjden, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
895 000 kr
74,5 m²
3 rum
6 186 kr/mån
12 013 kr/m²

På Fornhöjdsvägen 64 presenteras en trivsam trea med solig balkong i väst. Interiört erbjuds ett funktionellt kök, ett vardagsrum och två sovrum. Här väntar en enkel vardag med närhet till skola, mataffär och grönområden. Till Södertäljes fina stadskärna tar ni er sedan enkelt med cykel eller buss.

  • Hiss
Värdsholmsgatan 2, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Värdsholmsgatan 2, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Värdsholmsgatan 2, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Värdsholmsgatan 2

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 995 000 kr
146 m²
5 rum
8 996 kr/mån
20 514 kr/m²

Välkommen till denna härliga stora BRF-bostad med villakänsla på centralt belägna Värdsholmsgatan 2. Nu ges chansen att förvärva denna unika, välplanerade, charmiga bostad från sekelskiftet med en egen uteplats i söder. Lägenhetens 146 kvm är näst intill total-renoverade och presenterar elegant samspel mellan trendriktig design och sekelskiftescharm. Adressen har ett trivsamt läge med närhet till Södertälje kanal, gästhamnen och Scania. Promenadavstånd till centrala Södertälje och pendeltåg. Dessutom är det bara några minuter till motorvägspåfarter.

  • Premium
Gröngölingstigen 15, Viksberg, Södertälje kommun
  • Lör 4 maj kl 13:45
Gröngölingstigen 15, Viksberg, Södertälje kommun, bild 2
Gröngölingstigen 15, Viksberg, Södertälje kommun, bild 3

Gröngölingstigen 15

Villa
Viksberg, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
4 595 000 kr
122 + 40 m²
4 rum
1 646 m² tomt

Hjärtligt välkommen ut till natursköna Viksberg, här ca 30 min från Stockholm hittar du denna härliga familje-villa belägen på en lugn återvändsgata, några minuters promenad från Mälarens glittrande blå. Huset erbjuder förutom natursköna omgivningar och spröjsade fönster, modernt kök med stor ljus matplats, stort vardagsrum med mysig braskamin, tre rymliga rogivande sovrum och separat tvättstuga. Exteriört på den stora friköpta tomten om hela 1646 kvm erbjuds två trätrallade altaner och gäststuga - perfekt när långväga vänner ska hälsa på. Här bor du med härliga promenadstigar i svampskogen runt knuten och med närhet till förskola, skola, badplatser och golfbanor - allt som definierar ett drömboende. Välkommen på visning!

  • Premium
Kastanjestigen 3, Gnesta/mariefred, Gnesta kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kastanjestigen 3

Fritidshus
Gnesta/mariefred, Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Gnesta
1 395 000 kr
17 + 7 m²
2 rum
2 305 m² tomt

Mysigt litet fritidshus utanför Mariefred, i mycket välskött och omtyckt område vid fina Marvikarna. Högt och ogenerat läge. Charmig och mysig stuga med storstuga/kök i bottenvåningen och övervåning med sovloft. Separat bastubyggnad med dusch. Stor härlig altan. Lugn återvändsväg, mycket barnvänligt område. Några minuters gångväg till badplats i Marvikarna.

Rönnbärsvägen 9, Ritorp, Södertälje kommun

Rönnbärsvägen 9

Villa
Ritorp, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
5 200 000 kr
105 + 36 m²
4 rum
506 m² tomt

Med ett lugnt och trivsamt läge på Rönnbärsvägen 9 utan genomfartstrafik, finner ni denna fräscha, fint renoverade enplans-villan om fyra rum och kök. Här erbjuds en optimalt planerad bostad med öppen planlösning mellan det moderna köket och det mycket rymliga vardagsrummet, tre harmoniska sovrum, helkaklade fräscha badrum, separat tvättstuga samt härliga uteplatser. En lättskött trädgårdstomt med allmänning som granne förhöjer upplevelsen av huset ytterligare och läget i populära Brunnsäng är perfekt för barnfamiljen. I området finns bland annat matbutiker, skolor och förskola. Välkommen på visning!

Tunvägen 10, Bårsta, Södertälje kommun

Tunvägen 10

Villa
Bårsta, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
4 995 000 kr
113 + 63 m²
6 rum
1 379 m² tomt

Välkommen till Tunvägen 10, här på en lugn återvändsgata utan genomfartstrafik finner du denna fräscha renoverade familjevilla med en stor friköpt tomt om hela 1379 kvm. Här presenteras inbjudande och stora sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fyra rogivande sovrum, allrum, helkaklade badrum, separat tvättstuga, fristående garage, gym och en stor härlig trätrallad altan i sydostläge. Med egen ingång till nedre plan kan man välja om du vill ha generationsboende och låta tonåringen ha eget eller använda rummen som gym, arbetsrum, hobbyrum eller sovrum allt utifrån behov och önskemål. Huset värms smart och smidigt upp med bergvärme. Här bor du med närhet köpcentrat Vasa, skola och barnomsorg. Stor och trevlig friköpt tomt med fina gräsytor, stor altan i sydostläge - perfekt för avkoppling. Välkommen på visning!

Västra kanalgatan 7, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Västra kanalgatan 7

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 4/5
5 571 kr/mån
32 554 kr/m²

Underbar 4:a i perfekt stadsläge, med härlig utsikt över kanalen! Möjlig uthyrningsdel med egen ingång. Hörnlägenhet med fönster och balkonger i flera väderstreck, den höga placeringen i fastigheten medför ett härligt ljus. Här bor du utan genomfartstrafik vid nylagd gångfartsgata. Modernt kök med full utrustning, nytt duschrum, genomgående ljusa och fina ytskikt. En fantastisk grön innergård för lek, soliga stunder och med grillmöjligheter. En liten HSB-förening med god ekonomi. Ett perfekt hem för dig som söker ett bekvämt boende med närhet till det mesta!

  • Hiss
Gullvivsstigen 16, Järna, Södertälje kommun
Gullvivsstigen 16, Järna, Södertälje kommun, bild 2
Gullvivsstigen 16, Järna, Södertälje kommun, bild 3

Gullvivsstigen 16

Villa
Järna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 995 000 kr
97 + 90 m²
5 rum
718 m² tomt

Välkommen till Gullvivsstigen 16, här hittar du en fräsch rymlig familjevilla i populära området - Enegärdet! Denna rymliga familjevillan erbjuder på entréplan en ljus och öppen planlösning mellan det moderna köket och det stora vardagsrummet, helkaklat duschrum samt tre sovrum i bra storlek. Nedre plan erbjuder bland annat; stor gillestuga med braskamin, ett stort rum med egen ingång, bastu, separat tvättstuga. Exteriört erbjuds ett stort garage och en stor härlig trätrallad altan och en stor friköpt tomt med allmänning som granne. Denna oas, hittar du i Järna, ca 35 minuter från Stockholm. Här bor du i med närhet till förskola, skola, affärer och kommunikationer. Järna erbjuder allt ni kan önska er i form av matvarubutiker, förskola, skola åk 1-9 samt vacker skog och natur direkt in på knuten. På promenadavstånd har ni pendeltågsstation/bussar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Nackunga 6, Hölö, Södertälje kommun

Nackunga 6

Villa
Hölö, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
6 300 000 kr
139 m²
6 rum
1 808 m² tomt

"Storslagen arkitektur, makalösa omgivningar och innovativa idéer väntar när ingen vision för svår för att förverkliga" Citat är hämtat från Grand designs och stämmer utmärkt på Nackunga 6 i Hölö! Fastigheten är verkligen innovativ, har makalösa omgivningar och med storslagen arkitektur. Nu har du chansen att förvärva det och njuta av huset och naturen runt omkring varje dag. Här kommer du verkligen att trivas att bo, i ett helt nybyggt modernt hus med naturen bokstavligen runt knuten, inte ens en timme från centrala Stockholm!

Byvägen 30, Ronna, Södertälje kommun

Byvägen 30

Villa
Ronna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 395 000 kr
79 + 40 m²
4 rum
1 418 m² tomt

På Byvägen 30 i populära Bårsta, hittar du denna friköpta charmiga villa med stor potential och generös byggrätt. På entréplan finns ett stort vardagsrum, kök samt ett sovrum. På övre plan återfinns ytterligare två rum och på källarplan finns bastu, badrum och förvaringsmöjligheter. En egen fristående verkstad/snickeri finns här för den händige. Den stora friköpta tomten om hela 1418 kvm utgör en idyllisk lantlig inramning med natur, frukt och bär. Här kan man du välja att bygga om, bygga till eller bygga nytt, detaljplanen är mycket generös och tillåter upp till 300 kvm boyta (150 x 2 plan). Här har du verkligen möjlighet att bygga ditt drömboende. Här bor du i ett lugnt område med gångavstånd till centrum och med närhet till skolor, förskolor, Tom och Astra Zeneca. Varmt välkommen på visning!

Byvägen 83, Ronna, Södertälje kommun

Byvägen 83

Villa
Ronna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 995 000 kr
300 + 106 m²
963 m² tomt

I korsningen Byvägen och Tunvägen ges nu möjligheten att förvärva denna fastighet med stor friköpt tomt om 963 kvm, med närhet till dagis, skola, sportarena och köpcentra. Fastigheten säljs i befintligt skick och har stor potential att bli ditt drömhem. Det finns ett bygglov idag på en boarea om 150 kvm samt biarea om 106 kvm, ritningar finns under dokument. Vatten, avlopp och el finns framdraget.

Orienteringsstigen 41E, Geneta, Södertälje kommun
Orienteringsstigen 41E, Geneta, Södertälje kommun, bild 2
Orienteringsstigen 41E, Geneta, Södertälje kommun, bild 3

Orienteringsstigen 41E

Radhus
Geneta, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 900 000 kr
140 m²
5 rum
5 858 kr/mån
27 857 kr/m²

På Orienteringsstigen 41E ges nu chansen att förvärva detta fräscha relativt nybyggda (2016) bostadsrätts-radhus med gavelläge som skapar härlig villakänsla i populärt område. Två härliga uteplatser och därmed sol hela dagen! Den välplanerade interiören är som skräddarsytt för barnfamiljen genom den praktiska uppdelningen mellan de sociala ytorna på entréplan och de fyra sovrummen på övre plan, vidare erbjuds ett trevligt allrum samt helkaklade badrum. Här bor ni lugnat i ett naturskönt område nära förskola, skola, Vasa handelsplats, service och motorvägspåfarter några minuter bort. Välkomna

  • Premium
Harry Martinsons väg 13, Mölnbo, Södertälje kommun

Harry Martinsons väg 13

Villa
Mölnbo, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
4 950 000 kr
110 + 110 m²
7 rum
3 068 m² tomt

Varmt välkomna till denna fina bostad som har ett unikt och fantastiskt läge mot sjön Sillen. Här finns gott om plats för den stora familjen eller för er som bara vill ha ordentligt med utrymme! Tomten är stor och trevlig och passar dig som vill ha närhet till vatten och kanske kunna odla? Fiber, jordvärme, gäststuga, garage om 30 kvm, lekstuga och växthus finns. Detta ställe erbjuder oändliga möjligheter! Välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Ör 28, Hölö, Södertälje kommun

Ör 28

Villa
Hölö, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 995 000 kr
60 m²
1 977 m² tomt

Välkommen till Ör 28 i natursköna Hölö, här väntar en stor friköpt tomt om hela 1977 kvm och med generös bygglov för både huvudbyggnad om ca 170 kvm, pool och komplementbyggnad. Komplementbyggnaden står redan färdigbyggd. En välbyggd och gedigen byggnad om hela 60kvm med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, helkaklat badrum samt två stora sovrum på övre plan med utgång till en stor balkong med härlig utsikt över nejden. Bygget av huvudbyggnad och övrig planering är pausad och väntar på dig för att slutföras. Här är det förberett för laddbox för bil. Fiber finns framdraget och kan kopplas på/in för en summa. Spabadet och poolplattan finns redo på tomten. Välkommen på visning!

Gamla Enhörnavägen 1A, Bårsta, Södertälje kommun

Gamla Enhörnavägen 1A

Tomt
Bårsta, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 595 000 kr
1 037 m² tomt

Villatomt om 1037 kvm med fint läge! Med ett eftertraktat läge ligger denna lättbyggda villatomt gränsande till grönområde. Området är omgivet med åkrar, ängar och skogsområden som ger en vacker och attraktiv inramning. Generös byggrätt om 25% av fastigheten vilket betyder en boyta på ca 250 kvm. Anslutningsavgifterna är betalda och allt är framdraget till tomtgränsen. Fastigheten ligger nära Vasa handelsplats med ett stort utbud av service, butiker och restauranger. Två minuters bilväg till E4:an. Här bor du med närhet till förskola och skolor. Till busshållplats är det ca 100 meter. Till Södertälje centrum tar det ca 5 minuter med bil och knappt 30 minuter till centrala Stockholm.

Al 14, Hölö, Södertälje kommun

Al 14

Tomt
Hölö, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 600 000 kr
3 463 m² tomt

Har du svårt att hitta huset som motsvarar dina förväntningar? Funderar du därför på att bygga nytt? Här har du tomten för ditt drömhus! Missa inte detta unika tillfälle att förvärva denna "pärla", en underbar friköpt tomt med soligt läge, en fantastisk tomt om hela 3463 m², med naturen in på knuten, ca fem minuter från Hölö respektive Järna. Söker du livskvalité med närhet till både natur och stad så är detta det perfekta tillfället att ta chansen att förverkliga bostadsdrömmen på, ca en timme från Stockholms innerstad, ges denna möjlighet att bygga ditt drömboende på, med lugnt och härligt läge i idylliska Hölö. Lantligt och mysigt belägen tomt omgiven av trevlig bebyggelse och fri utsikt över skog och åkrar och med närhet till ridskola. Välkommen till din nya adress; AL 14 i Hölö!

Visar alla 21