Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Bemarre

Tobias Bemarre

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Liljestigen 2 , Järna, Södertälje kommun
 • Sön 30 jun kl 11:30
Liljestigen 2 , Järna, Södertälje kommun, bild 2
Liljestigen 2 , Järna, Södertälje kommun, bild 3

Liljestigen 2

Lägenhet
Järna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 290 000 kr
57,3 m²
3 rum
vån 0
3 735 kr/mån
39 965 kr/m²

Välkommen till Liljestigen 2, ett påkostat boende i centralt belägen förening med spännande lägenheter. Här, ett stenkast från centrala Järna finns denna välplanerade fräscha, ljusa nyproducerade (2023) lägenhet som erbjuder stort vardagsrum, två rogivande sovrum, helkaklat badrum, exklusivt kök från HTH och en mysig uteplats/balkong. Här bor du i lugna omgivningar och med närhet till skola, förskola, idrottsplats, tågstation, busshållplats samt Järna centrum med café, butiker och restauranger. Detta boendet är för dig som söker något lite mer genuint. Smart förening med laddstation för elbil och solceller för miljövänlig och ekonomiskt gynnsam uppvärmning. Fiber finns indraget. Låg avgift där både värme och vatten ingår! Snabb inflyttning möjligt! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Hagtornsvägen 4, Stjärnhov, Gnesta kommun
 • Sön 30 jun kl 13:00
Hagtornsvägen 4, Stjärnhov, Gnesta kommun, bild 2
Hagtornsvägen 4, Stjärnhov, Gnesta kommun, bild 3

Hagtornsvägen 4

Villa
Stjärnhov, Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Gnesta
2 225 000 kr
143 m²
6 rum
855 m² tomt

Söker du lugnet för familjen? Välkomna isåfall till denna idylliskt belägna, trivsamma, rymliga, friköpta familjevilla på en lugn återvändsgata. Denna familjebostad med smarta solpaneler erbjuder bland annat stora sällskapsutrymmen, stort kök, rymligt ljust vardagsrum med braskamin, fyra rogivande sovrum, helkaklat duschrum och separat tvättstuga. Exteriört väntar en lättskött friköpt tomt om hela 855 kvm, ett rymligt inglasat uterum och en stor trätrallad altan. Här bor du i idylliskt lugna omgivningar och med promenadavstånd till förskola, skola, idrottsplats, restaurang, affär och badstrand - med andra ord allt som en familj behöver för bekväm vardag. Vidbyggd garage. Välkomna på visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Skolvägen 1E, Mölnbo, Södertälje kommun
 • Idag
Skolvägen 1E, Mölnbo, Södertälje kommun, bild 2
Skolvägen 1E, Mölnbo, Södertälje kommun, bild 3

Skolvägen 1E

Lägenhet
Mölnbo, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 445 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
5 152 kr/mån
23 689 kr/m²

Varmt välkommen till denna stilrena fräscha 2:a i idylliskt lugna Mölnbo. Bostaden är nyligen byggd (2020) och har en härlig öppen planlösning mellan det stilrena köket och luftiga vardagsrummet med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, vidare erbjuds stort sovrum samt helkaklat rymligt duschrum. Genomgående stilren lägenhet med en stor balkong i sydostläge där du kan njuta av den fina utsikten. Än i dag erbjuder Mölnbo lugnet på landet på lagom avstånd från storstan. Endast några minuter till pendeln och buss. P-plats ingår i den låga månadsavgift! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Energieffektiv
Stenevägen 8, Ritorp, Södertälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag

Stenevägen 8

Villa
Ritorp, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
4 450 000 kr
113 + 18 m²
5 rum
967 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna friköpta rymliga familje-villa som finns på en barnvänlig, sällan till salu adress. På Stenevägen 8, finns denna familjevänliga villa med stora sällskapsytor i slutet av en lugn återvändsgata i populära Ritorp. Här erbjuds 3-4 sovrum, stort vardagsrum i ett stort öppet samband med den ljusa matsalen och ett rymligt kök. På den stora friköpta tomten om hela 967 kvm finns två trätrallade altaner i härligt sydväst läge och gott om plats för både lek och grönsaksland. Optimala förvaringsutrymmen både inomhus och stort förråd på tomten. Smart bostad med både bergvärme och solceller på taket. Här bor du med närhet till lokalt centrum, skola och förskola. Cykelavstånd till centrala Södertälje. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Gillestigen 51, Ronna, Södertälje kommun

Gillestigen 51

Villa
Ronna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 495 000 kr
145 m²
5 rum
180 m² tomt

Välkommen till populära barnvänliga Gillestigen, nu ges möjlighet att förvärva detta fräscha friköpta radhus, som är beläget i bilfritt och lugnt område. Mycket välplanerad med modernt kök och rymligt vardagsrum på entrévåningen och med ett stort allrum samt tre rofyllda sovrum på övervåningen. Här finns fräscha helkaklade badrum, separat tvättstuga, fantastiskt inglasat uterum, härlig altan och lagom stor trädgård i söderläge. Dessutom finns detta radhus i optimalt läge, med promenadavstånd till förskola, skola och lokalt köpcentrum. Vasa handelsplats och motorvägspåfarter finns bara ett par minuter bort - perfekt för dig som pendlar. Både garage och parkeringsplats finns. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Granbackavägen 26, Gnesta/centralt, Gnesta kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Granbackavägen 26

Lägenhet
Gnesta/centralt, Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Gnesta
1 195 000 kr
80,5 m²
3 rum
6 776 kr/mån
14 845 kr/m²

Välkomna till detta ljusa och välplanerade Bostadsrätts-parhus, med härlig villakänsla, beläget i lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till Gnesta centrum. Denna välplanerade rymliga bostad erbjuder öppen planlösning mellan det fina köket och det ljusa vardagsrummet samt två rogivande sovrum. Exteriört erbjuds flera utelatser bl a en stor trätrallad altan och en lagom stor trädgård för barnen att leka i. Belägen i ett lugnt område erbjuds här ett idealiskt hem för så väl barnfamiljen som paret som vill ha utrymme för hobbyrum, ateljé, gym mm. Här bor ni med närhet till förskola, skola, lokalt centrum och närheten till Gnesta station gör denna lägenhet perfekt även för dig som arbets-pendlar. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Spenatstigen 8 A7, Eklundsnäs koloniområde, Södertälje kommun

Spenatstigen 8 A7

Fritidshus
Eklundsnäs koloniområde, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
595 000 kr
30 m²
1 rum
400 m² tomt

Ta vara på den härliga svenska sommaren. Längtar du efter en egen oas att varva ner på, lagom långt bort från storstaden, isåfall har du nu chansen! Välkommen till Spenatstigen 8 A7, en charmig och kvadratsmart kolonistuga med ett perfekt läge. Grönskande arrendetomt i ett härligt söderläge enbart 30 minuter från Stockholm. Eklundsfältets koloniträdgårdsförening har natursköna omgivningar med närhet till både skogsområden, badsjö och busshållplats. P-plats och dricksvatten i närhet till huset. Här väntar ert egna lilla sommarparadis - varför gå över ån efter vatten - börja planera för dina framtida "svemestrar"! Varmt välkommen på visning.

Västra mälarehamnen 3b, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
 • Ons 19 jun kl 18:00
Västra mälarehamnen 3b, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Västra mälarehamnen 3b, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Västra mälarehamnen 3b

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
995 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 6/6
1 933 kr/mån
42 340 kr/m²

Välkommen till Mälarehamnen 3 B, här alldeles invid Södertälje kanal, högst upp i huset, på plan 6, hittar ni denna fräscha och kvadrat-smarta 1:a med kanalglimt. Kombinationen bra pris och låg avgift gör att denna lägenhet perfekt som första boende eller pendlings-lägenhet. Välplanerad med öppen planlösning mellan kök och allrum och ett helkaklat duschrum. Det rymliga allrummet möbleras enkelt med både säng, soffa och tv-möbel. Välskött förening med hiss, gästlägenhet och gym. Bekvämt och lugnt läge i Södertälje centrum hittar ni AstraZ, KTH och Tom Tits ett stenkast bort. Goda kommunikationer och fina promenadstråk längs kanalen. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Vatt-annas väg 17, Lina Hage, Södertälje kommun

Vatt-annas väg 17

Lägenhet
Lina Hage, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 595 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 0/4
5 633 kr/mån
22 000 kr/m²

Varmt välkommen till Vatt Annas väg 17 och denna rymliga trea med härlig radhuskänsla i populärt område. Bostaden som har gavelläge erbjuder ett modernt kök med fantastiskt burspråk, stort vardagsrum med utgång till en egen solig mycket rymlig uteplats, två sovrum samt helkaklat badrum. Bostaden är belägen på en trivsam gata med närhet till natur, förskola, skola, matbutik, service, vårdcentral och busshållplats. Cykelavstånd till centrala Södertälje. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Västergatan 24, Västergård, Södertälje kommun
Västergatan 24, Västergård, Södertälje kommun, bild 2
Västergatan 24, Västergård, Södertälje kommun, bild 3

Västergatan 24

Lägenhet
Västergård, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 545 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2
5 107 kr/mån
34 392 kr/m²

Varmt välkommen till Västergatan 24 och denna fräscha, rymliga nyligen byggda trea. Din framtida bostad erbjuder öppen planlösning mellan det stilrena moderna köket och det ljusa rymliga vardagsrummet, två rogivande sovrum, optimala förvaringsmöjligheter, helkaklat fräscht badrum en stor härlig balkong. Bostaden är belägen på en trivsam gata med närhet till natur, förskola, skola, matbutik, service, vårdcentral och busshållplats. Cykelavstånd till centrala Södertälje. Hiss finns. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gästgivaregatan 1, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
 • Tis 25 jun
Gästgivaregatan 1, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 2
Gästgivaregatan 1, Centrala Södertälje, Södertälje kommun, bild 3

Gästgivaregatan 1

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
795 000 kr
23 m²
1 rum
vån 3/3
1 712 kr/mån
34 565 kr/m²

Detta är en kommande annons - Kontakta ansvarig mäklare för mer information! Mitt i centrala Södertälje, mellan Stora torget och Södertälje kanal finns denna kvadrat-smarta etta med låg månadsavgift nu till försäljning - perfekt som första boende alternativt pendlar-lägenhet. Lägenheten har ett stort allrum, ett mindre kök, klädkammare och ett fräscht helkaklat badrum. Här bor du med närhet till det mesta så som restauranger, caféer, Astra Z, Tom tits, pendeltåg och bussar samt affärer. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Österkärvsvägen 8E, null, Gnesta kommun
 • Ons 26 jun
Österkärvsvägen 8E, null, Gnesta kommun, bild 2
Österkärvsvägen 8E, null, Gnesta kommun, bild 3

Österkärvsvägen 8E

Lägenhet
Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Gnesta
1 590 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 651 kr/mån
28 909 kr/m²

Välkommen till denna fräscha nyligen byggda (2019) tvåa med låg avgift. Din framtida bostad finns lugnt och fint belägen i idylliska Gnesta och med närhet till allt du behöver dagligen och dessutom med naturen runt hörnet. Denna välplanerade lägenhet erbjuder en öppen planlösning mellan det moderna köket och det ljusa vardagsrummet, stort sovrum, kaklat duschrum och en rymlig härlig balkong. Endast några minuters promenad till pendeltåg och regionaltåg mot Södertälje och Stockholm. Gångavstånd till förskola, skola, affärer och restauranger. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Energieffektiv
Käxlevägen 16, Stjärnhov, Gnesta kommun

Käxlevägen 16

Villa
Stjärnhov, Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Gnesta
3 295 000 kr
135 + 81 m²
6 rum
2 103 m² tomt

Välkommen till Käxlevägen 16, här drygt 1h och 15 minuter från Stockholm i ett rofyllt läge intill sjön Naten, väntar en rymlig familje-villa om hela 135 kvm boa med härlig utsikt över sjön. Villan erbjuder generösa sociala ytor, tre balkonger varav två med sjöutsikt, stor terrass med sjöutsikt, modernt kök med en charmig fungerande vedspis, rymlig matsal, vardagsrum, fyra rogivande sovrum, badrum, två gäst-wc, separat tvättstuga, optimala förvaringsytor samt två garage. Trädgård i etage med stor potential för den trädgårdsintresserade. Här bor du med idylliskt lugna omgivningar, med magnifik utsikt och med närhet till förskola, skola, restaurang, båtbrygga, badplats, ICA-butik och bussförbindelser. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Bergviksgatan 6J, Bergvik, Södertälje kommun

Bergviksgatan 6J

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
4 250 000 kr
211 m²
5 rum
15 117 kr/mån
20 142 kr/m²

Välkommen att upptäcka denna unika etagelägenhet som finns på en av Södertäljes mest vattennära adresser - Bergviksgatan 6J & 6G. Denna ljusa representativa bostad med högt i tak och om hela 211kvm erbjuder två entréer, två kök, stora sociala ytor, helkaklade badrum, flera rum att nyttjas utifrån behov samt en mysig balkong med vattenutsikt. Lägenheten finns ett stenkast från Södertälje kanals vattenlinje och med promenadavstånd till båtklubb, mini golfbana, Mälareparken och centrala Södertälje. Här bor du med härliga promenadstråk längs kanalen. Välkommen på visning!

 • Balkong
Glasbygatan 19, Glasberga Sjöstad, Södertälje kommun

Glasbygatan 19

Lägenhet
Glasberga Sjöstad, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 895 000 kr
97 m²
4 rum
vån 0
5 322 kr/mån
29 845 kr/m²

Drömmer du om att flytta in i ett fräscht och modernt hem där alla detaljer redan är på plats? Nu har du chansen! På Glasbygatan 19 finns denna stilfulla 4:a som bland annat erbjuder öppen planlösning mellan vardagsrum och modernt kök, tre rymliga sovrum, helkaklade badrum och stor härlig trätrallad altan. Nära till vackra naturområden, Morabergs handelsplats med bla ICA Maxi, goda kommunikationer - Östertälje station och motorvägspåfarter. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Liljestigen 2, Järna, Södertälje kommun
 • Sön 30 jun kl 11:00

Liljestigen 2

Lägenhet
Järna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 250 000 kr
61,6 m²
3 rum
vån 1
4 015 kr/mån
36 526 kr/m²

Ett stenkast från centrala Järna finns denna fräscha, ljusa nyproducerade (2023) pärla. Lägenheten erbjuder stort vardagsrum, två harmoniska sovrum, helkaklat badrum, exklusivt kök från HTH och en mysig balkong. Smart förening med laddstation för elbil samt solceller för miljövänlig och ekonomiskt gynnsam uppvärmning. Detta boendet är för dig som söker något lite mer genuint. I absolut närhet finns skola, förskola, idrottsplats, tågstation, busshållplats och Järna centrum med butiker och restauranger. Hiss och fiber finns. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Glasbygatan 3D, Glasberga Sjöstad, Södertälje kommun
Glasbygatan 3D, Glasberga Sjöstad, Södertälje kommun, bild 2
Glasbygatan 3D, Glasberga Sjöstad, Södertälje kommun, bild 3

Glasbygatan 3D

Lägenhet
Glasberga Sjöstad, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/2
4 101 kr/mån
31 987 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna fräscha rymliga trea i populära Glasberga! Drömmer du också om att flytta in i ett modernt hem där alla detaljer redan är på plats? Nu har du chansen! Här kan du verkligen bara flytta. Bostaden erbjuder härlig öppen planlösning mellan det moderna kök och det rymliga vardagsrummet, två harmoniska sovrum, helkaklat badrum, optimala förvaringsytor och en stor härlig balkong. Suveränt läge i populära Glasberga Sjöstad med närhet till E4:an och Morabergs köpcentrum med Ica Maxi mfl. Låg månadsavgift! Hiss finns. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fornhöjdsvägen 60, Fornhöjden, Södertälje kommun

Fornhöjdsvägen 60

Lägenhet
Fornhöjden, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 295 000 kr
62 m²
3 rum
vån 3
5 049 kr/mån
20 887 kr/m²

Välkommen till Fornhöjdsvägen 60 och denna ljusa trea. Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan det moderna köket och det ljusa vardagsrummet med utgång till en stor balkong, två rogivande sovrum samt ett fräscht badrum. Här bor du med närhet till förskola, skola och lokalt köpcentrum med affär vårdcentral mm. Ica maxi, Biltema mfl och motorvägspåfarter finns bara några minuter bort. Hiss finns. Stabil bra BRF förening och låg avgift där mycket ingår. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kanalgränd 2, null, Södertälje kommun

Kanalgränd 2

Lägenhet
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 595 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 302 kr/mån
32 551 kr/m²

Detta är en kommande annons - Kontakta ansvarig mäklare för mer information! Varmt välkomna till denna 2:a med låg månadsavgift mitt i centrum alldeles invid Södertälje kanal! Denna rymliga tvåa erbjuder ett stort vardagsrum, rymligt sovrum och ett modernt kök och helkaklad fräscht duschrum. Genomgående ljusa och fina färg- och materialval. Här bor du med restauranger, cafeér, kulturutbud och affärer runt hörnet. Dessutom bor du med närhet till bussar och pendeltåg - perfekt för dig som pendlar. Välkommen på visning!

Stockholmsvägen 2A, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Stockholmsvägen 2A

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
5 561 kr/mån
21 849 kr/m²

Välkommen till Stockholmsvägen 2A, här presenteras en välplanerad och ljus 3:a med stor mysig balkong som vetter mot Södertälje kanal. Här bor ni centralt, Södertäljes stadskärna med caféer, restauranger och kulturutbud, finns ett par minuters promenad bort. Dessutom bor ni här med närhet till Södertälje sjukhus, gymnasium, skola och förskolor. Utmärkta kommunikationer med närhet till motorväg, pendeltågsstationen ca 5-7 minuters promenad bort. Närhet till fem busshållplatser, direktbussen till Liljeholmen finns ett stenkast bort och tar dig till Stockholm på ca 30 minuter. Bra förening med låg belåning.

 • Balkong
Sporrmakarvägen 16, Järna, Södertälje kommun

Sporrmakarvägen 16

Radhus
Järna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 695 000 kr
103 m²
4 rum
6 230 kr/mån
26 165 kr/m²

Välkommen till Sporrmakarvägen 16 och detta ljusa, fräscha välplanerade bostadsrättsradhus i sutteräng med två uteplatser varav en trätrallad altan i härligt sydöst läge och en trädgårdstäppa för barnens lek. Här erbjuds öppen planlösning mellan det moderna köket och det rymliga vardagsrummet, 3-4 sovrum och kaklade badrum, Radhuset är beläget i lugnt och populärt område med närhet till centrum, förskola och goda kommunikationer. För de minsta finns lekplats i området. Garage och förråd i länga. Fiber finns indraget. Välkommen på visning!

 • Uteplats

Visar alla 21