Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Bemarre

Tobias Bemarre

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Elsarostigen 8, Brunnsäng, Södertälje kommun
 • Kommande
Elsarostigen 8, Brunnsäng, Södertälje kommun, bild 2
Elsarostigen 8, Brunnsäng, Södertälje kommun, bild 3

Elsarostigen 8

Lägenhet
Brunnsäng, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/13
4 308 kr/mån
25 339 kr/m²

Vill du ha en fräsch renoverad lägenhet där du bara kan flytta in och börja trivas? Välkommen i så fall till denna fräscha nyligen hel-renoverade, rymliga och välplanerade tvåa. Fyra våningar upp välkomnas du in till denna ljusa, luftiga tvåa som präglas av genomgående modern och ljus interiör och optimala förvaringsmöjligheter. Här har du ett stort rymligt vardagsrum, ett harmoniskt sovrum samt ett modernt och fräscht kök, för att inte förglömma den härliga inglasade balkongen, som med lite kreativitet kan bli en oas för dig som vill förlänga sommaren. Låg avgift där mycket ingår. Bra och stabil förening. Hiss finns.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bellevuegatan 5A, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
 • Kommande

Bellevuegatan 5A

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 245 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/3
3 361 kr/mån
37 727 kr/m²

Välkommen till denna otroligt charmiga kvadrat-smarta 1:a med hörnläge. Lägenheten erbjuder stort allrum med sovalkov, kök, fräscht kaklat duschrum och underbar balkong. En riktig pärla med charmiga detaljer så som extra högt i tak, härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och trägolv i original. Denna mysiga välplanerade lägenhet är belägen på en central adress i lugna omgivningar, vilket gör det verkligen lätt att trivas. Här bor du med närhet till allt - pendeltåg, Astra Z och Tom tits. Dessutom finns hela centrala stadens utbud av restauranger, caféer och kulturutbud runt hörnet. Välskött HSB-förening. Värme, bredband mm ingår i avgiften.

 • Balkong
Vretensvägen 13, Östertälje, Södertälje kommun
 • Kommande

Vretensvägen 13

Radhus
Östertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 695 000 kr
82 + 53 m²
4 rum
110 m² tomt

Välkommen till Vretensvägen 13, här på en barnvänlig, sällan till salu adress utan genomfartstrafik i populära och barnvänliga Östertälje ges nu en unik möjlighet att förvärva ett fantastiskt fräscht och nyrenoverat radhus som ligger ett stenkast från kommunikationer, Södertälje Kanals inlopp, Astra Z i Gärtuna, skolor mm. Radhuset som är fördelat på tre våningsplan erbjuder en idealisk familjebostad, där de sociala ytorna - ett modernt kök och ljust och luftigt vardagsrum, finns på entréplan, de privata avskilda sovrummen återfinns på övre plan och i nedre plan finns ett stort allrum. Den friköpta tomten erbjuder lagom stor trädgård med en stor trätrallad altan i härligt solläge. Välkomna på visningen!

 • Uteplats
Bäverstigen 24, Enhörna, Södertälje kommun
 • Kommande
Bäverstigen 24, Enhörna, Södertälje kommun, bild 2
Bäverstigen 24, Enhörna, Södertälje kommun, bild 3

Bäverstigen 24

Villa
Enhörna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
4 795 000 kr
125 + 45 m²
5 rum
958 m² tomt

Välkommen till Bäverstigen 24 och idylliska familjevänliga Ekeby, Enhörna. I detta lugna barnvänliga område ges nu chansen att förvärva en fräsch familjevilla som erbjuder modernt kök, rymligt vardagsrum med öppen spis, fyra rogivande sovrum, helkaklade badrum, bastu och separat tvättstuga. Exteriört väntar flera uteplatser bla en stor trätrallad altan med pool. På den stora friköpt tomten om hela 958 kvm finns gott om plats för både lek, avkoppling och trädgårdsland att påta i. Här är det verkligen bara att flytta in! Garage och carport. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Kolonigatan 3 , Mariekäll, Södertälje kommun
 • Kommande

Kolonigatan 3

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 895 000 kr
62 m²
3 rum
vån 2/3
3 697 kr/mån
30 565 kr/m²

Håll utkik! Snart kommer denna 2:a i optimalt läge i attraktiva Mariekäll med gångavstånd till Södertälje centrum (700 m) och pendelståg- stationen att vara till salu. Lägenheten erbjuder bra planlösning med stort vardagsrum, rymligt sovrum, kök och badrum. Bostaden har dessutom härligt ljusinsläpp och en mysig balkong. Här bor ni lugnt med närhet till skolor, förskolor och affärer. Välskött Riksbyggen-förening.

 • Balkong
Löjtnant Stuarts gata 16B, Glasberga Sjöstad, Södertälje kommun
 • Kommande

Löjtnant Stuarts gata 16B

Villa
Glasberga Sjöstad, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
Pris saknas
224 m²
6 rum
570 m² tomt

Hjärtligt välkommen till Löjtnant Stuarts gata 16 B i populära och lugna Glasberga, här ges nu chansen att förvärva denna friköpta, moderna, fräscha och nybyggda familje-villa uppförd 2023. Bostaden är välplanerad med de sociala ytorna på entréplan i en ljus och öppen planlösning och flera rymliga rogivande sovrum på övre plan, vidare erbjuder denna exklusiva villa helkaklade badrum, separat tvättstuga, behaglig golvvärme och infällda spotlights. Bostaden är genomtänkt in i minsta detalj och erbjuder såväl välplanerad boyta och generösa ljusinsläpp som påkostade- och fina materialval. Exteriört väntar på den friköpta tomten en stor trätrallad altan i härligt söderläge.

 • Balkong
 • Uteplats
Erikshällsgatan 34B, Västergård, Södertälje kommun
 • Kommande

Erikshällsgatan 34B

Lägenhet
Västergård, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 750 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/4
3 523 kr/mån
38 043 kr/m²

Välkommen till Erikshällsgatan 34 B, här hittar du denna nyligen byggda, välplanerade och yteffektiva tvåa. Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan det moderna köket och det ljusa vardagsrummet, ett stort sovrum, helkaklat duschrum samt en stor balkong. På den skyddade innergården finns både lekplats för de små och grönytor med odlingslådor som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Här bor du med närhet till affärer, restauranger, förskola, skola och har dessutom Torekällberget bara några minuter bort samt promenadavstånd till Södertälje centrum. Låg månadsavgift. P-plats finns att hyra. Hiss finns! Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Varnbäcksvägen 47, null, Södertälje kommun
 • Kommande

Varnbäcksvägen 47

Radhus
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 350 000 kr
96,5 m²
4 rum
4 473 kr/mån
24 352 kr/m²

På Varnbäcksvägen 47 presenteras detta välplanerade och trivsamma bostadsrätts-radhus med gavelläge. Radhuset erbjuder fräscht stilrent modernt kök, stort luftigt vardagsrum och tre harmoniska sovrum. Exteriört erbjuds ett stort inglasat uterum och en stor insynsskyddad trätrallad altan. Här bor ni med naturen runt knuten och med ett par hundra meter ner till sjön Måsnaren. Gångavstånd till matbutik, förskola och skola samt goda busskommunikationer till Södertälje centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Stationsvägen 4, Södertälje Södra, Södertälje kommun
 • Kommande

Stationsvägen 4

Lägenhet
Södertälje Södra, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 650 000 kr
60 m²
3 rum
vån 2/2
6 722 kr/mån
27 500 kr/m²

Välkommen till Stationsvägen 4, här presenteras en fräsch, nyrenoverad, charmig och optimal planerad 3:a om ca 60 kvm i populära Södertälje Södra. Bostad är välplanerad med öppen planlösning mellan det ljusa köket och det rymliga vardagsrummet, två rogivande sovrum med tillhörande kattvindar samt helkaklat duschrum. Stora tidsenliga spröjsade fönsterpartier ger lägenheten en luftig och charmig atmosfär. Från adressen erbjuds goda kommunikationer med buss och pendeltåg till centrala Södertälje respektive Stockholm. Det är även nära till större mataffär, restauranger och träningsanläggningar.

Sågverksvägen 31, null, Södertälje kommun
 • Kommande

Sågverksvägen 31

Lägenhet
Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 395 000 kr
83 m²
4 rum
vån 1/4
5 696 kr/mån
40 904 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna rymliga lägenhet om 4 rok med härligt ljusinsläpp och balkong i soligt söderläge mot Södertälje kanals inlopp. Lägenheten är mycket fräsch och erbjuder stilrent kök i en öppen planlösning med det luftiga ljusa vardagsrummet, tre sovrum, helkaklade badrum samt en stor härlig balkong med vattenutsikt. Här bor du i ett område bland nybyggda bostäder, med fina promenadstråk i nyanlagd parkmiljö längs vattnet. Östertälje pendeltågstation finns ca 300 m från porten och på dryga 30 min tar pendeltåget dig till Stockholm C. Här bor du lugnt med promenadavstånd till skolor, förskolor och fina naturområden.

 • Balkong
 • Hiss
Köpmangatan 7, Centrala Södertälje, Södertälje kommun
 • Kommande

Köpmangatan 7

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 195 000 kr
33 m²
1 rum
vån 6
2 602 kr/mån
36 212 kr/m²

Populär 1:a med bra avgift mitt i stan. Högt belägen lägenhet med utsikt över takåsarna, väldisponerad planlösning och trevligt ljusinsläpp. Föreningens medlemmar har tillgång till stor takterrass. Utmärkt läge mitt i centrum, med affärer och kommunikationer precis utanför porten. Hiss finns. Välkommen!

 • Hiss
Varvsvägen 3B, Pershagen, Södertälje kommun
 • Kommande

Varvsvägen 3B

Radhus
Pershagen, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
Pris saknas
147 m²
5 rum
7 043 kr/mån

Hjärtligt välkommen till Varvsvägen 3B, nu har du chansen att förvärva detta fräscha luftiga nybyggda (2022) radhus med härligt vatten-nära läge. Bostaden har en smart genomtänkt ytfördelning på två plan, på nedre plan erbjuds stora sociala ytor i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, på övre plan återfinns fyra harmoniska sovrum. Vidare finns två helkaklade badrum och goda förvaringsmöjligheter. En stor altan och balkong gör att du har flera solställen att njuta av Vill du ha en egen båtplats? Föreningen kommer via ett arrendeavtal med kommunen att ha tillgång till ca 14 båtplatser som medlemmar kommer att kunna hyra av föreningen. Välkomna på visning

Österkärvsvägen 2E , null, Gnesta kommun
 • Kommande

Österkärvsvägen 2E

Lägenhet
Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Gnesta
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 396 kr/mån
30 818 kr/m²

Välkommen till en fin hörnlägenhet med härlig balkong, nära allt du behöver dagligen och samtidigt nära till grönskande natur. Endast några minuters promenad till pendeltåg och regionaltåg mot Södertälje och Stockholm. Gångavstånd till förskola, skola, affärer och restauranger. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
 • Energieffektiv
Floraborgsvägen 50, Brunnsäng, Södertälje kommun
 • Kommande

Floraborgsvägen 50

Radhus
Brunnsäng, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 795 000 kr
116 + 5 m²
5 rum
170 m² tomt

Välkommen till ett fräscht välplanerat radhus i populära Brunnsäng. På entréplan finns de gemensamma utrymmen; ett stort modernt kök och ett luftigt vardagsrum, på övre plan återfinns tre harmoniska sovrum. Vidare erbjuds två helkaklade badrum, separat tvättstuga, takad uteplats på framsidan av huset och en stor trätrallad altan på baksida. Belägen i ett bilfritt och barnvänligt område, med lekplatsen precis utanför dörren är denna bostad perfekt för barnfamiljen. Därtill väntar skola, matbutik och busshållplats inom gångavstånd. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Energieffektiv

Visar alla 14