Nybyggnadsprojekt
Hagabo - BoKlok Haga

Hagabo, Älmhults kommun

I det nya bostadsområdet Hagabo mitt i den småländska idyllen ska vi bygga BoKlok Haga - två fyravåningshus med lummiga skogar runt knuten. Precis bredvid tomten planerar kommunen för ett naturskönt område med bland annat två dammar, ett parkområde med vackra promenadstråk och inte minst ett utegym.

Du bor dessutom nära shopping och allt annat du kan behöva. Älmhults centrum ligger nämligen mindre än två kilometer bort och Älmhults handelsplats med IKEA, butiker, restauranger och matbutik har du ett stenkast bort - praktiskt, eller hur? Från Hagabo går två gången i timmen Snålskjutsen - en gratisbuss som tar dig till bland annat IKEA varuhuset och tågstationen inne i centrum. Med tåget kan du resa till annan ort - perfekt för pendlaren! Eller till ett annat land, för Öresundståget går hela vägen till Danmark, och passera då även Kastrup. Det är även lätt att ta sig fram på cykel i området och runt om i hela Älmhult.

I Älmhult finns det mycket att göra, förutom att ge sig ut på egen hand i den småländska och spännande naturen. Du kan bland annat gå med i en av de 200 föreningar som erbjuder innebandy, kör och fotboll - för att nämna några. Eller varför inte ta en simtur i Haganäsbadet eller en golfrunda på Älmhults 18-håls golfbana. Och för alla filmfantaster så finns det självklart en biograf i stan, närmare bestämt i Folketshus.

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

3 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos BoKlok Housing AB

Louise Stjernqvist

Telefon: 0733-440787
E-post: [email protected]

BoKlok Housing AB

Telefon: 020-265565
E-post: [email protected]

Guider & Tips