Nybyggnadsprojekt
Haninge/Vega - Nyproduktion i Vega

Haninge / Vega, Stockholm, Haninge kommun

Försäljning pågår!
Försäljningen av Brf Bolighuset, som är ett nytt nyproduktionsprojekt i populära Vega i Haninge, pågår nu för fullt. Du är varmt välkommen med din intresseanmälan och dina frågor om Bolighuset. Hör av dig till Stefan Sandin på Skandiamäklarna, telefon: 070-663 7959, e-post: [email protected] Vi tillämpar ”Först till kvarn upplägget”, vilket innebär att vi inte kommer gå efter någon turordningslista.

Bostadsväljare
Gå gärna in på Bostadsväljaren som på ett tydligt sätt visar vilka lägenheter som är till salu, reserverade och sålda. Här får du även information om pris, avgift och läget i huset. Bostadsväljaren hittar du under ”Dokument” och via länken nedan, som du kan kopiera och klistra in den i din webbläsare:

https://studio3d.se/bostadsvaljaren/?id=15bb03aa-ac0f-4b3d-b99b-e61be9fbde2a

Besök gärna även projektets hemsida för att läsa mer, https://www.bolighuset.se/

Varför Bolighuset!
Förskola, gård och takterrass! Nära både natur och stad! Moderna ljusa lägenheter!

Modernt boende med bästa läget i Vega
I Brf Bolighuset bor du med förskola, grönskande utegård, gemensamhetslokal och solig takterrass i huset. Här byggs nu 47 välplanerade ljusa lägenheter i områdets bästa läge, mitt i en gemytlig småstadsmiljö med närhet till skogen, skärgården och storstaden.

Plats för hela livet
Bolighusets stilsäkra arkitektur är inspirerad av dansk design och livskänsla, det som ibland kallas hygge. Ett boende med moderna och människovänliga lösningar som gör vardagspusslet enklare att lägga. Ett hem med plats för hela livet!

Byggt för en mänskligare vardag
Bolighusets integrerade förskola sätter ambitionsnivån för projektets nytänkande, och kan säkert få många vuxna att andas lite lugnare vid lämning och hämtning.

Precis som de personliga balkongerna och uteplatserna inbjuder föreningens gemensamma takterrass och grönskande innergård till avkoppling, odling eller grillkvällar med familj, vänner och grannar.

En dejligare gemenskap
Bostäder och byggnader ska ha verkliga människors liv och vardag, aktiviteter och interaktioner i fokus för att kännas som hemma, det är en övertygelse som genomsyrar Bolighuset.

Resultatet är en byggnad med hög designnivå och tydlig identitet i allt från detaljerna till helhetsupplevelsen. Till det kommer fælleskapsrummet, det lite dejligare danska ordet för gemensamhetslokal, som är hela föreningens levande och inbjudande vardagsrum.

Ett hållbart boende byggt för en mänskligare vardag!

Snabbfakta Projekt:
Brf Bolighuset
Plats: Vega i Haninge
Hustyp: Flerbostadshus
Antal bostäder: 47
Antal rum: 1 till 4
Storlek: 38 till 89 kvm
Pris: 1 795 000 - 3 700 000 kr
Avgift/mån: 2 900 - 5 000 kr
Uteplats: Balkong eller markterrass
Gemensamma ytor: Takterrass, fælleskapsrum, gård, cykelrum
Övrigt: Förskola i huset
Bostadsutvecklare: FB Bostad AB
Arkitekter: Gehl People och Street Monkey Architects
Planerad byggstart: Hösten 2021
Planerad inflyttning: Kvartal 1 2023

47 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos SkandiaMäklarna Haninge

Stefan Sandin

Telefon: 070-6637959
E-post: [email protected]

SkandiaMäklarna Haninge

Telefon: 08-448 35 90
E-post: [email protected]

Guider & Tips