Nybyggnadsprojekt
Hemmeslöv - Hedens trädgårdsstad

Hemmeslöv, Båstads kommun

Äntligen finns nu chansen att förvärva en nyproducerad lägenhet i vackra och natursköna Hemmeslöv!

Här uppför OH Gruppen 24 st bostadsrätter i ett nytt, lugnt och väl beläget område. Lägenheterna erhåller en öppen planlösning och håller en genomgående hög standard. Här kan du njuta av ett bekymmersfritt boende i många år fram över!

Till samtliga bostäder ingår en egen privat trädgårdstäppa där du kan njuta av morgonkaffet, ljumna sommarkvällar eller pyssla med din kryddodling. På täppan blir det gräs och ligusterhäckar och de allmänna gångarna är belagda med grus. Vattenutkastare kommer att finnas under balkongerna på respektive byggnad och på området kommer det att finnas gott om parkeringsplatser.

Tillval sker med hjälp av Mija Kinning, känd från Bygglov på TV4. Mija ger dig proffsig hjälp i att sätta ihop de tillval som passar för just dig och din lägenhet. Det finns ett stort urval av kostnadsfria tillval och det erbjuds utöver dessa även extra tillval mot en mindre kostnad vilket ger dig möjlighet att designa din lägenhet precis så som du önskar!

Barnvänligt område med gångavstånd till förskola, lekplats och stora grönytor. Här bor du bekvämt med närhet till sandstrand, kommunikation och allt som området har att erbjuda. Du som bosätter dig på Heden får möjlighet att uppleva härlig natur, vackra strövområden, salta bad och Båstads puls.

Bostäderna är 2 rok med en boarea på 37,5-58,5 kvm, pris från 1 395 000 kr.

För att få löpande information om projektet - skicka in din intresseanmälan!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johan Svahn!

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Båstad

Johan Svahn

Telefon: 0767195969
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Båstad

Telefon: 0431-791 20
E-post: [email protected]