Nybyggnadsprojekt
Högmora - TILL SALU!

Högmora, Stockholm, Huddinge kommun

Här uppförs 18 st moderna, stilrena och välplanerade bostadsrätter i fem olika hustyper och storlekar.
Parhus med totalyta mellan 118 - 162 kvm. Bostäderna uppförs med bra standard och påkostade materialval. Genomgående parkettgolv och målade väggar. I anslutning till husen byggs altaner som övergår i gräsyta. P-plats ingår. Här erbjuds genomtänkta ytor som ger möjlighet till både gemenskap och avskildhet.

Brf Högmorahöjden är beläget i Högmora i Huddinge Kommun. Inte långt ifrån bostäderna finns sjön Trehörningen, busskommunikationer och promenadstråk. Det finns även affär (Stora Coop), förskolor och skolor samt stall i närområdet.

Bostäderna är under uppförande med planerad inflyttning från Q4 2022. Anmäl ditt intresse för att inte missa tillfället du väntat på.
Försäljning sker enligt principen "först till kvarn till fast priser"

Hus typ 1. Parhus om 141+19 kvm
Souterrängparhus i tre plan. På entréplan finns en stor hall, tvätt/förråd, teknikrum samt två sovrum. På mellanplan har du öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör det enkelt kan umgås med familj och vänner. På övre plan finns ytterligare 3st sovrum samt badrum. Alla rum med fina takkupor.

Hustyp 2. Parhus om 138+19 kvm
Souterrängparhus i tre plan. På entréplan finns en stor hall, tvätt/förråd, teknikrum samt två sovrum. På mellanplan har du öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör det enkelt kan umgås med familj och vänner. På övre plan finns ytterligare 3st sovrum, förråd och badrum. Alla sovrum med fina takkupor.

Hustyp 3. Parhus om 117 kvm SLUTSÅLT!!!!
Parhus i två plan. Entréplan med hall, tvätt/teknik, badrum samt kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Övre plan med fyra bra sovrum samt ett badrum.

Hustyp 4. Attefallshus om 47 kvm
Attefallshus i souterräng. Entréplan med hall, kök öppet mot matplats samt badrum. Övre plan med allrum och utgång till uteplats. Sovrum med fin takkupa.

Hustyp 5. Attefallshus om 24+13 kvm
Attefallshus med loft. Entréplan med hall, kök öppet mot matplats samt badrum. Utgång till uteplats. En trappa upp finns loft med plats för säng.

4 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Kristian Perman

Telefon: +46708327708
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Telefon: 08-556 408 30
E-post: [email protected]

Guider & Tips