Nybyggnadsprojekt
Idre Himmelfjäll - 61 grader Nord

Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Lämna storstan och kom hit och andas ut. Här är det enkelt att ha ett semesterboende och att aktivera hela familjen, året runt. Och de veckor du inte är här, finns goda uthyrningsmöjligheter.

Rymliga, lagom stora och inflyttningsklara till vintern 2022. Smart, modernt och funktionellt. Med 8+2 bäddar i varje bostad finns plats för den stora familjen eller varför inte två familjer? Självklart har alla bostäder egen bastu och uteplats eller balkong för att höja trivseln och möjligheten till avkoppling.

Gångavstånd till Fjällbäckstorget som kommer att erbjuda matbutik, service och restaurang. Och med ski in/ski out, når du både pister, liftar samt restaurang, och snart även reception. Här finns allt ni behöver. Runt hörnet. Året om.

Fjällvandring på sommaren och skidåkning på vintern. Här finns gott om aktiviteter året om. För hela familjen. Med ski in/ski out når du enkelt Himmelfjälls pistsystem som är byggt i “Colorado-stil” med slingrande nedfarter genom trolsk fjällskog. Sommarsemestern erbjuder aktiviteter som cykling, vandring, ridäventyr och fiske. Eller varför inte en golfrunda på Idrefjällens golfklubb?

17 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Idre

Mikael Olson

Telefon: 070-347 78 68
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Idre

Telefon: 0253-201 80
E-post: [email protected]