Nybyggnadsprojekt
Järntorgsgatan X Brogatan

Göteborg, Göteborgs kommun

På denna historiska mötesplats, mitt i Göteborg, kan vi nu presentera ett unikt projekt med ett 60-tal nya lägenheter med inflyttning 2023, som knyter samman Linnéstaden och Kungshöjd. Gestaltningen av huset har hämtats från de många vackra fastigheterna i närmiljön och är tänkt att skapa livskvalitet i form av bra bostäder med varierade och personliga planlösningar. Speciella bostäder för dig som vill bo på en speciell plats.

Bostäderna är funktionella och moderna med egen karaktär och tidlös elegans, gedigna material, varmt välkomnande färger och omsorg om detaljerna. Allt andas kvalitet och omtanke. Inredningen präglas av samma tanke som exteriören, att det ska vara gediget, hållbart och långsiktigt, samtidigt som det är praktiskt och funktionellt. En mild och harmonisk färgpalett, med ljusa nyanser av kittvitt och varmgråa toner, kompletterat med detaljer i bland annat mörkt trä, grå kalksten och ljust kakel med hantverkskänsla. Modernt, men med en flirt åt historian.

Bostädernas många höga fönster ger ett välkommet ljusinsläpp. Dagsljuset förstärker rummens ljusa en-stavs ekparkettgolv och innerdörrar med en höjd på hela 2,4 meter ger en känsla av rymd och hemtrevnad.

Fönsterinfattningar, specialhyvlade nätta golvsocklar, innerdörrar och radiatorer är målade i en specialframtagen ”greige” sandkulör, istället för standardvitt. Den kontrasterar fint mot den brutna vita väggfärgen i rummen. Fönsterbänkarna är i borstad grå kalksten, ett material som återkommer även i badrummen. De nordiska kvalitétsköken domineras av varma naturmaterial såsom rökt ek och mattslipad kalksten. Kökens underskåp av mörk ek skapar en kontrast mot de ljusare överskåpen och ger en karaktär åt hela köket. En vacker möbel i sig som får ta plats.

Föreningen har ett garage under huset med 19 parkeringsplatser, varav 12 har laddningsmöjlighet. En inte helt vanlig bekvämlighet i dessa historiska kvarter. En bilhiss från Brogatan ger smidig access.

Fåtal bostäder kvar
Nu finns endast ett fåtal bostäder kvar till salu. Dessa finns att se i lägenhetslistan. För att boka en privat visning, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Läs gärna mer om kvarteret via länken www.sverigehuset.se/projekt/jarntorgsgatanxbrogatan

1 ledig bostad

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Nytt Hem Sverige AB

Daniel Stenberg

Telefon: 0732-000911
E-post: [email protected]

Nytt Hem Sverige AB

Telefon: 08- 441 57 00
E-post: [email protected]